Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz SunMount3r #77321 üzenetére
Írd le, hogy inkább neked van túlárazva. Teljesen kezelhető ára van.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Imi1981 #77252 üzenetére
Úgy látom ugyanoda lyukadunk ki mindig. Ingyenes legyen és Kodi. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az Apple sosem fog egy teljes értékű Kodit lehetővé tenni az eszközön. Főleg nem ingyen.
Az, hogy téged az audio passthrough nem érdekel, több millió embert viszont igen, akik nem a cicergő bögreszetten moziznának az Apple TV-vel. Hidd el, a többséget meg nem érdekli a Kodi erőltetése az Apple TV-n.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz SunMount3r #77192 üzenetére
Nálam a HDR - SDR konverzió nagyon pazar (MPC-HC, madvr, RTX3080), de kell hozzá kakaó rendesen.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz DroiDMester #77151 üzenetére
Borzasztó tudatlan vagy és még büszkén, hangot is adsz neki. Kezdd el a nézelődést mondjuk az alábbi két szóval: Madvr envy.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz DroiDMester #77141 üzenetére
Kiváncsi vagyok első körben, hogy 10 userből hány személynek van megfelelő műszerrel kalibrálva a megjelenítője… Induljunk ki innen, ha már HDR, HDR10, DV stb…
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz DroiDMester #77139 üzenetére
"Tehát pont ott vagyunk ahonnan el indultunk, PC ALKALMATLAN normális filmezésre! "
Ezen azért jót nevettem.- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Vismajor01 #76991 üzenetére
Most nem arról volt szó, hogy kinek mennyi pénze van és mire. Hanem csupán arról, hogy egyszerűen nem igaz azt állítani, hogy a soundbar képes dolby atmos élményt nyújtani. A TV hangjánál 100x jobb, de kezeljük a helyén és nem kell minden marketing bullshitnek bedőlni amit a gyártó ír.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz torma1981 #76988 üzenetére
Semmi gond nincs ezzel, mindenki abból főz ami van, DE
A probléma ott kezdődik, amikor azt bizonygatja sok ember, hogy ezekkel a bögreszettekkel lehet atmos rendszert kiépíteni és hogy ez mennyire jó. Gyanítom, ha beraknám pl a Sötét lovag - Felemelkedés c. film bizonyos jeleneteit, egyszerűen összesz@rná magát az egész rendszer úgy ahogy van. Pedig az “csak” 5.1-és hangsávot kapott…- mozi bolondéria -
-
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz Vicarious1 #76638 üzenetére
Streamnél azért nem lehet annyira eget rengető minőségről beszélni. Más kérdés az, hogy vakteszten kérdéses, hogy felismeri-e a delikvens, hogy melyik forrást hallgatja.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz Beni2360 #76477 üzenetére
Nem használok Dune-t. A jelenlegi Zidoo mellett van egy Khadas Vim3L lejátszóm CE-vel, amit jól beállítottam. Azt használom most. Elégedett vagyok vele. Nyilván a Zidoo az sokkal simulékonyabb. külföldi oldalról kell remuxokat kölcsönözni, nem magyar teljessé csapattól.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
CoreElec FTP probléma.
FileZillával létrehoztam egy megosztást itthon az SMB helyett. Sajnos, valamiért még sem tudom hozzááadni a CE-hez. Mi lehet a gond? A gépen, amin megy az FTP szerver, elérhető...
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
djnice
Mi a helyzet új Zidoo fronton?- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz SunMount3r #75956 üzenetére
Hogy átláthatóbb, letisztultabb legyen, mai kornak megfelelő.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz SunMount3r #75954 üzenetére
Igen? És? Nem lesz attól jobb a “motor”. Nem lesz logikusabbak a felépítése stb.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz SunMount3r #75946 üzenetére
Hol olvastad, hogy meg akarom venni? Csupán a vásárlás feltételeiről érdeklődöm.
Beni
No, meg az elállási jog is itt van.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz SunMount3r #74466 üzenetére
HDR10, HLG, ez van a specifikációk között.
Sliderxy
Ok. Good Luck.- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Sliderxy #74457 üzenetére
Az, hogy mik az igényeink és mi a trend, mit követnek a gyártók, az két különböző dolog. Nézd meg, hogy a gyártók különböző lejátszói között nem a HDD tálcával rendelkezők vannak az első helyen. Sőt, azokból van a kevesebb.
Ahogy továbbra is fenntartom azt az álláspontomat, hogy stream eszköz és mozi eszköz (sajnos) elválik 2022-ben.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz koncsik #74328 üzenetére
Ha van Apple terméked, mindenképpen jó lesz az Apple TV. Tudod, az ökoszisztéma így lesz teljes. Ettől függetlenül, fenntartom azt az álláspontomat, amit eddig is. Aki komolyan gondolja a mozizást/filmezést, az vesz egy külön eszközt streamre, illetve a mozizáshoz. Nincs olyan all in one eszköz, ami mind a kettőt ki tudja szolgálni maradéktalanul.
Nekem volt Fire TV Stickem, én nem voltam tőle elájulva.- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Ezzel csak egy probléma van. A magyar embereknek minden, de tényleg minden ingyen kellene. Nem elég, hogy a filmeket is torrentezik, de legalább a hozzá való asztali médialejátszó és a rá való applikáció is legyen nagyon olcsó vagy/és ingyenes. Én csak ismételni tudom a saját álláspontomat. Akinek 3.500 Ft sok évente egy lejátszó programért, az mit vár az élettől?
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Imi1981 #74178 üzenetére
Lapozzunk! No offense.
Patice
Ismerős érzés. Ilyenkor már az ember mérlegel, hogy amikor van egy kis ideje akkor mozizik, vagy pedig "állítgat".b.lajos
Sosem vennék "lifetime"-ot én sem. Nem lehet tudni, mit fog hozni az élet. Az nekem is felejtős opció.- mozi bolondéria -
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Imi1981 #74171 üzenetére
Nagyon drága az éves?!
Te matekból hanyas voltál? Mert én kettes, de ki tudom számolni, hogy neked a havi Infuse előfizetésed egy évre 4.800 Ft, amíg nekem az éves előfizetés 3.390 Ft.
400 Ft vs. 282,5 Ft/hóJa, és ha kicsit tovább megyek… 6 eszközre van telepítve. Akinek ez az előfizetés sokba kerül, az menjen vissza Androidra bohóckodni.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest