Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
manapság a vantage gpu score eredményeket inkább extreme sémában lenne érdemes futtatni, mérvadóbb lenne
-
BeLucZ
addikt
válasz
04ahgy #11971 üzenetére
de én az alapórajelről beszélek, ott 9200at csinált nekem anno egy 4870 2009ben, viszont 4870x2es eredmények nem nagyon voltak többek 15 ezernél, de előbb 17 ezres alaporajeles 4870x2 eredményt linkeltek, ebből gondoltam hogy javitottak vmi a cf skálázódáson vagy vmi történt mert ez meglepően sok pont
-
BeLucZ
addikt
válasz
Alister71 #11911 üzenetére
hmmm,amd procikat nem csipi annyira a vantage ahogy nézem q9550es ami a közvetlen konkurens ugyanilyen frekin majd 17 ezret kap nálam, más kérdés hogy valos alkalmazásokban nem nagyon jön ki különbség szerintem
ez olyan mint a 480 vs 580 vantageben kövés 30-35%os előny, valosákban 15% max 20 -
BeLucZ
addikt
válasz
subaruwrc #5946 üzenetére
Én elhiszem, hogy jobban értetek hozzá, de alapórajelen is ki kéne hoznia simán!
Leteszteltem 4 gigára hajtott q9550el is no változás, szerintem a kari hűtésével van gond mert terhelésnél felmegy 115 fokokra majdnem 120ra is 100as ventivel és gondolom ilyen hőmérsékletnél nem olyan jó, mint ha hüvösebb!
Kiprobáltam hideg inditásnál egyből rányomtam a vantaget és majdnem hozta az elvártat, a végére megint beforrosodott!Nálam idleban 80 fokos a gpu 100as ventivel, ami nem normális, terhelésnél kéne addig felszöknie max!tessék itt egy alapórajeles q6600 is ki tudta hajtani de érdekes:
-
BeLucZ
addikt
EP45-UD3R biosában kell valami fontosat beállitani a videkártyára vonatkozóan???
-
BeLucZ
addikt
3,6 ghzra huzott q9550el is ugyanolyan szar eredményt kaptam, szóval proci kizárva mint korlátozo tényező:S
akik csináltak alaporajeles 9800GX2 eredményt, mit állitottak a driverben?performance mód?vagy mit?ugyanolyan referencia 9800gx2-m van mint másnak 600/1000/1500 orajelekkel readásul a legfrisebb nv driverrel és mégis szar az eredmény hmm
-
BeLucZ
addikt
hát ez nagyon érdekes, láttam itt eredményt aki e8400el kihajtotta, nehogy már egy q9550 ne legyen elég alá!
driverbe mit kell állitani?
tudod mint atinál legjobb teljesitmény, itt nekem kicsit fura az egész
volt hogy performancera raktam a csuszkát még rosszabb eredményt adott,
vantage profilnál a texturát high perfomancare raktam de hát én nem tom
az első gpu test normális értéket ad 30 fps körül de a második borzadáj kötve hinném hogy a cpu val lesz gondmelyik driverrel probálkozzak?
de ez az állando 100% venti ez kiakaszt, hogy idelban is ilyen rohadt forro 100% ventivel -
BeLucZ
addikt
sziasztok!
mi lehet a gáz ezzel a 9800gx2-vel?:S 10800 gpu scorenak kéne lennie kb tudtommal alaporajelen, ehelyett kaptam egy harmat gyenge eredményt, mit kell beállitani a driverben vagy nem vágom hogy lehet ilyen gyenge!
q9550 van alatta alaporajelen az is, elvileg ez a legfrisebb hozzá kiadott driver és a venti végig 100%on pörög, de még idleban is egy idő után, normális ez?:Selőre is köszi a helpet
-
BeLucZ
addikt
válasz
creedszl #5896 üzenetére
kizárt hogy performance módban annyit kapjon!
custom beállításoknál ad 0 pontot mert nem értékelhető az eredmény!
van 4 profil:entry, performance, high, extreme
legtöbb helyen a performance módot fogadják el általánosan!
test optionsnál állítsd performanceba felül és ne állíts át mást igy 1280x1024-ben fog lefutni a teszt!illetve a feature testeket is kiveheted, ha igy tettél kapsz értékelhető pontot!
Gyanítom 9200 pont körül fog kapni az 5770-ed, a proci alapon jóval kevesebbet igy hát kb P7600 pontod lesz! -
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
sziasztok okosok!
3dmark vantage vistán vagy win7en fut jobban?
-
BeLucZ
addikt
válasz
SirKero #5098 üzenetére
1280x1024 kell a perfomance módhoz!highoz 1680x1050 az extremehez 1920x1200
mivel a performance beállitás az elfogadott ezért 1280x1024ben!ebben szokták összehasonlitani!lefuttathatod kisebb felbontásban is mondjuk perfomance egyéb beállitásokkal de nem kapsz pontszámot!
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
A jövőben tervezem a gépem fejlesztését ilyenre>>>
q9550@4ghzre pörgetve
Sapphire Radeon 4870 512 MB CrossFire
4gb g skill ram ddr2 1066 mhz
asus blitz formula (p35 gamer lap)Véleményetek szerint mennyit fog teljesíteni a gép kb vantageben mondjuk win7 32 bit alatt????Mennyire számithatok kb?A legfrisebb catalysttal illetve optimális renszerbeállitások mellett!?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest