Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivamma
senior tag
-
-
mivamma
senior tag
válasz anonym1s #41275 üzenetére
Total commadner, CTRL+M. Egy kis videó segítség. Nem mondom, hogy 100%-os, de sokat segít!
A yaDIS-nál elég csak a mappát átnevezni, a benne lévő file-oknak mindegy mi a neve!
[ Szerkesztve ]
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
mivamma
senior tag
Ajaj, ha ilyen egybe szettet akarsz, akkor inkább valami számítógép hangszórós topikot kellene keresni, mert amit linkeltem ott nem foglalkoznak ilyenekkel.
szvsz, a legolcsóbb használható megoldás, egy logitech z5500-as használtan.
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
válasz liszi70 #39543 üzenetére
Asszem az utolsó 10 hsz-ből többet tanultam mint eddig az évek során
Csak egy dolog nem tiszta még: ugye a liszi70 által linkelt elrendezést a THX is ajánlja? Fölösleges lenne akkor átkábelezni a lakást, mondjuk, hogy hátul is legyenek hangfalak?
Őszintén elgondolkodtam, egy ilyen 1500 W-os dolgon. De nincs nagyobb teljesítményű? Panelba biztos elég az 1500 W?" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
mivamma
senior tag
Szia!
Polc alá szerelhetőket nem néztél?
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
válasz sutykuru #38504 üzenetére
Mikor én kerestem MP-t, nálam is első helyen szerepelt a torrent képessége. 3 nap után beláttam, hogy nem arra való (Dune Base 3.0). Rengeteg kellemetlenségtől és bosszankodástól megkíméled magad, ha nem MP-vel akarsz torrentezni!
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
válasz horseface77 #38354 üzenetére
Szia!
Van saját fóruma, de kikerestem neked.
-
mivamma
senior tag
Támadt egy ötletem! (ha rossz, akkor nem)
Sokan szeretnének mostanában váltani/feljebb lépni, de tanácstalanok, hogy megérné-e egyáltalán pénzt és energiát ráfordítani. Mi lenne, ha összedobnánk az otthon található lejátszóinkat és megjelenítőinket (tudom nem egyszerű, de megoldható) és csinálnánk egy tesztet.
Amit én fel tudok ajánlani: 47" LG TV, Dune Base 3.0, és a helyszín (BP. XX. kerület)
ui: nem mellesleg engem is érdekelne az eredmény
De gondolom az lenne a legjobb, ha valakinél lenne vetítő és mondjuk egy tv is (nem kellene nagy tv, az átlag ember úgyis 40-50" közötti átmérővel rendelkezik otthon)
-
mivamma
senior tag
válasz devil-k #38114 üzenetére
Magánszemélyként nem használok cat6-ot (nehezebb megküzdeni vele mint egy anakondával ), de a munkám folytán találkozom vele elég sokszor. Biztos lehet, én még nem próbáltam (cégre veszek mindent). De egyet tudok, messze a legjobb árakat kínálják a hálózatépítés terén!
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
válasz dgyuri0123 #38066 üzenetére
De azt a magyar szinkron miatt csészék el, ha jól tudom. Eredeti nyelven szerintem jó az fps.
-
mivamma
senior tag
válasz devil-k #37713 üzenetére
Sajnos igazad van. Higgyétek el megfutottam én is ezeket a köröket. Dune Base 3.0 és Tp-Link WDR3600. Mindkettőt megpróbáltam torrentezésre használni, aztán rájöttem, hogy mindent arra kell használni amire kitalálták. Még úgy is gyorsabban kész van egy film, ha letöltöm pc-vel, átírom a file nevét (hogy a jukebox tudja értelmezni) és ftp-n áttolom a MP-ben lévő HDD-re.
De mindenki tegyen saját belátása szerint, csak aztán ne mondjátok, hogy én nem szóltam
ui: a DIGI-s 200/50-et úgy sem tudja értelmezni egyik sem
-
mivamma
senior tag
Hopp, azt nem is néztem. De ha már megoldottad, akkor jó.
Most direkt kipróbáltam: Win megosztottam egy mappát és megnéztem, hogy látja-e a Dune. Először valóban nem látta, de egy restart (dune) után minden működött rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
Szerintem ott valami más baj lehet. Ha win alatt beállítsz megosztást pl. mindenki számára, akkor azt látni kellene a dune-nek! Fel tudod csatlakoztatni a Dune-t új hálózati meghajtónak? Mindjárt megnézem, hogy fordítva hogy kellene csinálni (mármint ahogy te akarod).
-
mivamma
senior tag
Beírtam a keresőbe, hogy biliárdasztal, de nem hozott találatot. Na jó befejeztem a vérszívást
Mindenki maga dönti el, de én biztos nem tudnék együtt élni ennyi távirányítóval.(#37677) Dorian: próbálkoztam úgy is, hogy a világ legnagyobb dohányzóasztala
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
válasz devil-k #37649 üzenetére
Miért ne lehetne? Pont ez a lényege! Csak meg kell adni az adott eszköz típusát és máris letölti a megfelelő gombokat/funkciókat hozzá. Ha ne adj isten valami kimaradt, akkor fel tudsz venni plusz gombokat és azoknak olyan funkciót/nevet adsz amit csak akarsz.
Még nem találkoztam olyan eszközzel, amit ne kezelt volna. (TV, MP, HM, STB, Klíma)
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
Ti most tényleg azt akarjátok elhitetni velem, hogy 4-5 távirányítót használtok?
ui: életem egyik legjobb döntése volt a Logitech Harmony Touch, pedig akkor még csak három távirányítóval kellett küzdenem egyszerre. (bár vicces volt, amikor az asszony soha nem a jó távirányítóval akarta kezelni az eszközöket )
(#37647) devil-k: komolyan mondom, amíg nem kezdtem el használni én is szkeptikus voltam, de most már közel egy év után azt kell mondanom, hogy minden pénzt megér!
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
Csak azt tudom mondani amit az asszonynak: azon a fél centin már nem múlik semmi
Sys25: usb-s dvd-re szavazok. Nekem volt lg 492 asszem, az jó volt. De van itthon egy valami Orion vagy tecsos sz@r, ami szinte bármit lejátszik usb-ről (persze mkv-t nem).
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
válasz Spiderman79 #37297 üzenetére
De nem az volt a kérdés, DLNA-n is tudja-e? Mert én úgy gondoltam, hogy arra nincs megoldás.
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
válasz liszi70 #37236 üzenetére
Szia!
USB HDD Ház 3,5' SATA Sharkoon Rapid Case BK 5 471.- (ez lehet, hogy egy kicsit több lesz neked )
DEMAND.HU Kft.
Nagykereskedelem, raktár, szerviz
Kizárólag viszonteladóknak
1097 Budapest Külső Mester u. 82-86.
Központi telefon: 210-9690Szerintem próbáld meg itt. Letöltöttem a mai árlistát, és úgy látom van nekik!
-
mivamma
senior tag
válasz MaxxDamage #36772 üzenetére
Csináld azt amit én: vegyél egy használt Dune Base 3.0-t, tedd bele a 2 TB-red-et és használd! Én ezt csináltam, és nem bántam meg!
-
mivamma
senior tag
válasz Multibit #36651 üzenetére
Egy tp link 3600-ast használok és nincs semmi baj vele. Nagyságrendekkel jobb mint amikor a dune Base 3.0-val torrenteztem! És árban kb 10000 ft-ról beszélünk.
De ami tény: mindent arra kell használni amire tervezték!
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Ahogy nézem csak én torrentezek Dune-el. Miért nem szeretitek? Nálam nincs semmi baj vele. Éppen azért vettem, hogy ne kelljen másolgatni. Átmásolom a torrentfilet, elindítom a letöltést és 1,5-2 óra alatt megvan, és nem kell másolgatni. Vagy van ennél gyorsabb/jobb megoldás, csak én nem tudok róla?
-
mivamma
senior tag
válasz dgyuri0123 #34300 üzenetére
Tényleg nincs a Dune-nek kijelzője???
Nálam remekül megy Tv nélkül is a navigálás a menüben!
Sőt a fileok neveit, zenék címeit is kiírja a "nemlétező" kijelzője.Gyeniko: meg lehet azért szokni, ha minden kötél szakad, akkor ott az android app.
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
Kicsit beleástam magam én is ebbe az EXT4-es témába.
Az a megoldás, hogy a MP-en megosztod azoknak a mappáknak a tartalmát amit látni szeretnél a gépeden, és akkor SMB megosztáson fogod látni W7 alól is (nem kell semmi plusz program).
Sajnos nem tudom kipróbálni (NFTS-re van formázva a HDD-m), de elvileg működni kell.Ha kipróbálja valaki megoszthatná a tapasztalatait.
Patice: "Ha hálózaton akarod elérni, akkor a Popiban kell (szerintem) beállítani, hogy a belső hálón megossza a tartalmát": erre gondoltam én is.
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
Ha esetleg valami gond lenne, keress meg segítek akár TeamViewer-en is.
-
mivamma
senior tag
válasz Zjunior #34177 üzenetére
Dune HD Base 3D, de ebbe már nincs torrentkliens, viszont 3D-s, amit ha jól emlékszem Te nem igényelsz.
Nincs popcorn tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
válasz Zjunior #34173 üzenetére
Nekem HDI DUNE HD Base 3.0 van, meg vagyok vele elégedve, sőt.... HDD mehet bele és van torrentkliens is. Sajnos már nem forgalmazzák, de ha nem riadsz vissza a használt termékektől, akkor én csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnám az androidos telefonom tartalmát megosztani hálózaton (smb) keresztül a médialejátszóval (Dune base)?
Vagy nem lehet? (mondjuk azt nem akarnám elhinni)
-
-
mivamma
senior tag
Sziasztok! (BUÉK!)
Gondoltam meglepem szeretett lejátszómat egy új HDD-vel.
Mit javasolnátok? Én első ránézésre egy WD 3 TB-os 5400-as mellett döntenék, de lehet, hogy nem jól gondolkozom.
Ha ajánlanátok konkrét típusokat, akkor megköszönném.Üdv
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Telefonos segítséget szeretnék kérni.
Téma: Dune HD Base 3.0, böngésző/torrentkliens használat!
Ha kapok egy telefonszámot privátban, akkor megköszönöm.
Ui: ha 70-es lenne, akkor az maga lenne a csoda
-
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Sikerült döntenem lejátszó terén: HDI Dune HD Base 3.0
Szenvedhetek-e valamiben hiányt egy Mede8er MED800X3D-hez képest?
A 3D nem szempont!
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
válasz Tyler Durden #32879 üzenetére
Most már nálam sem
Akkor esetleg így." Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
mivamma
senior tag
válasz Tyler Durden #32873 üzenetére
Szia!
Én is hasonló feltételekkel kerestem lejátszót és erre esett a választásom.
Szóba jött még ez is, de nekem valahogy a dune jött be. Inkább azt vettem meg használtan!Ez csak az én döntésem volt, de hátha segít neked is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest