Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
Szélgép fújta a kislány haját
tavaly készült a víz világnapján egy workshopon így mást nem adhattunk a kislány kezébe
A sminkkel kapcsolatban teljesen igazad van Így volt levakolva a kislány így ezzel dolgoztunk.
A háttér.. háth na.. van még hova fejlődni és mire odafigyelnihttps://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
m3ss
veterán
epp fujja a szelgep, nem?
hatteret nem kellett volna megkuldeni egy vakuval ha mar feher? elso kepen zavar hogy a smink miatt total mas tonusu/szinu a bore. 2. kep tetszik, de szinten a hatter...meg az az uveg nem kellene a kezebe sztem, vagy vmi mas helyette. kicsit olyan mint egy asvanyviz reklam, csak nem latjuk a cimket.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
MODERÁTOR
válasz JohnyBlue #20894 üzenetére
kezdő topichoz képest szerintem jó képek a felsőn nem elég homogén a világítás, a bal karján és a háttéren is látszik. Szerintem elég esetlenül fésülte hátra a haját, de sokkal több problémám nincs a képpel. A többit majd Ropiék vesézik.
Ja a második szerintem technikailag jobb, csak kevésbé "dögös"
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Kicsit kaparom magam egy-két tanáccsal kapcsolatban, amit itt olvasok srácok. Értem én, hogy segítő szándékkal állnak neki sokan a képeknek, de pl. a telibevakuzott macskákon mi az ami tudatos volt?
Nono86, és ez nem csak neked szól (csak te írtad pont hogy tesztfotózott, emiatt nem kell egyből támadni), mert úgy látszik sokszor újra és újra le kell ezt írni: ez a topic nem a teszt kattingatásokról szól. Aki ilyen képeket postol ide, mert csak "épp ez volt kéznél", meg "megvettem az új gépet itt van két tesztfotó" az ne tegye.
Ha teszt fotót akarok nézegetni, megnyitom a DxO-t vagy a pixinfot, és máris beljebb vagyok, mert össze is tudom hasonlítani a többi gép által készített képekkel.
Ebben a topicban nem kattintás a lényeg, hanem a tudatos kompozíció, a fénnyel való játék, a fejlődésre való hajlam KEZDŐ szinten.
Azt hiszem itt az ideje annak, hogy egy példákkal ecsetelt szájbarágó posztot gyártsunk, mert az utóbbi időben nagyon meredeken zuhant a topic "képelős" színvonala
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
ccs2929
senior tag
válasz muratomi1 #20886 üzenetére
Gondoltam, hogy nem utólag lett vágva a bokátoknál, de ha a kép így készült, akkor is úgy hívják, hogy vágás, mert nincs a képen a lábfejetek, ergó "le van vágva", plusz az árnyékokra érdemes figyelni, vagy derítőlappal, vagy vakuval deríteni
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
muratomi1
senior tag
Nem azért hanem mert összeállítanék egy montázst és ehhez kellenek rólunk képek. Van bennem bőven ego de ezt pont nem emiatt kérdeztem
hcl: nem elég gondolni, tudni kell. de mindenesetre most már tudjátok ha felteszek erről a szarháziról képet akkor az én volnék.
ccs2929: megfogadom a tanácsod köszi.[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
-
A Zéé
addikt
válasz muratomi1 #20883 üzenetére
Alapvetően azért fontos, mert szerintem itt a saját képeinket kéne mutogatni, ha meg nem tudsz az ismerősödnek kritikát mondani rá, akkor nem kell. Meg kell mondani neki, hogy szerinted mi a jó benne. El kellene tudnod dönteni neked is. Ha meg nem megy, akkor mondd azt, hogy klassz, aztán ennyi, ha meg nem tudod megmagyarázni mi a nem jó benne, akkor nem kell.
Amúgy továbbra is n+1-edik facebookra való turisafotó, ami maximum jó emlék azoknak akik ott voltak.
Bokánál csonkolt, arcok sötétek, a póz is esetlen, amin alapvetően nehéz változtatni, mert nagy a különbség köztük (nekem is pici barátnőm van, nálunk is így néztek ki a hasonló képek, de "átszoktunk" más beállásra), de ha pl ülnének akkor már nem lenne ennyire fura. Helyszín se a legjobb, kompozíció se. Így benne is van minden, meg nincs is, mert ki is van takarva, vagy nem fért bele a képbe. Szóval kb ennyi.
Lehet lőni a Gellért hegyről jobb képeket is.szerk: ja ha te vagy rajta, akkor ezért érdekel annyira
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
muratomi1
senior tag
válasz ccs2929 #20884 üzenetére
Így fényképezett, semmi utómunka csak a google+ javítóprogramja de az ugye nem vág.
Bocs legközelebb arrébb fordulunk de ezt így nem mondta neki senki, hogy nem tesz jót a portrénak. De ha legközelebb kép készül rólunk akkor megmondom azért köszitake that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
ccs2929
senior tag
válasz muratomi1 #20883 üzenetére
hogyan? Most sem csináltál vele semmit
szerk.: már megjelent
Alapjaiban a vágás nem stimmel, levágta a lábakat, amit vagy nem kellett volna, vagy az egészet szűkebbre kellett volna venni, túl középen vannak, és inkább úgy kellett volna fordulniuk, hogy ne legyenek ilyen erősek az árnyékok, mert ez nem tesz jót a portrénak
[ Szerkesztve ]
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
muratomi1
senior tag
válasz total90 #20882 üzenetére
Tessék talán így sikerül.
ccs2929 : bocsi benéztem
A Zéé: miért fontos is ez? (Mert aki készítette az számít a véleményemre és mivel nem értek még hozzá semennyit se így nem mondanék olyat amivel beleélné magát)ezért lennék kíváncsi a véleményetekre, hogy meg tudjam magyarázni mi nem jó benne.[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
Egy kép ami nyáron készült egy fiatal párról. Nem én csináltam viszont nekem nagyon tetszik.
Mi a véleményetek róla?
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Darkness1
aktív tag
válasz bagaba1 #20878 üzenetére
Ahogy gondolod. De akkor miért kérdeztél ha már eldöntötted korábban? Akkor csak vágd meg és mutasd be úgy ahogy gondolod.
Én nem értek egyet az általad leírt vágssal. Az eredeti képkivágás nem igazán jó és semmit nem javít rajta. Ha jobbat akarsz készíts újat, ezzel nem érdemes sokat foglalkozni, szerintem. A színeknek nincs jelentősége itt, ezért dobtam el, de meg lehet éppen hagyni. Részemről Ennyi.
No stress, no work Today!
-
Darkness1
aktív tag
válasz bagaba1 #20856 üzenetére
Szia,
Én levágnám egész kulccsontig alul és a színektől is megszabadulnék. A kérdés az, hogy mit veszítünk ilyenkor? Szerintem semmit. Valami ilyesmire gondoltam:
Persze jobb arckifejezés és kéztartás kell. Szerintem te nem ezt szeretted volna, de csak ennyi van benne. Vagy egész alakosban lehetne még.
P.s.: Elnézést, mobilon vagyok, a képminőség gagyi lett.
[ Szerkesztve ]
No stress, no work Today!
-
-
Balinov
titán
válasz Bazsesz #20872 üzenetére
Utomunkara probald ki a Lightroom 5.x-et, 30 napos trialt le tudsz adobetol tolteni. Erre rengeteg jo tutorial van, tudok adni ebookot is valszeg parat (angol kell) meg egypar youtube csatornat is, amit en talaltam, vagy valamelyik PH!-s fotostopikban ajanlottak. LR-nek van topikja is a ph!-n.
Ingyenesre ott wan a RAW Therapee, opensource, multiplatform, valszeg arra is van jo csomo ingyenes tutorial a neten.
Korabban itt vagy az azonnali fotos kerdesek topikban linkeltem par ingyenes ebookot, erdemes azokat is atfutnod. Nameg a PH!-n is volt egy sorozat a fotozas alapjairol. Ajanlaman Neszójábe forumtarsunk logout-os irasat kezdoknek. Igaz, paran kopkodtek, de elindulasnak az alapfogalmak teren talan erthetobb, kevesbe szarazabb, mitn a PH!-s tudasbazisos fotos cikkek.
A macsek amugy jo lenne, ha nem a radiator lenne a hatterben.Szvsz
Szep fenyeket a kanyonhoz!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Bazsesz
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat, pláne az építő jellegű kritikákat! Természetesen nem sértődtem meg egyiken sem, mert a hibákból tanul az ember (és nem mindenki máséból).
Fandango:
Igen, gyakorlatilag kipróbáltam a gépet (3 napja van meg), és a 'jobb' képeket közzé tettem. Folyamatosan olvasok a témában, nézem mások képeit, fotósblogokat is olvasok. Esetleg ha utómunkához tudnál valami jó irodalmat ajánlani, azt megköszönném.jjeahh:
Értettem, megígérem, hogy igyekszek többé nem telibavakuzni semmit se. És utánanézek a derítés mikéntjének.Valóban, a 30D-ben nincs élőkép, így elég nehéz használni (pláne kezdőként). Mivel chipes átalakítóm van, így van AF-visszajelzés. Kiindulási alapnak jó, de visszajelzéskor kicsit alul kell fókuszálni.
copass:
Valóban, az előző hozzászólásomból kimaradt a "számomra" szó a "vállalható" előtt.Üdv: Bazsesz
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
jjeahh
nagyúr
válasz Bazsesz #20862 üzenetére
grat a géphez!
a képekről: Fandango-nak adok igazat, kompó nulla, utómunka nulla, amíg nem tanulsz meg deríteni, addig véleményem szerint soha ne vakuzz többé telibe semmit
remélem nem sértődsz meg, de ahhoz, hogy értékelhető képeid legyenek, az alapokkal mindenképpen tisztában kell lenned, szal irány a könyvesbolt, vagy akár gugli, olvass, gyakorolj, olvass, gyakorolj
amúgy hogyan használod a helios-t? tudtommal a 30d nem tud élőképet, ovf-ben meg elég gáz vele fókuszálniFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Nono86
csendes tag
Tőlem kapsz egy pacsit, szerintem ahhoz képest, hogy a Helios egy öreg objektív, elég jó képeket lehet vele készíteni. Anno nagyfaterom is sokat fotózott és volt egy pár pancolar, meg flektogon objektívja, sajnos azonban ezek többnyire tönkrementek, vagy elajándékozódtak... Kérdezem én minek???
Ez a kép tetszik különösen:
http://www.flickr.com/photos/bazsibacsi/11970914635/Üdv itt!
ui: A jelenlegi Nikonom mellett nekem is EOS30D-m van
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Gratulalok a gephez, viszont a kepekrol nincs mit mondani, mert csak random kattintasnak tekinthetok. Kiprobaltad a gepet, ezen felul semmi tobb. Az utomunka hianyatol most eltekintek, viszont a temat erinto tananyagokat erdemes atolvasni es par alapveto dologgal tisztaban lenni. Ha ezek megvannak, es ennek tudataban kezdesz expo gombot nyomogatni, biztos jobb eredmenyre jutsz.
Olvass, fotozz, nezegesd masok kepeit, gyakorolj sokat.Mondom ezt en aki szinten amator, hobbi fotos.
-
Bazsesz
őstag
Üdv mindenkinek!
Nos hát rövid, de lényegre törő bemutatkozónak annyi írnék, hogy 2014. január 13-án, egy hétfői napon NAGYON BOLDOG tulajdonosa lettem egy Canon EOS 30D-nek.
Objektív, és felszerelés téren annyit tudnék mondani, hogy örököltem egy 18-55 DC II objektívet ismerőstől, meg anno 4-5 hónapja vettem egy Helios 44-2 (58mm F2) M42 objektívet 2 ezer magyar forintért. Utóbbival úgy érzem, hogy azért sikerült pár jó képet csinálnom, amiből a "vállalható" képeket feltöltöttem a Flickr-re.
Minden építő jellegű hozzászólás szívesen fogadok, legyen akár pozitív, akár negatív (utóbbiból tanul az ember).
Üdv: Bazsesz
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
-
stargazer
senior tag
válasz bagaba1 #20856 üzenetére
bár nem értek hozzá túlságosan, de sztem a leányzónak, noha nagyon bájos teremtés, még kellene tanulnia picit az arcjátékot. talán a jobb kezével is csinálhatna valamit, mondjuk csípőre tehetné.
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
bagaba1
tag
Jönnék egy újabb képpel. Még hétvégén készült, ma jutottam el az utómunkáig. Sajnos vaku még mindig nem érkezett meg, így nem lett olyan amilyennek eredetileg terveztem. Erősen alkonyodott már, de még így is túl sok volt az ellenfény. Ez még a teljes kép, vágva nem volt. Ti hogy oldanátok meg? Én egy keveset gondoltam az aljából/bal oldalából, képarányt megtartva, de a kezébe még nem belevágni oldalról.
-
Nono86
csendes tag
Bár nekem elsősorban a sport témák azok nagyon izgalmasak és kihívást jelentenek, azon belül is főleg a fagyasztás megfelelő fényviszonyok között.
Persze ez önmagában egy iszonyatosan nehéz téma, de pont ez a jó benne. A skate, bmx és az egyéb motorversenyek príma témát kínálnak, de jó lehet még a jégkorong mérkőzés és talán a foci is.
Most a februári teremcross bajnokságra gyúrok, bár megnézve a tavalyi SYMA-ban felállított pályát elgondolkozva, annyira nem tűnik biztatónak, mint mondjuk egy fedett vagy szabadtéri supercross pálya.. Hmm, lehet valami training pályára érdemesebb lenne kimenni szabadba és ott fotózgatni.
Emellett az időjárás témájú fotók amik hihetetlenül vonzanak ebből több, mint 9 éves gyűjteményem van.
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Balinov #20849 üzenetére
+1, a második nagyon tetszik nekem is. Egyetértek a vágással kapcsolatban: az alját picit megvágni úgy, hogy a fehér háló ne legyen benne, és ezzel együtt a képarányt tartva a jobboldalt rövidebbre. Így hcl kedvéért közelítene az ember a harmadolóponthoz. De jó így is!
-
Nono86
csendes tag
Köszönöm szépen!
-
Balinov
titán
válasz Nono86 #20847 üzenetére
lehet csak a noti kijelzoje szar, de az elso kicsit alexpos, talan az aljabol vagnek kicsit, hatha szeles(ebb) verzioban jobb. Meg talan picit ferde. Amugy tetszik.
A masodik ugy tetszik, ahogy van. Talan a korlatbol alul vagnek,hogy a jegpaja haloja ne legyen kicsit sem zavaro.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
válasz Nono86 #20847 üzenetére
Az első kötelező - bár talán az előtér sok, de szépen megoldottad, jó
A második nekem tetszik, érdekes hely, kiemelkedik az üldögélő a háttérből - de nem annyira jön át, hogy ő csak néz, elgondolkodik, szomorú, boldog? Mondjuk ez spec. nekem nem, más lehet helyből vágja, miért ül ott. A másodikon esetleg lehetne az ülő alak valamelyik harmadolópontban, bár nekem nem zavaró, hogy nincs pontosan ott, csak a környékén.
Összességében azért tetszenek Aztán majd profibbak megmondják, valójában milyenek[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Nono86
csendes tag
Tegnap este én is csináltam pár képet a Hősök teréről és környékéről:
[ Szerkesztve ]
-
válasz bagaba1 #20844 üzenetére
Azám. Óragéppel pl. pont ar rajó, hogy kevés zaj lesz (átlagoló zajszűrés), és szolid HDR-t is lehet belőle. Ez magyarázná az enyhe fényszennyezést is. Az előtér 16x30mp alatt nem mozdul el olyan sokat, azt oda lehet maszkolni. Én is így tettem a malomvölgyi tavas képemmel, amin a csillagok húzzák a csíkot; a csíkösszegző progi (Startrails) elfordította az előteret, utána oda kellett tenni úgy, ahogy a valóságban volt
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz Balinov #20842 üzenetére
azt olvastam perseidakergetés előtt, hogy 600/ekv. gyutáv a képlet, ami bemozdulás nélkül megvan még.
szerk: a képhez meg szerintem biztos volt neki valami léptetős állványa, hogy ilyen mozdulatlan legyen a tejút, meg a csillagok. Azt írja, hogy 16 képből van. A kép alját meg valamelyik képből visszarakta.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
válasz Balinov #20842 üzenetére
Amúgy, most esik le, hogy ez valószínű nem úgy panoráma, hogy úgy rakta össze... Az sok mindent megmagyarázna. Mondjuk ha 16 kép, akkor kell hozzá óragép.
Meg vak vagyok, ott van alatta, hogy 14mm-es obi. Meg 500D.Ez inkább érdekelne, hogy a fények mellett a Tejutat hogy hozta össze?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
hmm..szoval azt mondod, hogy a 30masodperc az meg sok is?Lesz egy csillagos tiszta este, eskuszom atmegyek a szemkozti mezore es kiprobalom.
hidegtol nem felek, itt ritkan van minusz, ma ejjel is olyan 7-8fok volt, igaz felhos, tenger fele fordulva meg a varos fenyszennyezese sem lesz olyan veszes. Tenyleg, lehet, jobb lenne a parton probalkozni
[ Szerkesztve ]
-
válasz zolka78 #20840 üzenetére
De én baromi fázós vagyok
A csillagos videóm minden perce ~2 óra... Az nagyjából 3 óra terepen (odamászás, beállítás, szerencsétlenkedés), mondjuk most szerencsére nincsenek míniuszok, de nem élveznémKülönben igen, hideg szenzor, tiszta levegő. Az jó.
Meg mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy a zárszerkezet jól viseli, ha mínuszra lehűlve kell működnie, de persze nem szoktam sajnálni, ha éppen az a helyzet@balinov : OK, extra nagylátó obival nem biztos. De a gyújtótáv függvényében megvan az a záridő, aminél már bemozdulnak a csillagok - 18mm-nél crop vázon (1100D) nekem ez 20mp
Egy 10mm-es halszemmel egész más értéket kapsz. Azzal szerintem megy a 30mp is.Fényszennyezést kerüld, ha lehet, sokkal szebb úgy. ISO kell (400-1600, vagy akár több, ha jó a szenzor), és nyitott rekesz. Tejúthoz nagy érzékenység, kevés fényszennyezés, és ha tudod, exponáld túl.
Majd később kijavítják a hülyeségeimet, nekem ezek a tapasztalataim
[ Szerkesztve ]
-
válasz Balinov #20838 üzenetére
Hát inkább elég hosszúnak tűnik... Elég sokat bűvészkedheett, mire összehozta a csillagokat, mert azok 16x30mp alatt eléggé elmozdulnak.
Ügyes...Nyáronkipróbálomhogyrohadjakmeg! De ha így jönnek-mennek a frontok, még talán télen.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Ilyen kepet hogy lehet loni, Sracok? Az oke, hogy F2.8, meg ISO3200, de akkor is, nem rovid az a 30sec zairod?
-
-
-
ccs2929
senior tag
Kicsit off téma:
Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehet megállapítani, melyik obinak milyen rekeszen a legélesebb a képe, otthon, mindenféle segédeszköz nélkül? Csak kíváncsi vagyokFlickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
_seth_
veterán
válasz matyi012345 #20831 üzenetére
Nem úgy értettem
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz matyi012345 #20829 üzenetére
Az első, azon jobbak a fények
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
zgospel
őstag
válasz matyi012345 #20822 üzenetére
én is az elsőre szavaznék inkább, a második bántja a szemem, meg tudatalatt olyan kopottas, gagyibb hatást kelt. de ez simán lehet hogy csak az én hülyeségem.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
matyi012345
őstag
Köszönöm mindenkinek, nekem is a felső jön be jobban, az egy kicsit nyugisabb, de látom valakinek meg a markánsabb képi világ jön be. Talán a kettő között van az igazság. Hátteret elfelejtettem kiferíteni a felsőnél, az alsón megcsináltam.
-
Az alsó nem olyan bejövős. Az első nyugisabb, az alsó bántóan túl van élesítve.
Különben nekem így bejön.Mutogatni való hater díszpinty
-
Wa2x_
veterán
Annyit látok, így hirtelen, hogy az alsó világosabb, az talán jobban bejön.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Larry303
addikt
első, bár a szürkés háttér fura
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
A két fotó közül melyik a jobb termékfotó szerintetek? A két kép ugyanaz, csak az utómunka más.
-
-
Vyndree
őstag
Szokta valaki használni a Corel AfterShot Pro-t? Tegnap kipróbáltam a 1.2.0.8-as verziót és tetszik a viszonylag egyszerű kezelhetősége, a képzaj szűrése (Noise Ninja), az elmosás, színkezelés, meg úgy minden. Ha ilyen programra van szükségem akkor ez jó választás, vagy van a kategóriában esetleg jobb?
-
ccs2929
senior tag
válasz Fandango #20807 üzenetére
Nekem alapvetően tetszenek. Szvsz jól eltaláltad a színvilágát, főleg a "Duty-s" tetszik. Az első minimálisan balra dőlősnek hat, de valószínűleg csak a szemem téveszti meg, hogy a jobb oldali siklóból több látszik .
A darus, ha nem látszanának alatta az épületek, teljesen olyan hangulatú lenne, mint a nagy kikötő, ami tele van konténerekkel, és konténerkezelő darukkal, viszont ami zavar benne, hogy a bal oldali daruba belevágtál.Big-Lacos Tetszik ez a nagylátós alsó nézeti perspektíva
Jöhetnek a vélemények Tudom kicsit túl középre sikeredett a téma...
-
Big-Lacos
aktív tag
Mostanaban nem igazan jutok el fenykepezni, hoznek egy nyari/oszi kepet:
[link]
Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
válasz Fandango #20807 üzenetére
Az első fura, de gondolom az a dolga, a maga furcsaságában azért megfogja a tekintetet, érdekes a két fél fogaskerekű-kocsi A második nekem annyira nem tetszik (nem a csaj, hanem hogy annyira talán nincs hangulata, de attól még másnak nagyon bejöhet - de igazi hibát nem nagyon látok...).
A harmadik és a negyedik is tetszenek, hangulatosak, szépen vannak szerkesztveMutogatni való hater díszpinty
-
Fandango
veterán
Mai naprol 4 kep, kivancsian varom a velemenyeket.
-
scream
veterán
válasz T1m3l3ss #20804 üzenetére
Örülök, hogy tetszik, használd nyugodtan. És tényleg jól áll a képen.
Igazából, mivel egyelőre gépem sincs így csak ilyeneken élhetem ki magam, köszönöm a képet.
Az LR nem tudott alkotni, mert PS-ben raktam össze a képet egymás mellé, meg a keretet, szóval akkor ott lesz a kutya elásva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest