Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batmanism2x
tag
válasz 30z.Samu #80709 üzenetére
Nekem is évek óta kékfényszűrős a szemüvegem, szemmel is látható a különbség, én is egész nap a gép előtt ülök, szóval minden eszköz kell, ami a kékfénnyel küzd (ettől még jó a night mode is). Márkában Hoya és Zeiss biztosan jó, amúgy a Visionexpress saját márkás megoldása is Hoya alapú tudtommal, nem tudom van-e minőségi különbség a saját márkásnál. Hoya-nál Bluecontrol a réteg neve. Nekem 2 évente azért cserélni kell karcosodás miatt, 3 gyerek zúzza a fejemet, meg én sem kímélem annyira. Asszem ilyenkor pont szokott szemüvegakció lenni, érdemes körbenézni
-
batmanism2x
tag
válasz beyruth82 #80665 üzenetére
Szia, angolul nyomom, de elég sok moddal (nagyrészt Gone Turbo 2022-es ajánlása youtube-ról), amik szinte mind SE-s modok, és eddig minden rendben. Szóval ha ment a magyarítás SE alatt, akkor AE alatt is kéne. Annyi, hogy én - legalábbis másodszorra - mindent onnantól telepítettem, hogy kijöttem a barlangból. Írták, hogy a Helgen-es scriptelt rész nem szereti a modokat, elsőre én sem tudtam, aztán voltak is problémák rendesen. Meg itt a load order se mindegy egy csomó modnál, lehet ez a gond. Amúgy hasonló műfajban nekem van egy Font Overhaul modom is (minden betűtípust átalakít ilyen szép középkorira), ott pl. asszem install után ki kellett lépni teljesen a játékból (én a Quick Resume-ból is kiléptem addig), és utána kellett visszatöltenem a mentett állást, és minden működött.
-
batmanism2x
tag
Kérdeztem itt közösben pár hete, mennyire érdemes Skyrim-ezni így 2022-ben. Előtte rpg jelleggel Diablo 2 volt utoljára (meg utóbb bevillant, hogy még Gothic 2 is, na az király volt), plusz még régebben nagyon bírtam a Steve Jackson - Ian Livingstone könyveket. Igazából most is Witcher 3-azni akartam inkább, de már meg akartam várni a nextgent. Skyrim videók valahogy egyáltalán nem jöttek be. Azért belekezdtem, mert ajánlottátok, és hát ... röviden nekem ez a GAME. 2 éve játszom (újra), de sem ettől kezdve, sem anno nem találkoztam semmivel, ami ennyire jó lenne. Kösz a tippeket!
-
batmanism2x
tag
Sziasztok, Skyrim Anniversary változathoz milyen (egymással kompatibilis) modokat ajánlanátok? Van valakinek tuti szettje? Load order is érdekelne
-
batmanism2x
tag
Köszi Mindenkinek infókat a Skyrim/Fallout Bundle kapcsán. Asszem előbb tényleg kipróbálom a GP-s verziókat, Diablo volt anno nekem egyetlen a műfajból, de az se mostanában, meg az sem teljesen ez a kategória.
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Láttam jó áron hirdetett Battlefield 2042 kódot hardverapro-n. Ilyen letöltőkód lehet magáneladónál teljesen fehér módon? Vagy eleve csak ilyen G2A-s, Eneba-s, Gamivo-s stb.sztori lehet ez? Utóbbi esetben inkább várok egy akcióra, én még Új-Zélandra / Izlandra / Brazíliába költözéssel sem szórakozom. Karácsony környékén gondolom lesz még sale a magyar store-ban, remélem BF is terítékre kerül
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #72520 üzenetére
Megtaláltam közben, a change game mode-ra kell x-et nyomni, és egy almenüben választható, hogy botok ellen akarsz-e menni
-
batmanism2x
tag
BF 2042 trial-ban jól látom, hogy nincs solo mód?
-
batmanism2x
tag
Multiplayerben igen kevés a tapasztalatom, és kicsit avittas is (utoljára Unreal Tournament, előtte lanban Duke Nukem 3D), úgyhogy többeteknek ez láma kérdés lesz: BF2042-ben hogy megy ez a play the f*cking objective? Conquesttel próbálkozom, és jobbára csak futok, amerre a többség, amíg le nem lőnek. Van valami ennél tudatosabb? Kiírja valahol a rendszer, hogy melyik sectorba kellene mennem? Nem nagyon tudok bámészkodni, mert eléggé megy a dara. Crossplayt le is tiltottam, így talán több esélyem van, hogy nincsenek egeresek nem?
-
batmanism2x
tag
válasz Ctrl+Alt~Del #69500 üzenetére
1. Anyuka szóljon apukának, hogy ne állítsa női hangra a férfi karaktert (vagy fordítva)
2. Apuka ne játszon a 6 éves gyermeke előtt, foglalkozzon a családdal, aztán vacsi-fürdetés-fektetés után mehet a Forza, ha anyuka épp nem képernyőstoppolt a Ny*r* p*r*ss*l
3. Ha apuka mégsem bírja ki, és/vagy elege van a Ny*r* p*rosb*l, küldje ki a gyereket anyukával a játszótérre, hogy nyugodtan játszhasson a női hangú férfi avatárjával (de ilyenkor amúgy javasolt anyukát is kompenzálni, pl. apuka menjen legközelebb a gyerekkel játszótérre, hogy most anyuka mehessen pl. egy szépségszalonba kicsit pihenni, vagy Forzázzon otthon egy férfi hangú női avatárral) -
batmanism2x
tag
Elmentem én is Mexikóba. Bevallom, pont a bevezető hármas verseny sikerült a legkevésbé szépre(homokvihar főleg nem nagy cucc), pedig qualityban kezdtem. Emellett a 30 fps is bántó volt. Aztán elkezdtem a sima versenyeket, és egyik álleejtés jött a másik után, ráadásul pár óra után a 30 fpst is megszoktam. Igazából nem számítottam sokra, nekem eléggé fh4 reskinnek tűnt, de ennél azért jóval több. Metro Exodus mellett eddig az fh5 nekem a nextgen feeling. Azért várom, mit mutat majd a Motorsport 8 a kötött pálya előnyeit kihasználva, meg jó lenne azért 60 fps-sel a quality mode, mindenesetre erre már rá tudnám mondani, hogy SX launch title, mégha nem is egy Ridge Racer hűha
-
batmanism2x
tag
válasz Zoleee83 #68787 üzenetére
Ez pontosan így van. Amikor először elhagysz valamit (=object lost), és megtalálod, az még csak found. De ha megint elhagyod (=object re-lost), és újra megtalálod, na az a re-found. Meg innentől mindig így is lesz, amíg egyszer csak azt a valamit mégsem veszted el (vagy mégsem találod meg). Mondjuk ha valami ennyire nem fontos neked, előbb-utóbb ha újra el is veszted, végül valószínűleg nem találod meg újra, mert nem is keresed újra (re-search).
-
batmanism2x
tag
FH3-tól kezdve szerintem sem tudnak már igazán nagyot gurítani, túl magas lett a léc, sokkal jobbra meg nincs annyira szükség, verseny közben főleg nem. Annyi, hogy a (több)generációs ugrás az FH3-nál történt meg. Sok mai autós játék ennek a résznek sem ér a nyomába külcsínben
-
batmanism2x
tag
válasz Kristof_94 #65646 üzenetére
Nekem Kontrolfreak-em van, stabil, csípem is
-
batmanism2x
tag
FC6-ot próbálta már valaki SX-en? Nem a previewt, hanem a tegnap kigördültet? Hoz valami nextgen feelinget? Nekem utóbbi eddig csak FH4-nél és Metro Exodusnál csapott meg, remélem FC6 is ebbe a táborba tartozik
-
batmanism2x
tag
válasz szimszonos #64874 üzenetére
Köszi szépen!
-
batmanism2x
tag
Ha korábban már konvertáltam Goldot GPU-ra, akkor is működik az újabb felkonvertálás? Tavaly, amikor megvettem az első XBOX-omarlt, teljesen véletlenül ultimate-esítettem 3 hó Goldot. Most betankolnék 36 hó Goldot, amire ráhívnám a 300ft-os GPU akciót, de mindezt persze csak akkor, ha ez így másodszor is működik
-
batmanism2x
tag
Plusz a Goldból betankolós konverzió működik még? Asszem meglépem. Ha jól számolom, úgy éri meg legjobban, ha 2 + fél év Goldra hívok egy ilyen 300as akciót,ez így 24+6+3 hó, ha minden igaz
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #64818 üzenetére
Sőt, úgy látom most is, nekem is augusztus közepén járt le az előző. Automatikus bankkártyás beállításnál ez 3 hó megint?
-
batmanism2x
tag
válasz darkstreet89 #64796 üzenetére
Nekem többször is
-
batmanism2x
tag
Dolby Vision update nekem valamiért nem megy. Lg CX-em van, XBOX-on 09.26-os firmware van, allow dolby vision for gaming bepipálva, de pl. Metro Exodus és Cold War is csak HDR a tv szerint. Valamit kifelejtettem?
-
batmanism2x
tag
válasz frankdelgado #64039 üzenetére
Én most kezdtem el a Szilárd Fémfelszerelés 5: Földi nullákat, és nagyon bejön
-
batmanism2x
tag
válasz N.YCityBoy #63843 üzenetére
Nekem is ezek a quality of life történetek azok, amik miatt abszolút jó döntés volt az XSX a One X után. A quick resume + gyorsabb töltés nekem nagyon sokat ad, régi rendszeren sokszor mire betöltött a játék (ugye-ugye Metro Exodus) , kapcsolhattam is ki a gépet, mert felébredt minimum egy gyerek a háromból. Rt-nek látom azért a létjogosultságát, de ennek meglététől vagy hiányától még nem lesz egy játék next- vagy éppen last gen. Ugyanakkor megértem azokat a háborgókat, akik már szeretnének valami nextgen feelinget látni, mert ilyet úgy nagyon őszintén én még nem láttam. Speciel engem ez nem is zavar, mert óriási a backlogom, és most páran meg fognak kövezni, de grafika oldalról én pl. az FH3 és FH4 (sőt, bemutatók alapján az FH5) között sem látok igazán áttütő különbséget. És ezzel nem azt akarom sugallni, hogy az FH5 ronda lesz, hanem azt, hogy igazából már az FH3 is olyan szép volt, hogy onnan felfelé már nagy hűhák nem lesznek.
-
batmanism2x
tag
válasz HugóBoss #63610 üzenetére
Érzékenység a legtöbb játékban állítható, plusz nekem thumbstick eléggé bevált (Kontrolfreak-em van). Én konkrétan megbántam tavaly rögtön, hogy konzolt vettem, abszolút az irányíthatatlan kategória volt számomra a kontroller, de most már a bill+egér nem menne. Ahogy a többiek is mondták, és Aldo az apacs is célzott rá a Brigantikban: ezt is úgy kell, mint bejutni a Carnegie Hall-ba. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Menni fog
-
batmanism2x
tag
Mindenkinek kösz az infókat Breakpoint-ról!
-
batmanism2x
tag
válasz IntelKiller7 #63512 üzenetére
Köszi, akkor inkább kihagyom
-
batmanism2x
tag
Breakpoint-ot érdemes betárazni? Egyedül játszanám. Úgy hallottam már jobb
-
batmanism2x
tag
válasz l.skywalker #62914 üzenetére
Ez már kikupálódott? Single playerben érdemes?
-
batmanism2x
tag
válasz Wesder #61001 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam, nem Series X-es nextgen W2-re gondoltam, hanem a One X Enhanced változatára 2018-ból:
https://www.forbes.com/sites/kevinmurnane/2018/03/10/the-xbox-one-x-enhanced-version-of-witcher-2-is-a-showcase-game/
Ha jól értem, ezt a CDPR csinálta, bár kicsit homályos, ahogy írják: mintha már az X360 változatba beépítették volna eleve az extra kakaót future in mind jelleggel. Akárhogy is, ez nem egy MS BC történetnek tűnik, bár túlságosan nem értek hozzá. Laikusként annyi tűnt fel, hogy egy játék a 2010-es évek elejéről a Series X-ről pörgetve, LG 55CX-en pofátlanul jól néz ki (és ebben még bőven nem merülnek ki a játék érdemei). Némi köze azért kell, hogy legyen ehhez a CDPR-nak is, Night City fiaskó ide vagy oda. Robert De Nironak is láttam már sz*r filmjét, de a Keresztapa 2 nézése közben ettől el tudok vonatkoztatni, azt is megbocsátanám neki, ha a Hupikék törpikék Reloaded-ben ő játszaná Hókuszpókot:) -
batmanism2x
tag
Berántottam Witcher 2-t most akcióban. Ez a One X tuning változat egészen parádés, nagyon szurkolok W3 nextgen-nek is. Ha tudnak akkorát lökni rajta, mint amekkorát One X-nél sikerült a W2-n, akkor az brutál lesz.
-
batmanism2x
tag
Doom patch-et próbálta valaki? Észrevenni a különbséget? Elég szép vokt az Eternal eleve mondjuk.
-
batmanism2x
tag
válasz PiszokAlfréd #54206 üzenetére
Javaslom az elején kezdeni, első 2 rész is zseniális, szuper grafikával
-
batmanism2x
tag
válasz parandroid #54213 üzenetére
Szia, Series X, mac address clear + újraindítás segített, kösz a tippet. Minden ok volt, FH3 is fent van meg Motorsport 7 is, azok mennek szépen (meg egy csomó más is, pl. Dirt 5, Cold War stb.), azt hittem megint egy problémás verziónál tartunk (múltkor volt egy "el nem indulós" fh4 verzió), hirtelen pont a legegyszerűbb megoldás nem jutott eszembe. Még egyszer kösz!
-
batmanism2x
tag
válasz PiszokAlfréd #54211 üzenetére
Sziasztok, nekem fh4 továbbra sem indul. Kezdő gurulgatós videónál hiába nyomom az A gombot, nem történik semmi. 2 kontrollerrel is próbáltam, most újra is installáltam, semmi. Vki játszott vele a napokban?
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! FH4 nem akar indulni pár napja, más is tapasztalta?
-
batmanism2x
tag
válasz darkstreet89 #52719 üzenetére
Köszi szépen! Deals Unlocked keretében 3100 ft a magyarban, be is ruházok akkor rá.
-
batmanism2x
tag
Mad Max-re érdemes beruházni? Most elég olcsó, plusz fps boost-ot is kapott.
-
batmanism2x
tag
válasz MultiDoodad #50335 üzenetére
Én úgy használom a CX-et, ahogy írta a Mester a videóban. Nem tudom, hogy jobb lenne-e máshogy, én mindent úgy csinálok mindig, ahogy a youtube-on mondják. Na jó, csak akkor, ha Vincent mondja
-
-
batmanism2x
tag
Nekem olykor többet ad egy olyan 8.5 órás pakk, ami végig tartja a lendületet, mint egy több tucat órás open world önismétlődés. Fagyiból is ha választani kell a nagy adag, de hányinger, meg a kis adag, de szuperfinom között, inkább utóbbiba fektetem a dollárt. Ettől még ennyi pénzt én is sajnálok egy játékért, bár ha csak óraszám alapján nézzük, arányaiban így is jóval olcsóbb, mint egy friss megjelenésű 4k blu-ray film
-
batmanism2x
tag
Igen, csak pont az kevert meg, hogy előző megjelenítőn is próbáltam a 60 fps-t, csak ott elmaradt a hűha érzés. Ezért gondoltam, hogy akkor ez most itt biztos 120fps. Az lesz a megoldás, amit hombre[EU] kolléga ír: hiába toltam 60 fps-sel az előző megjelenítőn, az egyébként annyira laggolt, hogy anullálta a 30-ról 60 fps-re váltás. Ezek szerint viszont állati jó vagyok Forzában, most 250-el városban is nyugalommal közlekedek, kontrollert fél kézzel tartva
-
batmanism2x
tag
Múltkor okoskodtam, hogy nem érzem annyira a 30fps meg a 60fps közötti különbséget. Most újítottam egy LG CX-et, és kipróbáltam Horizon 4-et 120fps-sel. Na ez viszont más liga. Kb. kétszer irányíthatóbb lett a játék, drasztikus a különbség, mondjuk előtte quality módban nyomtam 30fps-sel, szóval ez más liga. Nekem ez sokkal fontosabb a 4K-nál, meg hdr-nél. Vagy éppen ray tracingnél.
-
batmanism2x
tag
válasz l.skywalker #47094 üzenetére
Nekem meg van Hitman 1 és 2, utóbbiban indíthatóak voltak az 1.rész pályái is a legacy addon miatt, most meg a Hitman 3 ingyenes starter packjába is be tudtam "pakolni" az első 2 rész pályáit, így úgy látom a Hitman 3 egyes feature-jei a régi pályákon is feltűnnek (pl. Párizsban eléggé tükröződnek a felületek, gondolom a H3 screen space reflection-jei köszönnek vissza, de még új eszköz is van a fényképezőgép személyében). Mindez a H1-2 megfelelő változatú tulajainak ingyen. Így kell ezt csinálni
-
batmanism2x
tag
Plusz Witcher 2 szokott magyar ms store-ban akciós lenni, rémlik valakinek? 6k körül van teljes áron, lehet így is beújítom Witcher 3 nextgen patch-re várva, kivéve ha gyakori akciós
-
batmanism2x
tag
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #45641 üzenetére
Mortal Shell lesz inkább. Valaki próbálta az enhanced-et?
-
batmanism2x
tag
Sziasztok, kezdésnek Dark Souls Remastered vagy Dark Souls 3? Nem szeretek visszafelé haladni, de úgy hallottam a 3-ik rész megbocsátóbb, lehet elsőre jobban fekszene a stílus
-
batmanism2x
tag
válasz ggbuffon1897 #45372 üzenetére
Azért nem ördögtől való az XBOX-ra media centerként tekinteni, a Microsofttól sem áll távol ez a kommunikáció. Én pl. nem is akartam játszani egyáltalán. Akartam venni egy uhd blu ray lejátszót a fizikai médiának, meg egy Shield-et a streamingre és egyéb média alkalmazásokra. Aztán rájöttem, hogy ennél olcsóbb egy One X (tavaly pont ilyenkor volt rá egy komoly akció). Kövezzetek meg, de PS igazából azért nem merült fel, mert nem vitte a 4k blu rayt (azaz nem elkötelezettségből lettem zöld). Áprilisban meg is vettem, olvastam valahol, hogy van valami spring sale, gondoltam poénból veszek 1-2 játékot, vagy tizeniksz év kimaradt e téren. Azóta túl vagyok pár ms store deal-en, még One X-et is kinőttem, de hát ez van. Visszakanyarodva, bár van pár terület, amiben nem a Series X a legjobb médiafronton (kicsit hangos a lemezlejátszás, többet fogyaszt, mint egy sima streamer, stb.), másik oldalról szinte all in one megoldás: megfejelve egy Logitech Harmony távirányítóval, egyben tudja a 4k blu ray lejátszást, Netflix-et, Youtube-ot, Amazon Prime-t, Onedrive-ról a családi fotóalbum nézegetést, Facewatchról a gyerkőceink angol oktatását, webböngészést (igen, néha még erre is használom, még bt billentyűzetem is van hozzá). Ősszel a hungarikum HBO Go-t jóeséllyel leváltja az HBO Max, és arra már felteszem lesz app support is, így igazából már csak egy Edge tapipad támogatás, és komplett a package. Egy távirányítóval mindezeket vezérelheted, ez így azért nem rossz, és fentieket egyben egy okostv sem tudja tudtommal, én legalábbis biztos nem próbálnék 4k blu ray lemezt tömködni egy egyébként kiváló LG Cx-be.
-
batmanism2x
tag
Hitman 3 Starter Packet leszedte már valaki? Jól értem, hogy a Hitman 1-2-t ez a free pack grafikailag felturbózza? Nekem az jött le a leírásból, hogy a 3. részes első pálya a Starter Packkel csak április 5-ig játszható, a Hitman 1-2 (Starter Packen keresztüli, azaz grafikailag "hitmanhármasított") felturbózása időkorlát nélküli. Ha ez tényleg így van, azt rendkívül korrekt dolognak tartom
-
batmanism2x
tag
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #45116 üzenetére
Lehet, csak d-pad lesz. A ferdén ugrás jobb a stick-kel, de minden másban jobb a d-pad
-
batmanism2x
tag
Mortal Kombat és verekedős társainál amúgy felváltva szokás használni a stickeket, meg a d-padot? Úgy vettem le, hogy a kombókra a d-pad, az ugrálgatásra (meg mozgásokra általában) a stick a jobb. Controllerrel most nyomom először, utoljára pc-n küldtem az MK1-et, kicsit szokatlan ez így ilyen előzmények után. De amúgy király ez az MK11, nem gondoltam volna, hogy ennyire szórakoztató(an szivatós)
-
batmanism2x
tag
válasz captainriker #44701 üzenetére
13.800,- Ft a magyarban. Utoljára 12ért volt akciós csak az MK 11 Ultimate. Elég jó kombó
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #44659 üzenetére
Bocs, ninja pakk úgy látom benne volt Ultimate-ben is
-
batmanism2x
tag
válasz IntelKiller7 #43304 üzenetére
Lehet az lesz a következő!
-
batmanism2x
tag
Végigtoltam FC4-et. Utoljára a Mafia első részét sikerült, és nem a remasterre gondolok, szóval nagy az öröm. Főleg, hogy ilyen kiváló ez a játék. Mellette FC5-öt is tolom, és bár utóbbi pár tekintetben jobb a 4nél, ennek az FC4-nek igen komoly hangulata van. Egy-két küldetés egészen zseniális, főleg az Amita féle Golden Path Camp, meg az utolsó darálás. Pagan Min nagy arc, a palota felé vezető utolsó út a kiváló The River c. dallal aláfestésnek a The Bombay Royale-tól meg egyenesen epic, simán elférne egy Tarantino filmben is.
-
batmanism2x
tag
Rocksmith-t csak vezetékes fülessel, minden más plusz laggal jár, ami ebben a "játékban" kontraindikált (már az se jó, hogy hdmi-vel viszed az avr-re a hangot, nem külön s/pdif-en, de utóbbi opció az új generációval már nem játszik).
Nekem Arctis 9X-em van, de Rocksmitht Akg K240-el tolom vezetékesen.
https://steamcommunity.com/app/221680/discussions/0/144513670979524404/
-
batmanism2x
tag
Tudom, kissé rendhagyó kérdés, de melyiket érdemes így több év csiszolódás-moddolás után bepróbálni: Skyrim vagy Fallout 4? Amúgy mindkettőnek vannak modjai XBOX-on, jól tudom? Nekem felbontás nem akkora történet, de ha grafikai (effekt / textúra stb.) újítások vannak mod részről, annak tudok örülni.
-
batmanism2x
tag
Én is meglepedődtem, amikor pár éve olvastam valahol, hogy a magyarországi sávszélesség világviszonylatban is megállja a helyét, sőt. Akkor pl. Németországot, USA-t is erősen lehagytuk, most nem tudom mi a helyzet mondjuk. Ráadásul temérdek a jó nő, fullos a kaja, meg még szürkemarhánk is van, szóval csak fel a fejjel mindenki, hanyagoljuk a first world problémázást.
-
batmanism2x
tag
válasz l.skywalker #41361 üzenetére
Akkor lassan Cyberpunkozni is lehet jó minőségben:)
-
batmanism2x
tag
Rainbow Six Vegas 1-2-be érdemes belefogni? Anno a SWAT4-et nagyon szerettem, de tudtommal jelenleg ilyen típusú single player játék nemigen van (leszámítva a Siege tutorialjait, de azért az mégsem campaign).
-
batmanism2x
tag
Szerintem akár régebbre is vissza lehet tekinteni: egy Metro 2033 Redux-hoz, Division-höz vagy egy FC4-hez képest lehet szebb pl. egy nextgen Gears 5 vagy Cold War, de ez a különbség max. Digital Foundry szinten jön ki, és ott is csak néhány %-ban "mérhetően", ami játék közben gyakorlatilag marginális kérdéssé válik. Egy nextgen FH4 se nagy gurítás pl. egy FH3-hoz képest. Az igazi generációs ugrás még várat magára, de ha a pozitív oldalát nézzük, már 5-6 éve is voltak olyan játékok, amiknél grafikában kivetnivaló igazából még mai szemmel sincs. Röviden a pixelszámolgatás helyett a devek a játékélményre, bugmentességre, grind-leépítésre és az egyediségre kezdjenek koncentrálni, mert ezen a fronton viszont komoly elmaradások vannak.
-
batmanism2x
tag
Mentem én is pár kört a Retek 5-tel. Szerintem ez egy teljesen őszinte, szerethető játék, grafikailag is rendben van. Horizon 4 lehet szebb néhány textúrában (főleg a kocsik tűnnek spártaibb rajzolatúnak Dirt-ben), de összességében semmi oka a szégyenkezésre ennek sem. Casual playereknek még jobban is beválhat, mint a kissé content-cunami Horizon. Utóbbiból a 4. rész kissé pózer jellege azért egy idő után eleve fárasztó, Horizon 3-nál ez nem tűnt fel annyira
-
batmanism2x
tag
válasz l.skywalker #41001 üzenetére
Igen, azért nem a GPU-t kellene "lebutítani" EA-ra, hanem a GPU-t színesíteni EA-val, de amúgy ügyes húzás
-
batmanism2x
tag
válasz Hami33 #40864 üzenetére
Én még Amazon Warehouse Dealsből vettem elméletileg csomagolássérült (gyakorlatilag nem sikerült megtalálnom, hol sérült) 9x-et,elég jó áron ki lehet így fogni, gari ugyanúgy van rá. Játékra jó, effektíve nem szálltam el a hangjától, de összességében jól összerakott termék. Bt-t nem használtam rajta, "natív" xbox wireless kapcsolata mondjuk beton stabil, aksi is bírja szépen. De az 5.2 rendszeremet sokkal jobban szeretem, sokkal jobban szól. Kár, hogy a család nem szereti annyira, amikor este 10kor lerohanok egy fortresst a Far Cry 4-ben.
-
batmanism2x
tag
válasz hadam98 #39954 üzenetére
Nekem az Origins volt a legelső találkozásom az AC szériával, és bár elképesztő gyönyörű a világ, és szuper a hangulat, nekem valahogy a játékmenet nem jön be annyira, főleg a harc. Azért egy esélyt még fogok adni neki, de így látatlanba nem feltétlenül bölcs dolog ennyi szériarészt berántani és FollowTheOri kollégához csatlakozva az egy almos game-eknél lehet némi burnout az egymásutánnal. FC4 után FC5-öt pl. kezdem unni, pedig pár tekintetben jobb, mint az előd. Röviden fő a változatos étrend!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest