Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
-
s7evcsenko
addikt
válasz renatto #63905 üzenetére
Nem biztos, hogy ezt azért írta...
Inkább a Kaptár 3D-re reagált, hogy az bizony nem rendes 3D, bármennyire is bejön neked.
Amúgy szerintem is jó a 3D-je.Ha meg mégis az miatt írta, akkor az azért fura, mert a lejátszható formátum szempontjából teljesen mindegy, hogy valós, vagy fake a 3D film.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Beni2360
félisten
válasz renatto #63903 üzenetére
Mert ugye nem minden 3D valódi 3D.
--------------------------
(#63902) renatto -
Közben megtaláltam The.Meg.2018.3D.BD25.MVC.TrueHD.7.1.HUN-HDPhoenix.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
válasz renatto #63899 üzenetére
Már linkeltem egy csomószor, de innen a 3.-at nézzétek meg. WOW faktoros rendesen, nem olyan gagyesz 3D, mint a mai filmek többsége...
-
-
Beni2360
félisten
válasz renatto #63897 üzenetére
Ez egy igazán jó hír és meglepő.
Melyik filmmel volt a próba?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz renatto #63815 üzenetére
Pedig simán leírtam,hogy 3D ISO filmet le tudja-e játszani?
Bármelyiket akár ha van 3D iso semple is elég.
De feljebb írták is, hogy 3D ISO filmet nem tud lejátszani a Q30-s 3D-ben.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz renatto #63795 üzenetére
(#63783) s7evcsenko eredeti kérdésében ez is szerepel: A Q30 amúgy visz minden filmet? Nem okoz neki gondot a komolyabb bitráta?
3D BD is megy szépen? na erre volnék kíváncsi? Nem BD lemezre kiírt felezett filmre gondol szerintem a fórumtársunk.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
válasz renatto #63476 üzenetére
Oké, én csak azt írtam, hogy nálam hogy működik. Amúgy, ha már a notin lóg a winyó, akkor tényleg csak egy kis konfigurálás kérdése és viszonylag könnyen meg lehet osztani a kívánt mappákat: itt egy Win 10-es leírás hozzá és érdemes a KODI-s részt is megcsinálni, de az már nem kötelező. Ha csak Media Center-ből játszol le és nem használsz KODI-t, akkor pedig a HiMedia Topic összefoglalóban is le van írva mit kell hozzá beállítani.
Persze semmi sem "kötelező", csak tippként írom, én már legalábbis tudom mennyivel kényelmesebb így...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz renatto #63471 üzenetére
Én is laptop-ról osztok meg, arra van kötve 3db külső HDD is HUB-on keresztül. Ha filmezek, nyilván nem használom másra a lapost és fordítva. Nyilván jobb megoldás is, NAS, vagy épített kis szervergép, de még ez is 100x jobb (nekem), mint a HDD-vel rohangálni.
(#63472) Beni2360 Azért ahhoz nagyon combos router kell, hogy USB-ről normálisan kiszolgáljon egy nagy bitrátás 4K stream-et és közben maradjon is procija az egyéb hálózati tevékenységre (családban pl.). Szerintem ez a leglabilisabb megoldás.
A Q30-ra viszont a pl. tTorrent-et tényleg ki lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz renatto #63471 üzenetére
Nem is kell a lapinak állandóan pörögni. Kell egy jó minőségű router és annak az USB kimenetére dugni egy HDD-t és mehet oda minden és onnan minden hálózaton keresztül. Vagy netán a Q30-ra telepíteni a torrent rendszert.
-
djnice
veterán
-
BBéci
legenda
válasz renatto #44779 üzenetére
Az erősítőd és a hangdobozaid az úgynevezett határeset kategóriába tartoznak, ami a HD hangsávok szükségességét illeti. Bőven jól szólnak DTS core sávval is, de nem mondanám feleslegesnek a Master Audiót sem. Ezért még a WD TV-nél jobb hangú és drágább lejátszó sem elhibázott ötlet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz renatto #44779 üzenetére
Leírom még egyszer, lassan.
Ha olyan a hangrendszered, ami valós többletet ad veszteségmentes tömörítésű hangsávokkal, tehát felső középkategóriás, akkor vegyél WD TV lejátszót, ami azokat (Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio) kezeli.
Amennyiben a hangrendszered egyszerűbb, elégedj meg a veszteséges Dolby Digitállal és DTS-sel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz renatto #44777 üzenetére
Annyira komoly a hangrendszered, hogy érdemes a veszteségmentesen tömörített filmhangokat erőltetned?
Ha igen, a topikban sokszor ajánlott WD TV lejátszók valamelyikétől megkapod.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest