-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Valor Legends: Eternity-vel játszik valaki? Kb. 1 hónapja jelent meg, stratégiai Gacha játék. Elég bőkezűen adja a fizetős currencyt, és elég élvezetes. Eddig egy 300ft-os havi előfizut dobtam rá, és simán top50 vagyok a szerveremen.
-
kicsako
őstag
Sikerült visszaszereznem a Shop titanos accomat. 27-es vagyok, beférek esetleg a klánba?
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valami F2P friendly Gacha játékot?
-
kicsako
őstag
-
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #35676 üzenetére
2 hét múlva bekerül a Coin Shopba 7 platina coinért, így nem feltétlen gond ez. Én pont emiatt nem is próbálkoztam vele, mert jó karakter, de nem nélkülözhetetlen jelenleg.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35671 üzenetére
Jó karakter, én is használom, de a zöld mégjobb
-
kicsako
őstag
Na kezdjük az elején
Mindegyik karakterből lehet UR-t csinálni, kiválasztod a karaktert, majd alsó opciók között lesz egy "Evolve". SR karaktert 2x kell hozzá fejleszteni, mert értelemszerűen először SSR lesz, majd UR. Amiért nem érdemes mindenkit ész nélkül fejleszgetni, az a kevés Pendant amit jelenleg ad a játék. SR hőshöz SR pendant kell, SSR hőshöz SSR pendant kell. Nekem pl. jelenleg 0 ilyen pendantom van, így nem is tudnék SSR hősből több UR-t csinálni. (Aki alapból SR hős, annak SSR->UR hez is SR pendant fog kelleni)Ha sikerült UR-ré alakítani egy hőst, utána 60as lesz a max szintje. Ha odáig feltápoltad XP potival, akkor jöhet a "limit break", ami hozzáad további max 5, majd ismét max 5 szintet, így lehet elérni a jelenlegi 70es szintet. Limit breakhez a piros démon szarva, és a szürke démon szárnya kell. Piros démont az alap sztori után unlockoljátok, szürkét pedig a patchelt sztori után, ha jól rémlik a klán feloldásával együtt.
jonnyjoker01 Az, hogy ki jó hős eléggé összetett. De vegyük például a kék Slatert: Passzívja, hogy 0 ulti gömbös ellenfélre 300%-al nő a crit chance-e. Na PVP-ben ilyen nagyon ritkán van, így oda a passzívja teljesen értelmetlen. Továbbá jelenlegi PVP meta többnyire zöld hősökről(Zöld Ban, Zöld Jericho, Zöld Merlin) szól, amik mind erősek a kék ellen ugye. Viszont Slater a passzívja miatt az egyik legjobb DPS piros démonra, mert ha folyamatosan CC-zed, akkor az egész harc alatt 0 ultin marad, és emiatt folyamatosan critelni fogsz rá.
Az egyik támadó lapja meg tudja szakítani a stance-eket, de jelenleg egyik meta hősnek sincs, így az is felesleges. remélem jó példa volt.Mindig lehet off-meta csapatokkal játszani, de jelenleg a kék hősök nagy hátrányban vannak a fentebb felsorolt jelenlegi meta hősök miatt. Ugye a zöld a kékre többet sebez, a kék a pirosra, a piros pedig a zöldre. Egy zöld Jericho még zöld hősöket is meg tud ölni 1 kör alatt ha jól jönnek ki a lapjai, egy kéket ha nincs zöld Gilthundered 1 kör alatt is lefejez.
Rigormortiis ATK+DEF minden DPS karakterre, HP+DEF support karakterre, ATK+Crit DMG a Zöld Kingemre. Substatokat érdemes ATK+DEF+HP-ra próbálgatni, és akkor elég 4-5 geart elkészítened és tudod cserélgetni a karakterek között.
Látom neked megvan a Zöld Elizabeth.. na azt mindenképp húzd ki, legfontosabb karakter az extreme szürke démonhoz. Zöld king ugyanez. Melléjük kell még egy piros Gowther és simán le tudod győzni majd.[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
@Rigormortiis Igen, Rgowther az egyik legjobb hős jelenleg is, köszönhetően annak, hogy van egy képessége, amivel minden kártya 1-el magasabb rankúként működik.
Viszont bejelentették, hogy minden banner hőst 2 héttel a lejárta után betesznek a coin shopba, így utólag is elérhetőek lesznek. Ez méginkább F2P friendlyvé teszi egyébként a játékot.
Piros Arthur a buffja miatt mindig is hasznos lesz, főleg Guild bossokhoz, mert a buffja 3 buffot ad, ami guild bossnál 24pont csak a buffra, és még kapsz pontot a rank2 használatra stb, szóval mindenképp fejleszd őt is.@wayne1 Akit nálad erősnek látok, az csak a zöld Meliodas akit leginkább sztori küldetésekre szokás használni, meg a zöld Jericho aki PVP-ben az egyik legjobb. Szerintem te kezdj el summonolgatni az ingyenes gemekből, mert jelenleg elég kicsi a választékod. Ami nálad van kék king, az a "BFatKing", ami nem ugyanaz mint a sima "BKing". a dagit ne fejleszd, elég gyenge karakter. A vékonyat majd megkapod sztori közben.
Jelenleg neked ezekre kellene fókuszálni: Zöld Meliodas, Zöld Jericho, és amint megkapod a kék Kinget akkor ő.Nekem jelenleg ezek a hősök vannak meg, és alatta pedig amit Ungeared PVP-re használok jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35660 üzenetére
Sokan húzzák Gmelit, pont emiatt jó választás ha egy barátét veszed kölcsön a sztorihoz. Egyébként egyetértek, sokkal jobb mint a kék.
Kik vannak a PVP csapatodban? Geared vagy Ungeared-et tolsz?
Dobhatnál egy képet róla. -
kicsako
őstag
válasz wayne1 #35654 üzenetére
Szia,
Minden városhoz vannak pop-up shopos itemek megadva, azok közül lesz random 3 megvehető amikor abban a városban van az árus. Az árus 2 órát tartózkodik a városban, majd 1-2 óra pihenő után megjelenik egy másikban. Szóval igen, megvehető cuccok.
Kis +infó a cosmetic-ekhez: minden fajtából (kinézet, fegyver, egyéb cosmetic) 5db-t tudsz regisztrálni, és amit regisztrálsz azoknak a statjait megkapja a karakter. Ezt azért fontos tudni, mert így azokra a karakterekre érdemes áldozni egy keveset akiket hosszú távon szeretnél használni.
Néhány karakter tipp jelenlegi meta alapján(Rövidítés: G=Green, azaz Zöld. R=Red, azaz piros, B=Blue azaz kék. minden guide-ban így fogod megtalálni a karakterek nevét):
PVP-re:
GBan: PVP-ben 10ből 9x vele találkozol. stat elszívás miatt hasznos lehet PVE farmra is
GMerlin: Eheti bannerral jött ki, szintén elég erős PVP-ben a passzívjának és a shieldjének kösöznhetően
GJericho: hatalmas dmg, még piros hősökre is, viszont elég papír, érdemes vigyázni rá
BKing: Heal, Cleanse, CC ami még azt is meggátolja hogy buffold, vagy épp healeld az adott karaktert. Mellette erős aoe ulti.
GGilthunder: Sub-nak szokták berakni a 30% def stat miatt pvp-ben.PVE:
GKing: Szürke démonra a legjobb DPS
RArthur + GGilthunder: Mindkettőt a buffja miatt szokták ajánlani
RElizabeth+Hawk: Piros Démonra az egyik legjobb DPS
BSlater: Piros démonra talán a 2. legjobb DPS
GGustav: Piros démonra "legolcsóbb" CC hős
RMerlin: Piros démonra a másik hasznos CC hős, de SSR lévén drágább fejleszteni
GCain: Démonok elleni küzdelemben 10% atk stat, ami kb*ott hasznos. Subként szokás használni.
GMeliodas: Sztori küldetésekre nagyon hasznos, mivel gyakran kötelező valamelyik Meliodast használni. -
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35650 üzenetére
Szürke démonra gondolsz? totél random. nyomd a boss fightokat, és kb. 60-40%ban(saját tapasztalat, lehet nem így van) jelenik meg a piros-szürke démon. Viszont csak azután harcolhatsz szürke démon ellen hogy a sztoriban eljutottál a végéig. Klános óta jött ki story patch, azthiszem azt kell végigtolni.
-
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #35641 üzenetére
Vidd végig a sztorit, utána válik elérhetővé
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35634 üzenetére
Megmondom őszintén már nem emlékszem mivel győztem le
Mivel a jelenlegi content már sokkal előrébb tart, próbálj meg egy baráti hőst kölcsönkérni(fightok előtt alsó sor) aki elég erős ahhoz, hogy egyedül lenyomja. -
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35600 üzenetére
Telefonomat nem szívesen hagyom pörögni éjszak 8-10órán át. Kímélem az akksiját. PC-nek meg nem árt
Világvége, pánikoló zombinyuggerek, hóme offísz, úgyis a gép előtt ülök otthon mindenféle okokból kifolyólag. Egyszerűbb így.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35597 üzenetére
Ezért tolom PC-ről emulátorral, és éjszakára benthagyom 50-100 kört farmolni. Amikor volt stamina felezős event, akkor reggel felkeltem és még mindig nyomta mert infinite runra állítottam
-
kicsako
őstag
válasz wayne1 #35588 üzenetére
Azthiszem kaptam talán pre-regisztrációért is potit, meg ha nyitsz csomagot hősökért, akkor a karakterek duplikációjából coin lesz. abból a coinból meg tudsz Stamina potit venni, ha jól rémlik silver coin 1-1be váltja stamina potira. Gemet meg rengeteget ad a játék, nagyon f2p friendly így már kb. 200 ezüst hőst váltottam be stamina potira remélem érthető volt.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35580 üzenetére
Nézd meg az animét, mindenképp tetszeni fog. 0 Fillerrel megy végig az egész.. szóval élvezhető.
Mindenképp toljátok a sztorit, mert mint írtam sok mindent felold. Érdemes gépre letölteni egy android emulátort, mert az elején rengeteg stamina potit fel lehet halmozni, és így éjszaka a gép kifarmolja magától a dolgokat
-
kicsako
őstag
Rigoron és rajtam kívül van aki még tolja a Seven Deadly Sins: Grand Cross-t? ha van igény csinálok külön topicot, ha csak ketten vagyunk szerintem elfér itt is.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #35571 üzenetére
Deathmatch: Boss Battlet nyomod amíg megjelenik a demon.
Piros Demon taktika: CC-zhető boss, így minden körben érdemes CC-zni. Legjobb karkterek CC-hez: Gustav, és Kék vékony King. DPS-nek Relihawk(Red Elizabeth+Hawk) vagy BSlader(Blue Slader)
Szürke Demon: Ezt majd sztori befejezése után oldod fel, de igazából annyi a lényeg, hogy amíg repül csak ranged támadás sebzi, ha földön van akkor minden. Mindenképp kell healer, mert őt nem lehet CC-zni így minden körben sebez.Klán: Vidd végig a sztorit, és utána kapsz egy küldetést hogy csatlakozz klánba, ekkor oldod fel a funkciót. Mindenképp vidd a sztorit, mert sok mindent megnyit a játékban. Utána is ráérsz falvakat farmolni.
Jelenleg így néz ki a csapatom, de többnyire csak farmolok én is, nem igazán upgradeltem őket
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Aki tolja a SDSGC-t, gyertek a Blueming klánba.
Egy kisebb barátságos, de néhány erősebb játékosokból álló klán vagyunk(top10%).
Nemzetközi a csapat, szóval nem magyar klánról van szó, de mindenki segítőkész.
Van néhány elvárás, azt discordról bemásolom ide ha érdekel valakit:
Current guild rules:
- Accumulate 400 weekly guild contriburion points
- Donate 15 red/grey demon materials to the guild daily (Reach 100 guild contribution points from donating)
- Do guild boss weekly
- Pray/check-in every day -
kicsako
őstag
válasz kicsako #35481 üzenetére
1 hét játék után azt kell mondanom, hogy kellemeset csalódtam a játékban. Teljesen F2P friendly (najó, ezeröccázat ráköltöttem az ajándék garantált SSR ticketért ). Sztorit végigtoltam, marad a gearelődés és a karakterek fejlesztése a további patchekig, na meg persze a PVP.
PVP-ben 25ből 25win . A PVP itt realtime megy, nem úgy mint a legtöbb gatcha játékban, hogy botok küzdenek random, így eléggé élvezetes és változatos tud lenni.
2player Coop: Vannak matricák a kommunikációhoz, tökéletesen működik, nem volt még hogy retard csapattársat kaptam volna persze egyelőre csak a CC-zhető boss ellen toltam, ami kicsit egyszerűbb.
Jelenlegi csapatom 1 hét után, csak hogy lássátok mennyire f2p friendly:
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #34823 üzenetére
Minden bossnak meg van a maga elemental tipusa, petet ahhoz ellentetesen kell valasztani hogy kapj bonust tőle, továbbá bossonkent eltero skilleket is kell használni. Van olyan boss ami castol es meg kell szakitani, van ami debuffol stb. Persze ha napokig ülsz egy bosson akkor "erőből" is megy, de addig masok mar 100palyaval elorebb lesznek.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #34795 üzenetére
Temper, vagy ha valami legendary skill van a black marketen ami erős akkor azt érdemes megvenni. Egyébként craftolgatni se felejts el, mert neha be tud dobni egész jo legendaryt, ami sokkal jobb lehet a jelenleg használtnál.
Ha csinálsz képet milyen skilleket használsz stb akkor lehet többet tudok segíteni.
-
kicsako
őstag
Valakinek nincs kedve Ulala-ban egy induló szerveren felküzdeni magunkat top99%-ba? kellene még 3 jelentkező.. Discord eléggé kihalt azért itt kérdezem inkább.
-
kicsako
őstag
Megjelent a Pokemon Masters Androiodra és IOSra.
-
kicsako
őstag
Tölthető a Gears Pop
-
kicsako
őstag
En meg csak a 2. Vilagnal jarok, de a tornados boss nalam afkboss.
Tipp: állj a map sarkába, es egesz bossfight alatt 1-2 alkalommal fog csak betalalni, mert nagyreszben a falba utkozik.Feher fegyvert/armort mennyire erdemes fejlesztgetni? 16os szintnel jarok de a 2. vilagot sem tudom megcsinalni
-
kicsako
őstag
válasz Wesder #33518 üzenetére
Mivan?? A bótba fizetni is kellene? Én csak legyintek egyet a pisztolyommal és a kasszás mutatja hogy menjek nyugodtan.
Langrisser-t azóta kipróbálta már valaki? Jólenne ha nem egyedül tolnám
-
kicsako
őstag
Nem tudom kinek kell írni, így aki képes szerkeszteni a táblázatot annak megköszönöm ha beletenné:
Platform: Google Play Store
Játék Címe: Langrisser
Fő Stílus: Körökre osztott Stratégia, RPG
Ár: Free
Szöv. Ért.: van
Nehézség: 4/5
Látvány: 5/5
Irányítás/Kezelés: 5/5
Multiplayer: Yes
Cloud Save: Yes
Achievement: ?
Reklám mennyisége: 1
Újrajátszható: Igen
Minimum casual játékidő:30perc
Teljes Játékidő: 30óra-végtelenig
Mikrotranzakció: skin, hero summon, stamina stbLeírás:
Tipikus japán körökre osztott stratégiai játék, hasonlít a Fire Emblem Heroes-ra, csak részletesebb. Hőseinknek vannak "katonái", és felszerelése(fegyver, mellvért, sisak, kiegészítő), és 3 irányba fejleszthetőek(akár klasszváltással is járhat). Japán RPG/Stratégia kedvelőknek kötelező.Szubj. Pontszám: 5/5
Addiktív? Igen
Ajánlanád? Igen
-
kicsako
őstag
-
kicsako
őstag
Pár napja megjelent a Langrisser, ami egy Fire Emblem Heroes szerű játék(körökre osztott RPG). Egyelőre sokkal összetettebbnek, és átgondoltabbnak tűnik mint a FEH. Aki szereti ezt a stílust mindenképp ajánlom! Most jelent meg, így van pár launch event ami miatt érdemes még most elkezdeni.
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Tudnatok ajnalani valami skill-based nem p2w jatekot androidra? Rpg, turn based rpg, vagy bármi hasonlo johet. Pubg fortnite es hasonlo szennyjatekokkal hagyjatok, fps egyaltalan nem erdekel arra van pc/ps.
Koszi. -
kicsako
őstag
válasz jonnyjoker01 #33042 üzenetére
Huuu ne is mondd. Millenium Warsban 1x koltottem valami 500 ft-ot es akkora elonyt adott magyarok kozott hogy top3 lettem
Star Treket enis kiprobaltam, de masfel nap utan offoltam. Jo kis jatek, de a kesobbiekben ugyis csak balnavacsi lettem volna.
AC mivel full pve szerintem teljesen jatszhato iap nélkül. Egyetlen baja hogy 1x becrashelt a jatekom es nincs meg a tobbnapos mentesem ugyhogy azt is otthagytam
-
kicsako
őstag
Megjelent az új Assasin Creed Rebellion. Linkelni sajnos céges gépről nem tudok.
Fallout shelter szerű játék, eddig elég tetszetős. -
kicsako
őstag
Emulátorral sikerült valakinek működésre bírni az Asphalt 9-et? Nox playerrel instant errort dob.
-
kicsako
őstag
Továbbá csináltam csapatot, "Prohardver" néven megtaláljátok.
-
kicsako
őstag
Asphalt 9 multi nem megy mobilnettel csak Wifivel? MIVAN??
Korlátlan mobilnetem van, akárhonnan tudnék játszani, de ez a f*s csak wifin keresztül enged multizni. Ennek mi értelme??? -
kicsako
őstag
Sziasztok,
-
kicsako
őstag
Amíg vannak olyan gazdag emberek, hogy heti szinten többezer dollárt költenek egy mobiljátékra, addig lesznek IAP alapú játékok. Magic Rush: Heroes-ben az egyik szerveren volt egy arab sejk, meg egy amerikai válallat főnöke, és eventeknél ahol írta is hogy mennyit vettek az adott cuccból, volt hogy 2-3ezer dollárra jött ki amit elköltöttek egy nap alatt fejenként..
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- nVidia tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest