Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz anonym1s #42616 üzenetére
Jó lenne ha nem személyeskednél és minősítenél.
Láttam 3D-t és nem hat meg. Mi ebben a szakmaiatlanság?
A Med600-on nem néztem még 3D-t. Így O. K. ?
Te milyen profi lehetsz, ha azt állítod, hogy nem hallható különbség DD és DTS HD master között?
Vagy ennyire alap a cuccod?(sz@r) Komolyan mondod, hogy 448 kbps és 5000 kbps között nincs hallható különbség? Akkor SACD-t sem hallottál még eddig ugye? Vagy ha igen, annál sem hallottál semmilyen különbséget CD-hez képest?
Az én láncomon hallható pedig nem sokmilliós kombájnom van, csak tudatosan választottam, mielőtt elköltöttem volna xxx ezer Ft-ot erősítőre.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
BBéci
legenda
-
Patice
Topikgazda
válasz anonym1s #42607 üzenetére
Már nem azért, de ha málna, akkor miért nem a hazai hivatalos forgalmazótól veszitek?
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
anonym1s
őstag
válasz anonym1s #42524 üzenetére
Rajottem kozben miert nem mukodott a frekvenciavaltas.
A tv amire rakotottem egy p50x50 ami 720p, emiatt a video kimenetnel 1280x720 felbontast allitottam be, de a frekvenciavaltas csak 1920x1080 videokimenettel mukodik, mint utobb kiderult. Atallitottam arra es hibatlan -
Dudee
senior tag
válasz anonym1s #42520 üzenetére
Ha nem overclockolsz, akkor nem kell. Én egyelőre még dobozt sem vettem, de idővel kelleni fog.
A licensz szerintem itt vehető meg
[link]
de egyelőre én nem éltem vele, mert érdekes módon simán lejátsza a mpeg2-es dvd ripeket.
Lehet, hogy így sw-esen dekódol, nem tudom.A Library-t tegnap felépítettem, ehhez viszonylag normálisan el kellett nevezni a filmeket tartalmazó könyvtárakat. Meló volt, de megérte, szépen leszedett mindent a netről.
Amit még nyomozok az az, hogy különbözik-e a képe a gyári mediaplayertől. Első benyomásom az, hogy igen, valamiért nem találom olyan kontrasztosnak, vagy a színek sem teljesen stimmelnek.
Ennek több oka lehet (rgb, ycbcr, full vagy limited range), ma megpróbálok utánajárni.
Azt most még nem gondolom, hogy hardware-es oka lenne (azaz hogy ennyire képes), mert sehol nem találtam neten erről említést.Majd jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
-
Dudee
senior tag
válasz anonym1s #42511 üzenetére
bocs, akkor totál félreértettem
Én OpenElecet tettem rá: innen (diskimage változat)
itt pedig a leírás, hogy hogyan kell feltenni linux vagy win alól (én linux oldalról csináltam meg, simán ment)
Benne van minden, semmit nem kell csinálni vele. Ez tulképp egy lecsupaszított linux, ami csak azt tartalmazza, ami mediaplayerként szükséges, plusz persze a Kodit.Ezután kártya raspberry-be bedug. Első boot kb 2-3 perc volt. Legközelebb már 3-5 másodperc alatt bekapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
Dudee
senior tag
válasz anonym1s #42507 üzenetére
Úgy érted 8Gb RAM egy 35 dolláros kütyün, amin még egy rakat más cucc van? Ne viccelj
Másik meg, hogy minek? Egy sokkal erősebb procival rendelkező, 150 ezer forintos Android tabletben is max 2-3Gb van. 8, pláne 16Gb RAMos cuccot még nem is láttam sehol (nem notebook, vagy pc-ben természetesen. De vesd össze, 3-400 dolláros Popcornban 512Mb van). Teljesen felesleges egy beágyazott rendszerbe ennyit pakolni, pont ez a lényeg.
Az egész oprendszer plusz az XBMC elfut 300Mb-val, marad mellette 700 üresen.Az árat illetően: sajnos itthon valóban az a 35 dollár már 15 ezer forint lesz. De ha van az embernek elfekvőben SD kártyája, akkor nem kell venni. Ha veszel, akkor elég egy 4Gb-os kártya, 2-3 ezer forint.
Tápnak jó a telefon töltője, bár a 6-700mA valóban az alja (nekem 1A-es tablet töltővel megy).
Wifi valóban jól jöhet, bár nekem mindenhol van kábel.Meg kell nézni, hogy a TV high power USB-je mekkora áramot ad max, ezt sajnos nem tudom. TVtől függ.
A 4magos tényleg kb 20%-kal többet fogyaszt, kb 6-7W-ot talán, nem mértem.Kíváncsi vagyok, hogy tetszik-e, és megtalálod-e vele a számításod. Én még mindig csak ismerkedek vele, mert nagyon kevés időm volt eddig nézegetni. Majd hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
Dudee
senior tag
válasz anonym1s #42483 üzenetére
TV távirányító egyből ment, és tökéletes. Kurzorok, tekerés, pause, stop, start, options.
Léptetni 10mp-enként lehet, vagy 10 percenként, illetve simán beírod a számokkal, hogy hova menjen, és ugrik.
Tekerés 2x-32x-ig, és elég jól megy.
A TV-m Panasonic 55VT60.
Freki váltás simán megy, és a Kodi-ból adódóan rengeteg dolgot be lehet állítani.
A Library funckió burtál jó (persze ez sem a HW érdeme). Pl imdb értékelés alapján lehet rendezni a filmeket, vagy rendező, színész alapján válogatni őket. Persze feliratot leszedi magától, ha kell.
Nagyon ízléses a gui, sztem a legjobb, amit eddig láttam.MPEG2 (pl DVD rip) elvileg HW-ből tud menni, de venni kell hozzá 300ft-ért licenszt. Nekem enélkül is elindult, de talán SW dekódolással, és a deinterlace-ing nem volt túl jó. 720p vagy 1080p tartalomnál persze nincs ilyen gond. Akadást eddig nem tapasztaltam, 30Gb-s filmmel próbáltam.
LAN kábellel használom, de lehet hozzá olcsón kapni pici, usb-s wifi modult is.Még a popbox-os összehasonlítás hátra van, tehát képminőségben (mondjuk jó, fullHD rip esetén) nem tudom milyen egy célHW-hez képest, de elsőre nem igen láttam különbséget.
Egyedül a DTS-HD passtrough hiánya miatt lehet nyafogni valamelyst, mert itt csak a core-t küldi ki.Ha nem USB-s vinyó van beledugva, hanem hálóról megy, akkor kb 5W-ot fogyaszt.
Dobozból kibontás után kb 15 perccel már üzemelt, utána 10 percet állítgattam a konfigot.
2000ft-os microSD kártyát raktam bele, és meglevő 1A-os microUSB-s telefontöltőről ketyeg.[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz anonym1s #42404 üzenetére
Nekem szerencsére nincsenek ilyen rossz tapasztalataim. Én leginkább az AliExpress-ről rendelek. Ez az egyik legbiztonságosabb kereskedő oldal. Olyan 80 rendelés körül járok (magamnak és ismerőseimnek). Négyszer volt reklamációm, és csont nélkül visszakaptam a pénzemet, visszapostázni sem kellett. Ebből 3 pendrájv ill. uSD kártya, és egy rossz méretű ruha volt. Nekem sajna nem mindegy, hogy pl. egy Androidos 4 magos (RK3188) 2GB memóriás TV stick-et 11eFt-ért vagy 25eFt-ért veszek meg. 90%-ban követési szám is van a csomagokhoz. A legrövidebb szállítás pl. 12 napra sikeredett egy 5 méteres LED szalagnál. Általában 3-5 hét alatt itt vannak a cuccok. Egy HDMI kábelnél volt olyan, ahol 7 hét kellett a megérkezéshez.
Az Ali-nál az a lényeg, hogy addig nem kapja meg az eladó a pénzt, amíg vissza nem igazolom a hibátlan átvételt. Erre a feladástól számítva 60 napom van. Ha ez letelik visszajelzés nélkül, akkor utalják a pénzt az eladónak. Ha gond van, akkor nyitni kell egy vitát amire ha jól emlékszem 3 vagy 5 napon belül reagálnia kell az eladónak. Ha nincs reakció, automatikusan visszaküldik a pénzt. Én mind a 4 esetben megegyeztem az eladóval, ebből 3 esetben nem is vitatta a dolgot, egyből jóváhagyta a reklamációt. Egy próbált alkudozni de nem hagytam magam! A lényeg, hogy eddig nekem bejött!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
MODERÁTOR
válasz anonym1s #42377 üzenetére
Még 3 darabot feladtak elvileg... Beindult a tömegtermelés én csak egy darabot rendeltem, azt elvileg múlt héten adták fel... Vagy legalábbis tracking numbert adtak.
Meg 1-2 darabot már láthattunk itt-ott.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
törölt tag
válasz anonym1s #41990 üzenetére
Több módszer létezik, az MPC/madVR kiírja pontosan Ctrl+J-re, vagy elindítasz egy filmet Kodival, "O" gomb és rátekintesz az aktuális skip/drop frame értékre, majd figyeled mennyit nő a film végére (kivéve beletekerés, pause, olyankor termesztésen dobál). De ez már nagyon off, bővebben HTPC totyik.
-
dh66e
veterán
-
mivamma
senior tag
válasz anonym1s #41275 üzenetére
Total commadner, CTRL+M. Egy kis videó segítség. Nem mondom, hogy 100%-os, de sokat segít!
A yaDIS-nál elég csak a mappát átnevezni, a benne lévő file-oknak mindegy mi a neve!
[ Szerkesztve ]
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
anonym1s
őstag
válasz anonym1s #41225 üzenetére
Megtalaltam a valaszt a kerdesemre
Itt vannak a tavkapcsolo fajtak. MCE (nem tudom minek a roviditese) a legaltalanosabb, ez infras, de masodik helyen van a radios, azzal is megy.
Itt egy lista a tesztelt tavkapcsolokrol.
Lehetoseg van atallitani a filmben valo ugrasokat a gombokkal, pl. fel perc helyett 10 masodperc, 1 perc helyett 5 perc, stb.
Ezen kivul ott van minden tudnivalo azon a wiki oldalon, csak kattintgatni kell a linkeken.
Talaltam is mar nehanyat, koztuk egy radiost ami elg jonak nez ki.Igy mar komolyan azon agyalok, hogy ha veszek uj laptopot, nem adom el a regit, hanem berakom a tv alatti polcra HTPC-nek, illetve HTLAPTOP-nak
Felraktam ezt a kodit a laptopomra (i3-2350). Egyetlen beallitas volt amit csinaltam, az automata frekvencia valtas, es minden mukodott azonnal. Prima ez a cucc
[ Szerkesztve ]
-
varázsgömb
aktív tag
válasz anonym1s #41093 üzenetére
De észrevettem. Csak hát a jó tulajdonságokat nem szokás megvédeni.
Az árcsökkenéssel kapcsolatban nem értek veled egyet.A használt műszaki cikkek ára hatalmasat szokott esni. Ha most megvesz valaki egy Med800x3d-t 63.000-ért, mert jelenleg nem kell a dupla mag, akkor azt 1-2 év múlva jó, ha 20-25-ért el tudja adni. Egy A-410-es a mostani 89.000-ről leesik akkorra, mondjuk 60.000-re. Így kb. 100.000-be lesz annak az A-410-es, ha később veszi meg.
Nekem az a véleményem, hogy gazdaságosabb az elején kicsivel többet adni a jobb cuccért, mert később relatíve többe kerül megvenni ugyanazt.
Kíváncsi vagyok, hányan értenek velem egyet, és hányan nem.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
arcitec
addikt
válasz anonym1s #41093 üzenetére
Akkor nálad valami nem OK. Milyen rég/új HDD.t használsz ??? Csak azért mert nálam a menü az általad írt "DUNE" sebességével bír.Igaz nem A410, hanem csak A400. Nincs gondom a menű sebességével. Tehát a menű sebessége simán még csak 2 sec sincs!!!!! A hdd-n sem, WD RED 3 TB beépített!!!
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
varázsgömb
aktív tag
válasz anonym1s #41071 üzenetére
Nekem is 410-es van.
"magas ár" Relatív.
- Dupla akkora proci, és memória, mint a Med800X3D-ben. Ha most nem is, de később még jól jöhet.
- DAC.
- Full silent! Nekem fontos szempont volt!
-Sigma proci. (Nincs összehasonlítási alapom. Állítólag a legjobb.)- rettenet lassu a menuje
-Való igaz,eltelik fél-egy másodperc is a lépések között. Engem nem zavar.- tavkapcsolo gombvilagitasa tul eros, sotetben nagyon zavaro
-Ez nagyon szubjektív indok. Engem nem zavar. Sőt jól jön, ha leejtek valami.[ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
devil-k
nagyúr
válasz anonym1s #41024 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy miért akadna el? Ha van kiterjesztése a fájloknak, semmi probléma nem lesz. Annyira görcsölsz ezzel a lejátszóval, hogyha még jól működik is hibásnak állítod be a saját "user error" miatt! Tényleg az a legegyszerűbb ha visszaküldöd, mert élből érezhető az írásodon, hogy nem ő lesz a te játékosod.
12 TB-nyi anyagomat gond nélkül raktam Jukeboxba kb. 1 óra alatt úgy, hogy kézzel is szerkesztettem közben!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
varázsgömb
aktív tag
-
arcitec
addikt
válasz anonym1s #41013 üzenetére
Töröld ki a létrehozott Jukebox mappát (ami az adatbázisa) melyik egységre raktad, nálam sd kártyán van a rendszer , beépített hdd ntfs-re formázva és itt van az - nmj_database nevű könyvtárban h:\nmj_database\media\video\ stb ... érdekes lenne, ha ez hardware hiba lenne , mert akkor az nagyon hibás ...(lehetne) Egyébiránt van amit nem talál meg, de nem az a jellemző, akkor azt manuál kell kipótolni ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
őstag
válasz anonym1s #41013 üzenetére
Internet elérése van a popinak?
Próbáld ki, hogy fájl tallózáskor a film címén rányomsz az info gombra. ekkor is meg kell találnia a Borítót, háttérképet és tartalmat. Ha megfelelő, akkor > letöltés, ha mellé lőtt, akkor >szerkesztés, és válaszd ki a megfelelő filmet a listából.
Mivel az automatikus letöltés nálam sok filmnél tévedett, ezért először leszedtem a fenti módszerrel mindent, majd amikor készen volt egy mappám, ráengedtem az NMJ-t.
Nekem inkább a BDMV mappában tartott BD tartalmmal volt bajom, mert megjelent rengeteg felesleges sorszámos m2ts fájl az NMJ-ben.
-
őstag
válasz anonym1s #40969 üzenetére
Én a videokimenetet is 1080/24p-n használom, így nem kell képmódot váltania sem a lejátszónak, sem a tévének, amikor elindítom, vagy megállítom a filmet (kivéve ha más képmódú a film, de azok kevesen vannak a gyűjteményemben). A Dune-m nem szertte ezt a módott, mert belassult tőle a menü kezelése, de a popinál nem vettem észre hátrányt, viszont megspóroltam pár másodperc sötét kijelzőt.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz anonym1s #40969 üzenetére
A színteret állítsd át BT.709-re.
(#40971) regger
Én pl. tegnap jöttem rá, hogy a "vetítőnknél" az RC 0-ra állítása nem jelenti a kikapcsolást, csak ha valóban ráviszem az "OFF"-ra. Kis apróságok... Egyébként most van 3%-on, ennyi jár.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Mezga Aladár
veterán
válasz anonym1s #40945 üzenetére
"Ujraindulgat, fagyogat, "
A frimware frissítés után, volt gyári állapot visszaállítása?(#40946) Heffi :
"mert a lecserélni kívánt C200-as popcorn nyomába sem ér sem képben, sem hangban. "
Akkor nagyon gyenge lehetett, a210-est cseréltem a400-ra, és a 400-nak messze jobb a képe. A c200 a2x0 sorozat uo. kép és hang minőséggel bír. -
őstag
válasz anonym1s #40945 üzenetére
Az A400-al nyüglődöm én is. Valószínüleg megy garanciális javításra.
A Dune-t azért cseréltem le, mert túl sokat olvastam ezt a fórumot , amúgy nem volt vele bajom. Hogy megérte-e lecserélni, nem tudom még. Még jó áron vettem a dune-t, alig buktam rajta, az A 400 is használtan, piaci ár alatt jött, így nem volt nagy beruházás.
Nem használtam egyiket sem háttértárral, csak hálózatról játszok le.
Nem ismerem a 301-t, hogy milyen típusú fájlokkal nem boldogult, de a 303-nak nem volt baja a filmgyűjteményemmel, ami jobbára mkv remux, bd iso vagy m2ts fájlokból áll. Nem fagyott, nem indult újra magától.
Az biztos, hogy hiába a kétmagos chip a popcornban, fele olyan gyors - vagy kétszer olyan lassú - mint a dune-m volt. A képét és hangját cserekor jobbnak láttam, de lehet csak placebo volt, pedig a megjelenítőm képes megmutatni a különbségeket (VT60). A távirányítóját én sem kedvelem, így minden használt funkcióját átprogramoztam az Onkyo 3007-es erősítőm távjára, az sokkal jobban a kezemre áll.
Viszont aki megvette tőlem a dune-t, már este hívott, hogy nem tartja meg, mert a lecserélni kívánt C200-as popcorn nyomába sem ér sem képben, sem hangban. Azóta el is adta. Nekem is azt javasolta vegyek C200-at, igaz abban nincs 3D, viszont van full BD menü.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz anonym1s #40878 üzenetére
Ilyen problémám nekem is van, ezzel lehet valamit kezdeni?
WD TV Wireless-N-hez van csatlakoztatva egy WD My Passport Ultra 1TB vinyó, és amikor lekapcsolom a médialejátszót, a merevlemezt is készenlétbe rakja (tehát hangot nem ad ki, viszont pulzál a fehér LED).
Ez nagyon zavaró sötét szobában, eddig mindig kihúztam a merevlemezt a médialejátszóból. Van valami kényelmesebb megoldás erre? -
Archttila
veterán
válasz anonym1s #40867 üzenetére
A PCH tipikus esete annak, amikor egy nagyon jó vas fölé gyenge szoftveres megvalósítás kerül. Amiben reménykedni lehet az az, hogy a fejlesztők odafigyelnek a felhasználók visszajelzéseire, bugreportjaikra, es még időben elkezdik javítani azokat.
ps.: Nekem a belső 3TB-os WD RED leáll.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #40861 üzenetére
Ez a két arcocska fejezi ki legjobban azt, ami most a a gondolataimban forgolódik. Az A-400/410 sok szempontból jobban tetszik, mint bármelyik Dune, de az említett 10 mp-es előre és visszaugrásról nem vagyok hajlandó lemondani, annyira megszoktam.
Volt nálam TV-301, a maga nemében kiváló, de összességében jobbnak tartom a Popcornokat és a menüjük sebességében sem éreztem jelentős különbséget.
Számomra nem okozott gondot a Popcorn kikapcsoló gombjának hosszú nyomása, mindig úgy fejeztem be a filmnézést.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
devil-k
nagyúr
válasz anonym1s #40861 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy ritka okok egyike, hogy valaki csak a 3D miatt akar új lejásztót venni.
(#40863) Mezga Aladár
Nekem a WD My Bookot és Passportot stand by-ra rakta egy idő után a Popi, nem tekerte, de a villódzás engem zavart.
SSD? Akinek jól megy.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz anonym1s #40859 üzenetére
Érdemes mindig a legújabb FW-t felrakni. Úgy emlékszem, hogy az augusztusi a legutolsó. Itt tudod követni az eseményeket.
"Akkor roviden osszefoglalva, a szep kepert cserebe, kapok lassu menut, allandoan forgo vincsesztereket, zavaroan eros fenyu tavkapcsolot"
Én ezt a külső HDD-s dolgot úgy oldottam meg, hogy amikor nem használtam, akkor egyszerűen lehúztam az adapterről és kész. Amikor meg használni akartam, csak visszadugtam a külső HDD-be és kész, engem nem zavart.
Sajnos, vannak korlátai a Popcornnak (is), mint minden más lejátszónak. Érdekes, mert van akinél ugyanaz a FW sokkal jobban teljesít, mint másnál.
"Ha ez a popcorn, akkor ez eleg szar ennyi penzert. A dune 301-el nincs ennyi bajom, sok fajlt nem jatszik le, de azt tudom javitani masik fajl letoltesevel, viszont a popcorn hibait nem tudom javitani"
Nana, azért ne írd le a Popcornt. Sokan használják vetítőhöz és nagyobb TV-khez és szeretik. Én is így voltam vele, csak a végén már tovább akartam lépni. Ettől függetlenül jó vas. Azt javaslom, nyúzd még egy darabig, max visszaküldöd az elállási időn belül és kész.
A Dune-vel nincs átfogóbb tapasztalatom, abban majd más fog segíteni!
- mozi bolondéria -
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #40856 üzenetére
"Nem talaltam olyat, hogy 10 masodpercet ugrik vissza. A dune301-en van ilyen es gyakran hasznaltam amikor nem ertettem valamit, vagy tetszett valami poen es ujraneztem azt a nehany masodperces jelenetet. "
Részben ezért használok még ma is Dune Base 3.0 lejátszót.
A Popcorn távirányítójának fénye számomra is bántó.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
devil-k
nagyúr
válasz anonym1s #40856 üzenetére
Ha röviden nyomod a kikapcsoló gombot, akkor stand by üzemmódra rakja magát a Popi. Ha hosszan nyomod, akkor teljesen kikapcsol.
"de ilyenkor meg az ujrainditas eleg sok ido."
Igen, ez a Popcorn.
"- A taviranyito gombvilagitasa nagyon eros, sotetben engem nagyon zavar. Lehet ennek csokkenteni a fenyerejet, vagy teljesen kikapcsolni valahogy?"
Viccen kívül: Rakj bele egy olyan elemet, ami már jó ideje használva van, így nem fog annyira világítani a távirányító. Egyébként nem lehet lelőni.
"- Legelso nap ketszer indult ujra magatol, masodik nap egyszer. Elsore mar nem emlekszem, de masodik alkalommal akkor, amikor beletekertem a filmbe a jobbra nyil billentyuvel aztan meggondoltam magam es mielott meg elindult volna ujra a film onnan ahova tekertem, megnyomtam a 6-os szam billentyut amivel a film 60%-ra ugrik. Ekkor gondolkodott nehany masodpercig aztan ujraindult. Harmadik alkalomra sem emlekszem mar de ez eleg rossz pont."
A legújabb FW van rajta?
Pont ezek miatt a dolgok miatt (is) váltam meg a Popitól.
Látod, plusz memória ide vagy oda, sz*rt sem ér. A kép és a hang rendben van, de nekem ez már kevés volt.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Archttila
veterán
válasz anonym1s #40817 üzenetére
A Popcorn Hour eseteben (is) általában firmware frissítésre hivatkoznak (valószínűleg ez is történik)
En minden rendelésem melle odaírom, hogy csak és kizárólag a rendelésben szereplő típusszámú, BONTATLAN terméket küldjenek!Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz anonym1s #40491 üzenetére
"A bd3d-vel ennel is sokkal jobban erzodik?"
Igen, főleg a Sammy. Mielőtt megvennéd a Popit, áruld már el, hogy milyen és mekkora megjelenítőhöz menne?
(#40492) Viper26
Egy Mede8er 600X3D. Csak 500 Ft-tal léped túl a keretedet. Viszont ennek a wifis verziója drágább. Ha kábelre fel tudod dugni, akkor válaszd azt. Arról nem is beszélve, hogy igen döcögős a filmlejátszás wifin keresztül. Elég sok mindentől függ a sikerfaktor.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
dh66e
veterán
válasz anonym1s #39112 üzenetére
Elhiszem de azokat a forrásokat megnézném szóval priviben küld át a release-t és ránézek.Nekem is van itthon avi,mkv de egyetlenegy nem produkált olyanokat mint amiket leírtál. Divx az nálam kilőve.Ezek szerint szerencsém volt.
Dune-nek jelezted a hibát?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz anonym1s #39102 üzenetére
Nem azt írtad, hogy venni akarsz, hanem kérdezted, hogy melyik a legjobb
Ha nem használod ki az A410-ben a DAC-ot, akkor elég az A400-as. És az egy huszassal olcsóbb. Tegnap épp ezt kérdeztem a szakiktól, hogy vane eltérés képben és hangban a két lejátszó között, ha HDMI-n megy a jeltovábbítás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest