Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Nem is tudtam, hogy az Anima: The Reign of Darkness holnap megjelenik Windows alá is!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
janeszgol
félisten
The Longest Road to Earth [link]
En nem veszem meg, mert nem erintett meg, de hatha masnak jo lesz.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Fall-N #37597 üzenetére
Igen, érdemes. Technikai oldalról valóban nem volt tökéletes megjelenéskor, de ezt már orvosolták, plusz minden más szempontból bőven túlmutat az első részen. A történet és a karakterek sokkal jobb(ak), mint az első rész esetében. Nagyon sok kavarás volt a fejlesztés alatt, ehhez képest a videojáték-történelem egyik ékkövét tették le a Kotor 2-vel. Szóval hajrá!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Fall-N
veterán
Ha már szóba került, a KOTOR 2-t érdemes megvenni? Az elsőt megvettem és játszottam velem sokat mobilon, mert nekem ezek anno kimaradtak PC-n. Egész későn kb. 2003 körül csöppentem csak bele a PC-s (játék)világba. Mondjuk 2010 óta sincs már PC-m.
Szóval a KOTOR 2-ről olvastam, hogy össze lett csapva a kiadó miatt és hogy van hozzá egy kiegészítő, amivel vissza lehet pótolni a kiszedett részeket. Ezt láttam már mobilra is megcsinálták, meg van magyarítás is.
A másik amin gondolkodom az a GRID Autósport. PC-n sokat játszottam vele, csak nem tudom egy Redmi Note 7-en elfutna rendesen? 4 GB RAM van benne meg egy Snapdragon 660. Playen láttam valaki Redmit Note 8-cal játszik és szépen fut, gyakorlatilag nem sok különbség van a Note 7-hez képest (Snapdragon 665), bár az egyémben Adreno 512 van a Note 8-ban meg Adreno 610. Kb. 10%-kal gyorsabb a 665.
-
Archttila
veterán
Az Eternium-ban mennyire lehet haladni mikrotranzakció nélkül?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
válasz fabokf #37593 üzenetére
Már készül az EE kiadása, de még nem jelent meg.
mod: közben végigolvastam, nincs meg a source kód, ez egy ingyenes modként fog megjelenni (nem hivatalos fejlesztés), vagyis várhatóan csak pc-n fog működni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #37592 üzenetére
Sajna az ellen nem sokat tehetünk...ha jól rémlik, az eredeti forráskód hiánya miatt nem készült annak EE kiadása sem....viszont pont most néztem wikin h egy modder-csapat megpróbálja nulláról újraalkotni az egészet (elvileg már van bétaverzió belőle)...ki tudja, ha az összejön, abból lehet, h át tudják majd kódolni mobilra is :)
-
Rigormortiis
veterán
válasz fabokf #37591 üzenetére
Igen, a forgatás tud problémás lenni, de az ilyen szép emlékeket idéző játékoknál megbocsátóbb vagyok. A 2019es Samsung Galaxy Tab A-mon hiba nélkül fut, igazából meg is lepődtem (ahogy a Kotor 2 is).
Kicsit sajnálom, hogy az Infinity motoros alkotások közül épp a kedvencem, az IWD2 nem jelent meg mobilokra
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #37574 üzenetére
Tegnap megvettem, mielőtt még lecsúsztam volna róla...a hangulata rendben van de úgy érzem, hogy technikai oldalról mind a korábbi Forgotten Realms-játékok (Baldur's Gate, IWD, Planescape), illetve a KOTOR-ok is jobban optimalizáltak ennél; plusz az irányítása is hagy némi kívánnivalót maga után (néha teljesen megkergül a mutató a toll alatt és vagy ellenkező irányba forgatja a képet, mint amerre én mozgatom, vagy beközelíti ahelyett, hogy mozgatná...vagy ami rosszabb, hogy forgatás helyett elindul az egynyomásos mozgatás és alig tudok kilépni belőle...olyan, mintha nem lenne rendesen beállítva a tollhasználat, vagy ilyesmi...a BG nél sose éreztem ilyet, ott minden úgy ment, mint mikor egeret használtam) . A gépigénye meg külön vicces, ennyire PC-n se kellett anno lebutítanom , annak ellenére, h maxra húzva se olyan fú de csodaszép
de mindezek ellenére a nosztalgiafaktora még mindig nagyon magas, és csak beletettem 2 órát vásárlás után gond nélkül, szóval nem mondom, h kidobott pénz lenne ( az már csak szőrszálhasogatás, h az áruházi leírasba illene belerakni, h a 4 plusz modul nem alapból elerhető, hanem a belső store-ban lehet külön letölteni őket...majdnem írtam a Beamdognak, h nálam hiányoznak ) -
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani egy idősebb nőnek játékokat ?(+50)Az olyanok érdeklik amihez kell gondolkozni pl sudoku, honfoglalo.. köszi
-
Rigormortiis
veterán
-
Amur
addikt
válasz Rigormortiis #37574 üzenetére
Telefonon vagy tableten játszod?
Azt írják nem ajánlják 7 col alatti telefonon.
6,7-es Poco X3-mam van, azon vajon még élvezhető?
PC-n annakidején nem toltam végig mert éppen Diablo 2 örület volt, és akkor a full actiont választottam a molyolósabb, de mélyebb játék helyett. Azóta már hozzáöregedtem a stílushoz. De pc-n már nem élvezném szerintem.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Saccco
nagyúr
válasz MikeWazowski #37577 üzenetére
Klasszikus Diablo szerű. Nem pay to win.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Kasya
nagyúr
válasz MikeWazowski #37577 üzenetére
Ingyenes, de egy "kezdo" csomagot erdemes megvenni (2500 HUF kb.), hogy nagyobb legyen az inventory és több karaktert generálhass.
Jó játék mert folyamatosan fejlesztik (minden téren). Egy idő után erősen repetitiv lehet (Diablo is mondjuk), és érdemes odafigyelni hogy merre fejlődik az ember és mit használ el az itemek fejlesztéséhez, mert sok órát lehet bukni vele.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Anima jön PC-re!
[link]█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Rigormortiis
veterán
Akciós a Neverwinter Nights: Enhanced Edition. Én már megjelenéskor megvettem, rpg alapvetés.
-
Amur
addikt
én 4,2-ön állok most.
Igen függetlenek lehetnek, és a legnagyobb fék a populáció, arra érdemes az elejétől hajtani. mindig fejleszteni azokat a "hősöket" amelyek population growth bonus-t adnak.
Azt leszámítva szinte mindig a "legmélyebben" lévő(legdrágább) sort érdemes upgradelni, hiszen az termeli majd bőven az alatta lévőket.
Én most beforgattam a normál játékban szerzett gem-eket, méghozzá XP-be, mert ahogy látom abból jóval kevesebbet ad az event alatt mint amennyi kell. lapokat adja, de hiába ha nincs xp a fejlesztéshez.
nekem is csak a 2.eventem, de e kettő alapján azt látom hogy 5%-ot fogok tudni hozni ha nem nehezítenek rajta.egyébként érdekes, de lehet szándékos, az elöző eventen a populáció mindig elég volt, inkább az adott nyersanyag volt kevés. Most a populációt folyamat tolnom kellett fejlesztésekkel..
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Kasya
nagyúr
Ahogy írtad, elkezdtem a játékot. A reklamblokkolo ellenére is megadja a bónuszokat, így gondoltam rahajtok.
Az eventtel nincs szerencsém. Hiába tudnék többet online lenni, a questek sokszor ettől függetlenek. 9,5% volt a legjobb eredményem, de most visszacsúsztam. Elég nagy a difi a 25% és 10% között.[ Szerkesztve ]
-
fabokf
tag
Elkezdődött az előregisztráció a Nier [Re]incarnation angol verziójára: [link]
-
janeszgol
félisten
Fate of Kai: [link]
-
Amur
addikt
Adventure Ages event tapasztalatok:
Most fut az egyiptomi event. Ezt az elejétől sikerült nyomni.
Azt látom hogy most még lájtosan veszik, lehet később hamarabb lesz a paywall, de most 3,2%-ban vagyok minden real money nélkül és rank 16-ig már tuti söpröm a jutalmakat.
Az 5%-hoz rakták kb. most a paywall határt, aki a felé akar menni, az vagy éjjel nappal maga mellett tartja a telefont 4 napig, vagy fizet.
Populáció egy idő után annyi van ha jól gazdálkodsz, hogy inkább a komplett kategória(tools,hieroglyph,urns) szorzós lapokat kell fejleszteni. Én mindig csak az adott feladatra koncentráltam, próbáltam olyat kiszúrni ha volt ahol kettőt egy csapásra tudok teljesíteni(ugyanaz a "kor" de más feladat, egyik szint másik nyersanyag pl. amit el kell érni), amikor láttam hogy tudok venni 200ezret egy adott sorból, de a kövi sor 3 mp-enként 25ezret eleve hozzá ad, akkor nem költöttem oda el a populációt, hanem taktikusan vártam egy olyan feladatra ahol meg több milla kellett valamiből, és így az jóval hamarabb meglett, mert volt "tartalékom".
Van egy két ilyen stratégia amit más idle játékok eventjeiből hoztam(idle maffia eventjein is lehetett taktikázni)
Ha ez így marad egy ideig, akkor a top5% rewardjait hozva azért lehet a játékban haladni ha csinálja az ember az eventeket.
A főjátékban rank18 vagyok, tehát egy pár napos eventen majdnem ugyanazt hoztam. igaz a fő játékot sem régen játszom.
Most úgy érzem nem gáz a paytowin része.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Jön a Rocket League mobilokra! link
-
Kasya
nagyúr
Egy vélemény nem fedi a teljességet, de Anima közösségben érdekes komment jött:
A: After playing for a while now. I can say that playing anima is more exciting than diablo immortal..
B: Its ptw?
A: Not really but you need to buy battle pass to get more rewards.. and i dont like games with daily limits. -
Amur
addikt
válasz jonnyjoker01 #37561 üzenetére
Igen, egy az egyben ugyanaz mint a communist.
Az IAP éhség az egyértelmű volt. Ennek ellenére mivel az eventet lvl12-től lehet csinálni, már csak 8 óra volt belőle mire elértem a 12-est, és még így is lazán eljutottam rank 8-ig.
(tehát első benyomásra pozitív csalódás, de lehet hogy csak beetetés az első pár event)
Idle Maffián sem tudtam talán csak egyszer kimaxolni eventet. Ugy van ez kitalálva hogy csak nagyon sokat költve sikerüljön..
Én a communistot sem sokat toltam mert a bug elég hamar előjött, és most kiváncsiságból visszaraktam, kb. a 2. nap volt egy beragadt kapszulám.. lehet az idézi elő ha végigtappolom gyorsan, elvégre a végén úgy is mutatja mi van benne..Az érdekes az hogy az Ages-ben már nincs benne a bug.
Költeni erre nem terveztem, az eventeket úgy fogom fel hogy kicsit segít haladni a fő játékban az ott megszerzett cucc. Idő kérdése szerintem úgy is hogy én is kiábránduljak, de most még leköt.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen!
Reméltem kukázható az a nyüves CSR2 de akkor így marad már ha rég meg is bántam amit anno ráköltöttem egy két ezres. Reméltem ez valami hivatalosabb sztori, hogy játék account törlés és refund.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Micsurin #37562 üzenetére
Nem tudom, google-n keresztül nem engedte ezért közvetlenül a fejlesztőknek írtam, akik mondták hogy nem tudnak refundolni mert amiket vettem azokat nem tudják vissza venni tőlem, erre mondtam hogy nyugodtan töröljék az egészet ahogy van, csak a pénzemet akarom viszontlátni, miközben leírtam hogy miért gondolom az egészet unfairnek. Megértették, mondták hogy rendben akkor törlik, aztán visszakaptam a pénzem.
Üdv. Johnny
-
Micsurin
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #37561 üzenetére
Mennyi ideig él a refund inApp-ra amúgy?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
jonnyjoker01
veterán
Adventure Ages az egy átskinezett Adventure Communist kb ugyanazokkal a számokkal úgyhogy nem nagyon ajánlom... Az előző játékukban (Communist) az összes event IAP éhes volt, gondolom az Ages is hasonló (lesz? ha még nincsenek eventek). Sokáig játszottam vele, aztán egyik eventen beleadtam a derekam és fizettem kártyákért, de még is olyan szerencsétlen voltam, hogy fizetéssel se sikerült teljesíteni, akkor kértem refundot mindenre és töröltem az accountomat.
Üdv. Johnny
-
Amur
addikt
Mondly csak előfizetéssel jó, néha be szokták rakni 1500/hóért akcióba, nekem nemrég kínálta fel. Egyszer már kipróbáltam, úgy ok, de amúgy a napi 1 lecke az tényleg semmi...
Duolingo új rendszere szintén lassan haladós ha nem fizetsz elő. Ott nekem az a szerencsém hogy kb. 4 éve tolom és a legutóbbi ingame currency váltáskor hozzámvágtak az átváltás miatt olyan mennyiséget amivel kb. bárhányszor újra tudom tölteni ha elhasználom az 5(?) hibalehetőséget.
Mindig váltom mire fizetek elő, most a drops fut úgy hogy korlátlan legyen, azt legalább magyar csapat csinálta.
Az EWA-t próbáld ki, az kifejezetten eredeti megoldás, és a free verzióban is egész jól tudsz haladni, pláne ha a szótanulós részét, és az online multiplayert használod.(igen ilyen is van, egyfajta szópárbaj. Azt nagyon élvezem.)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz szildavid90 #37556 üzenetére
Főleg azzal. Mellette azért megy a Shop Titans. Ott sikerült egy nagyon jó guild-ba kerülni, és rengeteget fejlődni, illetve nagyon alapjáraton megy a Clash Royale még mindig.
(ott már direkt nem mentem top klánba vissza a legutóbbi szünet után),
illetve nem játék kategória, de nálam inkább hobbi a nyelvtanulás mint szükséges:
nyomom napi szinten a duolingo-t,Drops-ot , EWA-t, (mondly most kicsit hanyagolva van, egyszerűen már nem fér bele az időbe, és az EWa szótanuló része még a Dropsnál is jobb mert figyelembe veszi hogy milyen szókinccsel rendelkezem, a dropsnak hiába mondom hogy haladó vagyok, ugyanúgy a nulláról kezdi, max egy kicsit nehezebb feladatokon keresztül de ugyanúgy a legalapabb szavakkal kezdi..)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz MikeWazowski #37553 üzenetére
Az nem változott, nem adtak újat hozzá, a 19. és egyben utolsó a Enlightenment Egg.
előtte a Universe Egg.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Szerettem volna valami új Idle játékot találni, Egg Inc artifactjai kimaxolva, a fejlődés pedig már olyan szinten lassú hogy nem motivál már.Minden más ami fenn volt már korábban törlésre került mert kifulladt.
A light city-ben volt fantázia, de hiába voltak korrektek mikor a telefonváltáskor elveszett minden, mivel csak in-game currency-ben kárpótoltak(2x is mert reklamáltam hogy kevés amit kaptam), nem tudtam ugyanarra a szintre visszajutni ahol voltam.(ok hogy sokáig csak beta volt, de felhőmentés nélkül ma egy olyan játék amibe iszonyat idő belemegy..gáz)
Szóval megtaláltam az Adventure Ages-et, aztán persze rájöttem hogy ez az a csapat akiknek az Adventure Capitalism-ot és az Adventure communism-ot is köszönhetjük.
Adventure Ages Idle Civilization
A civ sorozathoz persze semmi köze, az un. swarm idle tycoon-ok közé tartozik.
Egyszerű maga az alapkoncepció, de mivel a csapat igen otthon van a műfajban, eléggé méllyé tudták tenni. Megfelelően addiktív.
Van a megfelelő "gyártási sor" pl. gladiátorok, amihez ember kell, az pedig automatikusan generálódik, de szinte minden sorhoz kell ember, tehát egy haladási sebességet ad, nem lehet nagyon gyorsan végigfutnia dolgokon(persze time warp van, de csak egyszer ingyenes..a tutorial alatt). a következő gyártási sor már termel gladiátort, az azt követő pedig azt ami a gladiátort termeli, és így tovább. Mindegyikhez tartozik egy híres ember aki felgyorsítja annak a sornak a termelését. Ezeket a "hősöket" kapszulákból kapjuk, amiért különböző feladatokat kell elvégezni, illetve pár óránként a store-ban is van ingyenes.
Fejleszthetőek persze. Első szinten duplázzák a sor teljesítményét, aztán azt duplázzák és így tovább. 12-es szinttől eventek is vannak. Nagyon nem bontanám ki tovább, akinek stílusa az úgy is ennyiből tudja hogy jó lesz neki, akinek nem szintén.
Egyébként az adventure capitalism nekem nagyon fapados már, de tény hogy minden ilyen mobilos játék őse. Az adventure capitalism már totál ilyen felépítésű mint az AGEs, de nekem az bugos volt, és a mai napig nem javították.(ha megcsináltam egy feladatot akkor beragadt a kapszula, hiába nyitottam ki azt mutatta hogy nincs kinyitva. ugyanazon a quest sloton hiába teljesítettem a következő feladatot, egyrészt nem is láttam mit kell csinálni, másrészt ugyanúgy csak a kibontatlan kapszulát mutatta.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Maxtreme
addikt
Egészen normálisnak tűnő diablo klón készül droidra Undecember néven.
trailer -
Rigormortiis
veterán
válasz WhiteWalker #37539 üzenetére
Én még megjelenéskor megvettem. Az egyik legjobb prémium játék Androidra.
-
Rigormortiis
veterán
Akciós a Kotor 2! Én meg is vettem.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #37542 üzenetére
Nem melegszik nagyon? Op 8T-men is jól fut de médium grafika felett már rendesen melegszik.
-
jonnyjoker01
veterán
Open world action-adventure RPG, gacha monetizációval. Furcsa hibrid, mert nem "kell" erős karaktereket venni ahhoz hogy kivigyél minden tartalmat a játékban (de ettől függetlenül ingyen is lehet húzni jó párat). A készítők pedig azt nyilatkozták, hogy nem fognak PvP-t implementálni a játékba. Az erejük mellett inkább a sztorival próbálják eladni az újabb és újabb karaktereket, mivel elég jól meg van írva (szerintem a legtöbb AAA PC/konzol játékot veri sztoriban és karakterépítésben, ha pedig mobiljátékokról beszélünk akkor fényévekkel a piac előtt van). A mostani limitált karaktert én például csak maga a karakter miatt húztam ki, mert nagyon jól megírták a sztoriját, személyiségét.
Üdv. Johnny
-
válasz jonnyjoker01 #37538 üzenetére
Ez milyen típusú játék? Gotcha?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz WhiteWalker #37539 üzenetére
Hát igen az akksit nagyon zabálja. A 4000 mAh akksimat 1,5-2 óra alatt megeszi max grafikán, kb 4 óra alatt alacsony grafikán, ezért általában töltővel játszok vele. Viszont örülök hogy végre van egy igazán minőségi játék mobilra ami kihasználja az erőforrásokat.
Crossplay van PC-iOS-Android között, PS4/PS5 verzió a külön kis univerzumában él aminek főként Sony az oka (exkluzivitási szerződést kötöttek mihoyoval, azzal hogy nem engedik a cross platformot próbálják megtartani a ps ökoszisztémában játékosokat, szerintem hatalmas hiba és saját magukat lövik lábon ezzel, de ez van. Persze mihoyo is hibás hogy belement a szerződésbe, de biztos jó summáért tették ami segített a fejlesztésben).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
Milyen mobilon és grafikán játszol?
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezzel csak az a bajom hogy zabálja az akkut és nincs benne crossplay funkció , mivel konzolra is megjelent. PC-vel működik , csak konzollal nem ez a funkció.
Amúgy eszméletlenül nagy játék , tényleg -
jonnyjoker01
veterán
válasz Dilikutya #37533 üzenetére
Én hónapok óta csak a Genshin Impacttal játszok főként, fantasztikus játék. Gyönyörű, de kell alá a vas meg kb 15 giga tárhely. Igaz f2p és elég drága benne a karakterek húzása, de amit a játék ad alapból ingyen azzal is kipörgethető minden content a játékban (nincs pvp hálaistennek és nem is lesz) de emellett elég bőkezűek a prémium fizetőeszközzel is, kb 100-150 dollárnyit kap ingyen egy játékos egy hónap alatt.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Dilikutya
félisten
Milyen jó, látványos, nem IAP-val teletömött (egyszeri fizetős okés) játék van most Androidra? Akció, TPS, autós, bármi, de nem TD, és semmi RUN. Egyszerűen hihetetlen, micsoda szemétorgia van a Play-en, ezeknek fölösleges drága telefon.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
fabokf
tag
Ma megnéztem végre...egész jól megvalósították, és ennél végre nem annyira zavaró az Xbox gamepad bal analóg karjának ghosting-ja (bár ettől függetlenül valamikor meg szándékozom nézetni 😂)...plusz az se hátrány, hogy látom az egész képernyőt végre és nem takarja ki az ujjam
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MikeWazowski #37528 üzenetére
Ezt jó hallani
-
fabokf
tag
válasz MikeWazowski #37528 üzenetére
Csak a Legendaryhoz? Nekem az alapváltozat van és ma az is frissült...holnap ki is derítem, hátha abba is bekerült
-
MikeWazowski
veterán
Jött frissítés a Titan Quest: Legendaryhoz. Kapott controller támogatást. Bár szerintem anélkül is egy élmény. Kb. 300 órám van benne... eddig...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
dionaea
őstag
Rfs flight simulator ingyenes a playen
-
Kasya
nagyúr
válasz baal-amiga #37524 üzenetére
Eddigiek alapján full online lesz, tekintve hogy szerverre kell belépni.
A letöltés és minden végigment, de VPN alatt új acc kreálását kihagytam. Nem is engedett belépni. Annyira lassú ez az Australian VPN, hogy életem meguntam és ott hagytam. Facebookon rengetegen írták, hogy nekik sikerült.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hivatalosan is bejelentették hogy jövőre jön a mobilos Battlefield. link
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Nekem nem jött össze másik acc-al. Mondjuk nem vpn alatt készítettem másikat, csak egy korábban nem hozzáadottal próbáltam.
Milyen a gém? Online csak?"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #37521 üzenetére
Mondjuk nekem az kimaradt (Everquest ugye), de megnézve de igen. Akkor fordítva történhetett az ihlet.
-
válasz jonnyjoker01 #37521 üzenetére
Ja, a Runescape a WoW előtt jelent meg 3 évvel.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Pierre75
senior tag
válasz janeszgol #37519 üzenetére
C64-en Storm across Europe volt a legjobb stratégia, de pc-re nem találtam hasonlót, ekkor ajánlotta ismerősöm a PG1-et, nekem az nem jött be, de akkoriban jelent meg a PG2 amivel már évekig elvoltam. (míg nem jött a total war medieval)
A Panzer Corps1 könnyen moddolható, minőségi újragondolása a PG-nek, ezért sajnáltam hogy csak ios-ra jött ki. Most pc-én a Panzer Corps2-vel ütöm el az időt, de jó lenne droidra is vmi hasonló. Korábban néztem pl a 1941 Frozen Front-ot, nem lenne rossz, de azt is microtranzakciós pénznyelőre fűzték fel...
Ha majd találsz vmit ami beválik, jelezd kérlek! -
janeszgol
félisten
RuneScape - Open World Fantasy MMORPG előregisztráció. [link]
A videót megnézve WoW-os beütése van. Azonnal megtetszett. -
Pierre75
senior tag
Vki tud jó és teljes értékű Panzer Generals klónt?
ios-re kiadták a Pazer Corps-t, de droid-ra azt se. (A Panzer Marshal-féle epigon nagyon gyenge.) -
törölt tag
Ha tower defense akkor a mai napig a Jelly defense az isten. Ilyen hangulata nincs semmi játéknak a kategóriában. Ha nem kell a színes mázos maszlag akkor egy próbát megér. link
-
Kasya
nagyúr
válasz baal-amiga #37506 üzenetére
Elkezdtem azárt letölteni. 78MB a telepítő + in-game 4,6GB-ot ránt le. Olyan lasú az Austral VPN, hogy 15p egy giga .
-
janeszgol
félisten
válasz WhiteWalker #37510 üzenetére
Nem jatszottam meg vele, de koszi a tippet. Meg is vettem.
-
WhiteWalker
nagyúr
Monster Hunter Stories elvileg akciós , játszott vele valaki?
Mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat! Van több is közöttük, ami videók alapján már megtetszett.
-
Bétaville
senior tag
Köszi ollie, baal-amiga!
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Kasya
nagyúr
Ha jól látom, Ausztráloknak megindult a Diablo Play-ből.
Elvileg új google acc-cal, vpn-nel, playstore cach ürítéssel itthon is elerhető. -
Bétaville
senior tag
Sziasztok Srácok!
Lenne egy kérdésem. A Diablo-hoz hasonló
játékokat keresek, amik élvezhetők.Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest