Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
"De ha te csak az árát vagy képes látni és szerinted (jó hifis felfogás szerint) csak az a jó ami drága akkor ki ne próbáld"
Félreértettél. Nem erről van szó. Csak azok a bizonyos korlátok érdekelnek. Nem attól lesz valami jó, hogy drága, ezt Te is tudod. Még jó, hogy nem hifizek.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
cekkk
veterán
válasz devil-k #42096 üzenetére
Egy hálószobai HTPC-t
Százszor inkább ez mint megy Dune Base Én a régit használom usb-n kapja a TVről a tápot akkor kapcsolba amikor a TV, tudja a HDMI CEC-t így a tv távrecsegőjét lehet hozzá használni.
Megy rá az openelec KODIval és tökéletes kis masina lesz belőle.De ha te csak az árát vagy képes látni és szerinted (jó hifis felfogás szerint) csak az a jó ami drága akkor ki ne próbáld
-
jézusom
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani médialejátszót?
Nem kell hiper-szuper, annyira kell, hogy simán lejátssza a BD25-ös mkv videókat, esetleg az iso formátumot.Köszi!
Samsung S9
-
zozy84
senior tag
Akkor onnan rendelem. Köszi.
-
zozy84
senior tag
Rendeltem már sok helyről, sok webshopból de a Med600at csak olyan helyről tudom megrendelni amiket nem "ismerek".
Szóval melyik üzlet szerintetek a megbízható(bb)? Vagy tök mind1.
Árban mindenhol 46-47eft. -
Alex91
félisten
válasz sirály69 #42082 üzenetére
Csak a kulso hdd-hez adott kabellel probald hasznalni! Ha ez se segit, akkor valoban Y kabelt kell beszerezni, es ket usb-re tenni, vagy egy tapra tenni. Esetlge egy tapos usb hub-ot beiktatni a rendszerbe.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz sirály69 #42066 üzenetére
Nekem a Med600-ba egyszerre 2 db USB 3.0-ás 2.5"-os HDD van dugva. 1 Toshiba és 1 WD passport.
Nincs külső tápellátás, mint általában a 2.5-ös HDD-nél, de még egyszer sem volt olyan, hogy ne látta volna valamelyik HDD-t.
A WD Live Streaming is ugyan olyan jól kezelte mindkét HDD-t korábban.
"csak a zene van"
-
kungzi
veterán
üdv
olyan kis gépet szeretnék, ami már jól viszi a BD 3D-t .iso formátumban, és van lan csatlakozója. USB 3 is lehet rajta
előre is köszi a segítséget
-
gorog67
aktív tag
válasz devil-k #42063 üzenetére
A filmnézéshez elég az USB2, de a Realtek 1186 chip támogatja az USB3-at, akkor a csatlakozón spórolnak?
A Realtek honalpján még nincs újabb chip (Digital Home Center), akkor nem érdemes várni, mert még sokára lesz kiforrott lejátszó belőle.[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz bajnokpityu #42073 üzenetére
Azon mi user error, hogy az usb3-as pendrive nem megy, mert nem kap elég naftát?
-
devil-k
nagyúr
Már értem! Köszönöm az infót srácok! Ettől függetlenül maradok az eddig is jól bevált WD HDD-knél.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Warter #42069 üzenetére
Érdekes jelenség. Mondjuk ha direkt táp nélküli HDD-t veszel (mint pl. WD My Passport) és nem megy a dolog, akkor az valóban idegesítő. Ott nem nagyon van más alternatíva, nem? Vagy egy tápcsere (a lejátszóhoz) megoldja ezek szerint?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz bajnokpityu #42064 üzenetére
Ezért sem vennék már olyan eszközt amiben beépített HDD van és nem lehet "kiszedni".
- mozi bolondéria -
-
sirály69
őstag
Van a piacon(vagy lesz mostanában) olyan lejátszó, amelyik ugyan azt tudja mint a med600, csak USB3(is) van rajta?
Szerver Hosting Debrecenben
-
VaDy
tag
válasz devil-k #42029 üzenetére
Szia!
Hát én annyira nem értek a témához, nincs sok elvárásom, játsszon le mindent, a feliratok jól kezelje, legyen áttekinthető, gyors a mappákban való lépkedés és úgy az egész rendszer! 3.0-ás külső vinyó már megvan azt rádugva nézném a filmeket!
Ára pedig jó lenne, ha 30ezerből kijönne! -
Hyena
senior tag
válasz devil-k #42051 üzenetére
Egyebkent hasznos tapasztalat kiprobalni egy 13 millios projektort, leginkabb azert mert az ember rajon, hogy az igenyes hazimozizashoz az egyik lefontosabb dolog nem feltetlenul a projektor, vagy a vaszon, medialejatszo, hanem egy megfelelo erre alkalmas szoba, mert nappali vilagitasban a legjobb projektor sem tud csodat tenni .
Es ezt nagyon komolyan mondom, szoval jobb ha mindenki felmeri azt, hogy mit lehet kihozni a helyzetebol mielott nekiall mindenfelet vasarolni![ Szerkesztve ]
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz devil-k #42046 üzenetére
Szoktam neha nezni BD 3D-t kb havonta 1x .
Ismerem a Kodi-t, evek ota hasznalom a "nagyon brutal" asztali gepemen.
Szerintem fogok is epiteni htpc-t, de persze a chameleon projekt is meglesz, es talan egy little black boxot is veszek a tobbi kotyu melle, aztan majd meglatjuk mi marad .
A cegnel egy sim2 projektort hasznalok Popcorn A410-el es ott is probalkozunk mindenfele media lejatszoval dehat, meg keresunk .
Velemenyem szerint a popcornnak a kodival szemben az egyik legnagyobb problemaja a termek tamogatas.
Hiaba az ismert problemak mar jo ideje nem jelent meg ra uj firmware, es pl a plexes kliensuk fejleszteset is megszuntettek, a Kodi meg szepen fejlodik kozben...[ Szerkesztve ]
-
rukh
senior tag
Hi!
Most kezdek ismerkedni a médialejátszókkal, sok mindent elolvastam már a fórumokban. Egy dolgot még nem találtam meg (vagy figyelmetlen voltam...): a különböző lejátszók (popcorn, mede8r,..) milyen mélységű mappaszerkezetet tudnak kezelni (pl.: zene/könnyű/beat/külföldi/ angol/beatles/1964/album1 ....)? Van korlátozva az egymásba ágyazható mappák száma?
Üdv mindenkinek, Rukh
-
Hyena
senior tag
válasz jézusom #42045 üzenetére
A dlna a legbutabb halozati protokol amin keresztul fimezhetsz, gyakran problemak vannak a feliratok megosztasaval, es meg sorolhatnam.
Erdemesebb SAMBA-t hasznalni, vagy NFS-t.
A SAMBA ugye a windows alapertelmezett megoldasa, de nfs szervert kulon kell telepiteni ha van ra igeny.
Egy rendes NAS sokkal tobbet tud mint a netbookra felmasolt filmek streamelese.
Konnyen epithetsz magadnak NAS-t valami micro itx hardveres gepbol, pl egy uj baytrail alapu celeronbol, (ami akar erosebb is lehet mint sok gyari syonology nas) es mehet ra a DSM 5.1 .harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
devil-k
nagyúr
Végülis csak a BD 3D-hez kell egy külön program, semmi máshoz. De ér-e annyit a BD 3D nektek/neked? Nekem van PowerDVD-m, de nem használom. Egyszer belenéztem, hogy megy-e a BD 3D és kész. Nem is érdekel, de ez én vagyok.
"HTPC achilles sarka az, hogy nincs 1 olyan tokeletes szoftver amivel minden szuper lenne."
A Kodi lealázza a Popi és a Mede8er szoftverét is.Nah, de ez itt eléggé OFF téma.
- mozi bolondéria -
-
Hyena
senior tag
válasz devil-k #42039 üzenetére
Egyetertunk. Nasnak nast kell venni, jatszani konzolt, vagy 1 brutal pct, vagy mindkettot.
A HTPC szamomra is egy medialejatszo, nem nas.
Velemenyem szerint a HTPC achilles sarka az, hogy nincs 1 olyan tokeletes szoftver amivel minden szuper lenne.
Linuxal nagyon jo, hogy openelecet telepitve egybol kodiba bootol, de szerintem a Kodi onmagaban nem eleg.
Ha windows van rajta akkor is tobb programot kell hasznalni, pl 3d film mas programmal idealis...
Ezen keszulekeket nem csak jomagam hasznalom, es kicsit unalmas ujra es ujra elmagyarazni mikent kell egy film lejatszast elinditani adott keszuleken.
Szoval a htpcbol kicsit a konnyu kompakt kezelhetoseg hianyzik en tudnek ezzel egyuttelni, csak a csaladom...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
-
jézusom
addikt
válasz devil-k #42037 üzenetére
Droidos lejátszókkal azért szemezgetek, mert elég sok jó tulajdonsága van, látok benne fantáziát, hibái ellenére.
Sokáig raspberry volt az etalon, szerintem újabb hardverrel csúcs lenne.
Most elbizonytalanodtam, hogy a 3D lejátszás nem jó kodin
Igazából okosodni próbálok, meg infót gyűjteni, mert jelenleg csak sd képes rendszerem van, bár a hang elég jó. (classic xbox xbmc-vel)
Azt hiszem HTPC a legjobb megoldás, NAS-nak jó a netbookom.
-
devil-k
nagyúr
Kicsit ellentmondásos amit írtál.
"Szerintem minden celra megvan a megfelelo eszkoz azt kell megtalalni."
"Nagyon orulnek ha talalnek egy minden tekintetben tokeletes all in one eszkozt"
Nincs tökéletes "all in one" eszköz, de talán egy igényesen kialakított, jól átgondolt HTPC közelíthet az elváráshoz, de elsőnek tisztázni is kellene, hogy kinek mit jelent a HTPC? Nekem mozi és zene, ennyi. Nincs NAS funkció, nincs torrent és nincs játék stb... Az már inkább egy PC egy kis (HTPC) házban.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Hyena
senior tag
válasz jézusom #42033 üzenetére
Nincs top, egyik lejatszo sem tokeletes.
Jelenleg egy A410-et hasznalok a maga rigolyaival, de az asztali gepemen van Kodi is, arrol is szoktam streamelni tv-re vagy akar a Popcornra is.
Hasznalom a Plexet is mobil filmezesre es foleg zenere, (hazibuliban nagyon jo, forras csak vmi rendes hangkeltore kell radugni) meg nagyon tetszik, hogy megoszthatod az adatbazisod a barataiddal es okis veled, es nagyon jo a jukeboxa is. (a popcornba epitett nem vmi jo)
El kell, hogy mondjam, a Kodi sem egy szent gral, pl 3d filmezes teren.
Csikol a htpc dolog is, amit mar elegge jol kiprobaltam az asztali gepemen futo kodi segitsegevel, mar csak egy masik kompakt jol taviranyithato gepet kellene epiteni.
Azt nem mondanam, hogy az android kukaba valo filmnezes tekinteteben, de a hozzaszolasodat olvasva te igenyesebb vagy annal, hogy kielegitsen a dolog.
Rengeteg ember nem erti minek kell egyaltalan medialejatszot venni, amikor az uj "okos" tvkben van beepitett es szerintuk az ugy tokeletes. (holott ugye korant sem az)
Valojaban sok esetben a felhasznaloi feluleten mulik minden , hogy az mennyire tetszetos, felhasznalo barat, konnyen kezelheto, sokaknak az tobbet szamit mindennel, a minosegnel is.
Szerintem minden celra megvan a megfelelo eszkoz azt kell megtalalni.
Nagyon orulnek ha talalnek egy minden tekintetben tokeletes all in one eszkozt de ilyet meg nem lattam, minden ilyet megfertos a svajci bicska effektus .harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
-
VaDy
tag
Sziasztok!
Röviden: pár hete vásároltam egy lg 47lb730v-t, az ideg széjjel baltáz ettől a smartshare rendszertől, iszonyat lassú az egész, a kinézete se tetszik (2 sort látok, soronként 4 mappát vagy fájlt ) , a feliratokat se úgy kezeli ahogy kéne, szóval úgy kb. mindennel bajom van! A tvhez egy külső vinyót használok ---> 1TB WD My Passport Ultra.
Az LG LCD fórumban már pár embert kikészítettem és ide zavartak hogy tőletek kérjek segítséget!
Tudnátok vmi jó kis lejátszót ajánlani?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Max. visszaküldöd 14 napon belül!
(#42030) VaDy
A TV beépített lejátszóját és SMART rendszerét gyorsan el kell felejteni, semmire sem jó. Annyit árulj el, hogy milyen elvárásaid vannak, mire van szükséged, illetve, hogy mennyit szánnál a lejátszóra?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Hyena
senior tag
válasz jézusom #42026 üzenetére
Szivesen valaszolnek, de velemenyem szerint az ilyen eszkozok csak szuksegmegoldaskent elkepzelhetok, illetve abban az esetben ha a kabelezes nem megvalosithato, tehat at kell loni a kepet valahova, vagy kenyelmi megoldaskent.
Ezekben az esetekben altalaban nem a minoseg az elsodleges szempont.
Sajnos az androidos filmlejatszas nem eppen tokeletes, es a lent taglalt igenyeknek nem hinnem, hogy megfelelne egy ilyen "kutyu".
Kalandvagybol lehet, hogy veszek egy open hour chameleont a mar meglevo mediaplayerem melle, de oszinten szolva olyan nagy remenyeket nem fuzok hozza .harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
jézusom
addikt
Hát köszi, sajnos nem egészen
Ugyebár a dlna fogalmát próbáltad leírni. Nekem a plex és serviio sem jött be sajnos. Egyetlen használható számomra a KODI szerverként, és lejátszóként is. Ami egyébként sambát is tud.
Ami érdekes lehet számomra, hogy egy ilyen 30e Ft-os androidos kütyü, a 4 magjával, 2GB rammal milyen minőséget produkál.
Kizárólag UTP kábeles megoldás érdekel, wifi nem játszik.
A hang is kényes szempont, sajnos erősítőmön nincs hdmi egyelőre, ezért lehet, hogy beizzítom inkább az sff konfigomat low-profile hangkártyával 6ch kimenetet használva.Ez ugyebár azért fontos mert 5.1 hangot csak hdmi-n adnak ki ezek a kütyük, toshlink, spdif nincs rajtuk.
1. hsz-be el tudnék képzelni egy MTK chipszet táblázatot, vagy androidról ugyanezt.
-
Hyena
senior tag
válasz jézusom #42022 üzenetére
Nos tehat akkor egy hozzaszolasban a tortenet.
A plex egy szerver kliens alapu program ami sokfele eszkozon fut.
Szerver van belole kulonbozo NAS szerverekre, szamitogepekre, es mobil eszkozokre.
Kliens letezik, Samsung, es LG okostevekre (lehet, hogy masfelere is), mobil eszkozokre (IOS, Android) , Popcornra, es szamitogepen is megy, amin tulajdonkeppen a browser a kliens, a chromecast is tamogatja, de van pl Rokura is. En mar regota plexezek, es szeretem nagyon , hogy a telefonomrol vagy a tabletemrol barhol tudok interneten keresztul filmet nezni vagy zenet hallgatni az otthoni szerveremrol, egy igenyes Jukebox segitsegevel. Na persze ha chromecastot hasznalna, akkor valojaban a mobil eszkozen futo Plexrol castolna at a filmet egy vezeteknelkuli megjelenitore azaz a tvbe dugott chromecastra...
Plex eseteben a kliensnek nem kell kifejezetten erosnek lenni, mert a szerver a videot transzkodolja, az elore beallitott parameterek szerint igy akar egy egyszeru keszulek is lejatsza a filmet nem tul nagy savszelessegu neten keresztul is (ez is parameterezheto.)
Termeszetesen a plexes filmnezes nem a minosegi megjelenites csimborasszoja a transzkodolas miatt, ot masert szeretjuk
A fent taglalt problema azaz otthoni nasrol filmet nezni interneten keresztul egy nem okos tvn.
Mivel a szoban forgo synology nasra nincs plex, (egyebkent a kozkezen forgo feltort synology dsm segitsegevel lehet epiteni sajat nast es erre van plex) ezert mas modszert kell valasztani, teszem azt a rajta levo plexhez hasonlo de annal butabb video stationt hasznalni.
Ennek is van mobil applikacioja ds video neven ami teszem azt androidon futtatva tovabb tudja castolni a kepet egy arra alkalmas eszkozre, legyen az akar chromecast vagy vmi hasonlo amit a buta tv hdmi csatlakozojaba kell dugni.
Termeszetesen lehet hasznalni a celre mindenfele androidos mini pct ami a legvaltozatosabb konfiguraciokban elerheto, es telepitheto ra a szukseges program.
A chromecastnal egyebkent velemenyem szerint jobb megoldas a Roku, ami nagyobb teljesitmenyu 5hgz-s halozatot is tamogat, es van pl tavkapcsoloja is, de nalunk nemigen lehet beszerezni.
A xiaomi nemreg jelentette be a Mi Box mini-t ez is egy kellemes megoldas lesz, de meg csak nemreg jelent meg, kinabol rendelheto.
Remelem igy mar teljes a kep!harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Nem terveztek valami összefoglalót 1. hsz-be?
Én mindez idáig raspberry pi-t terveztem kodival, de állítólag nem elég erős liszenccel sem, és ugyebár vannak droidos, meg atomos okosságok. Jó lenne képben lenni.
-
Hyena
senior tag
válasz devil-k #42017 üzenetére
Meg nem probaltam, de eddig egyik ilyen film sem ert annyit, hogy foglalkozzak vele.
A jelenseget 1080p filmnel meg egyszer sem lattam, de sd filmeknel sem.
Ez valami atmeretezesi hiba? Olyan mint amikor a deinterlacing funkcio nem mukodik helyesen, dehat a film nem is interlace....
Vagy a VXP engine rakoncatlankodik?
Nekem az az alapbeallitason van, kell valamit allitani rajta?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
devil-k
nagyúr
válasz zozy84 #42012 üzenetére
Szerintem most a Mede8er jobb választás, mint a Popi, főleg, hogy azzal mostanság annyi nyűg van. Ráadásul ha nem lesz TV csere, ha igen, az is max. 55"-ös méretben, nem tartom értelmét. Bár szerintem lassan a Mede8er-nek is elő kell rukkolnia valami új vassal!
(#42016) Hyena
Remuxot nem próbáltál?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Hyena
senior tag
válasz Mezga Aladár #42014 üzenetére
Ime a mediainfo
Általános
UniqueID/String : 222652737171156271225516638189354465920 (0xA7815B7CB7655197BB1E46464823BA80)
Teljes név : E:\before.i.go.to.sleep.2014.720p.bluray.x264-geckos.mkv
Formátum : Matroska
Formátum változat : Version 2
Fájlméret : 3,28 GiB
Időtartam : 1 óra
Teljes adatsebesség : 5 104 Kbps
Kódolás dátuma : UTC 2015-01-06 12:27:46
Kódoló szoftver : mkvmerge v7.0.0 ('Where We Going') 32bit built on Jun 9 2014 15:08:34
Kódoló könyvtár : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.1
DURATION : 01:30:53.874000000
NUMBER_OF_FRAMES : 971
NUMBER_OF_BYTES : 29024
_STATISTICS_WRITING_APP : mkvmerge v7.0.0 ('Where We Going') 32bit built on Jun 9 2014 15:08:34
_STATISTICS_WRITING_DATE_UTC : 2015-01-06 12:27:46
_STATISTICS_TAGS : BPS DURATION NUMBER_OF_FRAMES NUMBER_OF_BYTESKép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4.1
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, ReFrames : 5 képkocka
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Adatsebesség : 4 335 Kbps
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 544 képpont
Képarány : 2,35:1
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 24,000 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.259
Adatfolyam mérete : 2,72 GiB (83%)
Kódoló könyvtár : x264 core 144 r2525 40bb568
Kódoló könyvtár beállításai : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / lookahead_threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=24 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=4335 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Nyelv : angol
Default : igen
Forced : nem
DURATION : 01:31:52.084000000
NUMBER_OF_FRAMES : 132290
NUMBER_OF_BYTES : 2985857948
_STATISTICS_WRITING_APP : mkvmerge v7.0.0 ('Where We Going') 32bit built on Jun 9 2014 15:08:34
_STATISTICS_WRITING_DATE_UTC : 2015-01-06 12:27:46
_STATISTICS_TAGS : BPS DURATION NUMBER_OF_FRAMES NUMBER_OF_BYTESHang
Sáv száma : 2
Formátum : DTS
Formátum/adatok : Digital Theater Systems
Format_Settings_Mode : 16
Formátum beállítások, Endianness : Big
Kódek azonosító : A_DTS
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 768 Kbps
Csatornák száma : 6 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
BitDepth/String : 24 bit
Adatfolyam mérete : 505 MiB (15%)
Forced : nemSzöveg
Sáv száma : 3
Formátum : UTF-8
Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8
Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text
Forced : nemMenü
00:00:00.000 : en:00:00:00.000
00:08:30.500 : en:00:08:30.500
00:14:14.458 : en:00:14:14.458
00:21:55.542 : en:00:21:55.542
00:28:16.458 : en:00:28:16.458
00:34:40.083 : en:00:34:40.083
00:41:49.042 : en:00:41:49.042
00:49:32.875 : en:00:49:32.875
00:57:15.542 : en:00:57:15.542
01:04:23.333 : en:01:04:23.333
01:09:27.458 : en:01:09:27.458
01:18:11.250 : en:01:18:11.250harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Akkor a synology video-t (ds video) telepitsd fel a telefonodra vagy tabletedre, es azt csatlakoztasd az tv-re vagy szinten egy chromecast vagy mas miracast kompatibilis kutyu a tvbe. Esetleg szobajohet androidos mini pc is amire direktben telepitheted a ds videot, es azt dugod a tv hdmi csatlakozojaba.
-
Hyena
senior tag
Popcorn A410-el van olyan problemam, hogy bizonyos filmek lejatszasakor egy pillanatra szetesik a kep, inverzbe valt, aztan folytatodik tovabb normalisan.
A problema egyarant jelentkezik halozati lejatszaskor, de a beepitett winchesterrol is.
A felbontas 1080P 24hz.
Tapasztalataim szerint a problema 720p felbontasu filmeknel eszlelheto valtozatos helyen, idoben, a filmet visszatekerve az elozoleg problemas helyre 2. alkalommal ugyanott nincs gond.
Valakinek esetleg otlet a megoldasra?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
zozy84
senior tag
4.én lesz fizu és akkor tuti veszek egy MP-t. Eddig a MED600at néztem ki.
Ebben az árkategóriában lenne jobb választás?
(most 42"G20 a tv-m de 55" nagyobb tv-m nem lesz ha cserélek akkor sem) -
Patice
Topikgazda
Nem tudok olyan médialejátszóról ami ezt támogatná. Lehet, hogy esetleg az androidos újoncok mégis, de azokat nem ismerem. PC-vel, mobil eszközökkel megoldható, bár az internet kapcsolat sebessége meghatározó lesz, a NAS oldalán a feltöltési sebesség.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom ideillik a kérdésem. Mit tudnátok ajánlani, hogy az otthoni Nason tárolt filmeket máshonnan (nem otthonról a helyi hálózaton) megnézzük, de nem PC-ről hanem egy pár éves mezei Lg lapos tévéről? Nem okos tv, nincs rajta wifi csak USB és Hdmi csatlakozó. Ha lehet valami egyszerűbb, olcsóbb megoldást kezdetnek. -
Apaf3j
tag
Sziasztok!
Jukebox/YaDs kérdés: hogyan érhetem el, hogy a Movies könyvtárba utólag betett filmek a Kedvencek mappában is megjelenjenek? Azt már próbáltam, hogy a Kedvencek közül töröltem a Movies-t, aztán a Media Library megfelelő helyéről újra felvettem a Movies könyvtárat a kedvencek közé, de ez nem segített. A YaDis-t és a Y2M-et is hiába próbálgatom, semmi változás. (A "poén" az, hogy a TV Series mappa változásai simán megjelennek a Kedvencek között lévő Sorozat mappában.)
Climate is what you expect, weather is what you get.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest