Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #136535 üzenetére
Annak max annyi következménye lesz hogy a CoD nem jön Day1.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
válasz FollowTheORI #136535 üzenetére
Az ABK deal előtt is jöttek 0. nap a játékok... Nagyok is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
WATERDACA
őstag
válasz FollowTheORI #136453 üzenetére
Elvileg már a Black Ops 6-al 2-3 millió előfizetőt hoz/hozott.
u wanted, i got it \o/
-
veterán
válasz FollowTheORI #136285 üzenetére
Hát jó lenne ha game passban bekerülnének a régi részek is de ahogy néztem az MWII és MWIII kampány is benne van a csomagban amit letöltöttem. Kritikák szerint viszont ezeknek a kampánya elég gyengusz lett...
#136287 AMD Power:
A multi nálam felejtős. 3 másodpercenként meghalok. Semmi értelme.
#136283 zozika84:
Tudom. Olyant is olvastam fórumokon, hogy van aki ki van akadva ki az aki játszik egyáltalán a kampánnyal
#136284 oriic
Igen ez elsősorban egy multi lövölde csak csináltak hozzá egy jól sikerült kampányt.
Olvastam a gamepodos tesztet a kampányról bár nem te írtad[ Szerkesztve ]
-
KnightDave
tag
válasz FollowTheORI #136214 üzenetére
Igen, mar tobbszor is.
Az utobbi 10 percben Double NAT-rol atvaltott Moderate-ra, bar nem allitottam at semmit.
Ettol fuggetlenul ez meg mindig nem Open.Burn the rubber, not your soul.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #136044 üzenetére
Kimegy az ember a szomszédba és megveszi. Az OG Xboxnál sem volt ez probléma.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dj79
senior tag
válasz FollowTheORI #136044 üzenetére
Egyáltalán nem biztos. Pedig én is vártam.
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #135301 üzenetére
Még az is sok. Gingy sztori összefoglalója talán a legértelmesebb dolog, ami ahhoz a játékhoz köthető, bár ő is rendesen megizzadt azzal, hogy értelmet találjon benne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dinomano
senior tag
válasz FollowTheORI #135292 üzenetére
Én fullHD TV-hez használom, nekem tökéletes az XSS... De nem vagyok grafikab*zi.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
30z.Samu
félisten
válasz FollowTheORI #134594 üzenetére
Tényleg??? Nem különbözteti meg az inputot? Az sok mindent megmagyarázna.
Sic Parvis Magna
-
Moby
addikt
válasz FollowTheORI #128684 üzenetére
Nem érted a lényeget (illetve nem értetted az ironiát). Itt mindig az volt a mondás, hogy a kiskapuk soha nem lesznek lezárva, és az árak sem fognak emelkedni, mert az MS-nek így is BRUTTÁLISAN megéri ez az egész Hát annyira érte meg bruttálisan, hogy bezárták a kiskapukat, kiadnak mindent mindenre (nyilván ez is azt mutaja, hogy mennyire megéri hozzáverni day1 a címeiket ingyen a gamepassban a néphez ), stb. Kíváncsi leszek mikor izzítják be a banhammert a vpn-ezésért. Tudom, semmikor, azt sem használja senki, csak itt a ph-n páran
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #106918 üzenetére
Amik ráadásul redundánsak.
-
Steve1207
veterán
válasz FollowTheORI #106899 üzenetére
De ezt miért mondjátok itt is remake-nek fentebb? Ez egy szimpla reboot, teljesen más lesz a sztori, az előző után játszódik majd. Most hogy ugyanazt a címet kapta, láttunk már ilyet. Remake-nél ugyanazt csinálják meg, megtartja a sztorit meg minden egyebet, csak teljes újratervezésen esik át egy régi játék a kornak megfelelően, de ez nem az.
.
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #100883 üzenetére
Igen, crossplatformmal talál.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #100516 üzenetére
hát én jobban örültem volna,ha végre a fizikával kezdenek valamit, na meg az AI-val...ez a kettō,ami 20éve egy helyben topog
Life, Uh, Finds A Way
-
válasz FollowTheORI #100512 üzenetére
Felfelé is szembetűnő volt a változás classis-360-one sorozatban. 360 anno sok pc játéknak is elkente a száját. Most, nincs akkora szembeötlő fejlődés. Ez van. Majd lesz egyszer.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #98985 üzenetére
Hát amúgy ezt eltaláltad, a zombis sztorik is full ugyanolyanok, ugyanazokkal a toposzokkal vannak feltöltve jó ideje. Még a Last of Us is, annyi a különbség, hogy ott a karakterek emelnek rajta jó pár szintet, a sztori maga tizenkettő egy tucat A-ból B-be vándorlás.
-
csuvicsuva
addikt
válasz FollowTheORI #98496 üzenetére
ProStreetre gondolsz? Nekem talán az volt az utolsó, pedig az tetszett. Valószínűleg éreztem, hogy a "csúcson" kell abbahagyni.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
rinpocse
aktív tag
válasz FollowTheORI #98425 üzenetére
Köszönöm!
"...Jobb, ha a konzol -> TV be (sima HDMI port) -> TV ki (ARC/eARC) -> soundbar a sorrend.
Ez a biztosabb általában, és akkor mindegy a soundbar mit tud...."Akkor igy lesz, mert a 4K és a HDR azért nem hátrány!
-
homerhamm
addikt
válasz FollowTheORI #98389 üzenetére
Amúgy a cloudból játszott játékokért is kapsz acsit? Vagy azokért nem ad?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
válasz FollowTheORI #97373 üzenetére
Damn, miért mindig a hírhozót rugdossátok?
Visszatérve a One S/Series S-re: nyilván részletesebb lesz utóbbin. Ha nem, az nagyobb gáz.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #97307 üzenetére
Binary Domain, bc-ben elérhető elvileg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #87297 üzenetére
Nem nevezném magam Halo rajongónak, tehát nem is ilyen szempontból értékeltem, de nekem az itt olvasott bírálatok ellenére tetszett és mindig vártam a következő részt... (elég ritkán vagyok így). Nem volt túl bonyi, de jó kikapcsolódás.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
veterán
válasz FollowTheORI #83873 üzenetére
De ez az online vásárlások térhódítása miatt van gondolom, ugye?Nyilván nem a pc-s,konzolos játékosok száma csökkent....
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #83438 üzenetére
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #83416 üzenetére
Rennala Queen of the Full Moon-nal szívtam csak ennyit. Ott dobtam el a Night&Flame kardot, és váltottam Katanára. Utána egész simàn haladtam.
-
persil
nagyúr
válasz FollowTheORI #83416 üzenetére
"szerinted miért volt ott a szmájli"
Elhiszed manapsag mar ezt nem nezem...? Mea culpa, komolyan azt hittem, hogy ugy gondolod.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #83410 üzenetére
De az volt az utolsó. A cél elött màr nem àllsz meg.
-
persil
nagyúr
válasz FollowTheORI #83410 üzenetére
Tenyleg ennyire nehez felfogni, hogy masnak ez nem szopas...?
Komolyan annyira nehez ertelmezni, hogy mindenki a sajat szorakozasaert jatszik, csak masnak mas a szorakozas...?
Ha az ember szopasnak elne meg, akkor nem jatszana vele. De ez mar tenyleg 3 agysejtes gondolatmenet, az a hihetetlen, ha magyarazni kell.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz FollowTheORI #82970 üzenetére
Rendszerfrissítés igen, de a játékok frissítése instant on -ban is be szokott ragadni. Bár állítólag ez is random...mert többen írták, hogy egyik sem működött náluk.
Én mindig instant on -ban használtam a konzolokat.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gtaati
őstag
válasz FollowTheORI #79532 üzenetére
Helló!
Köszönöm szépen a részletes válaszodat! Igazából nálam heteket hónapokat nem állna, mert rendszeresen használva van a konzol
-
szimszonos
őstag
válasz FollowTheORI #78839 üzenetére
Egyik sem kapott patchet mert el sem indulnak Xbox One/Series gépeken.A Forza Horizon az egyetlen ami fut nem csak 360-on.Sajnos a Motorsport 1-4 még nem került be a listába.
-
válasz FollowTheORI #78839 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy motorsport 1-4 nem kapott semmit, nem is fut sx-en. Na majd megnézem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Döglött Róka
veterán
válasz FollowTheORI #78427 üzenetére
Hogy előkerüljön 15 év múlva egy bolhapiacon és remastereljék.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
zozika84
őstag
válasz FollowTheORI #77842 üzenetére
Tuti előkerült pár receptre írható bogyó náluk
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz FollowTheORI #77584 üzenetére
Szerintem nem.
Itt kinyírhatják a konkurenciát. Most és mindörökre. Miért ne tennék?.... nyugati világ izléséhez közel álló nagysikerű játékok kerültek az MS birtokába.
Ez a helyzet nagyon gyilkos. -
addikt
válasz FollowTheORI #77557 üzenetére
EA majd jövőre jön.
Majd miután jönnek a hírek, hogy ott is csúnya módon bánnak az alkalmazottakkal.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz FollowTheORI #77550 üzenetére
Abból megvehetné az ea-t is. annak se jó a szekere. veszek ea részvényt gyorsan
-
negyven2
veterán
válasz FollowTheORI #77550 üzenetére
Én tudom, hogy "belefér"... akár még a Sony 156 milliárdos ára is!
l.skywalker: a Zenimax az egy privát cég volt (ahogy pl. a Valve is az) nem voltak fent a tőzsdén.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
vg
addikt
válasz FollowTheORI #77539 üzenetére
Ha nekem van olyan részvényem 1db, ami most 70 dollár... akkor mennyit kapok a 70milliáros tortából? (amúgy nincs).
-
Steve1207
veterán
válasz FollowTheORI #76876 üzenetére
Játékóraszám? Nekem 1200+ óra aktív játék után adta meg magát nemrég a gyári, annyit meg simán bele lehet tolni csak hétvégi játszással is évente. Egyáltalán nem nyüstölöm, finoman játszok. Amúgy csak bal kar hibáim voltak világ életemben, egyszerűen kikopnak, lötyögnek, driftelnek legjobb esetben is 1,5 év után. De szimplán hibásnak mondom, ha 2 mm-t már könnyedén mozdul a fix tengelyről jobbra-balra, de nem húz sehova, egyszerűen zavaró, hogy van egy nagyobb holttér. Más meg simán azt mondja rá, hogy semmi baja, teljesen változó ez felhasználónként, meg beleölt óránként.
.
-
banderasz77
addikt
válasz FollowTheORI #76876 üzenetére
Ezen a sok kontrolleres mizérián azon gondolkodom, hogy nem mindegy ki hogyan játszik. Mint a vezetésnél. Valaki nyersebb, erőteljesebb, valaki finomabb.
Én például a játék hevében is finoman bánok vele, nem sok erővel. A fiam szintén.
3 éve nyüstölünk két One S és egy Series S kontit, egyiknek sincs semmi baja.
Lehet ez is számít. Csak egy gondolat. -
AssAssynn
őstag
válasz FollowTheORI #76465 üzenetére
Igen, az világos, hogy eddig jött. Viszont az elég rossz üzleti stratégiának tűnik, hogy behoznak egy új előfizetést (Ubi+), de közben több cím ugyanúgy megvan egy másik előfizetésben is (GPU). Ezzel maguk ellen tesznek. Miért fizessen valaki (valószínűleg nem kevés pénzt), ha közel ugyanazt megkapja egy jobb előfizetésben? Vagy pusztán azért a néhány exkluzív címért fizessen elő rá? Ha igen, akkor meg ott van az, hogy azokat a játékokat kijátssza 1-2 hónap alatt és utána megint nem fizet elő rájuk. Szerintem az lenne a logikus lépés a részükről, ha a saját címeiket megtartanák maguknak. Persze ezt én nem akarom.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
parandroid
félisten
válasz FollowTheORI #75028 üzenetére
Nem kell, csak magyarszámlázási cím. Én is tudok német kártyával vásárolni, úgy, hogy a magyar címem van megadva. Izlandhoz még kamu cím sem kellett, semmit nem kért, rákattintottam, hogy megveszem, és behúzta (alapból azt hiszem, a német címem van beállítva).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #75028 üzenetére
Lehet elfogadja a szlovàk kàrtyàt a magyar store, mert az UK, DE, Izlandi Storeban is tudsz magyar kàrtyàval fizetni.
-
sith7
félisten
válasz FollowTheORI #66899 üzenetére
Köszi a válaszokat, megnéztem csak a külső vinyón van, mert ha lehúzom, nem hozza a játékok között, meg megnéztem a tárhelynél is, ott is csak a külső vinyón mutatja.
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #61674 üzenetére
Kapaszkodj nekem is ez a véleményem!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
vonSux
őstag
válasz FollowTheORI #61693 üzenetére
-
balazs025
senior tag
válasz FollowTheORI #60533 üzenetére
Azt tudjuk, hogy egy perfect dark reboot lesz, ennél többet meg más távolabbi projektről sem tudunk (pl avowed-ról sem, fable-ről sem stb.). De elképzelhető, hogy most talán többet meg fogunk tudni.
-
NoMagix
addikt
válasz FollowTheORI #59995 üzenetére
Moby, Voy15, köszi fiúk a segítséget!
Na most több alkalommal ki-be kapcsolgattam az Xbox-ot és a tévét, hol az egyiket hol a másikat kapcsoltam be előbb és most semmi hibát nem mutatott!
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #59769 üzenetére
Túl fogom élni. Van még bőven mivel játszani!
-
Edgar2621
őstag
válasz FollowTheORI #59578 üzenetére
Megnézem majd ezt is, fizetős az app?
Köszönöm mindenkinek a segítséget
XO: Gollami26
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #58211 üzenetére
Szerintem lesz, de még én se tudom.
Ha eljutsz a sztoriban addig, hogy Kira adja a feladatokat, akkor ő folyton mondja, hogy a civilek halálát nem preferálja és vigyázz már egy kicsit. Kaptam egy acsit, ami azért jár, mert Kira megdicsért, de ez nemtom, hogy azért jár-e, mert vigyázol a civilekre, vagy amúgy is megkaptad volna. [ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FollowTheORI #57425 üzenetére
Velem nem baxnak ki. Mire nekiállnék a letöltésnek már benne se lesz.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
AssAssynn
őstag
válasz FollowTheORI #57425 üzenetére
Na jó, ennyi erővel az összeset rakosgathatnák ki-be kéthavonta. Itt az a furcsa, hogy ilyen rövid időre került vissza.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
vg
addikt
válasz FollowTheORI #57033 üzenetére
Ez konkrétan nem igaz. Vannak benne mellék küldetések, bár nem nagy szám egyik se, de van.
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #56030 üzenetére
Mert a W3-at csak elkezdtem és most kell mennem novingrad-ba a csaje után. Szóval, sokáig nem jutottam azt úgy vagyok vele, akkor már a felpimpelt részt tolom végig.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
válasz FollowTheORI #56030 üzenetére
Valószínű a sima és a GOTY verzió külön mentése miatt kérdezte....de miután mindenki megkapja ezeket, így teljesen mindegy. Frissítésként jön majd.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz FollowTheORI #52267 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy lehet így is... aztán nézel, hogy miért lép mindenki ki abból a squadból ahová belépsz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #48173 üzenetére
Game Pass-ban a bugos is "ingyen" van
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #48173 üzenetére
persze,hogy bugos lesz...de legalább tényleg komplex, nem csak a marketing anyagban,mint a lengyeleknél
Life, Uh, Finds A Way
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz FollowTheORI #46221 üzenetére
Igen. A PC-s Pro-val szemben lenne kicseszes. Ha meg megcsinaljak, hogy a Pro es a GPU elofizetok megkapjak, akkor meg megy majd a felhaborodas.
Szerintem is kulon engedelyes lesz. Igy ahogy a Cod-nal is az only ps cuccok, meg, hogy elobb megkapjak a dlc-ket stb. Vagy az mar lejart nekik?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
balazs025
senior tag
válasz FollowTheORI #46221 üzenetére
Ha meg GP-be kerül be és az ea playbe nem, akkor minek az ea play?
Amúgy xboxon nincsen pro. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz FollowTheORI #45268 üzenetére
Aha.Értem.Akkor bocsi.Igaz, én nem venném meg, főleg 22ezerért, de így játszani fogok vele.
Viszont a gpu tele van játékokkal, amit megvennék, de így nem kell.Hacsak mire odaértek nem szedik ki GPUból.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Mindennek megvan a maga közönsége. Anthemet teljes áron vettem, előrendelő voltam. És most se sajnálom a ráköltött pénzt. Míg a többi 99% szarozza. Coop játékokat a csapat adja el, akivel játszod.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Norb79
őstag
Erről szól a GPU az biztos. De ez nem a játékot minősíti.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz FollowTheORI #45262 üzenetére
Eskü.A videókon kurvaszép....
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #45186 üzenetére
Igaz, köszi, ez vhogy nem jutott eszembe. Alapban will-el fogalmaznám meg, mert úgy adja, de néha a szabály bekavar. Így tiszta.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
NJanika
aktív tag
válasz FollowTheORI #41801 üzenetére
Nekem hypex van és annál kényelmesebb nem is kell. Kíváncsi voltam a reakciókra, és sajnos igaz . Senki sem olvas csak reagál.
Csak külső adottságot vitattam. Biztosan jobb minden szempontból a másik, de szebbnek a PDP szebb (nálam)
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #37980 üzenetére
Ma is próbálgattuk, nagyon nem sikerült. Állítgattam a party audio-ban, hiába. Fejesen csak egy mic némító + hangerő szabályozó van. Hangosabban nem tudok beszélni, alszik a family. :) 100Ft-os headsettel jó...
-
válasz FollowTheORI #37577 üzenetére
hát nagyon úgy tűnik hogy nem jártam abban a menüben, köszönöm megnézem
prokxy neked is köszönöm, már csak angolul kell megtanulnom, mert egyre jobban bejönnek ezek a játékok
a látvány lenyűgöző, csak hiányos az angol tudásom, és sajnos eléggé kevés a feliratos címek
amúgy van tipp amit érdemes játszani és magyar feliratos? amit ajánlanátok és van olyan jó mint a CP?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz FollowTheORI #37573 üzenetére
értem, és még is mit keressek majd? vezérlés/irányítás menüpont, pl CP játékban mi lehet a neve?
szóval akkor nekem nem való az elite kontroller, mert ezeket a gyárin is be lehet állítani ha jól értem[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
szimszonos
őstag
válasz FollowTheORI #37458 üzenetére
Igazad van,megnéztem még a hivatalos xbox.com oldalon is írják hogy tartozék a high speed hdmi kábel ami 2.0 és 4k/60hz.A series x-hez pedig az ultra high speed hdmi 2.1 jár.PcWorld meg elmehet a megtévesztő dumájával a p@csába Még jó hogy nem vettem másikat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FollowTheORI #37355 üzenetére
Gondolom azt is használná, mert a képen/linken hosszabítós HDMI kábel van.
sith7:
Valóban ez kell - tehát hosszabbítani szeretnél -, akkor én inkább eleve hosszabb, normális minőségű kábelt javasolnék. Nem "toldalékolást".[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #37144 üzenetére
Egy fő accom van Ubi-hoz. Nem szokásom több account-ot csinálni. Ez egy másik email címet ír, szóval ez tényleg valami másik acc. Szerintem akkor csinálhattam valamiért, amikor nem tudtam belépni a fiókomba mint Samu.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lifer092
senior tag
válasz FollowTheORI #37124 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy küldikre legalábbis nem nagyon tolonganak az emberek. Lehet a heroic nehézség miatt van ez, alacsonyabb nehézségen lehet hogy van player. De összességében jelentősen kevesebb mint volt, new york dlc előtt pár mp volt a matchmake story küldikre is. Sőt, most voltam dz-be, volt össz vissz rajtam kívül 3 játékos. Na mindegy holnap még menek' vele.
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #37110 üzenetére
brutális még mindig...rögtön elfutottam második bossig
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz FollowTheORI #37110 üzenetére
Nos igen, ez mág abból az időből való, amikor a csöcsfizika elengedhetetlen kellék volt
-
addikt
válasz FollowTheORI #37077 üzenetére
Én tökre nem is néztem...de ha bedobnak egy kb. 20-30 gigás frissítést este felé, akkor nekem se ma derül ki.
-
addikt
válasz FollowTheORI #37047 üzenetére
Elvileg tegnap óta elérhető a patch, tehát abban már benne kell lennie. Őszintén megmondom nem is néztem...a hivatalos Twitter -en írták.
De...ha ennyire húzódik a szerver karbantartása, akkor lehet jön még javítás. Este meglátjuk.
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #37028 üzenetére
na megyek indítom én is
mondjuk a februári listát elnézve, egy ps2 remaster meg sok izé, inkább a NinjaGaiden maradhatott volnaLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36837 üzenetére
és akkor akik most játszák azoknak f..kyou, kezd újra?!
persze meg lehet csinálni,nem mondomLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36832 üzenetére
de a control már tavaly óta benne van a gamepassben,nem?
ez mellé még egy controlt rakni elég nagy butaság maximum miután lejárt ez a verzió, késōbb megint beteszik az S|X verziótLife, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #36832 üzenetére
Ezzel villogni? 1440p 60 fps, vagy 1440p + RT @ 30fps.
Mindezt zárt terekben, folyosókon.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NoMagix
addikt
válasz FollowTheORI #36820 üzenetére
Én tegnap játszottam a Control-al XSS-en!
Vagy nem egy játékra gondolunk?!? -
sirkope
tag
válasz FollowTheORI #36814 üzenetére
Kösz, este (ha hozzájutok) megnézem.
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36797 üzenetére
letörölve nincs...ha egyszer majd alacsonyabb kapacitáson mūködik az agyam befejezem storyt még nem tudom és tényleg jó hangualata van. nem bánnám, ha erre az atmoszférára egy stealth-survival horrort is felhúznának
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #36793 üzenetére
Nálam volt valami random wireless egér tesztelésre, ott simán bedugtam a dongle-t a gépe és működött. Natív BT-s cuccot még nem láttam, de gondolom azért azok drágább cuccok.
Kérdezőnek:
Nyilván azt mondani sem kell, de az egér-bill természetesen csak az adott játékokban (amik támogatjátk) fog műkdöni. (Pl.: COD, Fortnite, Warframe stb.)
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36790 üzenetére
nem, kamera tetszett, graf. is, még az irányíthatóság is elment, de ez a nagyon egyszerū (egy item van amit felvehetsz, azt egy helyre berakhatod és még azt is az arcodba tolja) sétaszim. ez már kevés volt ahhoz,hogy bent tartson. voltak benne jó mechanikák, amelyekkel lehetett volna mit kezdeni, de kicsit ilyen utolsó pillanatban összecsapott gameplaynek tūnt.
hányszor kellett a kombinálást használnod? mert én kb. a feléig csak egyszer a legelején (tutorial) láttam, és hasonló dolgokLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #36785 üzenetére
végig akartam játszani, de nem ment :/ 3ó után nem volt kedvem elindítani mégegyszer annyira nem jó a gameplay.
lehúztam a ff ix-et illetve a dishonored2-t és azokba fejenként belement 2-3ó szóval nem velem lesz a gondLife, Uh, Finds A Way
-
Madoc
veterán
válasz FollowTheORI #35981 üzenetére
Megcsináltam a fiók integrálást, az eredményeim vittem tovább.Az 1-2indul magába csak a 3bol nem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz FollowTheORI #35977 üzenetére
Az van benne most is meg a challange-ek is.Ez nem maxos végigjátszás! De a story az első 2 résznél minimum ennek a duplája, hanem a 3x-osa volt!
Az 1-2 is megvan, fel is van telepítve de azt írja vegyem meg, tehát a 3 alól nem indítható. A sniper challange-t birtam csak elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #35973 üzenetére
Textúra streaming problémàk és rossz frame pacing van a jàtékban, de ezek update-tel javíthatóak.
Na meg dual screen esetén akàr 900p-ig is eshet a felbontàs Series X-en, az azért kicsit durva.Szerk.
Az üldözéses jelenet a vilàgvàltàsokkal jól nézett ki.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #35955 üzenetére
Div 2-ben nincs gondolom cross save? Mert vhogy nincs kedvem előlről kezdeni az egészet...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #35892 üzenetére
Van itthon One X, csak mióta PC is, azóta ritkán jutok oda mellé. De hétvégén toltam a gyerekekkel Jégkorszakos motkány játékot, az király volt
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #35886 üzenetére
valhalla egykét estére pont jó lenne passben...annál több nekem nem is kell belōle
Life, Uh, Finds A Way
-
balazs025
senior tag
válasz FollowTheORI #35886 üzenetére
A Division már volt benne. A Rainbow Six: Siege meg benne van.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz FollowTheORI #35296 üzenetére
Amúgy égető szükség van a nagyon komoly RTre?
Komolyan kérdezem.
Szerintem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest