Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mass Effect Legendary Edition
Ez jó volt! Voltak menet közben vele bajaim, de végül a szájízem nagyon pozitív lett. Marha jó kis kaland volt, és grandiózus. Nagyon örülök, hogy elkészült ez a remaster verzió. Egyrészt mert megérdemelte ez a játék, másrészt így végül nekem sem maradt ki ez a sorozat. És így , GamePass-ban, ez szinte rablás. Ez a játék bőven megérdemli a teljes árat.
Egy óriási sztorit, univerzumot ismertem meg. Ami szép lassan, az ujjai közé csavart. Észre sem vettem, úgy szerettem meg ezeket a játékokat. Az első részen csak túl voltam, a második tetszett, a harmadiknál pedig vártam, hogy gyenge lesz, és rossz a befejezése. De nem, a harmadik rész is marha jó (bár azért érezhető visszaesés a második rész után), és a befejezés(ek) is jók. Ez egy hőseposz, Na és?! Ez így frankó. Én tudtam előre, hogy melyik a "perfect" ending. Még sem tudtam azt választani. Ott álltam, és 3-5 percet tuti gondolkodtam, hogy jobbra forduljak e. De nem, és szerintem a szintézis a legjobb befejezés.de nincs happy end. Olvasgatom a régi cikkeket, kommenteket, hogy mi volt ez a balhé. És azért tényleg vannak jogos kritikák. Kicsit talán látszik, hogy a Bioware itt már megindult a lejtőn? Bár, szerintem ezek a kritikák, inkább a történet tovább gondolásakor merülnek fel. Ettől függetlenül, én elégedett vagyok.
A harmadik részre volt néhány érdekesebb küldetés is, ahol a fejlesztők kipróbáltak ötleteket, színesítették a küldetések típusát.
Technikai oldalról annyi bajom volt, hogy a harmadik rész, kétszer is kifagyott (bezáródott, Series X-en.). Egyébként szép volt mindegyik rész a maga módján. A háromban, pedig ezek a panoráma hátteres pályák, különösen tetszettek.Nem tudok mást írni, én elégedett vagyok, egy jó kaland volt. Egy jó sztori, ami számomra a legfontosabb egy játéknál!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest