Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
Ha minden oké,akkor holnap megy a 4870x2 cf teszt.Szintén Imperator999 1200-as táppal támogatja a tesztet.Na meg a másik 4870x2-vel ami már nálam van.
-
Alister71
nagyúr
-
BeLucZ
addikt
manapság a vantage gpu score eredményeket inkább extreme sémában lenne érdemes futtatni, mérvadóbb lenne
-
Johni5
őstag
Húúú.Most nézem a bot-on,hogy cf frankón hoz kb 50%-ot.
4870x2 +4870 cf működik? -
Johni5
őstag
válasz
joshua7 #11983 üzenetére
Az már nincs.Imperator999 eladta alóla a deszkát.Játékoknál nem veszek észre különbséget.2600K-val 1500+ pont kb.Ezt az x6-ot 25e-ért vettem.Ennyiért ajándék volt.
Ez a saját vga-m.Van nálam még egy,de egyenlőre kevés a szufla hozzá.Hétvégén ha összejön,akkor meglesz a cf.Sokat nem várok tőle.A 295 sli se egy nagy szám. -
BeLucZ
addikt
válasz
04ahgy #11971 üzenetére
de én az alapórajelről beszélek, ott 9200at csinált nekem anno egy 4870 2009ben, viszont 4870x2es eredmények nem nagyon voltak többek 15 ezernél, de előbb 17 ezres alaporajeles 4870x2 eredményt linkeltek, ebből gondoltam hogy javitottak vmi a cf skálázódáson vagy vmi történt mert ez meglepően sok pont
-
04ahgy
nagyúr
válasz
csucsbicep #11973 üzenetére
VMEM, VGPU, VPLL, OCP OVP mod volt.
HGyu
-
csucsbicep
nagyúr
Szeretném, ha ez felkerülne a listára: [link]
Proci: i3 530@4310MHz
Ram: 8GB Kingston DDR3 1176@CL8
VGA: Gainward GTX460 GS 1GB 830/4100Még holnap csiszolok rajta, elég meleg van...
-
almos94
aktív tag
Bocsi fiúk,de nem birtam valamiért szerkeszteni...de foglalkozattok inkább az elért eredménnyel
-
Johni5
őstag
Nem kicsi,de legalább jó nagy
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Nézegettem az eredményeket itt, és érdekes dolgot találtam. Légyszi magyarázza valaki el nekem hogy a Vantage-ben, miért kap egy E7200 38000 CPU pontot, egy E8500 39000 pontot, és egy E8400 8200 pontot??
Mik ezek az irdatlan különbségek szinte azonos CPU-kkal?
-
joshua7
veterán
GTX275 tuning (ennyit tud gyári hűtővel, plusz fesz nélkül).
Alapon: 12326
-
Johni5
őstag
HMM.Ha a HWboton érvényes az agenya kártya használata,akkor meghajlok előtte,ha nem,akkor benyomok egy 8400GS-t physx patchel,és azt az 1000 pontot plusszban a cpu-nál nem veszi észre senki
Főleg,mert ugye a 8400GS-ben papíron nincs is physx
na mindegy.Nem rágom magam ezen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vuk777
aktív tag
válasz
Stukker1987 #11953 üzenetére
Nah most megkérdem!
Azt az asztali ikonokat mivel csináltad, hogy lent egy sorban vannak az ikonok? -
Alister71
nagyúr
-
degumentes
tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
BeLucZ #11946 üzenetére
Az AMD-t egyik mark se nagyon szereti, az Intel - nVidia párost nem tudja megverni. Játékokban azért már más a helyzet. A 955 kb 400 MHz hátrányban van a Q9550-hez képest, nagyjából a gyárilag beállított órajelek a különbség. 3.6-on nagyjából egy alap Q9650 szint, itt már +600MHz kell neki, ellenben 26 ezer forint újonnan, míg a Q9550, 40 körül megy használtan.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Alister71 #11911 üzenetére
hmmm,amd procikat nem csipi annyira a vantage ahogy nézem q9550es ami a közvetlen konkurens ugyanilyen frekin majd 17 ezret kap nálam, más kérdés hogy valos alkalmazásokban nem nagyon jön ki különbség szerintem
ez olyan mint a 480 vs 580 vantageben kövés 30-35%os előny, valosákban 15% max 20 -
Alister71
nagyúr
válasz
degumentes #11944 üzenetére
Nincs itt vita. Különböző gondolatok cserélődnek, különböző nézetek. Én Speed-el értek egyet.
A mag-király váltotta ki a vitát, a hozzá nem értő fecsegéseivel, amikor lerohanta minden ok nélkül johni5-öt. -
degumentes
tag
Jó kis vita alakult ki az ageia kártya miatt
-
gombcomp
senior tag
válasz
Speed® #11941 üzenetére
Szerintem semmi baj az Ageia kártyás eredménnyel.
Mivel külön hardverrről van szó,miért ne lehetne használni.
Valamikor még a 3870-es időszakban én is használtam,és itt is elfogadott
volt az eredmény.Egyedül a második (a "karikás") tesztben van szerepe,
ahol még három kapu jelenik meg.Ha tehát 4 magos a procid akkor 7-et látsz.
Sajnos 6 magossal nem megy,ha van HT, mert a Vantage csak 12 szálat kezel.
Az NV Physx az egy teljesen más tészta,kimeríti a szoftveres trükk fogalmát. -
Speed®
titán
válasz
degumentes #11940 üzenetére
Nem ártana, mert így elég felemás a dolog..egyébként nem értem, miért engedélyezett az ageia kari, ha az nV féle sem..így az Atisok jogtalan előnyre tehetnek szert, miközben pont a fair play okán nem mehet az nV PhysX..
-
degumentes
tag
Esetleg csináljak egy ageia kártya nélküli tesztet? Mert legfeljebb lehúzom a kártyáról a tápot és akkor már biztos nem szól bele
-
Alister71
nagyúr
válasz
Cybertrone #11933 üzenetére
Egész este azt se tudtad miről van szó.
-
joshua7
veterán
válasz
Én nem értem, min ment itt a feszülés az elmúlt 30 hsz-ban... A szabályzat ide vonatkozó része világos, a kezdetektől változatlan.
Csak olvasni kellene mindenkinek és nem osztani az észt. -
Johni5
őstag
válasz
Én nem vitatkozni járok ide.Öreg vagyok én már ahoz
-
Johni5
őstag
válasz
Cybertrone #11927 üzenetére
Ki beszélt itt vég pontszámról kolléga?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Johni5 #11924 üzenetére
És attól mert 1 285 megver 3 gpu-t mej időben, és teljesítményben is alatta van akkor mivan?
a 3870-es közel nincs egy szinten a 285-el, és szerintem ezen az x2 sem segít!
Lord Vader:
Fasza hogy te meg vagy világosulva, kedves szuszogós barátom, de fel is világosíthatol akár, ha te ennyire képben vagy -
Alister71
nagyúr
válasz
Cybertrone #11923 üzenetére
Fú ember, de érthetetlen vagy.
Én szóltam az elején, hogy nem stimmel a cpu score, mert túl sok . Ment alatta az ageia kártya, amitől nőtt a pontja. Ez nem megengedett a szabályok szerint.mod:
ez kész. Úgyis akkora szakértőnek tartod magad, keresd meg, mi a hiba a képen. Ne másokkal személyeskedj.
-
gombcomp
senior tag
válasz
No Comment!
-
Johni5
őstag
válasz
Igen,elrontottam.Jones965 eredményét hoztam fel példának arra,hogy mennyinek kellene lennie a cpu pontszámnak alapon.Sikerált egybe írnom.
Bocsi!Nem vagyok túl fitt.Egyébként 11902-ről megy a vita.
-
Johni5
őstag
Ha ki lenne kapcsolva a kártya,akkor nem a futó alkalmazásokban lenne a jobb alsó sarokban.Ez bukta.
-
Johni5
őstag
[link]Jones965 eredménye alapon.Alapon több pontot kapott,mint én tuninggal ugyan ebben a felállásban.
-
Johni5
őstag
Nekem is ez tünt fel.4GHz cpu pontom 13870 NB 2400 fölött volt.3400-on közel ennyit kapott.Lehetetlen!
-
joshua7
veterán
válasz
degumentes #11913 üzenetére
Vga márkák?
-
Alister71
nagyúr
válasz
degumentes #11913 üzenetére
Valamicskét mégis beleszólt.
Speed(R): NB, 2.4-en van.
-
Alister71
nagyúr
válasz
degumentes #11903 üzenetére
3700MHz-n itt a PH-n még egyik 4 magos Phenom II sem kapott ennyi cpu score-t. Itt valami bűzlik. A cpu test 2 max 17-18 pont körül lehetne. Ez csalás.
-
vuk777
aktív tag
válasz
degumentes #11905 üzenetére
Mennek azok a CPU-k 4000Mhz felett is csak győzd lehűteni!
-
vuk777
aktív tag
válasz
degumentes #11902 üzenetére
-
degumentes
tag
válasz
degumentes #11902 üzenetére
És itt egy tuning eredmény is 13691
-
degumentes
tag
12934 Tényleg több lett, meg itt már látszik a 3gpu is. Érdekes, hogy a GPUZ csak a második gpunál írja ki a cf-et és a 3gpu-t.
-
gombcomp
senior tag
válasz
degumentes #11900 üzenetére
Kétmagos kártyáknál nem ír ki semmit,de 2db-nál kiírja a 4 GPU-t.
(Mivel a kártyán belül van a CF.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest