Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz craftsman01 #44695 üzenetére
Nálam is oleden megy, nincs vele a világon semmi baj. Nem 4K nyilván, de kb totál wtf, amit a srác itt ír Én nem nagyon játszok rajta, pláne nem FH4-et, fossá játszottam az elmúlt évek alatt (főleg a 3-at, ami szerintem jobb volt, mint a 4), de megnéztem már az S-en, és eléggé odaver még így fhd-n is. Simán eljátszanék még vele, ha érdekelne a játék.
-
De hát ezt írja ő is...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Elderath
őstag
Azért egy jobb 4K tvnél a felskálázás miatt egyáltalán nem gond az alacsonyabb felbontás.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
ricsi0307
senior tag
Most akkor vagy én fogtam ki rossz konzolt vagy másnak nincs szeme hozzá már nem tudom. 3 hónapot nyúztam az SX-et de ott valóban atom fix volt a 60FPS. Itt láthatóan nem pedig fele akkora felbontáson viszi. Mindegy ha meglesz két héten belül az SX hozom nektek az összehasonlító képeket.
-
hadam98
senior tag
Elvárja egy 100 ezer forintos konzoltol, hogy 4K 60FPS csili vili grafika
Ha ennyire számít a grafika miért nem Series X-et vettél? Az meg, hogy nem fut stabilan kizártnak tartom mert már a több hónapos teszteken is remekelt a Series S változat... Az meg, hogy a One X jobb hagyjuk is, ahhoz már túl lassú és elavult a One X, hogy jobb legyen nála. Azt ugye gondolom vágjátok, hogy ez egy 1080-1440p konzol, soha senki nem mondta, hogy 4K-ra van tervezve. -
pzstm
titán
válasz ricsi0307 #44681 üzenetére
Forza S-en is atomstabilan fut. Az anonaliak anikrol beszelsz valami nagyon egyedi csillagegyuttallas miatt vannak. Az egyik legjobb felskalazott kepet adja. LG CX oleden ismeros hetek ota nem ter magahoz, a gyerek csokolgatja, pedig nekik is “csak” S van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
Egyébként a Hello Neighbor 2 exkluzív lesz?
Sic Parvis Magna
-
Moby
addikt
Nyugika, SX-en nagyobbakat beszakad, mint Series S-en Mondjuk nekem nem világos, hogyha neked a grafika előrébb való, mint az FPS, akkor miért vettél egy fullHd-ra való konzolt?
Egyébként de, kb Ez onex enhanced verzió, csak a performance módja, ami ugyanígy fhd és 60fps volt onex-en, kb ugyanezen a minőségen.
Eladtad a nagykonzolt, vettél egy kicsit, és ugyanazt vártad el tőle. Szerinted ez normális dolog?
Én jó szívvel senkinek nem tudnám javasolni, hogy S-t vegyen, de inkább csak azért, mert az ára nincs rendben. Nem azért, mert nem ugyanaz, mint az SX -
Elderath
őstag
Azért tegyük hozzá, hogy az új konzolba van egy pár olyan RDNA 2es ficsőr, amit ezek a régi gépekre írt játékok nem használnak ki. VRS stb. Majd meglátjuk, hogy muzsikál a fullra nextgen játékok alatt. Szerintem dinamikus 1080pt meg stabil fpst fogja tudni tartani, mert CPU nem rossz benne, SSD is ugyanaz stb
-
Elderath
őstag
Lekaptam arkham knightot mondom tolom kicsit, mert nagyon rég vittem végig. Nagyon durva, hogy ez a játék közel 6 éves és még ma is bitang jól néz ki. Persze itt 900p felbontás, amit látni is, de összességében marha szép játék a mai napig. Ehhez jönne magasabb felbontás/fps patch simán megállná a helyét a most megjelent "nextgen" játékok mellett is. Kár, hogy Rocksteadynek azóta se sikerült egyetlen egy játékot se elkészíteni és a suicide squad game is csak jövőre jön
-
ricsi0307
senior tag
válasz 30z.Samu #44680 üzenetére
Az összkép a gond. Hogy már a menü is kisebb felbontás hogy nincs meg a fix 60FPS tegnap este csináltam a szezonális feladatokat és a versenyeknél mikor 9-10 autó van szorosan előtted akkor bizony érezhetően lejjebb megy képkocka szám. Ez számomra azt jelzi hogy ez nem egy jövőbiztos konzol. Ha már most ilyen gondja vannak akkor később ami kétszer ilyen erős hardverre lesz írva azok csak nagyon komoly kompromisszum mellett lesznek játszhatóak. Mondom, monitor mellé biztos jó de TV-re én senkinek nem ajánlanám.
-
30z.Samu
félisten
válasz ricsi0307 #44679 üzenetére
Nem akarom védeni az S-t vagy ilyesmi, bármennyire is annak tűnik, olyannyira nem, hogy én is készülök egy X upgrade-re a közel jövőben. Viszont a One X-en ha jól tudom 4K-ban van a játék, míg Series S-en 1080p-ben (ma is tanultam valamit, eddig úgy tudtam 1440p), de attól még a port One X Enchanced, csak kisebb a felbontás, meg persze 60fps.
Egyébként meg ha el vagy foglalva a versennyel, mikor nézed ennyire meg hogy a távoli fa mennyire van elmosódva vagy nem?
Sic Parvis Magna
-
ricsi0307
senior tag
válasz KD6-3.7 #44674 üzenetére
Nem szeretnék egyesével válaszolni így ez mindenkinek szól aki úgy gondolja nincs igazam. Mint írtam volt mindenem One S One X Series X és most Series S. One S-ről a váltás One X-re megváltás volt a kép sokkal sokkal élesebb lett a Forza Horizon 4 pedig sokkal részletgazdagabb több árnyék este illetve magasabb vonalélesség. Series X kb. ugyan ezt hozta csak 60FPS-re növelve. Viszont most Series S egy homály az egész a távolabbi fák szétvannak mosva de közelebb se sokkal jobb a helyzet. Ez nem a One X Enchanced verzió ebben biztos lehet mindenki. Itt egy kép nagyítsatok bele érteni fogjátok miről beszélek. 14 nap elállás van a konzolra, ha ennyi idő alatt sikerül beszereznem megint egy SX--et akkor rakok majd be ide összehasonlító képeket. Arra kérlek csak titeteket hogy aki vak vagy nem volt neki One X/SX az ne oktasson ki hogy igenis milyen szép a játék. FullHD monitoron lehet, 4K tv-n semmiképpen sem az. Én csak azért bosszankodom mert a One X-en sokkal szebb volt minden játék és ha választanom kell akkor nálam a grafika előrébb van mint az fps. Ez pedig egy nextgen konzoltól gáz hogy az előző generáción szebb egy játék mint ezen.
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Series S
Én soha sem voltam grafika b*zi. Eljutottam oda, hogy feltelepült a Battlefield V (napi szinten játszom) és a Forza Horizon 4. Szép mindkettô, sokkal szebb, mint a One S-en. Töltési idô nagyon durván rövid, a 60FPS meg elsôre mintha fel lenne gyorsitva a játék! Eddig nekem pozitiv csalódás!
Van gamma a GP-ben ami már Series-re jött ki vagy is még jobban kihasználja az új gent? DiRT 5 csorog lefele, gondolom az már next-gen.Valaki irta ma itt, hogy One S szint arra reagáltam.
[ Szerkesztve ]
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #44659 üzenetére
Bocs, ninja pakk úgy látom benne volt Ultimate-ben is
-
Elderath
őstag
Amúgy a letöltés megjavult. Múltkor írta más is, hogy aznap neki jó volt, na azóta tölt rendesen végre bekapcsolva is
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok,
Ma cseréltem le a series s gépem egy series x-re.
Ami rögtönszembetűnt, hogy már a menüben is sokkal lassabban töltődnek be azok a dolgok amik netet használnak (pl: áruház). Zavaróan lassan.
Futtattam egy hálózat sebesség tesztet és 8%-os packet loss-t ír! Próbaképp futtattam egyet a pc-men is és ott 0,0%.
A gép kábellel van csatlakoztatva a routerhez. Ugyan az a port és ugyan az a kábel, amit a series s-nél használtam (ott nem volt ilyen gond).Nem nem töltök le semmit a háttérben, és nem húzza szomszéd sem a netemet!
Valaki találkozott már ilyennel? Mitől lehet? Szar a gép, vihetem gariba?
Köszi előre is. -
-
Ezt próbáltam már, az email cím megvan. Viszont a jelszó emlékeztetőt/visszaállítót egy másik email címre küldi. A gond az, hogy a gyereknek outlook.com címe van, ide meg Outlook.hu van beírva. (az eleje persze kicsillagozva) Szerintem ez így ebben a formában bukó lesz, de talán tanul belőle...
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #44643 üzenetére
Most vagy én nem értem, hogy mit akarsz, vagy te nem érted a home-olást. Ha akármennyi kamuprofilt ráhome-olsz a konzolodra, annak mi köze ahhoz, hogy a főprofilodnak hány lehetősége van évente home-ot váltani? Csak mert ebben a processzben egyszer sem fog...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz icemad #44662 üzenetére
Be van jelentkezve most a gépre? Ha igen akkor beállítások-Fiók-Bejelentkezés, biztonság és hozzáférési kulcs- és ott kiírja hogy mi volt az email. Ha email megvan, akkor jelszót már lehet kérni emlékeztetőnek. (Mert pendrive-val nem lehet átvinni sajnos másik gépre a fiókot)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
S@c@
őstag
A dishonored 2 30 fpsel fut max series x gepen?
-
Sziasztok. Komplett profilt lehet menteni xbox one x-ről series x-re? Mondjuk pendrive használatával? Gyerek csinált magának új profilt, de se az email címre, se a jelszóra nem emlékszik...
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #44637 üzenetére
Szeretném már összepisilni magam....
Talán a jövő héten megérkezik az XSX! -
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
prokxy
veterán
-
addikt
válasz IntelKiller7 #44648 üzenetére
Lehet húzogatják a pálcikákat a nevek mellé filccel a közös táblára.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Megnéztem a The Ascent tegnap belinkelt videóját, srácok ez nagyon várós. Már fel is írhattok a coop listára!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
Nem emlékszem ilyenre, nekem egyből engedett újat beállítani. Egyébként múltkor írta az egyik fórumtárs One témában, hogy írsz a support -nak és engedélyezik többször is a home -ot. Nyilván nem a végtelenségig.
Szerk.:
Jah igen: IntelKiller7 <--- ő volt az.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Évi 5, és nincs rá szabály.
Ha elfogy az 5 lehetőség akkor meg írsz supportnak és kész. 2 perc alatt resetelik.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
szimszonos
őstag
Ha jól emlékszem 5x lehet megváltoztatni évente a homeolást.Arra esetleg van külön szabály hogy ha megváltoztatom ma akkor mennyi időnek kell eltelni a következőig?Ma lejárt a gpu,most homeolni szeretnék egy 3.profillal amin még 2 hét gpu van.Ha lejár arról is akkor veszek a sajátomra 1-2 évet de akkor már a gyerek profiljával akarok homeolni.Tehát 2 héten belöl 2x változtatnák.Ebből nem lehet gond?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
hombre[EU]
veterán
de az sem ezekkel a konzolokkal fog megérkezni még az X is messze van teljesítményben (int8) az rtx legaljától, az S meg elhanyagolható
(#44640) 30z.Samu na az pont nem a rendes majd esetleg az új motorokkal (mint az UE5) lehetséges lesz
legjobb lenne,ha mindenki lemásolná az insomniacot[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #44638 üzenetére
Elvileg a konzol skálázza 4K-ra, legalábbis amikor nyomok egy screenshot-ot, ott kiírja, hogy ez 4K felbontású.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #44638 üzenetére
Tudna az éles lenni, de ha a pécébe több évnyi könyörgés után lett integer scaling, akkor konzolfronton ugyanez 50-70 év
/illetve mostmár nyilván nem is lesz, a helyébe lép (helyesen) majd a DLSS variánsok
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #44633 üzenetére
Ráteszed a 4k tv-re, elindítod a forzát, és összepisiled magad. Csak gondoltam, szólok előre, hogy ne legyen meglepi...
wesder + l.skywalker: Áh, akkor az már emiatt van, hogy most mindenhol 45 eur akcióban minden series kontroller...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálgattam az atjatszast es az xcloudot is telefonra.
Az atjatszast iphone ra, az xcloudot s9+ra. Atjatszas alatt nagyon sok a késés, vagyis én ezt tapasztaltam. Viszont az tetszik h nem kapcsolja be a konzolt az elodokhoz képest. Csak hallom h ranez a gep a lemezre, ezért tudom h bekapcsolja.Xcloud alatt sokkal jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Bep
őstag
Szerintem mehetne összefoglalóba, hosszú tapasztalat szerzés után:
Grafikai szem kápráztatás lépcsői:
- One/One S: Fos
- One X: Szép
- Series S: Rohadt szép
- Series X: Nagyon rohadt szépMegj.: Készült a teljesség igénye nélkül, rossz konzolválasztás miatt felelősség nem terhel.
-
Moby
addikt
válasz Siffredi #44628 üzenetére
Sokan azt várták, amit az MS hazudott: az 1440p-t. Aztán rájött az MS, hogy felesleges tovább azt a hazugságot nyomni, amit a saját stúdióik sem tudnak hozni, így 4 hónap után inkább a frankót nyomja. Csak ezt mostanra sokan beszopták, illetve annyira beégett, hogy még az is azt hiszi, hogy azt látja, akinek van. Lásd alább.
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #44597 üzenetére
Most néztem végig a listádat, érdekes, érdekes! A Second Extinction milyen komoly már! A Hello Neighbor-nak az első részével se játszottam, pedig anno nagyon vártam. Aztán valamiért elmaradt, majd azt se ártana pótolni. Sok játék, kevés idő...nem a legjobb kombó, bár még szerencsésebb, mintha fordítva lenne.
(#44627) Moby: Egy tesztben 1440p-t írtak, azért voltam olyan bátor leírni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
addikt
válasz ricsi0307 #44616 üzenetére
A TV beállításaiban lehet javítani, meg persze rontani is ezen. Nyilván csodát nem kell várni tőle.
FH4 menüjében például tökre nem kellene homályosnak lennie. Legalábbis OS -en sem az. Persze nem is lesz annyira tű éles 4K -ra "upgradelve", de érdemes lenne a TV beállításait bogarászni.
Tehát nem azt mondom, hogy hülyeséget beszélsz. Hanem azt, hogy ezen sokat lehet javítani meg rontani is egy-egy beállítással. Igaz, nekem nincs SS...de át kellene ezeket is nézni, mert én teljesen mást használtam OS -en, mint SX -en.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Szerintem helyén kellene kezelni a dolgokat.Először is a Series S-et már látható hogy 1080p/60fps lőtték be.Azt hozza általában,a régebbi játékoknál pedig amik nem kaptak series patchet azoknál marad a one s szint ami 720p-900p/30fps is lehet akár.Ezen nincs szerintem semmi meglepő mert nem véletlenül adott ki 2 gépet az MS.Aki 4K/60fps akar játszani annak ott a Series X.Az FH4 az One S-en 1080p/30fps én most azon játszom.A gyereknek Series S van kb ugyanez a grafika full hd tévéjén de 60fps-sel.Ígértek 1440p/60fps-t általánosságban igaz de az szerintem csak a MS saját belsős játékainál lesz.Szerintem az FH4 tudja már azt is.One S-en anno a full hd felbontással voltunk így.Ha egy Forza,Halo vagy más játék már elérte örültünk mint majom a farkának mert a nagyrésze a játékoknak alatta volt bőven.Na itt is ez a helyzet csak itt 1080p már stabil az 1440p meg van ahol lesz van ahol nem.Azért a One S-hez képest sokkal jobb gép de ez nem a régebbi játékoknál lesz látható.Ott örüljünk az fps boostnak is.Majd az újaknák jön ki a különbség amik One S-en már játszhatatlanok lesznek,vagy lehet már meg se jelenik rá.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
"rá kellett döbbennem hogy ez tényleg teljesen ugyan az a grafika mint One S-en csak itt 60FPS"
Pedig rohadtul nem. A One X Enhanced portja van rajta 60fps-re felhúzva és 1440p-n fut. Series X-hez képest biztos van különbség, elvégre erősebb. De biztos, hogy nem One S port fut a FH4 esetében. Én minden esetre pislogtam, amikor megláttam a játékot, szerintem rohadt szép. AC Valhalla dettó, 16 órám van benne, de még mindig megállok bámészkodni itt-ott, már ha nem akarnak leszúrni... Tuti szebb a Series X-en a grafika, már csak a felbontás miatt is, de én nem mondanám a Series S-re, hogy csúnya.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
EmThor
addikt
Astria és Edge of Eternity két jó jrpg-nek tűnnek!
Ja, jövő hét csütörtök este 6-7 től lesz kb éles nálunk is a húsvéti leárazás. Pont aznap jön az Outriders is gamepassba.
Túl sok a jó játék xboxon :)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #44617 üzenetére
Akkor ez valami másik lesz, mert Bandai játékok jöttek az xbdeals-re legutóbb hajnalban. Amúgy van valami oldal, ahol lehet látni rendesen a kimondott promóciókat? Ez talán mutatja, de a magyar oldalon valami pár játék ajánló van alatta és kész. Mindig gyorsabb volt 2-3 perc alatt a dealst végigfutni.
[ Szerkesztve ]
.
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. Jöttem egy csalódott Series S beszámolóval . Kezdjük ott hogy végigjártam az összes Xboxot One S-től Series X-ig. Utóbbit karácsonykor sikerült vennem, pörgött rajta a CyberPunk de mióta elkezdődött az év egyre kevesebb időm jutott a játékra, 80%-ban Netflix, Youtube ment rajta, ezért úgy döntöttem eladom és veszek egy Series S-t elég lesz az is. Hát én ekkorát még nem csalódtam. Azt tudtam hogy a One S grafikát hozza és rengeteg összehasonlító videót néztem de egyen se látszott az ami fogadott, ugyan a The VRr-osok videójában lehetett látni hogy a felbontást nagyon visszaveszi, de úgy voltam vele ennyi még belefér. Forza Horizon 4-el kezdtem ám már a menüben feltűnt hogy mintha homályosabb lenne minden és bizony már ott csökkentett felbontással megy. Aztán mikor elindultam a nagyvilágban rá kellett döbbennem hogy ez tényleg teljesen ugyan az a grafika mint One S-en csak itt 60FPS. Okés lehetett ezt tudni de baszki akkor mi az a felirat hogy optimalizálva van? A dupla fps optimalizáció? BF V ugyan ez. Egy okádék a játék. Tudom én voltam optimista de mikor azt olvasod hogy a nextgen ugyan azon a minőségen fut mint az előző generáció akkor egy S/X optimalizált játéknál azért csak többre gondolsz mint a dupla fps. Szóval aki esetleg 4K TV mellé tervezi venni az szerintem felejtse el ezt a zsákutcát, ezt így a Microsoft se gondolhatta komolyan. Ez nem következő generáció hanem egy enyhén boostolt előző. Ötletem nincs ezen hogy fog elfutni pl. majd egy Flight Simulator. Az SSD-t kivéve egy One X is jobb vétel, fele annyi FPS de dupla akkora felbontás.
-
Wesder
félisten
In ID@Xbox indie developers have earned over $2 billion in the last seven years.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #44602 üzenetére
Szimpla daràlda, nem kell tőle tényleg sokat vàrni. Kb egy killing floor lesz dínókkal.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest