-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz _stick_ #35696 üzenetére
Még nem, de lehet azt kéne.
fabokf:Nem a szerzés változott, az mindig is így volt, hanem az eventek. Az annyiban változott, hogy az első időszakban nem voltak olyan eventek, amikor adott karakterek kaptak bónuszt sebzésre, védekezésre.
amúgy én azt veszem észre, hogy event idején minimálisat számít az, h épp sebzés bónuszos karakterrel mész-e, vagy sem... amíg ki van húzva 5000-re az adott harcos és minden skillfája fullos, nagyjából bármilyen harcban helyt tudnak állni.Ezt azért kétlem, a legtöbb karakterem már fullos fával rendelkezik, mindegyik SP-s karakter max. szintű, de az 50-100% sebzés növelést és mellé kb. 30-50% sebzés elnyelés baromi sok.
Most azért vannak olyan eventek, ahol ha nincsenek ilyen karaktereid, akkor kb ütéskombinációból lever a gép egy fullos 5000-es karival, és van, ahol még Shallott SSJ3 sebzése se ér semmit. Az első egy évben is voltak nehezebb eventek, de nem volt ennyire kiélezve arra, hogy Most megnéztem, már majdnem 30 SP karakter hiányzik, ami "érdekes", hogy EXből 11, Hero-ból meg egy sem.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-igu-
addikt
válasz MikeWazowski #35694 üzenetére
Leather bag kell a scout-nak, amikor elmegy szétnézni a környéken.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
fabokf
tag
válasz CactuS #35692 üzenetére
A karakterszerzés semmit nem változott a kezdeteke óta... továbbra is iszonyat szerencsefüggő, ezért is van, hogy a kapott ticketeket szinte mindig ellövöm (ha olyan, magában is, de többnyire akkor, ha megvan a 10) a CQ-t meg csak gyűjtögetem, csak gyűjtögetem...aztán vagy mázlim van és belenyúlok a tutiba egy 10 roll keretében, vagy nem (volt olyan, nem is egyszer, hogy a step-up summonnak 3x futottam neki egymás után és mindhárom végeredménye közelített a semmihez )
amúgy én azt veszem észre, hogy event idején minimálisat számít az, h épp sebzés bónuszos karakterrel mész-e, vagy sem... amíg ki van húzva 5000-re az adott harcos és minden skillfája fullos, nagyjából bármilyen harcban helyt tudnak állni az igazán lélektipró része az, hogy az eventek free SR-jét kifarmold fullosra...azokat mostanság én is hanyagolni szoktam, egyszerűen nincs annyi energiatöltő ticket a világon, amennyi ezekhez kellene -
Arcképgyáros
válasz batai15 #35693 üzenetére
Igen, de megjelenés után nem volt ezzel gond, legalábbis nem így az első ~1 évben. Most viszont zsinórban volt vagy 3-4 event, ahol olyan karaktereket kért, amikből nem volt egy sem, így kb. esélytelen volt az utolsó néhány meccset lehozni, mert 1 sorozattal nullázott a gép egy karaktert. Az, hogy van olyan, hogy 5-6000 CCből 0 új vagy esetleg 0 SP jön, az a szokásos szemét lootbox szerencsejáték. Szeretem a Dragon Ball világát, de lehet lassan kéne valami alternatíva, mert hosszabb távon ez így nem lesz nyerő.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MikeWazowski
veterán
-
batai15
félisten
válasz CactuS #35692 üzenetére
Én megjelenés óta tolom. Olyan szinten iap éhes a játék hogy állandó farmolás kell hogy legyen ccd , és akkor is sokszor nem jutalmaz megfelelően a játék,az új karakterek meg állandóan érkeznek,hogy esélyed sincs állandó nyitásra . 1 2 ezer cc meg ritka hogy adja az újabb karikat, ráadásul ha adja is 2 3 csillagos lesz alap kari lesz , lazán elver egy hasonló csapat ha azokban több a csillag. Store meg olyan árakkal van hogy elajulsz és az sem garantált .
-
Arcképgyáros
válasz fabokf #35686 üzenetére
DB Legendsről pont akartam kérdezni.
Megjelenés óta szinte mindig fent van, de az utóbbi időben mintha kicsot változott volna a felállás. Az elején gond nélkül megvolt kb. minden SP karakter, úgy, hogy semmit nem költöttem. Most sokkal több event van, sok új karakterrel és a legtöbb event csak akkor teljesíthető, ha megvan az adott eventhez kapcsolódó karakter - sebzés bónusz miatt -. Ezt más is észrevette vagy csak nekem fogy a lelkesedésem?
-
-igu-
addikt
válasz MikeWazowski #35689 üzenetére
Erre így nem tudok választ adni sajnos.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
mefi91
csendes tag
Hű köszi!
Van miből válogatni.
Az első roomot meg is vettem.
Illetve leszedtem a bonfire-t is. -
-igu-
addikt
válasz MikeWazowski #35687 üzenetére
Igen, minden 'reggel' van mentés.
Van ennek régebbi, GUI nélküli változata is, előkeresem majd.
Én besétáltam a 26. nap éjszakáján két harcossal a barlangba. Senki nem jött ki onnan élve...[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Ez a játék valami eszméletlen jó. Annyira beszippantott, hogy dolgoznom kéne, de nem bírtam letenni. Most sikerült, mert a hetedik napot elérve, meg kell vennem a teljes játékot. De tuti megveszem, csak most meló. Köszönöm az ajánlást!
Ám, ment felhőbe?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
fabokf
tag
válasz mefi91 #35683 üzenetére
Anima - ha szereted a Diablo-stílusú akció RPG-ket (lehet offline is játszani, egyáltalán nem IAP-éhes cucc, mondjuk a nehézsége kissé ingadozó - az első 11 pályán szinte akadálytalanul átjutottam, majd a börtön előtti bossharc miatt majdnem két kézzel téptem ki a hajszálaimat - de kis extra farmolással simán át lehet lendülni a nehézségeken...plusz a hangulata echte olyan, mintha a srácok az első Diabloból vettek volna át több dolgot, hangokat meg egyebeket...nekem nagyon bejött, az Immortal megjelenéséig jó lesz )
Moonshades - ha inkább a Wizardry/Might & Magic vonalú dungeon crawlerek jönnek be (szépen toldozgatják, a legutóbbi patchek óta sokkal kompatibilisebb a telefonommal, mint első futtatáskor volt-a képarány akkoriban nem volt az igazi -, ráadásul magyar fejlesztés, így belekerült a teljes magyarítás is nemrég, így aztán nyelvi akadályok sincsenek )
Dragon Ball Legends - ez megjelenése óta fenn van, vannak kisebb-nagyobb hullámvölgyek a "kapcsolatunkban" de a napi minimumot mindig eltöltöm vele (aztán néha, hétvégente haladok a fősztorival ). Jobban bejön, mint a Dokkan Battle, ebben nem titkoltan a grafikájának is nagy szerepe van viszont ez nagyon IAP-éhes cucc, úgyhogy free játékosként néha elég kínszenvedős a prémium fizető eszközből valaki jót is kipörgetni
Ezeken felül fenn van egy Audiosurf-klón (Music Racer), az AFK Arena, az Another Eden nevű jrpg, elkezdtem Seven Deadly Sins-ezni, battle royale fronton a CoD-ot leváltotta ismét a Cyber Hunter, valamint ott a non-plusz ultra, ami mindkét mobileszközömet uralja lassan több, mint 4 éve - a Fate/Grand Order a létező leggusztustalanabb pénznyelő, mégis 2 japán és 1 angol fiókkal tolom több, mint 4 éve és egyenlőre nem úgy fest, hogy valaha is feladnám bármelyiket
(U.I: tableten fenn van még az Arknights meg az új Final Fantasy játék is...előbbi egy egész jópofa tower defense újragondolás, utóbbi meg taktikai cucc... ja meg ott árválkodik szegény Baldur's Gate 1 EE is... több hónapja felé se néztem a karaktereimnek ) -
jonnyjoker01
veterán
válasz mefi91 #35683 üzenetére
Ajánlom a prémium toplistát ha minőségi játékkal akarsz játszani. 2 óra erejéig visszakérheted a pénzed, ha nem tetszene valami és azt kell mondjam a top 10 prémium jobb játékélményt nyújt mint a top 1000 ingyenes. Onnan nem nagyon lehet mellélőni.
Specifikus ajánlásaim kategóriára bontva:
Versenyzős: GRID Autosport, F1 2016
Logikai: The Room széria és Amanita Design stúdió játékai
Akció: GTA széria
Építős-túlélős-kalandos-farmolós téma: Minecraft, Terraria, Stardew Valley, Don't Starve
Roguelike dungeon crawler: Pocket Rogues: UltimateKét ingyenes játékkal játszok: Call of Duty Mobile, Seven Deadly Sins: Grand Cross
Üdv. Johnny
-
mefi91
csendes tag
Valaki ajánljon már egy jó játékot.
Kb mind ami a toplistán van hulladék.
Kattints ide 2x, oda 3x, finish.
-
_stick_
őstag
válasz WhiteWalker #35680 üzenetére
Köszi!
Lara Croft Go és Monument Valley 2 is -
Rigormortiis
veterán
válasz WhiteWalker #35680 üzenetére
Le is csaptam rá:D
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
WhiteWalker
nagyúr
Ingyenes
-
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A Monument Valley II-ben csak 14 pálya van, vagy én csinálok valamit rosszul?
Szerencse, hogy most ingyenes!(^)(>.<)(^)
-
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #35676 üzenetére
2 hét múlva bekerül a Coin Shopba 7 platina coinért, így nem feltétlen gond ez. Én pont emiatt nem is próbálkoztam vele, mert jó karakter, de nem nélkülözhetetlen jelenleg.
-
-igu-
addikt
Srácok, úgy látom, itt az ideje egy saját topiknak, kezd elharapózni a téma.
Plízbitte.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Na igy elsőre elege bonyolult kezd lenni a seven deadly
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35671 üzenetére
Jó karakter, én is használom, de a zöld mégjobb
-
Rigormortiis
veterán
-
kicsako
őstag
Na kezdjük az elején
Mindegyik karakterből lehet UR-t csinálni, kiválasztod a karaktert, majd alsó opciók között lesz egy "Evolve". SR karaktert 2x kell hozzá fejleszteni, mert értelemszerűen először SSR lesz, majd UR. Amiért nem érdemes mindenkit ész nélkül fejleszgetni, az a kevés Pendant amit jelenleg ad a játék. SR hőshöz SR pendant kell, SSR hőshöz SSR pendant kell. Nekem pl. jelenleg 0 ilyen pendantom van, így nem is tudnék SSR hősből több UR-t csinálni. (Aki alapból SR hős, annak SSR->UR hez is SR pendant fog kelleni)Ha sikerült UR-ré alakítani egy hőst, utána 60as lesz a max szintje. Ha odáig feltápoltad XP potival, akkor jöhet a "limit break", ami hozzáad további max 5, majd ismét max 5 szintet, így lehet elérni a jelenlegi 70es szintet. Limit breakhez a piros démon szarva, és a szürke démon szárnya kell. Piros démont az alap sztori után unlockoljátok, szürkét pedig a patchelt sztori után, ha jól rémlik a klán feloldásával együtt.
jonnyjoker01 Az, hogy ki jó hős eléggé összetett. De vegyük például a kék Slatert: Passzívja, hogy 0 ulti gömbös ellenfélre 300%-al nő a crit chance-e. Na PVP-ben ilyen nagyon ritkán van, így oda a passzívja teljesen értelmetlen. Továbbá jelenlegi PVP meta többnyire zöld hősökről(Zöld Ban, Zöld Jericho, Zöld Merlin) szól, amik mind erősek a kék ellen ugye. Viszont Slater a passzívja miatt az egyik legjobb DPS piros démonra, mert ha folyamatosan CC-zed, akkor az egész harc alatt 0 ultin marad, és emiatt folyamatosan critelni fogsz rá.
Az egyik támadó lapja meg tudja szakítani a stance-eket, de jelenleg egyik meta hősnek sincs, így az is felesleges. remélem jó példa volt.Mindig lehet off-meta csapatokkal játszani, de jelenleg a kék hősök nagy hátrányban vannak a fentebb felsorolt jelenlegi meta hősök miatt. Ugye a zöld a kékre többet sebez, a kék a pirosra, a piros pedig a zöldre. Egy zöld Jericho még zöld hősöket is meg tud ölni 1 kör alatt ha jól jönnek ki a lapjai, egy kéket ha nincs zöld Gilthundered 1 kör alatt is lefejez.
Rigormortiis ATK+DEF minden DPS karakterre, HP+DEF support karakterre, ATK+Crit DMG a Zöld Kingemre. Substatokat érdemes ATK+DEF+HP-ra próbálgatni, és akkor elég 4-5 geart elkészítened és tudod cserélgetni a karakterek között.
Látom neked megvan a Zöld Elizabeth.. na azt mindenképp húzd ki, legfontosabb karakter az extreme szürke démonhoz. Zöld king ugyanez. Melléjük kell még egy piros Gowther és simán le tudod győzni majd.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz jonnyjoker01 #35665 üzenetére
A full kék csapattal vigyázz , mert jön egy zöld boss és szanaszét fog sz.patni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kicsako #35661 üzenetére
Nekem lenne egy kicsit mélyebb kérdésem. Én jelenleg próbálom átlátni meg megtanulni az alap koncepciókat a játékban, hogy meg tudjam mondani ki jó hős és ki nem szituációtól függetlenül.
Jelenleg full kék csapatom van, ezeket osztotta a játék nekem az elején és ezekbe öltem nyersanyagokat. Melodias, King, Diane és supportnak Piros (Prisoner) Ban. Mindenki UR. Ugyan még a sztorival nem végeztem de már nyomom a PvP-t, mostani taktikám debuffolás King-el, és rá melodias attack skillje, ami 3x sebzést csinál debuff miatt. Diane-t próbálom életben tartani és Ultimate-et eltolni egy pár kör után (körönkénti sebzés növelő passzívja miatt). King heal kártyáit gyűjtöm 3 csillagig. Ban-t pedig arra használom hogy ne tudja az ellen elnyomni akár egy ultiját is. Silverben vagyok ugyan még csak, de ezzel saját csapatomnál erősebb ellenfeleket is le szoktam győzni.
Mennyire érdemes tovább fejlesztenem ebbe a csapatba? Továbbá mire érdemes figyelni egy PvP csapat összerakásakor?
Üdv. Johnny
-
kicsako
őstag
@Rigormortiis Igen, Rgowther az egyik legjobb hős jelenleg is, köszönhetően annak, hogy van egy képessége, amivel minden kártya 1-el magasabb rankúként működik.
Viszont bejelentették, hogy minden banner hőst 2 héttel a lejárta után betesznek a coin shopba, így utólag is elérhetőek lesznek. Ez méginkább F2P friendlyvé teszi egyébként a játékot.
Piros Arthur a buffja miatt mindig is hasznos lesz, főleg Guild bossokhoz, mert a buffja 3 buffot ad, ami guild bossnál 24pont csak a buffra, és még kapsz pontot a rank2 használatra stb, szóval mindenképp fejleszd őt is.@wayne1 Akit nálad erősnek látok, az csak a zöld Meliodas akit leginkább sztori küldetésekre szokás használni, meg a zöld Jericho aki PVP-ben az egyik legjobb. Szerintem te kezdj el summonolgatni az ingyenes gemekből, mert jelenleg elég kicsi a választékod. Ami nálad van kék king, az a "BFatKing", ami nem ugyanaz mint a sima "BKing". a dagit ne fejleszd, elég gyenge karakter. A vékonyat majd megkapod sztori közben.
Jelenleg neked ezekre kellene fókuszálni: Zöld Meliodas, Zöld Jericho, és amint megkapod a kék Kinget akkor ő.Nekem jelenleg ezek a hősök vannak meg, és alatta pedig amit Ungeared PVP-re használok jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz kicsako #35661 üzenetére
Ungeared. Egyenlőre hadilábon állok a megfelelő felszerelésekkel.
Piros Arthur, Kék King és Zöld Ban. Arthúr csak 65ös és kéne még neki 3 csillag, de úgyis le lesz cserélve Zöld Merlinre, ha sikerül kikupálnom.
Már nem is költöm a kristályokat, betartalékolok arra az esetre, ha kikerülne végre piros Gowther. Állítólag a jp verzió legjobb overall karaktere.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35660 üzenetére
Sokan húzzák Gmelit, pont emiatt jó választás ha egy barátét veszed kölcsön a sztorihoz. Egyébként egyetértek, sokkal jobb mint a kék.
Kik vannak a PVP csapatodban? Geared vagy Ungeared-et tolsz?
Dobhatnál egy képet róla. -
Rigormortiis
veterán
válasz kicsako #35657 üzenetére
Pvp-re gyakorlatilag megvan a legjobb csapatom, már csak fel kéne teljesen húzni őket. Tegnap esett GMerlin is.
Annyit még hozzátennék, hogy ha valaki most kezdi a játékot akkor az elején addig rerolloljon, amíg a zöld Meliodast nem kapja. Az gyakorlatilag a legjobb karakter a sztorihoz, én meg végig sz.pok a kékkel ami semmire sem jó, de legalább kb minden harcban ott kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz wayne1 #35654 üzenetére
Szia,
Minden városhoz vannak pop-up shopos itemek megadva, azok közül lesz random 3 megvehető amikor abban a városban van az árus. Az árus 2 órát tartózkodik a városban, majd 1-2 óra pihenő után megjelenik egy másikban. Szóval igen, megvehető cuccok.
Kis +infó a cosmetic-ekhez: minden fajtából (kinézet, fegyver, egyéb cosmetic) 5db-t tudsz regisztrálni, és amit regisztrálsz azoknak a statjait megkapja a karakter. Ezt azért fontos tudni, mert így azokra a karakterekre érdemes áldozni egy keveset akiket hosszú távon szeretnél használni.
Néhány karakter tipp jelenlegi meta alapján(Rövidítés: G=Green, azaz Zöld. R=Red, azaz piros, B=Blue azaz kék. minden guide-ban így fogod megtalálni a karakterek nevét):
PVP-re:
GBan: PVP-ben 10ből 9x vele találkozol. stat elszívás miatt hasznos lehet PVE farmra is
GMerlin: Eheti bannerral jött ki, szintén elég erős PVP-ben a passzívjának és a shieldjének kösöznhetően
GJericho: hatalmas dmg, még piros hősökre is, viszont elég papír, érdemes vigyázni rá
BKing: Heal, Cleanse, CC ami még azt is meggátolja hogy buffold, vagy épp healeld az adott karaktert. Mellette erős aoe ulti.
GGilthunder: Sub-nak szokták berakni a 30% def stat miatt pvp-ben.PVE:
GKing: Szürke démonra a legjobb DPS
RArthur + GGilthunder: Mindkettőt a buffja miatt szokták ajánlani
RElizabeth+Hawk: Piros Démonra az egyik legjobb DPS
BSlater: Piros démonra talán a 2. legjobb DPS
GGustav: Piros démonra "legolcsóbb" CC hős
RMerlin: Piros démonra a másik hasznos CC hős, de SSR lévén drágább fejleszteni
GCain: Démonok elleni küzdelemben 10% atk stat, ami kb*ott hasznos. Subként szokás használni.
GMeliodas: Sztori küldetésekre nagyon hasznos, mivel gyakran kötelező valamelyik Meliodast használni. -
wayne1
senior tag
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35650 üzenetére
Szürke démonra gondolsz? totél random. nyomd a boss fightokat, és kb. 60-40%ban(saját tapasztalat, lehet nem így van) jelenik meg a piros-szürke démon. Viszont csak azután harcolhatsz szürke démon ellen hogy a sztoriban eljutottál a végéig. Klános óta jött ki story patch, azthiszem azt kell végigtolni.
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #35649 üzenetére
tableten nálam még elfér...a Gwentet váltotta egyenlőre, valahogy annak képtelen vagyok hozzászokni a szabályaihoz és párszor majdnem megütöttem a tabot, mert láthatóan nyertes helyezetből kikaptam még úgy is, hogy nem passzoltam a körömet...egyszerűen az ellen kijátszotta a lapjait és vesztettem, pedig lett volna lehetőségem fordítani
anno az FF Tactics-al egész jól elvoltam emulátor alatt és a TAC japán verziója is fenn volt vagy fél évig (épp Fate franchise-al volt közösködésük és valaki kiposztolta a Grand Orderes FB fórumba...én meg megnéztem a játékot magamnak ) csak egy idő után nem tudtam továbbhaladni benne... kíváncsi leszek, ez meddig húzza majd -
Rigormortiis
veterán
válasz fabokf #35648 üzenetére
Én már le is töröltem. Az alchemist code-val is az volt a legnagyobb bajom, hogy kb minden lépés előtt szinkronizálgatott, és bármit tettél a játékban, mindig várni kellett, amíg homokórázik. Itt ugyanez volt a helyzet.
A SDSGC elég magasra tette most nálam a lécet, mással nem is nagyon foglalkozom.
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #35630 üzenetére
Délelőtt megnéztem...elsőre azt hittem, megint a The Alchemist Code-ot indítottam el legalább is a taktikai rész grafikailag és játékmenetileg is egy az egyben arra hasonlít majd hétvégén jobban belemerülök, most éppen csak a tutorial szakasz végéig sikerült eljutnom.
-
Sziasztok. Monument Valley 2 és a Lara Croft Go most ingyenes. Akinek esetleg még nincs meg, érdemes ezeket beszerezni. Mindkettő remek játék.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
DrDobos
őstag
Hali!
Azt ki lehet valahol deríteni, hogy az androidos valtozatban mik az egyes frakció vezetőknek a skilljei? Nagyban meghatarozna merre menjek a fejlesztesi fan :D
Elore is kosziSamsung Galaxy A55 5G
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35643 üzenetére
Igen, Bolttal futok. Ma a 2 millás meg is lett. Így már csak kettő maradt.
Annyi hogy nekem nem pár nap lesz, mert a 10 millió futott méternél én még jóval messzebb vagyok a céltól mint te!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #35641 üzenetére
Vidd végig a sztorit, utána válik elérhetővé
-
fabokf
tag
kb. azóta telepítgetek külső forrásból/oldalról játék appokat, amióta a 3310-esemet lecseréltem az első korai érintőképernyős Nokiára...és annak már asszem 16 éve... na, ez idő alatt egyszer se sikerült összehoznom, hogy bármelyik aktuális telefonomat bármilyen reklámmal teleszemeteljék ... se telefonon át letöltve, se gépre letöltve, majd onnét átrakva mondjuk erre kb. 3 vagy 4 bejáratott oldalam volt csak, amik nem dobáltak fel 10-12 reklámoldalt, amikor a Download now gombra kattintottam...sajna időközben szépen gazdát cseréltek, és már ezomarhaságok, meg nem mobilos témák kerültek a letöltések helyére... na de manapság már ott a QuoApp (meg ha az becsődölne, az APKPure ) az ilyesmire
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35634 üzenetére
Megmondom őszintén már nem emlékszem mivel győztem le
Mivel a jelenlegi content már sokkal előrébb tart, próbálj meg egy baráti hőst kölcsönkérni(fightok előtt alsó sor) aki elég erős ahhoz, hogy egyedül lenyomja. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Mivel nincs külön topikja így itt kérdezem hátha vki tudja a választ.
A blade bound játékban hogyan lehet unique tárgyból legendary-t csinálni? -
Rigormortiis
veterán
válasz kicsako #35566 üzenetére
Jelentkeztem, de nem tudok még csatlakozni, mert ki kellett hozzá lépnem a korábbi klánomból, és várnom kell 24 órát, így viszont a sztoriban sem tudok tovább haladni (találtam egy kiskaput, hogy a sztori vége előtt csatlakozzak klánhoz).
-
Amur
addikt
válasz fery02 #35633 üzenetére
Globetrotter nekem már megvan.
De nekem is három van, annyi hogy a harmadik nekem a 2 milla coin.
Valószínű azzal futunk ki level15-re.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz kicsako #35572 üzenetére
Van valami tipped a Hendrickson végső alakjához? Elég komoly csapatot összehoztam, de közel sem kerülök közel ahhoz, hogy le tudjam nyomni. Nem lehet cczni (azaz lehet, de kijön belőle), folyamatosan lifestealel, és szinte folyamatosan gátolja a saját recoverymet.
-
Xaels
félisten
válasz WhiteWalker #35629 üzenetére
Amennyire meg tudom ítélni ugyanolyan mint anno a PS4-es verzióban volt. Az alap full ingyenes és játékkal kapsz random hordókat, de van benne durva IAP.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Rigormortiis
veterán
Megjelent a Final Fantasy: War of the Visions. Akinek mond valamit a Final Fantasy Tatics név, az tudja, nagyjából mire számítson játékmenetileg. Mivel számomra ez a világ egyik legjobb videojátéka, ezért nagy várakozással ültem le elé.
Sok mindent nem tudok egyenlőre mondani róla, audiovizuálisan rendben van. A gplay összekapcsolás egyenlőre nem akar működni valamiért, és sajna nem támogatja az s10e kijelzőarányát (ezért mondjuk morcos vagyok). Egyenlőre a Seven Deadly Sins: Grand Crossal játszom a legtöbbet, ami toronymagasan az év játéka nálam a tavalyi felhozatalt is beleértve.
-
Xaels
félisten
válasz WhiteWalker #35626 üzenetére
Engem még 1 valami zavar. Note 10-em van és a b*zi edge kijelző tök zavaró, alig látom miatta a kártyáimat. Arra még nem jöttem rá, hogy tudom megoldani. Este 1 winem már volt paklicsere után, az ajánlott kezdő szörnypaklival mindig megjártam olyanokat húztak ki ellenem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Beniii06
addikt
Originally built for Minecraft: Education Edition - Microsoft's version of the game designed for schools - the content makes up a series of educational worlds.
You can visit the International Space Station or burrow into the innards of the human eye, learn about renewable energy, Greek history and marine biology, and more.
Each world features lesson plans, building challenges and puzzles.
Simply visit the Minecraft store in any Bedrock version of the game (so, on Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows, plus VR, Android and iOS). All content is free to download until 30th June.
Ezek szerint van pár ingyenes dlc minecrafthoz, most nem tudom leellenőrizni, de hátha jól jön valakinek.
Forrás:[link]"Got any other secret weapons?"
-
-
Xaels
félisten
válasz WhiteWalker #35619 üzenetére
Túl kell esni a gyakorló játékokon/ki kell hagyni őket és utána a főmenüben jobb alsó sarokban lesz egy fogaskerék ikon ami a beállításokat nyitja meg.
-
fabokf
tag
válasz icemad #35618 üzenetére
Apk-t találtam délután...simán beírtam gugliba és az egyik találat egy apkfab nevű oldalra vitt, ahonnét le tudtam szedni... de telepítés után közölte velem, h nem a Play áruházból tettem fel és nem volt hajlandó futni semmilyen módon... megnéztem QuoApp alatt is de csak a második része lelhető fel a listájukban...lövésem sincs, melyik régióba jöhetett ki
-
Amur
addikt
akkor az én telefonomban lehet a hiba. Speciális képaránnyal rendelkezik.(mondjuk pont a játékok miatt.. 18:9)
#35611 Fery02 : kitalálom: a fuss 10 millió métert az egyik ami még hátravan!
Azzal még én is küzdök, valamint hiányzik még kb. 80ezer a 2 milla lifetime coins-hoz.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Xaels
félisten
Az engem is zavar.
-
-
Amur
addikt
Viszont azt kell mondjam várhattak volna a megjelenéssel..már bejelentkezéskor is(GOG-os account vagy fb account kell hozzá) voltak érdekességek. Szétesett a kép, átváltott fekvőből állóba, de a betűk szélesek maradtak, és nem tudtad elolvasni a végét. A videók és a képek elnyújtva.. Jelenleg nekem játszhatatlan(xiaomi redmi 5 plus)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz WhiteWalker #35615 üzenetére
Ja és szenvedett rendesen a wifi mire lejött..szerverek paffon annyian húzzák. Karantén effekt tolja rendesen ilyenkor. Sokan vannak otthon, jött az értesítés szedik is.
-
Xaels
félisten
Gwent hivatalos, Witcher kártyajáték Android-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Earn to die 3 már sosem lesz elérhető globálisan? Valahol biztos kiadták, csak nem tudom melyik országban, így a vpn sem megoldás...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
Igen-igen, milyen kár, hogy napokon belül megszerzek benne minden acsit, így fizetni már nem fizetek semmiért sem, utólag sem.
Elég csúnya dolog volt, hogy minimum december óta váratott ez a javítás, most meg mire már jó és vehetnék valamit, már leült a lendület és amúgy is mindjárt végzek ugye vele.
Usain Bolt nálam is működik. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Temple Run2-ben javították a store bugot végre(hónapok óta lefagyott ha próbáltad megnyitni), és ezzel egyidőben usain bolt is újra elérhető mint karakter.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #35607 üzenetére
Vagy saját szervert használ, vagy esetleg nem az app, hanem a gyártó kér engedélyt, és azt régebben egy másik alkalmazásnál már megadtad neki.
Jobb ötletem nincs. -
Rigormortiis
veterán
Hogyan tud az Era of Legends úgy felhőmentést csinálni, hogy nem kér engedélyt a gplayhez való hozzáféréshez? Kíváncsiságból feltettem egy másik telefonra is és gond nélkül behozta a mentett karaktereimet, noha játékon belül nyomát sem találni gplay integrációnak, és nem is kérdezett rá?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Mini Metro
409,00 Fthelyett 5 napig 0,00 FtÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Rigormortiis
veterán
válasz robcsekwow #35604 üzenetére
A CoD Mobile biztos működik vele, én is azzal játszottam.
-
robcsekwow
tag
Hali. Vannak olyan játékok amik bluetooth-on dualshock 4-el játszhatók?
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35600 üzenetére
Telefonomat nem szívesen hagyom pörögni éjszak 8-10órán át. Kímélem az akksiját. PC-nek meg nem árt
Világvége, pánikoló zombinyuggerek, hóme offísz, úgyis a gép előtt ülök otthon mindenféle okokból kifolyólag. Egyszerűbb így.
-
Bozek
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #35573 üzenetére
Azért ott van Play-en, hogy Hirdetéseket tartalmaz... Egy fizetős játék, amiben nem csak IAP van, de reklám is.
Mondjuk ettől függetlenül kipróbálom, mert az AdGuard azért megoldja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Politika
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest