Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz Roland861010 #99490 üzenetére
Akkor tölti újra pl, ha eleve így találta ki a fejlesztő, vagy ha nincs elég szabad hely letölteni a patchet és patchelni, akkor cserélni tudja csak. Szóval lehet tele az SSD-d, azért csinálja ezt.
-
persil
nagyúr
válasz Roland861010 #99497 üzenetére
Hogy mi...?
Vagy performance, vagy quality, ezen nem kombinalsz semmit.Pont ez a lenyege az egesznek, hogy valasztani lehet.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
rendzso
tag
válasz Roland861010 #99481 üzenetére
(SS) Én azt hittem, hogy quality módban fogok végig menni megint az egészen. De csak megnéztem kíváncsiságból a performance módot is.. hát maradt... látszik a különbség azért, leginkább a fákon és bokrokon tűnik fel hirtelen. De több ellenfeles küzdelemben jobban jött a plusz fps. Talán még ebben a módban is szebb, mint a patch előtt volt. Szóval én abszolút elégedett vagyok.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #99491 üzenetére
Ja értem.
Amúgy ez a játék eddig is szép volt de most végképp jól mutat. Mármint a witcher .
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Ahogy a jedi is irja. Nem tolt le feltetlen minden bajtot hagyomanyos ertelemben, hanem sokat "cserel".
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #99484 üzenetére
Beirod google-on, hogy skywalker saga codes es gyakorlatilag az elso 200 talalat nem szol semmi masrol, szoval annyira nem kell talalni.
-
l.skywalker
Topikgazda
Valszeg lecseréli az egész játékot a frissítés. Ilyenkor letölti "tarcsiba" a frissítést és cseréli.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland861010
addikt
Hogy lehet egy update 50Gb ha a frissen telepített játék is 50Gb.. ?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #99480 üzenetére
Játékon belül sorry. Szóval ezeket a karaktereket a LEGO SW Skywalker Saga játékban lehet feloldani:
Pause -> Enter Code
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #99487 üzenetére
Ha 1x lehetne felhasználni, akkor nem rakta volna be a topikba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sNk77
aktív tag
válasz homerhamm #99473 üzenetére
Nálam az volt, hogy másodjára mentem neki hardon és egy helyen megijedtem egy előugró hologramtól amit valószínűleg nem is annak szántak, hogy ijesztgessenek vele csak már tök nyugodtan játszottam. És az öklözésből én jöttem ki vesztesen majd újra neki mentem majd ugyanott még1x benyaltam ezt mert elfelejtettem addigra.
Ami még eszembe jut erről, hogy egyszer lecsúszott az ujjam a joystick-ról vagy minek hívjuk ezt és nem bírtam bemenni egy ajtón ahol fixen rád ugrik egy ilyen kis hernyó és ennek köszönhetően pár centire elrepült a fejem mellett bele a falba.
nádpálca
-
ThorsHUN
őstag
válasz l.skywalker #99479 üzenetére
huh ide vissza kell talalni
-
csuvicsuva
addikt
Wow!
The search is strong with this one -> gondolom találtad valahol.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Roland861010
addikt
Na eddig kinek, hogy tetszik az új next gen Witcher?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ezeket meglehet szerezni valahol?
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Redneck #99469 üzenetére
Ha érdekel, ezek a kódok beválthatóak a játékban karakterekért:
3FCPPVX - Grand Moff Tarkin
ARVALA7 - Razor Crest (Mando's Ship from Season 1)
BAC1CKP - Mister Bones
C3PHOHO - C-3PO (Holiday Special)
GR2VBXF - Ratts Tyerell
KH7P320 - Aayla Secura
KORDOKU - Poe (Holiday Special)
LIFEDAY - Gonk Droid (Holiday Special)
OKV7TLR - Dengar
SHUTTLE - Resistance I-TS Transport
SIDIOUS - Emperor Palpatine
SKYSAGA - Temmin Wexley
T9LM1QF - Shmi Skywalker
TIPYIPS - D-O (Holiday Special)
VT1LFNH - Shaak Ti
WBFE4GO - Nute Gunray
WOOKIEE - Chewbacca (Holiday Special)
WROSHYR - Darth Vader (Holiday Special)
XV4WND9 - Admiral Holdo
Z55T8CQ - Poggle the LesserNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sNk77
aktív tag
válasz icemad #99438 üzenetére
Eredetileg ps-t akartam és a mai napig is szeretnék és lesz is. Nálam hosszabb a lista ami miatt ps-t akarok, x-nél azt érzem, hogy jön minden csak valahogy nem jelenik meg semmi. Fablet várom rá leginkább mert az is ment régen, de, hogy az is mikorra várható valószínűleg még ők sem tudják. Halo is pörgött már próbáltam, de pc fps után inkább ne erőltessük kategória.
Van pc-re, viszont collectorsban akartam mindenképp és már csak ilyen kiadásban volt itt aprón, neten meg már nem volt semmilyen. Alzán pont volt X is és így az lett. Gyorsan kapott még egy C1-et is csak az Elden..
Moby: Ettől még lehetett volna fordítva. Akkor szerinted a remaket érdemes majd megvennem?
Nonameboi: Okés, ránézek!
nádpálca
-
Redneck
nagyúr
Egy idő után a DS-ben is alábbhagyott a "rettegés". Ha kicsit is táposabb lett a karakter, már bátrabban ment az ember.
Nincs ezzel gond, nálam talán a RE2 tudta végig tartani a feszültséget, de lehet csak a retro játékmechanikák miatt éreztem így.Szerintem az a legjobb, ha van egy para hangulat, és néha kicsit felgyorsul az ijesztgetés. A lényeg hogy legyen valamilyen fegyver, amivel felvehetjük a kesztyűt a ránk támadó rémségekkel.
Részben ezért is ignorálom a séta-szimulátor jellegű horror címeket. Ha nincs amivel megvédhetjük magunkat, skippelem. Talán, mert túl ijesztő védtelenül...Ugyan leginkább shooterek voltak, de anno fiatal fejjel, a Quake 2-ben és a Half-Lifeban bolyongva is erősen cidriztem.
Szerk:
Két játéknál kiáltottam fel hangosan eddig. Az egyik a DS, a másik a Bioshock volt. Mindkettőnél egy erősen kiszámítható jumpscare rémített meg, mégis beleszaladtam.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vottokar
senior tag
Mindenkinek köszönöm az ajánlásokat. Ennyiből már tudjanak választani! Amúgy a fiam azt mondta régebben, hogy nem szereti a Minecraftot.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Redneck
nagyúr
válasz l.skywalker #99463 üzenetére
Ilyen árak mellett? Minek?
Eddig nem komáltam a Legos címeket, de ez szép és ötletes is.
-
lastmohican2
tag
válasz l.skywalker #99464 üzenetére
A GP Questek is élnek már itthon? Vagy azok továbbra sem?
-
persil
nagyúr
Szegyelld el magad.
-
Guitar14
senior tag
Neeeee
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roland861010 #99462 üzenetére
Lehet hogy neked kimaradt, a lényeg hogy már Magyarországon is elérhető a Microsoft Rewards
-
Steve1207
veterán
Overwatch érmékkel bővült a rewards.
.
-
parandroid
félisten
válasz vottokar #99456 üzenetére
Asszem a Humans Fall Flat, meg valamelyik Overcooked is game passos. Mindkettő tökéletes. Esetleg valami kart játék, vagy a Beach Buggy Racing. De bármelyik lego játék. És valamiért minden gyerek imádja a minecraftot.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
adalbert1
veterán
Az alzánál ez is olcsóbbnak tűnik, mint máshol:
Xbox Series S + 2x Xbox Wireless Controller SZAKITSNAGYOT10 kóddal 116k. -
Redneck
nagyúr
válasz vottokar #99456 üzenetére
Van külön kategória GP-n belül a családi, és a helyben közösen játszható játékoknak. Mivel friss az élmény, ezt mindenképp jó szívvel ajánlom. Nem játszottunk vele sokat, de nagyon aranyos, és az idősebb korosztálynak is jó szórakozás lehet.
-
vottokar
senior tag
válasz Redneck #99454 üzenetére
Akkor erre rásasolok. Úgyis be kell hoznom jövő hét elején a konzolt, meg egy tv-t, mert az új lakásunkban a net ki-bekötés épp folyamatban van. Talán addigra megjön a második kontroller is. Kipróbálni, hogy működik-e (vagyis inkább meg tudom-e oldani....)
[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz negyven2 #99439 üzenetére
Köszi a listát! Játék közben fel is jött, 9.9GB. Pár dolgot írnak, amit javítottak és tapasztaltam is, pl. a hanggal és a feliratok szinkronba tartásával kapcsolatban. Egyelőre nekem nagyon bejön a különlegessége miatt. Iszonyat sok a beszéd benne és elég gyorsan is pörög, így nem mindent tudok elolvasni/megérteni, főleg harc közben. 14 órát már beleraktam, de elég lassan haladok benne, mert megnézek mindent.
-
válasz Roland861010 #99447 üzenetére
Gondolom valami kódot akarsz beváltani. Ahhoz csak a fizetős cuccok jók, windscribe, nord vagy ilyesmi. Ingyenessel nem fog menni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Roland861010 #99441 üzenetére
Nem is fogod tudni. Esetleg, ha valóban ott élsz.
-
Roland861010
addikt
Ha ez a leírás szerepel valahol akkor aktiválni tudom a kulcsot?
No expiration date. The product works ONLY in countries that have XBOX LIVE service available: https://www.xbox.com/en-US/live/countries . Make sure that your account and IP is LOCATED in one of the supported countries! -
addikt
-
Roland861010
addikt
Helló
Valaki tudna nekem segíteni?
Eköltöztem Argentínába de nem tudom a vásárlást jóvá hagyni. -
vottokar
senior tag
Sziasztok! 8 éves lány és 11 éves fiú gyerkőcömnek milyen játékot ajánlanátok, amit egyszerre tudnának játszani, és fellelhető esetlegesen a game pass-ban. (Karácsonyra jön a Series S két kontrollerrel és a game pass folyamatban. Biztos volt róla szó milliószor, de én még "konzolszűz" vagyok....
Más. Ahogy nézem meg kell vennem konzolra is a witcher3-at... Olyan nincs, hogy ne játsszam ott is vele...."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Single player játékokhoz Playstation-t kellett volna venned. Ha xboxon maradunk, akkor Ryse-Son of Rome mindenképpen, meg a Fable sorozat. De ezek több éves címek. Esetleg Gears of War vagy Halo, de azok biztos, hogy nem ütnek akkorát. Ps-re jóval több single player cucc van. Elden Ring miatt minek vettél sx-et? Az nincs PC-n?
-
Moby
addikt
Vagy inkább így utólag az látszik, hogy anno jó döntést hozott az EA, hogy kaszálta a sorozatot (az talán kevésbé volt jó húzás, hogy a stúdiót is felszámolta). Lerágott csont lett volna egy olyan világban, ahol akkoriban egyébként is dömping volt TPS súterekből.
-
Moby
addikt
>De valószínűleg ha ez jött volna ki akkor, a Dead Space meg most akkor ugyanez lenne pár ember véleménye
Ilyen nem történhetett volna meg, mert a Callisto készítői részben ugyanazok(többek között a rendezője), mint a Dead Space készítői. A DS-ből 3 rész jött, aztán elkaszálta az EA, pedig a készítői szerettek volna további részt készíteni. A stúdiót beszánották, a Dead Space jogai pedig az EA-nél maradtak, ezért az elmaradt negyedik rész "helyett" készült a Callisto, ami pont annyira ugyanaz, mint a DS, hogy éppen nem legyen belőle jogi probléma. Egyébként szerintem k. gyenge cucc az eredeti első részhez képest (amit az további DS részek sem tudtak már megismételni), csak ezt ma már nem nagyon lehet megmérni, hogy az akkoriban mennyire durván jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Simán maradhat.
Amúgy én csak a jumpscarek és ijesztgetős részek miatt nem szeretem a horrort. Pedig a hangulatuk biztos rohadt jó, de a fene kívánja hogy még ijesztgessenek is.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
sNk77
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ennek itt van-e a helye, de Series X-en játszottam vele így itt lesz.The Callisto Protocol -ról pár gondolat.
Azt tudnotok kell rólam, hogy durván 20 éve játszottam utoljára igazán single playerekkel(Silent Hill, Resident Evil 3: nemesis, Metal Gear Solid stb.), csak a kőkemény tömény multik mentek azóta. Cod, wow, sc, w3, dota, stb. a lényeg, hogy eszembe sem jutott, hogy én elkezdjek egy végigjátszást vagy tudtam, hogy halálosan unnám. Most úgy hozta a sors, hogy sikerült elrontanom a gépem és szerencsére van itthon egy Series X amit az Elden Ring miatt vettem csak meg, igen az előbb kicsit hazudtam mert ezt végig vittem, de azóta sem volt bekapcsolva a konzol. Valószínűleg azért a Callistot vettem meg (egyből deluxe kiadásban..) mert régen ilyesfajta játékok mentek.
Megvettem miután láttam róla kb. 10 másodpercnyi anyagot, mondom jó ez kell nekem. Először emagtól rendeltem lemezesben, hogy majd ha végig viszem kölcsön tudjam adni másnak, de csakcsak addig telt múlt az idő és nem történt semmi, hogy lemondtam és így lett 31 ezerért a deluxe az emagos sima 28 ezres kiadás helyett. Meg már hiányzott valami minőségibb játék, tudom ott a game pass, de azzal olyan vegyes érzéseim vannak jó is meg nem is. Gyorsan letöltöttem majd leültem, hogy akkor nézzük meg mennyire bánom meg 31 ezerért. Elég szkeptikus voltam, mondom biztos megfogom. A multinál nem lehet jobb semmi.
Hát egyáltalán nem bántam meg, úgy ültem ott a babzsák fotelben mint egy óvodás aki most kapott cukorkát, nagy csillogó szemekkel mondtam, hogy anyád a második ellenfélnél akit csak másodjára, vagy harmadjára sikerült szétvernem. Már akkor tudtam, hogy ez jó mert nem csinálták túl könnyűre, lesz kihívás. Teljesen átszellemülve, élvezettel, minden sarokba benézve játszottam kb. egy órát. De ez az egy óra sokkal többet ért mint egy több órás őrült multizás, ez egy igazán minőségi egy óra volt. Nem akarok belemenni a részletekbe nagyon. A legunalmasabb része szerintem ahol a vakokat kell hátba szurkálni, ott már mondogattam magamban, hogy ba**dmeg már megint ezek.. haladjunk. Aztán újra belendült, a végére megint élveztem és akartam vele játszani. Amikor visszafele haladunk és jön a kétfejű a műtőasztalnál nekem sikerült 2 db skunk golyóval kezdeni és ha béna vagyok ha nem az nekem minimum 1 óra volt, de 2 is mire sikerült megölnöm így. Volt benne pár nem túl zavaró hiba, volt ami az előnyömre vált volt ami nem. Én kb. 14-16 óra alatt vittem végig. Nekem mindenképp megért ennyi pénzt és szerintem elkezdek sokkal többet singleözni ezek után.
Több helyen olvastam, hogy ez egy Dead Space klón, vagy attól rosszabb minek kellett ez stb., én nem tudom mert azzal soha nem játszottam. De valószínűleg ha ez jött volna ki akkor, a Dead Space meg most akkor ugyanez lenne pár ember véleménye. Félő, hogy ha megveszem a Dead Space-t akkor hiába mondják, hogy jobb mert rám már nem lesz olyan hatással a Callisto után.
Hirtelen felindulásból megvettem a Resident Evil 3-at azzal mentem kb. 1 órát és szerintem egy fáradt nap után a Callisto jobb mert csak mész és ölsz nem kell gondolkodni. Ha meg kipihent vagy és jó a mentális egészséged mehet a RE3. Elkezdtem már hardon a Callistot és hát nem könnyű, nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem tényleg nehéz. Olyan megkötéssel akarom így végig vinni, hogy nem használok health injectort az összeset eladom és először a "gumibotot" maxolom ki, majd bármit amit gondolok.
Ki mit ajánlana, mit vegyek, vigyek végig ami maradandó élményt adhat? A Plague Tale már lent van, majd azt megnézem mindenképp. Most a High on Life-on nevettem pár jót.
nádpálca
-
AssAssynn
őstag
Jön a Remnant 2
Videó"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Tökione #99424 üzenetére
Hali! Attól függ a második kód milyen volt.
Az automatikus megújítást mindenképp kapcsold ki:
Microsoft-fiók | KezdőlapNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Scholes9
nagyúr
Megvan a Witcher 3 Expansion Pass. Anno az alapjáték game pass-os volt, de az kikerült már és nem vettem meg Aprón találtam, de csak Goty verziót. Így, hogy megvan a kiegészítő szerintetek be tudnám aktiválni a goty verziót a fiókomra Storeban azért megnéztem és ott engedné megvenni a fullos kiadást.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Tökione
csendes tag
Üdv!
Most fizettem elő az első hónapra Game Pass Ultimate-re amely 300 ft volt. Az első hónap január 6.-án jár le. Időközben kaptam 25 karakteres ajándék kódot is. Kéedésem az hogy ezt most fel lehet tölteni vagy meg kell várni amíg január 6.-án az 1. befizetett hónap lejár? Illetve ki kell kapcsolni azt hogy a kártyámról vonja a következő havi díjat? Egyébként nincs konzolom hanem Samsung tv-n játszok kontrollerrel.
-
Apucy01
őstag
válasz l.skywalker #99350 üzenetére
Tudom hogy nem pc de szerintem a fortnite hez fhd tv n tökéletes lesz neki.
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
persil
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz koncsik #99420 üzenetére
Oké. Azért is szerkesztettem át. Mert leesett közben, hogy nem biztos, hogy cáfolatnak szántad.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz koncsik #99418 üzenetére
Remélem így érted majd: [link] (Ha ezzel a kommentel megcáfolni szerettél volna.)
Attól mert offba teszed, ez szakmai topik.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
A hozzászólások típusai azok helye szerint:
- szakmai: a fórum főoldalán a Prohardver!, IT Café, Gamepod, Mobilarena és Szakmai Logout csoportok
- közösségi: OFF-topic Logout, Fáradt gőz nagy része, Prohardver! Interaktív és Klánok, ligák, versenyek
- piaci: Hardverapró, Állásbörze
- blogok, lokál: a Logoszféra, a LOKÁL és a Blogout hozzászólásait nem számoljuk
A kombinált hozzászólásszám a tényleges hozzászólások súlyozott formája, ugyanis egy szakmai 4x annyit ér, mint egy közösségi, és 10x annyit mint egy piaci, mert általában a szakmai hozzászóláshoz több tudás szükséges, több értéket hordoz, mint a másik két fajta.
Képlet:kombinált hozzászólásszám = (1 * szakmai) + (0.25 * közösségi) + (0.1 * piac)
Például ha 200 szakmai, 500 közösségi és 700 piaci hozzászólásod van, akkor: 1*200 (200) + 0.25*500 (125) + 0.1*700 (70) = 395.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
csuvicsuva
addikt
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
December 20. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals with Gold and Spotlight Sale
Steve1207: OFFban válaszoltam az OFFra.
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #99412 üzenetére
A nyári nagy "belendülés" után nekem ez mindig vicces marad, no offense
Más, beta insider: a rögzítés indításakor mindig 4 percet kezd rögzíteni a rendszer jelenleg, külső tárhelynél is. Ez eddig is így volt vagy ez valami újdonság vagy meghülyült a rendszer? Amúgy eléggé érdekesen kezeli nálam a külső eszközöket most, maga az tárolóeszköznél látja, gyors amúgy, mindent enged, erre a rögzítés beállításainál, ha átváltom róla a belsőre, majd ismét vissza, akkor hibát dob és nem lehet beállítani ismét (tárolóeszközök alól gond nélkül visszarakom, hogy rögzítési eszköz). Valamint, ha az van beállítva akkor is 4 percet rögzít a korábbi 1 óra helyett.
Valakinek van tapasztalata ezzel? November elején minden ok volt, másik külső tárhelynél is ugyanez, de ha másnak is vacakol külsőre, akkor dobok róla egy ticketet..
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #99413 üzenetére
Enyem is olyasmi idos lehet. Bevallom sosem mertem, de nekem tobbnek tunik, mint 10 ora, es gyakorlatilag minden jatekhoz, mindig hasznalom.
De a lenyeg, hogy semmi gond az uzemidovel, szerintem sem.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz persil #99409 üzenetére
Az enyém lassan 2 éves lesz. Kb olyan 10 órát bírhat. (+2/-2)
Csak akkor használom ha partychat is van játék közben, simán játékhoz nem. A Hellblade kivétel volt, oda kellett. Szerintem ez egy teljesen válalható üzemidő, aztán lehet nekem nincsenek nagy igényeim.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz homerhamm #99407 üzenetére
Biztos sikertül megszerezni a "Hogyan lépj ph rangot 2 hét alatt" második kötetét is
De ha már comparison, ez is viszonylag friss: The Witcher III | Xbox Series S|X - PS5 - PC | NextGen Update Comparison
.
-
persil
nagyúr
válasz elder troll #99408 üzenetére
A kontit ne hasonlitsd ossze egy fejhallgatoval.
Ennyi penzert az egyik legjobb fejhallgato, ezt mar sokszor kitargyaltuk es uzemidoben is min. eros kozepes, nyilvan vannak, amik tovabb birjak, de sok a felet sem tudja es vegyuk azt is figyelembe, hogy csak a boxhoz valok jatszanak, szoval hiaba jobb valami, ha nem tudod a konzolhoz hasznalni.
Szoval szumma, nincs baj az uzemidejevel, sot.
"Afk"
Egy kave, egy gyors zuhany, leugrom a boltba, felhivott a csajom, blabla, ezekbol egy heten akar orak is osszejohetnek, aztan csak annyit erzekelsz az egeszbol, hogy "most toltottem fel es megint le van merulve". Ertheto.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz persil #99396 üzenetére
Nincs viszonyítási alapom, nekem kevésnek tűnt az elején, de sokat vagyok "afk". Eleinte nem kapcsoltam ki ilyenkor a fejest, most már próbálok figyelni rá. Elite 2-t havonta töltöm, a wireless fejest hetente 2x kellett, amíg nem figyeltem az "afk" előtti kikapcsolásra.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #99406 üzenetére
Vicces volt, kac-kac...
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
Kijött az első High On Life comparison videó.
-
dj79
senior tag
válasz parandroid #99401 üzenetére
kinek mit intéz a forgalmazója, ugye
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #99401 üzenetére
Nem is olyan rég még nem 410ft volt 1€.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
thedivision2
aktív tag
Hát ez a High on Life framerate tényleg borzasztó, remélem jön hozzá hamarosan valami javítás. De legalább kapott egér és bill támogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest