Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz Redneck #80698 üzenetére
De a szemüveg is csak annyit csinál, hogy sárga. És ennyi a lényege az egésznek. A baj a kék fénnyel van. Nincs ennyi kék a természetes látványban, amit magunkra zúdítunk a megjelenítőkkel. A kék lelassítja a melatonintermelés, stb. Ha nincs kék, nincs probléma. Azt a megjelenítő is meg tudja tenni, hogy ne legyen annyi kék, és a szemüveg sem tesz mást. A többi tényleg placebo, illetve ezek a sárga szemüvegek hatása rémesen túl van misztifikálva.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Hogy ON is legyek, pár kérdést feltennék újra, hátha valaki érzi a chi-t.
XSX-szel kapcsolatban:
1. Mekkora a felhő tárhely ahova a képeket menti, és hol lehet ezt kezelni? PC-n van rá mód?
2. Van e már valami app, a konzolon lévő képek kezelésére?
3. Ha egy HDR módban készített képet megnézek a konzolon, felfelé nyomva, van egy HDR lehetőség, amivel még kontrasztosabb lesz. Ez miért van?
4. Véletlenül megnyomtam valamit, és egyből a legutóbbi felvételek menü ugrott fel. Melyik gombbal léphetek be egyből?Előre is köszönöm a válaszokat!
30z.Samu:
Nincs mit!Moby:
Próbáltam, messze nem ugyanaz. Besárgulnak a dolgok, de igazán nem múlik el a terhelés. Persze lehet placebó, vagy csak azért látom így, mert amúgy is szar a szemem. Passz.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Moby
addikt
A legtöbb megjelenítő (tv, telefon, monitor, stb) ma már tud ilyet(éjszakai mód), illetve az oprendszerek is. Minek ehhez külön szemüveg? Ráadásul a tévén beállítva nem csak a szemüveget viselőnek lesz előnyös, hanem mindenki másnak is, aki nézi.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz 30z.Samu #80694 üzenetére
Vision Expressben egy Hoya lencsés szemüveghez kértem a réteget, és idén lesz 4 éves, de láthatóan, vagy érezhetően nem kopott. Nélküle fárasztó akár a telefont is bámulnom esténként. Márkás lencséknel elég jók ezek a rétegek, legalábbis egy optometrista ismerősöm szerint.
Elalváshoz inkább kinyomok mindent, mert szabad szemmel túlságosan ébresztőnek hatnak ezek a TV/monitor/telefon fények. Már nem időzítem a TV-t sem, kikapcsolom inkább a fenébe. Nézni már csak szemüvegben szoktam. Egy ideje nem hordok kontaktlencsét, azokkal nem tudom mi a helyzet ezügyben.
Szerk:
Pedig az új TV-m csak 400 nitet tud maximum...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
l.skywalker
Topikgazda
A Musical Story | Xbox - Megjelnés: március 4.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Valaki használ kékfény elleni szemüveget? Én elgondolkodtam rajta, mert első sorban alapból nem árt, ha van valami védelem. Másrészt kb mindenhol képernyő előtt vagyok, otthon, munkahelyen stb és néha néha azért előfordul, hogy elfárad a szemem késő délutánra, estére. Ez mondjuk szerintem azért is lehet, mert itthon is nagy TV-t bámulok ha mondjuk játszom, meg most már kb mindenhol 50" és nagyobb átmérő van. Szóval szerintem ez is közrejátszhat, csak gondoltam megkérdezlek Titeket, hogy van-e olyan, aki gondolt-e már ilyesmire vagy már van is neki.
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
Mass Effect befejezés. Keresgéltem, kutatgattam a Mass Effect után. És véletlenül ráleltem, erre a gamekapocs blogbejegyzésre. Elég komoly iromány: [link] A Legendary Edition után (át)íródott, szóval aktuális is. És az a "A Rannoch elmélet" elég jónak tűnik nekem. Itt ugye azt kellene leszűrni, hogy ez mennyire belemagyarázása a dolgoknak, vagy tényleg fején találta a szöget. Akit érdekel a téma, mindenképp olvassa végig, jól van felépítve az egész iromány.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz thedivision2 #80685 üzenetére
Nem tudok róla, de tény, hogy nem is igazán kerestem még hasonló alkotásokat.
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz Rathrol #80686 üzenetére
Az nem derült ki hogy milyen eszközön, illetve az mivel van csatlakozva. Valamint felhőzésről vagy a konzol távoli elérésről van szó?
"Távoli játék tesztelés" a konzol távoli elérését hivatott tesztelni.
Amennyiben konzolon szeretnél felhőzni, az megint más téma. Egyébként nem is kell hozzá ultra magas sávszélesség. Csak stabil jel/kapcsolat.
Én régebben tesztelgettem a konzol felhőzést, amikor még csak insider -ben volt. Akkor nekem jól futott. Vagyis...párszor volt olyan, hogy megállt fekete képernyővel az indítás, de más gondom nem volt. Tehát annyira jó azért nem volt, mint például telefonon, de maga a játék jól ment. Azóta nem tudom mi újság vele.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
-
Rathrol
senior tag
Felhő alapú játékoknál mit kell csinálnom ahhoz hogy ne essen szét a kép mozgás közben?
-Digi internet legerősebb sávszélességgel rendelkezem
-Hálózati lan kábellel van csatlakoztatva a konzol
-Xbox beállításnál távoli játékok tesztelésnél minden rendben talált.
Nem értem akkor miért produkálja minden játéknál ezt a jelenséget akkor. Ötlet? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz thedivision2 #80683 üzenetére
Itt elvileg az összes fel van sorolva, az összes látható. [link]
(Rendezési szempont alapból a kiemelteket hozza előre, de simán át lehet rakni A-Z-ig)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
thedivision2
aktív tag
Jó reggelt !
Az ingyenes, kisebb játékokra valahogy rá lehet szűrni? Asphalt, meg ilyenek. Storeban eddig csak a legfelkapottabbak találtam. Szeretném megnézni az összes ingyenes jáccit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #80672 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, hogy Bethesda játékoknál nem meglepő, hogy premier előtt pár hónappal jönnek csak gameplay-ek. Szerintem ez simán idén fog jönni.
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
-
MrPeekaboo
senior tag
Újabb GP-s játék pörgött ki nálam, mégpedig az Olija. Egy pixeles, 2D-s akciójátékról van szó, ami változatos mozgás és küzdő technikákat tartalmaz és emiatt meg is kedveltem rögtön. Könnyed a játékmenet, a boss-ok sem nehezek. Egy-két helyen insider build alatt belefutottam pár fekete képernyőbe, de a játék újraindítása után tovább tudtam folytatni. Aki kedveli a pixelart-ot, ezt is fogja. Nálam ezres lett.
-
veterán
válasz batmanism2x #80673 üzenetére
Ok köszi szépen!
Akkor megpróbálom én is úgy, holnap ha haza értem.Nekem is az SE verzió van ahogy néztem.Az 1600-as leértékelésnél vettem fallout 4-el csomagban. -
Voy15
tag
válasz hombre[EU] #80672 üzenetére
Csak jöjjön már az a Starfield, mert akkor pörgetik meg a TES VI-ot, és akkor közelebb leszünk a releashez legalább 2 évvel
-
batmanism2x
tag
válasz beyruth82 #80665 üzenetére
Szia, angolul nyomom, de elég sok moddal (nagyrészt Gone Turbo 2022-es ajánlása youtube-ról), amik szinte mind SE-s modok, és eddig minden rendben. Szóval ha ment a magyarítás SE alatt, akkor AE alatt is kéne. Annyi, hogy én - legalábbis másodszorra - mindent onnantól telepítettem, hogy kijöttem a barlangból. Írták, hogy a Helgen-es scriptelt rész nem szereti a modokat, elsőre én sem tudtam, aztán voltak is problémák rendesen. Meg itt a load order se mindegy egy csomó modnál, lehet ez a gond. Amúgy hasonló műfajban nekem van egy Font Overhaul modom is (minden betűtípust átalakít ilyen szép középkorira), ott pl. asszem install után ki kellett lépni teljesen a játékból (én a Quick Resume-ból is kiléptem addig), és utána kellett visszatöltenem a mentett állást, és minden működött.
-
consono
nagyúr
válasz keIdor #80670 üzenetére
Én is így gondolom, a 24 sokkal hihetőbb dátum, még ha messze is van. De abban is igazad van, hogy még csak február van, decemberig akármi is lehet..
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Wesder #80666 üzenetére
Számomra annyira hihetetlen, hogy még idén kijön a Starfield... Semmit nem mutattak belőle eddig, nem kezdték el felhypolni, semmi. A fejlesztős videóból is inkább az jött le, hogy még mindig csak a terveknél tartanak. Legalább is nekem.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
válasz batmanism2x #80663 üzenetére
Magyar modot telepítetted?Ha igen neked, hogy sikerült?Én hiába nyomok rá nem telepíti, nem történik semmi?Tudnál valami tanacsot adni?Ha angolul jatszod akkor persze tárgytalan
-
keIdor
titán
válasz batmanism2x #80663 üzenetére
Mai napig jó játék a Skyrim, csak már 10 éves és ez látszik azért rajta, hiába Remaster meg 60 fps. A probléma, hogy már rég kellett volna egy folytatás...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
batmanism2x
tag
Kérdeztem itt közösben pár hete, mennyire érdemes Skyrim-ezni így 2022-ben. Előtte rpg jelleggel Diablo 2 volt utoljára (meg utóbb bevillant, hogy még Gothic 2 is, na az király volt), plusz még régebben nagyon bírtam a Steve Jackson - Ian Livingstone könyveket. Igazából most is Witcher 3-azni akartam inkább, de már meg akartam várni a nextgent. Skyrim videók valahogy egyáltalán nem jöttek be. Azért belekezdtem, mert ajánlottátok, és hát ... röviden nekem ez a GAME. 2 éve játszom (újra), de sem ettől kezdve, sem anno nem találkoztam semmivel, ami ennyire jó lenne. Kösz a tippeket!
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Előfordul, hogy a Vodafone 3 év garanciát ad egy XS-re? Garancia papíron az áll, de úgy tudom, hogy hivatalosan csak 2èv.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #80660 üzenetére
Remélem sűrűn jön, mert a Reload skin annyira nem tetszik a legendary-t meguntam, a random ruha meg mindig hülyén néz ki.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #80656 üzenetére
Egy szörvigyor pack is jöhetett volna mellé, meg egy Renegade.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
DL2 Authority Pack Free DLCs Trailer
azoknak,akik a fasisztákat választottákLife, Uh, Finds A Way
-
negyven2
veterán
Pár dologban az első részhez nyúltak vissza, pl. a fedezékrendszer is úgy működik (oda kell bújni a fedezékhez, tereptárgyhoz). Illetve (bár ez csak számomra volt így talán), maga a játék itt is mint az első rész esetén csak pár óra játék után indul be (az első bolygó, az Eos-i Vault "kinyitása" után. nagy bejárható térképek is inkább az első részhez hasonlítanak (amiket nem Mako-val, hanem a Nomad-al tudjuk bejárni).
Ezt azért hoztam, mert igazából ezt a játékot nem a trilógiához kell hasonlítani, hanem a ME1-hez (ennek is terveztek folytatást). Ezért se akkora (bár más okokból rá lehet fogni) a tét ebben a játékban mint előtte. Bár játékidőbe ha mindent le szeretnél takarítani a térképről (minden küldetést, mellékes tevekénységet meg szeretnél csinálni) akkor játékidőben ott lehetünk mint akár az előző 3 rész (de kettő biztos) összesen. Nekem az első végigjátszás olyan 100 óra körül volt úgy, hogy azért maradtak ki dolgok.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
.LnB
titán
válasz Norb79 #80653 üzenetére
Most néztem ezt a Exploration & Discovery trailert. Tök jónak tűnik. Ezt a 30fps-t kellene megemésztenem. Meg ha jól vettem észre, itt nincs fedezékharc?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Norb79
őstag
Nekem végigment, elég jó cucc.
Két gond van vele, az egyik technikai, de PC-n annak már semmi nyoma (én ott vittem végig), a másik hogy a trilógiához semmi köze valójában és senki nem ezt akarta és ment a bashing.
Ha más néven adják ki és nem mass effectként, csak mondjuk simán Andromédaként, akkor minden reviewban kap kettővel több pontot, az tuti. -
veterán
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #80638 üzenetére
Kipróbáltam, az Andromeda-t. Az nem nyűgözött le. De néztem trailereket, és olvastam teszteket, ez marha jónak tűnik. Jó a 30fps nagyon zavar. De a trailerek nagyon meggyőzőek.
És ahogy olvasom a teszteket, leginkább a technikai gondok miatt kapott rossz kritikát.
Neked mi volt a bajod vele? Érdekelne a véleményetek.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
fzks
csendes tag
Sziasztok,
A héten lettem Series X tulajdonos. A gép kb 3-4 percig villog amire kikapcsol. Ez így rendben van vagy az én gépemmel van gond?
-
addikt
válasz N.YCityBoy #80648 üzenetére
Jah igazad van, az EU modellen 4 db 2.1 -es HDMI van. Köszi a pontosítást. Érdekes amúgy, mert a leírásban nem láttam erről semmit és normális oldalak mindegyike amcsi. Elég ritkán tér el a Samsung a panelen kívül más specifikációban. Náluk meg ugye csak a 4. HDMI porton van 2.1, a többi 2.0. Most ellenőriztem én is.
Távirányító nekem kevés. Több funkció nehezen, vagy sehogyan sem elérhető. Én például nem igazán szeretem, hogy nincsenek rajta számok, mert sűrűn szoktuk váltani a csatornákat és elég random módon. Ez sokkal egyszerűbb fizikai gombokkal.
Tizen elmegy...de van azért jópár app, ami hiányzik. Ha már annyira saját rendszert nézünk, akkor gaming mód és úgy általában is szerintem sokkal jobb például a webOS...
DE..ennyire szeretném szét OFF -olni a topikot.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
"3. 1 db HDMI 2.1 csatlakozás van, ami szintén vicces dolog ezen az áron. Bár egyelőre nincs túl sok játék, ami ezt kihasználja, de aki hosszútávon több új generációs konzolban gondolkozik, annak nem való ez a TV."
Nekem a Ps5 a 4-es HDMI portban van, a SeriesX a 3-ban, és mindkettő HDMI porton átmegy a 4K120hz HDR Game módban😳 A többit nem próbáltam még, de ki fogom...van egy olyan sanda gyanúm,hogy azok is támogatják! A táv nekem kifejezetten tetszik, letisztult kicsi praktikus+minek 2db?🙄 A tízen rendszer meg úgy jó ahogy van
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Egyébként Mass Effect-ben jól kiherélték a harmadik részre a Miranda románcot. Találkoztok egy szóbán, azt annyi. Az nem tetszett. Úgy vettem észre, hogy nagyon Ashley felé terelgetne a játék. Ehelyett egy alkoholistát csináltam belőle, és Tali-ból is. Ez se tetszett annyira. Hogy szerelmi bánatukban alkoholisták lesznek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #80641 üzenetére
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #80641 üzenetére
Az még blur effektet is dob rá, ha elég a mennyiség.
-
SaGa59
őstag
Ha eltekintesz attól, hogy sárkányok és éjfattyak az ellenség nem a reaperek, meg vannak törpék meg elfek, ez se annyira fantasy. Összevetve a Mass Effecttel, itt sokkal jobban számítanak a fajok közti ellentétek, főleg a te fajod és az aktuális feladat által érintett fajé. Meg a társaid viszonya egymással, a világgal. Az, hogy itt varázsolni tudsz a ME vangurad vagy sentinel „energia csapásai” helyett, nem igazán számít. Meg nem a galaxisban repkedsz. A végcél itt is legalább akkora súlyú, mint a ME-ben, csak itt nincs annyira összekapcsolva a három rész.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #80635 üzenetére
Most nem tudom, hogy a videó töredezik, vagy ingame mi a franc történik a padkával pl. 10-14 mp környékén.
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #80635 üzenetére
Erre mondják azt, hogy jól áll neki a távolság?
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #80633 üzenetére
Nem tudom még mi lesz. Annyira én a fantasy-t nem keresem. Szóval nem tudom, hogy neki állok e majd a Dragon Age-nek. Az Andromeda-t töltöttem le reggel. Belenézek majd, de nem tervezem végigjátszani! Kicsit sok lenne megint egyhuzamban, egy játékból.
Nioh2-t kellene befejeznem még. Na meg múltkor eszembe juttattad az R6:Siege-et, múlt héten néztem a Six Invitational csoport köröket, ma reggel meg azt is letöltöttem már.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
ha megszokja az ember szeme a fullhd-t akkor egész csinos tud lenni ez a DyingLight [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz SaGa59 #80630 üzenetére
Én most Mac-en szedtem elő még az iPad-re megvett Baldur's Gate 1-2 Enhanced Edition-öket, na azokon se látszik a kor, hihetetlen jó játékok még mindig.
KotOR nálam se volt akkora durranás (a 2 már inkább), a Jade Empire viszont szerintem a PS2-Xbox-Gamecube generáció egyik legjobb játéka volt, érezni lehetett rajta végig, hogy szerelemgyerek a fejlesztők számára, hiába dolgoztak rajta kevesebben kevesebb pénzből.
Boxra egy ezres amúgy, fel is lett újítva kicsit, bőven megéri.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Nincs sajna és One X patchet se kapott, ráadásul Xboxon asszem fix tps a kameranézet, míg PC-n ki lehet zoomolni madártávlatba, de ezzel együtt is egy fantasztikus élmény a mai napig, a karakterek, kapcsolatok, küldetések, történetek meg alapból az egész világ kiemelkedő mai napig.
Az meg egészen nevetségesen király, hogy a karaktered választható faja és háttérsztorija miatt nem csak a tutorial pár órája lesz más és más, de később is megesik, hogy másképp viszonyulnak hozzád apró elejtett félmondatoktól kezdve komplett küldetésekig.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
SaGa59
őstag
Tudtommal nincs, de nem volt semmi zavaró, mikor nemrég végigtoltam a series S-en a teljes szériát. Viszont tudni kell, hogy a DA-ben nagyon vágni kell az angolt (valami régies nyelvezetet beszélnek, megtüzdelve fantázia szavakkal) és folyamatosan figyelni a társaid beszélgetését, miközben járkáltok mindenfelé. Ha meghallod, hogy dumálnak, állj meg és fordulj meg, mert kiírja, de ha mögötted vannak, akkor mögéd, vagyis nem tudod elolvasni, csak ha megfordulsz. Egyrészt sokmindent megtudhatsz belőlük a világról, plusz az egymással való viszonyuk nagyon érdekes tud lenni és számít.
És nagyon nem mindegy, melyi fajt, melyik előéletet választod. Ez is többször végigjátszós, bár nem úgy, mint a Mass Effect, mert itt nem viszed át a karakteredet egyik részből a másikba és a második rész indításakor kiválaszthatod, hogy az első részben hogyan alakítottad a világot, ki az uralkodó, mi lett a fő ellenség sorsa, stb. Ettől is függ, hogyan teljesíthetők az egyes feladatok a második részben.
Ha minden igaz, készül a negyedik rész is.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
válasz Bad Pritt #80620 üzenetére
Egyetértek, én is előszedtem boxon a DA sorozatot is és újra átéltem azt a csodát, amit először anno. Igaz, nekem a DE Inquisition is nagyon bejön, pedig sokan azt nem nézik semmibe. Az, hogy vagy tíz óra játék után jösz rá, hogy az igazi játék még csak most fog kezdődni, eddig csak betanuló voltál, mindent visz abban a pillanatban.
Valahogy a KotOR nekem elég volt egyszer, a Jade Empire meg teljesen kimaradt, de ránézek valamikor arra is. Meg a KotOR-ra is, hisz eltelt egy jó évtized azóta, biztos megváltoztam közben én is.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
-
SaGa59
őstag
Ugye, mondtam, nem biztos, hogy te is azt érzed majd perfect endignek, amit mások.
Szerintem is a szintézis a legjobb.
Én most fogok másodszor nekiállni a második rész suicid missionnak, annyira rosszul esett tegnap este, hogy Legion elesett az ajtónál, mert nem a megfelelő parancsnokot választottam a fire team-be. . Ez egy ilyen játék. Ha tényleg tetszett, javaslom, később, mikor már leülepedett, ugorj neki még legalább egyszer egy másik típusú karakterrel és más hozzáállással. Egész más játékot fogsz kapni, még ha az akciók ugyanazok is maradnak.Ráadásul, tapasztalatból tudom, hogy Legion nagyon is fontos a harmadik részben, bár nélküle is teljesíthető, de nem ugyanaz lesz STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
30z.Samu
félisten
válasz AMD Power #80626 üzenetére
Tudom, csak még mindig sokan kattannak rá az ilyenekre meg ezek alapján döntenek hogy kivel játszanak meg kivel nem. Anno CS-ben volt egy gyerek, azért TK-zott folyamatosan, mert Goku volt a Steam profilképem. De azzal persze semmi baj nincs, ha srácok modell csajok képét rakják ki és trollkodnak.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
AMD Power
titán
Az mitől lehet a FH5-ben senki nem akar velem versenyezni? Az az egy küldetés hiányzik már csak az egyik fejezetből... menjek egy árkád versenyzt. Ezt írja.
-
GalaHU
őstag
A korabeli balhék a jelenből nézve elég viccesek. Kezèt-lábát összetennè mindenki ha egy most kiadott játékban csak ennyi hiba lenne, és tudnà hozni ezt a minőséget mind narratívában mind gameplay-ben.
Nem véletlenül all-time top10 a sorozat számos listán.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami jó online co-op játékot? Far cry játékokat és a Dying Light első részét már kezdjük unni. Valami hasonló fps/tps játék lenne jó.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bad Pritt
félisten
Hát igen, mikor még a BioWare volt AZ rpg fejlesztő cég. CD Projekt RED kanyarban sem volt, Bethesda a Daggerfallt ráncfelvarrta kétszer is (Morrowind, Oblivion), az Obsidian bérmunkákból élt alacsony-közepes költségvetéssel, a Larian meg csődközelben volt egy évtizeden át, a kisebb fejlesztők dizájnerei meg agyvérzésbe kergették magukat azzal, hogy D&D licensz nélkül akartak működő rpg rendszereket kreálni.
Elképesztő amúgy belegondolni, hogy a BioWare mennyire meghatározó volt a 90-es évek végétől a 2010-es évek közepéig, akár meglévő franchise-okhoz nyúltak, akár saját kútfőből alkottak, szvsz azóta sincs ilyen sikerszériája egyetlen stúdiónak sem és ezért baromi sajnálatos, ami jelenleg a cég körül zajlik.Nekem egyértelmű vétel volt amúgy a Legendary, az EA Play-be kerülés miatt meginogtam megjelenéskor, de pár héttel később csak behúztam, mert megérdemli. Még a korabeli GameStar újságot is előszedtem nosztalgiázni, amiben külön leírást szenteltek Angelina Jolie Shepard kreálásának. Tényleg remek kis csomag amúgy ez a Legendary, egyszerre őrületes nosztalgiabomba a régi ME játékosoknak és remek felújítás, pont ott nyúltak bele a játékokba, ahol szükséges volt, de érintetlenül hagyták azokat a részeket, amik mindig is fontosak voltak a sorozatban.
Amúgy ha ezt tetszett, akkor bátran ajánlom a Dragon Age Origins-t. Én egy nagy kontinuitásban éltem meg a KotOR 1-2-t, Jade Empire-t, ME 1-2-3-at meg a Dragon Age 1-2-3-at, egymás után játszogattam mindet több platformon másfél évtizeden át, ezek közül számomra abszolút a Dragon Age első része emelkedett ki, a Mass Effect viszont trilógiaként üt nagyobbat.
A DA 1 viszont a mai napig eredeti pompájában megállja a helyét, az Xbox verzió is jó lett ráadásul, bár a PC-sben több a beállítási lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Direkt nem írtam részletesen. Ez csak egy ilyen "élmény beszámoló", hogy milyen jó "élmény" volt ez az egész.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam egy jelenleg free játékot telepíteni és véletlenül megvettem . Most nézem hogy telón 1 órája jelzett? Van még lehetőségem a visszatérítésre? MS fiókban a megrendelésnél nem látok ilyen lehetőséget -
.LnB
titán
Mass Effect Legendary Edition
Ez jó volt! Voltak menet közben vele bajaim, de végül a szájízem nagyon pozitív lett. Marha jó kis kaland volt, és grandiózus. Nagyon örülök, hogy elkészült ez a remaster verzió. Egyrészt mert megérdemelte ez a játék, másrészt így végül nekem sem maradt ki ez a sorozat. És így , GamePass-ban, ez szinte rablás. Ez a játék bőven megérdemli a teljes árat.
Egy óriási sztorit, univerzumot ismertem meg. Ami szép lassan, az ujjai közé csavart. Észre sem vettem, úgy szerettem meg ezeket a játékokat. Az első részen csak túl voltam, a második tetszett, a harmadiknál pedig vártam, hogy gyenge lesz, és rossz a befejezése. De nem, a harmadik rész is marha jó (bár azért érezhető visszaesés a második rész után), és a befejezés(ek) is jók. Ez egy hőseposz, Na és?! Ez így frankó. Én tudtam előre, hogy melyik a "perfect" ending. Még sem tudtam azt választani. Ott álltam, és 3-5 percet tuti gondolkodtam, hogy jobbra forduljak e. De nem, és szerintem a szintézis a legjobb befejezés.de nincs happy end. Olvasgatom a régi cikkeket, kommenteket, hogy mi volt ez a balhé. És azért tényleg vannak jogos kritikák. Kicsit talán látszik, hogy a Bioware itt már megindult a lejtőn? Bár, szerintem ezek a kritikák, inkább a történet tovább gondolásakor merülnek fel. Ettől függetlenül, én elégedett vagyok.
A harmadik részre volt néhány érdekesebb küldetés is, ahol a fejlesztők kipróbáltak ötleteket, színesítették a küldetések típusát.
Technikai oldalról annyi bajom volt, hogy a harmadik rész, kétszer is kifagyott (bezáródott, Series X-en.). Egyébként szép volt mindegyik rész a maga módján. A háromban, pedig ezek a panoráma hátteres pályák, különösen tetszettek.Nem tudok mást írni, én elégedett vagyok, egy jó kaland volt. Egy jó sztori, ami számomra a legfontosabb egy játéknál!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Megjelenés napján néztem pár rövid videót, őszintén szólva sávszélt meg áramot sem ér. Ezerszer inkább Halo Infinite, hiába ugyanazok a pályák megjelenés óta.
Meg most megoldották World of Warships Legends-ben, hogy crossplay után van cross division PS és Xbox között, azaz össze lehet állni egy csapatba konzoltól függetlenül, szóval régi PS-es ismerősökkel is tudom tolni végre, voip is működik, tök jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Crossfire X - Classic TDM videó tőlem.
Nem lenne rossz játék amúgy, meg simán megtanulhatsz jobban lőni vele, de közben az animációk, meg ahogy az egész kinéz az nagyon nem 2022...
Live-Die-Respawn
-
eagleberg
tag
Tudja valaki, hogy most a Halo Infinity kapmányát jelenleg lehet-e xbox-pc crossplay-be játszani?
-
rocco021
tag
válasz parandroid #80594 üzenetére
Rendben köszönöm a segítséget
-
30z.Samu
félisten
válasz AMD Power #80600 üzenetére
Nekem tök mindegy melyikből van több eladás, amíg egy adott konzollal el vagyok mint a befőtt és sok boldog játékpercet tudok eltölteni. Legyen szó PS-ről, Xbox-ról vagy akár a Switch-ről. Házon belül viszont tényleg az van szerintem, hogy a 360 egy nagyon jó konzol volt, a One-nál valami elcsúszott, viszont a Series-nél már látszik hogy komolyabban veszi a MS.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest