Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Lepörgött a Callisto stáblista, pár perc híján 14 óra. Nehéz ügy, nagyon sok jó ötlet van benne, örülök, hogy nem fújták fel indokolatlan méretűre, mint pl. az Alien Isolationt, viszont néhány dolog nagyon csúnyán belerondít a játékélménybe, de lehet csak én nem értettem meg a játék működését teljes mértékben.
Öt acsi bent maradt, kacérkodom egy nehéz szintű újrázás gondolatával, mert szeretném azt mondani, hogy én vagyok béna és nem a játék szar...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #98795 üzenetére
Attól még egy éved lesz ha az USA-ban vetted, mert az Xbox account régiófüggetlen.
A vásárlás helye számít.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
elder troll
őstag
válasz l.skywalker #98794 üzenetére
Akkor már csak ezért megéri magyar acc-ot csinálni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz elder troll #98786 üzenetére
Más orszárgokban, pl. US csak 1 év gyári garancia van a gépekre.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz csabi0805 #98663 üzenetére
Elég jó.
Bár én PS5 toltam végig, ott nincs vagy minimális a gond.
Hangulat, látvány, hangok kiválóak.
A gameplay meg a sztori az ami picit lehúzza, de az sem akkora baj amúgy.Inkább apróságok.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Joccc07
addikt
válasz l.skywalker #98667 üzenetére
Köszi a felajánlást.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
csuvicsuva
addikt
válasz elder troll #98786 üzenetére
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
tippm86
tag
Series S táp hiba javítás kicsit máshogy....
[link] -
Mephike
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy ez a Caliso Protocol mikor fog GP-be kerülni.
-
Zebu
addikt
válasz parandroid #98779 üzenetére
Igen én sem láttam jobbat eddig.😇
-
csuvicsuva
addikt
Mester, ki tudnál szedni a jelentkezők közül (ha nem megy, akkor mehet egy reroll, ha esetleg én nyernék)? Megfogadtam, hogy tényleg csak arra jelentkezem, ami érdekel is, de tagnap hót fáradtan megcsúszott az ujjam. Köszi!
-
parandroid
félisten
Arra az a legjobb deal, hogy már kapható.
Viccet félretéve, bundle akciókat csináltak felénk vele, de többe került, mintha külön vennéd a cuccokat (xsx+ extra controller 550 eur, xsx + 3 hó gpu 550 eur, meg ilyesmiket láttam).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zojjektum
senior tag
Köszönet Sherkulásnak!
-
Zebu
addikt
Xbox series x-et látott valaki valahol jó dealben?
-
-
F_Peter
őstag
válasz nincsnév007 #98756 üzenetére
Több féle megoldás létezik, valahol ez valahol az van használva. Árnyékok is léteznek nem RT-s játékokban.
-
darkstreet89
tag
Nálam semmibaja nem volt tegnap, simán játszható a grafika is szerintem szép, bár sose voltam garfika mániás. Toltam vagy bele 3 óra hosszát éjszaka ( ilyenkor jut idő, a gyerek miatt). Igazából szerintem nem is lett rossz, már rendesen félve indultam, hogy ennyi negatív kritika után tényleg ennyire vacak. De azért nekem kellemes kikapcsolodás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
12GB-os update-et kapott a Callisto... Hm...
Live-Die-Respawn
-
Redneck
nagyúr
válasz batai15 #98759 üzenetére
Eddig is volt. A technológiát támogató megjelenítők esetén érdemes bekapcsolni, javítja a reszponzivitást, fluidabb lesz az egész.
Sajnos vannak címek amik nem támogatják (pl. egyes fix fps-sel futó verekedős játékok), de azoknál max kinyomod 2 kattintással.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
batai15
félisten
Nem tudom hogy eddig volt e ilyen opció , de Xbox feldobta hogy mostmár van változó képfrissítési opció ( freesynic pro támogatja az aoc monitorom) érdemes be kapcsolni ?
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #98756 üzenetére
Nem ezt mondta, hanem hogy nincs tükröződés, meg RT.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nincsnév007
őstag
Insurgency:Sandstorm is mehetne a magyar feliratos listára, mert van benne
-
oriic
HÁZIGAZDA
Így egy óra után a Callisto annyira nem is rossz szerintem, de a lip-sync az borzalmas.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
We’re aware that some users are experiencing stuttering issues on the PC. We’ve got a patch that will be available in a few hours to improve performance, with a number of additional updates on the way.
CallistoiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
Ez olyan lenne mint párom anno a sima Xboxon a Burnout 3 Takedownban. Én akkoriban szinte éjjel-nappal játszottam vele míg párom kvázi úgy volt vele hogy na megint rocsderbizik a "hülyegyerek" s most így alig fog figyelni rám.
Egyszercsak azt mondta kipróbálja ellenem osztott képernyőn. Nos úgy kent fel a falra és vert el a játékban hogy azóta is felemlegeti.
A másik sztori meg a Dead Space 1-hez fűződik, én mint kvázi horrorfanatikus elkezdtem játszani vele amikor is az egyik első jumpscare jelenetnél szinte a mennyezetre ugrottam fel, ő közben lazán odadobta: "szívem csak nem megijedtél?"
S persze jött mellé az a tipikus csajos kuncogás...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
discrate
aktív tag
válasz IntelKiller7 #98636 üzenetére
Hozzá se nyúltam, de amúgy ott néztem először, nem vagyok láma.
-
F_Peter
őstag
válasz zsozsa74 #98739 üzenetére
Ezt írtam, hogy 60fps - en tök mindegy, mert az RT adná a tükröződést. PC-n meg így is úgy is akad. Nyilván ezeket javítani fogják, de szerintem ebben a fórumban keveseket érint. RT-s 1440 60fps nem lesz, kár rá várni.
Én igazából egy dologtól féltem, hogy 60fps csak 1080-ban lesz. A többi kritika már ízlés kérdése, mert valahol a negatívumnak felhozott dolgot én pozitívnak élem meg. -
persil
nagyúr
válasz ricshard444 #98745 üzenetére
En eleve kiirtanam a jumpscare-t, mint olyat a jatekokbol. Aki nem 10 eves/faint hearted, az faarccal vegignezi, legfeljebb idegesit.
Aki csak jumpscare-rel tud horrort kesziteni, az ne alljon neki horror jatek fejlesztesbe. 🤷
Nem azt mondom, hogy neha-neha nem fer bele egy jol elhelyezett valami, de en mar nagyon unom, hogy sok horror jatek szekrenybol kiugralasbol all.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ricshard444
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Wireless fülesnél az beállítás kérdése, hogy ha bekapcsolom akkor a mikrofon milyen állapotban van (on/off)? Most a Callistónál tök fölösleges, szóval kikapcsoltam, viszont mindig mikor újra bekapcsolom a konzolt/fejest, akkor a mikrofon is on lesz és megint ki kell kapcsolni a mikrofont. Nem lehet azt megcsinálni, hogy olyan állapotban legyen, amilyen kikapcsolásnál volt?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pzstm
titán
válasz zsozsa74 #98739 üzenetére
Performanceben tolom en is, eszem agaban nem lenne 30 fps-ben. Egyikben sincs 60 fps mellett . Viszont kozel 2 ora utan ez a jatek boven 7es feletti
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
minilego
senior tag
válasz darkstreet89 #98735 üzenetére
Kozben osszejott. A gyerkocnek fillerekert sikerult lego jatekokat behuzni.
-
Bep
őstag
A mai játékkészítői világban 2 kivételtől eltekintve - ha valaki fanatikus a játék iránt, vagy kompetitív és fél, hogy lemarad - jobban jár 2-4 hónap lemaradással veszi meg. Nem, hogy olcsóbban esetleg, de többet is kap a kevesebb pénzéért.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz csuvicsuva #98714 üzenetére
Azé' vagány lenne ha elverném. Tolja orrba-szájba a CoD-ot, én FPS-sel se játszottam szerintem még idén. DE igazából a magabiztosságom, arcom meglenne hozzá. Nem azon múlna.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
darkstreet89
tag
-
minilego
senior tag
Van meg valami lehetoseg argentin kulcsot aktivalni?3 betussel nem tudom...
-
hombre[EU]
veterán
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #98723 üzenetére
Már csak az vigasztal, hogy az árából, amit fizettem érte, ezek a félkegyelműek egy huncut fillért nem látnak :D
-
hombre[EU]
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #98712 üzenetére
Persze, saját meccseket bármikor lehet csinálni
Live-Die-Respawn
-
persil
nagyúr
válasz Bad Pritt #98715 üzenetére
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez nekem baromira fog tetszeni, egyedul a rovidke jatekido "zavar".
De mivel most kenyerre gyujtok, csak a teszteket olvastam el es osztottam meg az arrol kerdezoknek, velemennyilvanitas nelkul.
-
Forraszto
tag
válasz l.skywalker #98694 üzenetére
bocsi, én meg mér jelentkeztem, pedig nincs annyim. Törölheted a jelentkezésemet akkor.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #98712 üzenetére
Franc tudja, en utoljara vagy 20 eve jatszottam cod-dal.
-
Bad Pritt
félisten
The Callisto Protocol pár óra után észrevételek:
- A játék jó.
- Mint akcióhorror egyenesen kimagasló, Dead Space, Resident Evil 2 mögött közvetlen.
- A beállítási lehetőségek száma példaértékű, idén talán ez a legjobban testreszabható játék.
- A külcsín szerintem korrekt, nem rengeti meg az iparágat, de jó ránézni, jók a fény, árnyékok, erős az atmoszféra.
- Az animációk minősége egész széles skálán mozog, vannak legjobbakat idéző és mellé egészen gagyi dolgok, viszont szerintem ezek egy része talán patchelve lesz, lip sync pl. egyértelműen hibás pár helyen.
- Cserébe a szinkron kimagasló.
- A HUD nélküliség itt a legjobb minden hasonló megoldást alkalmazó játék közül.
- Vannak nagyon ötletes megoldások a játékban, pl. guggolásnál a perspektíva váltás, közelharc-rendszer.
- Elképesztő mennyiségű asset állománnyal dolgozhattak a Striking Distance-nél, teljesen mások a statikus tárgyak az elsősegélyen, mint pl. a celláknál, viszont a dizájn egységes, láthatóan az volt a cél, hogy hihetőek legyenek a helyszínek.
- Hihetetlen jók a zenék és hangok.
- Láthatóan igyekeztek egyensúlyozni a Dead Space szellemisége és újszerűség közt, egyértelműen érzékelhető a kötődés, de ha az ember játszik vele, akkor érezni, hogy ez azért nem egy Dead Space.
- Josh Duhamel <3.Végezetül egyetlen gondolat a tesztekkel kapcsolatban. Rászántam egy órát, elolvasgattam párat és a következőt tudtam leszűrni: olyan emberek véleményén vitatkoztok, akik közül többen nem is játszottak vagy ezzel a játékkal vagy a Dead Space-szel, vagy ha játszottak is, akkor olyan felületesen, hogy nem érdemes adni a véleményükre. Aki azt írja, hogy a Callisto játékmenete DS copy annak az irománya kapásból offos.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sefneni
őstag
Köszönjük szépen a felajánlást.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
.LnB
titán
De jó lesz!
Ha lesz CoD nyeremény játék, és megnyerem. Kihívlak 1v1-re. Ha nyerek soha többet nem CoD-ozhatsz. Ha te nyersz, akko minden évben megveszem az új CoD-ot!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #98706 üzenetére
Mert az egy Remake, és az eredetihez képest sokat változott.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #98706 üzenetére
A resi 2 remake egeszen elkepesztore sikerult, ezt azert be kell vallani.
Ott nem inteztek el a dolgot egy felbontas emelessel, mint ahogy sokszor lathattuk mar mas cimeknel...Szerintem egyebkent az lehetett a fo indok, amiket feljebb is kiemeltem. Ezek nagyjabol kozos pontok voltak az altalam olvasott tesztekben.
Marpedig egy dead space utan senki nem egy 10 oras, laposodo sztorit vart. 🤷
De ismetlem, csak az olvasott tesztekbol taplalkozom sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Köszönjük a felajánlást és a lebonyolítást!!!
Erre most benevezek, az V. részt szerettem,
de ezt nem vettem meg a negatív kritikák miatt.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Farkassacred
őstag
válasz hombre[EU] #98699 üzenetére
Nekem meg pont, hogy gagyinak tűnik a videók alapján szegényke. Talán még az iparos munka se sikerült itt, meglátjuk.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
csuvicsuva
addikt
Köszönjük a felajánlásokat és a lebonyolítást, de mint minden évben - amióta itt, meg ott vagyok -, úgy idén is csak arra fogok jelentkezni, ami tényleg érdekel.
Persze az még mindig nem garancia, hogy ha nyerek is, akkor valaha is el lesz az adott játék indítva.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #98699 üzenetére
Rovid, panaszoltak, hogy keves az ujdonsag, meg ugy alapjaraton "karcsu" az egesz, ugyan lesz newgame+ de tartalom nincs, ami indokolna a tobbedik vegigjatszast es a vegere laposodik az amugy jonak indulo sztori. De a grafikat es hangulatot dicsertek.
En ezeket olvastam nehany tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- ASUS ROG Ally
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest