Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz 30z.Samu #42417 üzenetére

    Nem kell elengedni, meg temetni, én sem ezt tettem, szimplán a realitások talaján kéne szemlélni és ez a megjelenés óta jól látható módon nem az 1440p/60fps ennél a konzolnál, hanem 1080p/60fps. Előbbi majdnem kétszer annyi pixelt jelent a képernyőn, ez egy számottevő különbség.
    Bármely fejlesztő képes lenne végletekig optimalizálni a szoftverét, csak mindig az a kérdés, hogy megéri-e a belefektetett időt, energiát és pénzt. Mondjuk ha egy stúdió 6 hónapot eltölt bug hunttal és optimalizálással, akkor ezt az időt egy SIE stúdió egy célplatformra tudja összpontosítani, egy Xbox stúdiónál máris kettőre kell figyelni, egy 3rd partynál meg négy vagy több. Ismét csak objektíven szemlélve a helyzetet, nem várható el tőlük, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak az S portra úgy, hogy ez a konzol mégiscsak egy kisebb szelete a teljes piacnak és relatív nagyobb meló jó minőségben játékot fejleszteni rá. Nem éri meg egyszerűen.

    Ettől függetlenül a belsős stúdiók biztos a lehető legjobb minőséget célozzák meg minden szempontból és nem lesz problémájuk, én csak azt remélem, hogy a multiplatform játékok esetében a jövőben az ilyen agyrém dinamikus 1440p meg 30-60 között ugráló fps helyett inkább megcélzozzák a stabil 1080p felbontást lockolt 60 fps-sel. Ezzel járnánk jobban.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák