Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
konzolvilág wireless headsetről csak én nem kaptam értesítést?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
Ninja Gaiden Master Collection - 4K/60FPS Series X-en link
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NoMagix
addikt
Konzolvilágról van közelebbi infó, ha mostanában leadok egy XSX rendelést kb. mennyi idő alatt tudják teljesíteni?
-
addikt
válasz Steve1207 #42483 üzenetére
Karrier része sajnos annyira nem hosszú, ha belemerül az ember. Párom accountján végig bohóckodtuk. XP -t meg annyira nem veszélyes szerezni, ha custom módban csinálsz versenyt.
Fairfield County -n deathmatch 20 percig, 23 kis armor -os ellenféllel (pl. Sofa), plusz egyéb finom beállítás.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Néztem én is FB -n, 3-4 ezrekért árulják. Aliról olcsóbb...de sok értelme nincs, csak dizájn. Plusz a levegő áramlása is kicsit neccesebb. Nem véletlenül van külön talpa az SX -nek.
Egyébként sima, 10 forintos ventilátoros verziónak sem lenne sok értelme, mert azon a részen szívja be a levegőt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
-
Szajo
őstag
válasz tisztelturam #42474 üzenetére
Nem tudom nem nagyon használom azt a tvt csak észrevettem. Meglesem majd.
-
luciferk
senior tag
Vajon a GPU-ba mikor kerül be a Valhalla?
-
mcwolf79
veterán
Üdv uraim!
Adott egy TV ( LG SJ810v) és egy Xbox . Most mindég melyik Xbox, mert onex-nél is ugyanezt tapasztaltam.
Mitől lehet az, hogy az ilyen 30 fps-sel futó játékokat (vagy akörül) egyszerűen nem bírom játszani, mert olyan szinten fárasztja a szemem, hogy 5 percnél tovább nem bírom játszani. Pl. Tolnàm az Evil within-t, de ez a jelenség totál szétbaxxa a játékélményt mert pár perc után elviselhetetlen módon kezdi bántani a szemem. Ugyanez van pl. A Dying light-nàl vagy a Bioshock-nàl . Olyan mintha nem is az fps-sel volna baja a szememnek, hanem valami frametime szinten van elbaxva, és irritálja a szemem. Más tapasztalt ilyet ? Mit lehet csinálni ilyenkor?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
AMD Power
titán
Sajnos lassan végéhez érék a Wreckfrest-nek. Minden másodpercét imádom.
-
Szajo
őstag
Az miért lehet, hogy ugyanazon xbox ugyanazon kábelekkel a TCL FullHD Tvn be be szaggat néha (Ac valhalla) de az lg fullhd tv valamint otthon a samsung 4k tv-n pedig hibátlan... TVn esne szét a kép?
-
ProEvoFan
nagyúr
Azért ez a Gears 5 nem egy csúnya játék.
-
3L1T3
addikt
válasz bastya2100 #42454 üzenetére
x
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
30z.Samu
félisten
válasz bastya2100 #42465 üzenetére
Egyébként nyilválvalóan az X fogy jobban, de az S is köszöni jól van. Én jelenleg a Valhallával játszom rajta és nem győzöm nyomkodni a Share gombot, annyira szép ez a játék még a kis gépen is. Amikor játszom, akkor 90%-ban területet fedezek fel és bámészkodok, van hogy elég nehezen veszem rá magam arra, hogy folytassam a story-t.
Sic Parvis Magna
-
persil
nagyúr
válasz hadam98 #42462 üzenetére
Inkabb csak rengetegen "igenytelenek".
Meg a mufaj jobbjait mar rongyosra tolta mindenki es sokan vagynak valami ujdonsagra. Olyankor meg minden szemet megteszi ideig-oraig. Az outriders tipikusan, fu de jo, hu de fasza, aztan 2 ora mulva rajossz, hogy hihetetlenul ruppotlan. De most beveszek egy marek merget, hogy nulla endgame/kontent lesz benne.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
hadam98
senior tag
Ha jönne az Outriders GP-be lehet kapna még egy esélyt...
Érdekes mert több oldalon olvasom, hogy jó, felhasználói vissza jelzések is. Lehet én vagyok túl szigorú? -
Bep
őstag
válasz Wesder #42460 üzenetére
Azért lenne logikusabb előbb az FM, mert az FH4 még él, még van hozzá content. Az FM7-t meg már az is elfelejtette, hogy a világon van aki végig nyomta az összes versenyt. Nulla content. Egy alfának az alfa verziós multi szabályrendszerének apró szárnypróbálgatásai össz-vissz ami utoljára jött hozzá több, mint egy éve már kb. Multiban nincs egy autosport játékban ahol nem, hogy beérné, de meg sem említik, mint lehetséges játék. (Mondom ezt Forza fanként)
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #42458 üzenetére
Horizonnak jobban örülnék, de ha Motorsport jön, az sem baj. Egyébként a Horizon is időszerü lenne ugye.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
balazs025
senior tag
válasz parandroid #42458 üzenetére
Én is reménykedem egy őszi motorsportban, azt jobban várom, mint a horizont. És azért 4 év alatt illene összerakni, főleg, hogy a 7 elég felejthető lett.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #42456 üzenetére
Forzák híresek arról, hogy nincs előzetes info, meg kiszivárgás, egyszercsak megjelenik, szóval én reménykedek egy idei motorsportban. A Horizon az idén tényleg reménytelen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #42453 üzenetére
Mert amikor bemutattàk az a CGI traliert, akkor azt mondtàk hogy korai szakaszban van a jàték. Biztos a fingot reszelték idàig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
jeni
félisten
válasz bastya2100 #42454 üzenetére
ez miként érintene jobban?
hiába egy rendszer,kettő között látható és mérhető különbségek vannak.
ha az S fogy jobban akkor azt veszi meg?
inkább abból induljon ki mennyi a keret ilyen célra és kell-e optikai meghajtó vagy sem? -
bastya2100
tag
Sziasztok! Van valami adat, hogy az x vagy az s változat fogy jobban ?
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #42451 üzenetére
Az F4 már MS által boostolt 60fps, vagy mod? Kicsit elvesztettem már a fonalat, hogy mi hogyan kap milyen patcheket.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #42447 üzenetére
F4 multinak indult, csak nem készült el időben.
Nem tudom, számít-e az fps boost, a gamebryo játékok irányítása alapból nagyon gagyi konzolokon mindentől függetlenül.
Próbáltam pár hónapja egy free weekend erejéig, akkor már egész játszható volt, de valahogy nem győzött meg, hogy elég élvezetes tartalom lenne benne.
Viszont az Elder Scrolls Online lehet megér majd egy próbát, ha next gen patchelik, arról tök jókat olvasok mostanában.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bad Pritt #42330 üzenetére
ez F76 egy kissé megmoddolt fallout4 online
bázisépítés-kraftolás; kapott egy food/drink bart úgyhogy most már nem csak buffol,hanem negatív hatása is van; a VATS ilyen realtime/dinamikus lett,ami (egyelōre az elején) tök felesleges+irányítással is van probléma...pont az aminek látszik, fallout4 mmo verziója
hál'istennek van benne ilyen pacifist mód ami kikapcsolja a pvp-t,mert a privát szerver évi 120ojróért megy a bethesdánál de meg kell várni az fps boostot,mert nagyon suta így a lövöldözésLife, Uh, Finds A Way
-
Chumlee
senior tag
Meglévő GPU-nél ha beaktiválom az egy éves liveot akkor átalakítja GPU-é? Unokaöcsémnek vettünk egy éves előfizetést és most ami lejárt volna ebben a hónapban GPU azt jelzi 7. hóval fog.
-
ggbuffon1897
őstag
Hogy lehet lecsatlakoztatni a kontrollert a boxról?
Értve ezalatt h szeretném laptophoz használni bluetoothal de jó lenne ha nem a konzolt kapcsolná be kapásból. Vagy utóbbit kitudom valahol kapcsolni a boxon, hogy gyak csak a box fizikai gombjára kapcsolódjon be?
-
válasz JenciHUN #42439 üzenetére
Általában arra, hogy nem tölt, vagy nagyon gyorsan merül. Olyat is írtak már, hogy nem kapcsol be vele a kontroller. A dokkolós verzióval kapcsolatban nem olvastam semmi ilyesmit. Érdekes, hogy ez a hivatalos Microsoft storeból is megvehető. Oda meg nem kerül be mindenféle kínai gagyi.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
Milyen játékokon dolgoznak a Microsoft belsős stúdiói?
IGN cikk.[link] -
-
válasz Dawide@axele #42432 üzenetére
Azt cseréld le,ha tudod.
-
válasz Dawide@axele #42427 üzenetére
Melyik típus van neked? A dokkolós? Mert a sima akksi kábellel nem túl jó, mindenhol csak panaszkodnak rá. A dokkolós szettel nincs probléma, nekem is van kettő itthon.
-
addikt
válasz Dawide@axele #42427 üzenetére
Folyamatosan világít, ha fel van töltve. Legalábbis nálam úgy van. Én egyébként éjszaka töltöm szóval nem tudom pontosan hány órát töltöget.
Go Gunners!
-
Dawide@axele
aktív tag
Valakinek van esetleg venom akku a kontrollerhez?Mikor van teljesen feltöltve?Mert az egy szem led nekem akkor is csak villog mikor 6-órán át töltöm.Valamint mennyi idő alatt töltődik fel.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
30z.Samu
félisten
válasz Bad Pritt #42420 üzenetére
A 1440p-t elengedtem elég hamar, mert mint említettem, a 1080p-t sokkal többen használják szerintem, mint az 1440p-t. De ha megcélozzák a 1080p@60fps-t, én már annak is örülök, a konzol pedig szépen felskálázza 4K-ra. Bár én még mindig úgy gondolom, hogy a későbbiekben fogunk olyan optmalizálást látni, amire elismerően bólintunk, hogy ezt így kell csinálni.
Sic Parvis Magna
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #42420 üzenetére
Egyetértek. Ráadásul még csak csalódott sem lennék, én 1080p-re vettem a Series S-t. Ha megnézzük a technikai dolgokat, memóriát, APU-t, sokkal inkább ez a realitás.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bad Pritt
félisten
válasz 30z.Samu #42417 üzenetére
Nem kell elengedni, meg temetni, én sem ezt tettem, szimplán a realitások talaján kéne szemlélni és ez a megjelenés óta jól látható módon nem az 1440p/60fps ennél a konzolnál, hanem 1080p/60fps. Előbbi majdnem kétszer annyi pixelt jelent a képernyőn, ez egy számottevő különbség.
Bármely fejlesztő képes lenne végletekig optimalizálni a szoftverét, csak mindig az a kérdés, hogy megéri-e a belefektetett időt, energiát és pénzt. Mondjuk ha egy stúdió 6 hónapot eltölt bug hunttal és optimalizálással, akkor ezt az időt egy SIE stúdió egy célplatformra tudja összpontosítani, egy Xbox stúdiónál máris kettőre kell figyelni, egy 3rd partynál meg négy vagy több. Ismét csak objektíven szemlélve a helyzetet, nem várható el tőlük, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak az S portra úgy, hogy ez a konzol mégiscsak egy kisebb szelete a teljes piacnak és relatív nagyobb meló jó minőségben játékot fejleszteni rá. Nem éri meg egyszerűen.Ettől függetlenül a belsős stúdiók biztos a lehető legjobb minőséget célozzák meg minden szempontból és nem lesz problémájuk, én csak azt remélem, hogy a multiplatform játékok esetében a jövőben az ilyen agyrém dinamikus 1440p meg 30-60 között ugráló fps helyett inkább megcélzozzák a stabil 1080p felbontást lockolt 60 fps-sel. Ezzel járnánk jobban.
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Bad Pritt #42415 üzenetére
Még kár lenne temetni az S-t, egyébként véleményem szerint azért is lövik be inkább 1080p-re a játékokat, mert az a "megszokott" felbontást, azt használják gyakrabban, így ez a fejlesztőknek egy amolyan kiskapu. Másfelől pedig ha a 1st party címeket képesek 1440p-re optimalizálni, akkor a 3rd party fejlesztők is képesek lennének rá. Harmadrészt pedig még az X sem képes tartani kb sehol a natív 4K-s felbontást, ez több játéknál is fellelhető, 12TF ide vagy oda. És a fejlesztők el sem engedhetik az S-t korlátai ellenére sem, ugyanis elég sokan választották ezt a gépet és nagyon szeretik. Eddig nem nagyon hallottam/olvastam negatív véleményt azoktól, akik birtokolják ezt a kis masinát. Nyilván helyén kell kezelni, de egyáltalán nem rossz ez a kis budget konzol. Személy szerint én is rosszabbra számítottam.
Sic Parvis Magna
-
Bad Pritt
félisten
Megnéztem a DF tegnapi Mortal Shell elemzését. Sokszor érzem azt, hogy kicsit káros ez a minden fűszálba belekötünk hozzáállás, amit a videóikon érzek, de ez a mostani több szempontból is érdekes volt.
Egyrészt érdekes, hogy az Unreal motorra oly jellemző texture popin rengeteg játékban Xboxon többször jelentkezik, mint más platformokon, ez még a Remnantnál azt hittem, csak az én tapasztalatom az adott játéknál, de azóta utánaolvasva egy széleskörű, sok játékot érintő jelenség, kíváncsi lennék az okára.
Másrészt brutális tömörítést használhatnak a fejlesztők, azért annyira nem rövid ez a játék, hogy 5GB hely elég legyen neki és mégis. Mindemellett szerintem rendkívül jól néz ki a játék, külön respect a fejlesztőknek, hogy realiszitkus dizájn felé forudltak inkább a sok indie stúdió által erőltetett elnagyolt rajzfilmes stílus helyett.
Harmadrészt a Series S gyenge 1440p-hez. Lehet itt azzal jönni, hogy a MS mindent is figyelembe vett, mikor ezt meghatározta, de eltelt lassan fél év és a first party stúdiókon kívül mások játékai csak nehezen tudják tartani 1440p-ben a 60 fps-t, ha egyáltalán képesek rá. Itt is az a konklúzió, nem csak a DF, hanem a fejlesztők részéről is, hogy az 1080p/60fps egy tartható szint a mostani upgrade dinamikus 1440p/30-60fps helyett, úgyhogy inkább kiadnak egy új patchet hozzá.
Az S egy modern hardver, ez tök igaz, de belépőszintű és nem várható el, hogy minden fejlesztő végletekig optimalizálja a játékát az S-re, egyrészt egész egyszerűen megvannak a hardver korlátai, másrészt még ha tudnák is optimalizálni a játékaikat, a belefektetett idő és pénz sem biztos, hogy megtérülne.
Szerintem el kéne fogadni, hogy a MS túlontúl ambíciózusan, valószínűleg a saját fejlesztői és belsős stúdióik visszajelzései alapján határozta meg a cél felbontást, ami már rövid távon is tarthatatlan a legtöbb fejlesztőcsapat számára, főleg az indie-knél, akikre azért a MS erősen támaszkodik és nem biztos, hogy a szakértelem vagy akarat hiánya miatt.Mindettől függetlenül kövi hónapban megvételre kerül itt is, mert talán az egyik legjobb, nem FromSoftware soulslike játék és megérdemlik a támogatást, addig talán kidobják a 1080p Series S patchet is.
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
A Battlefield 5 nincs benne a game pass-ban ? Letöltöttem és ha rámennék a multira azt írja Trial verzióval ez nem lehetséges.
-
hadam98
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hadam98
senior tag
Monitor vs TV
Írtam, hogy meg írom a véleményem melyik miben és miért jobb.
Először is ez a TV készülékem van (akciósan jó áron jutottam hozzá tudom nem egy OLED).
55PUS7503 - [link]
A problémám leginkább az volt, hogy nagyon le szívja az energiám nem tudok játszani mert 2 óra múlva minden baja van a szememnek. Valamint lassú és nagyon motion blur-os. Még pc-m volt monitorral mint írtam ilyen problémám nem volt soha.
Alaposan utánna néztem melyik monitor éri meg jelenleg és hát nagyon nehéz volt a választás. Monitor jelenleg ami ki elégíti az igényeim valamint ki használja az Xbox Series S/X konzolt nagyon drága. Először 1440p monitoron gondolkoztam de 160 körül voltak normálisak, 4K monitor meg hagyjuk is... Az Xbox tud lefelé skálázni 4K-t, a legtöbb játék performance módban ahol van 120fps 1080-1440p. A PS5 (ha későbbiekben esetleg lenne) pl. csak az 1080p felbontást támogatja. Utánna olvastam melyik lenne a legmegfelelőbb több review stb. aztán végül a BENQ monitornál kötöttem ki. Egyrészt mert a legtöbb játékos akik keményen űzik BENQ monitort használnak, másrészt mindenki jókat ír róluk, ugye a projektornál is az egyik legjobbnak számítanak. Na mindegy erre jutottam:
BENQ EX2710 - [link]
27”, 1080p, Freesync Premium, 144hz amit HDMI-n is tud Freesync mellett, 1ms.
Pénteken megjött össze dobtam a minőség pazar nem véletlen mondják az egyik legjobb 1080p monitornak ár érték arányban. Nem vagyok komoly kompetitív játékos így játszom single játékokkal is. Jelenleg ezeket próbáltam ki amit természetesen a TV-n is játszottam: Red Dead Redemption 2, COD Warzone, Battlefield 5, Fortnite.
A monitor-ban minden gamer funkció bent van, Black equalizer etc... Van benne standard picture módtól kezdve az FPS-ig minden. FPS módban próbáltam ki először Warzone és Fortnite-ban ugye mindkettő játék ki használja a 120fps-t hát srácok ez amilyen smooth volt az eszméletlen. Annyira tisztán szépen futott, hogy fájt átlépni a 60fps BF5-be. Mivel van benne FPS (Black eq) mód így a sötét részeket szépen ki világosítja ami már csalásnak mondható. BF5-nél is ki jöttek 60FPS-nél az előnyök jóval jobban futott minden és nem volt blur-os mint tv-n. A RDR2 standard módba játszottam ami a monitornak a legjobb képminőség módja és a látvány pazar volt. Itt már az előnyök annyira nem jöttek ki mert ugye csak 30FPS. Viszont itt se volt olyan blur mint tv-n, sokkal jobban kijöttek a részletek egyrészt azért is mert a tv-t messze nézem. A szemem több óra játék után se bántotta úgy mint a tv, köszönhető a BENQ szemkímélő technológiájának. Összegzésében ha minden játék 30FPS-el futna és csak single játékokkal játszol ez mellett van egy komoly OLED vagy QLED tv akkor már annyira nem éri meg a monitor. De mivel sok játékban van 60fps és legtöbben nem csak single játékokkal játszanak így a monitor nem kérdés. Utolsó szónak a 120fps-ről a 60FPS is szenvedés lesz. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz NdrewSunix #42400 üzenetére
Behuzod es amig van goldod addig hasznalhatod. Vagy nem ez a lerdes? Van egy beszerzes gomb.
Véleményem szubjektív...
-
válasz Wesder #42401 üzenetére
Egy Godfather remaster/remake tuti lenne. Én PC-n játszottam, de zseniális volt az a játék. Aki ismeri a filmeket /könyveket, annak a történet is biztos tetszett, mert a játék története remekül kiegészítette. Plussz ugye ott voltak a fantasztikus zenék is. Ááá... Megyek is, letöltöm PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live Gold játékokat ha aktiváltad fiókodra, akkor addig játszhatsz velük, amíg van Gold előfizetésed. Ha lejár, akkor már nem indíthatod el őket, de attól még megmaradnak, és ugyanúgy elindíthatod bármelyiket, ha újra előfizetsz.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Hozzáadod a játékaidhoz ("megveszed") és bármikor van élő Gold előfizetésed, eléred őket.
-
Wesder
félisten
Most hogy jön az Empire of Sin GamePass-ba, eszembe jutott hogy milyen jó lenne ha BC-s lenne a Classic Xboxos Godfather. Esetleg egy Remaster belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest