Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreed
tag
Sziasztok! Fiaimnak, 9 és 11 éves, cserélném le karácsonykor a PS3-at SS-re. Hétvégente egy délelőttöt szoktak játszani, többnyire egymással. Kedvenc játékaik a Minecraft, Fifa, Lego szériák. A nagyobbiknál régi vágy a Forza. Ezeket mindenképp fel kéne varázsolnom a konzolra. Ha jól értem, a legjobb és legolcsóbb megoldás, hogy minimum 12 hónapos Goldot vásárolok az aprón és az aktiválás után hozzácsapok egy hónap GPU-t, így lesz 12 hónapos ultimate előfizetésem. Még akkor is ez lenne a legjobb megoldás, ha Legokból csak egyet találtam, így valószínűleg máshonnan kell beszereznem majd?
-
Wesder
félisten
Bret Robbins CEO of Ascendant Studios says Immortals of Aveum will be coming to XboxGamePass & PsPlus
"Yes, we are talking to them about getting the game onto both of those services. We don't have a date yet, I'm pretty sure it's gonna happen, though."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz sityuka80 #121045 üzenetére
De van. A nagy világítós xbox gombot megnyomod és ott kezdőlap talán. (Sajnos nem vagyok gép előtt, így a pontos nevét nem tudom, reflexből nyomom ezeket.) Utána a játék ikonján maradva megnyomod a nagy világító xbox gombtól jobbra lévő kis apró gombot. Akkor bejön egy kis menü, annak az alján van a kilépés/bezárás gomb.
Így bonyolultnak hangzik és lehet, hogy rosszul is írtam, szóval aki gép előtt van és tudja miről van szó, az nézze már meg. Ha meg rosszul írtam, akkor javítson már ki. Köszönöm! 👍
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Zin
őstag
XSX-hez kotelezo a gyari fules? PC rol akarom a cuccaim ra kotni mennyire jo otlet? Eger,bill fulesem ugye van,csak azzal tudok gamelni joy felejtos nalam.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Thunder23
csendes tag
Hello.
Jól emlékszem hogy a Microsoft Xbox Controller mellé adnak 1 hónapos game pass előfizetést?[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz gianni85 #121033 üzenetére
Na hát akkor a Lies of P a te játékod, mert itt pontosan így működik. Illetve az új Lords of the Fallenben is kicsit hasonló a szisztéma.
Mi soulslike és mi nem egy elég ingoványos téma, én pl. a Sekirót nem tartom annak, a Team Ninja játékait viszont nagyon is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bpmcwap
senior tag
válasz parandroid #121032 üzenetére
Köszönöm a segítséget!!!! Nem kapkod, próbál, tapasztal, nem idegeskedik, kérdez és csak azután cselekszik!!! Köszönöm és elnézést, de engem teljesen frusztrál ez a gamer világ... nem szeretnék xar apa lenni, meg lúzer se a szemükben. Mindent SE akarok megadni nekik és elkényeztetni őket, de nem akarom, hogy miattam szaladjanak bele valami pofonba...
Túrista vagyok
-
gianni85
veterán
válasz parandroid #121032 üzenetére
Úgy értve külön platform, hogy ugyanazon accounttal egyszerre be tudsz jelentkezni egy xone és egy series gépre is. Vagy rosszul tudom??
-
gianni85
veterán
válasz Bad Pritt #121030 üzenetére
Ebből is látszik mekkora szakértője vagyok a stílusnak. Laikusként nekem akkor van/lenne rendben egy ilyen játék rendszere, ha van block és parry. Blocknál csökkented a bekapott sebzést, parry-nél meg fontos az időzítés, de elkerülöd a sebzést, esetleg stun-olod az ellenfelet.
régi souls játékoknál csak pár videót láttam, lehet pont mindig béna játékosok nyomták, de az lejött hogy nehéz így nem igazán foglalkoztam vele. PS4-en Nioh-t letoltam a setting miatt, de sokan mondják hogy a Nioh meg pl. Wo Long nem is soulslike…
-
parandroid
félisten
válasz gianni85 #121027 üzenetére
Dehogy külön platform… Ugyanaz a kettő. Csak azoknál a játékoknál van kavarás, aholkülön kell megvenni a series, meg a one verziót, de ez szerencsére ritka. Fortnite, Forza egyik sem ilyen.
Válaszok az eredeti kérdésekre:
Menni fog a kontroller a One-nal is.
Nem kell még egy gpu, egy elég, lehet egyszerre játszani. Az egyik gépet beállítod a sajátprofilod home konzoljának, a másikon beállítod a profilod automatikus bejelentkezésre. Így mindkét gépen akárki bejelentkezik, eléri a játékokat, ami a profilodon van. A felhős játékhoz nem értek, de ahogy eddig ment, úgy ezután is menni fog, akkor is, ha a másik két gyerek a fentiek szerint játszik a két konzolon a sajátprofiljával.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
veterán
válasz beyruth82 #121026 üzenetére
Kinek mi, van akinek a Sekiro a legnehezebb a parry szisztéma miatt, van akinek a bloodborne, Lies of P-t a közép mezőnybe sorolnám, mert itt lehet sokat farmolni és nem muszáj a parry! De mindenkinek más az ami bejön, vagy könnyebb illetve nehezebb! Én pár éve függtem rá erre a zsánerre, azóta gyakorlatilag mindet végig vittem illetve amit tudtam platináztam, mert a fő platform nálam a Playstation, de azért Xboxon is tolom a dolgokat 😀
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #121026 üzenetére
Ennél nincs jelenleg nehezebb soulslike. Hollow Knight, Crypt of the NecroDancer, Super Meat Boy meg hasonló agymenések vannak, amiktől még egy soulslike játékos haja is megőszül.
Jól ki van balanszolva a fejlődés, nem érdemes visszamenni farmolgatni, inkább azokon a pályákon menj végig többször, ahol épp tartasz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gianni85
veterán
válasz N.YCityBoy #121025 üzenetére
Azzal nem feltétlen lenne gondom, az lenne a nagyobb baj, ha nincs parry… talán a régi dark souls-ok voltak olyanok? Az idegesítene ha csak dodge-olni lehetne és bedarálnak szűk pályarészeken
-
-
veterán
válasz N.YCityBoy #121019 üzenetére
Tehat akkor ez még tapasztalt soulslike gamerként is egy nehezebb játék? Igyekszem farmolni. Visszmegyek a kezdeti pályákra és ott tök könnyen leverek mindenkit de alig kapok érte Ergo-t. Jelenleg így állok a 3. boss előtt:
[link] -
veterán
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #121018 üzenetére
Piros fèny villog a folyosó vègèn ahol a kar van, ès a kar elött egy deszkafal van, amit áttör a robot ha közel mész hozzá. Arra felè lesz, ahol a kèt Stalker is van. (róka ès fekete macska).
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #120573 üzenetére
Faxom katyvasz az egész Amint meglett a lánynak játék jöttek a gondok... van egy 360 ami szerencsére MÉG leköti a kicsilányt(12)... A nagylányom az én GPUmmal játszik a TV-n appon felhőben ami hétvégén agyvérzés, mert alig tud feljelentkezni, de a HL nem fog neki menni ha jól értem mert hiába GPU és megevett játék, nincs felhőben, szal kell neki a box. A fiunak viszont saját neve alatt van fortnite és Forza, amit szintén csak homeolt xbox alatt tudd játszani... Tök igaza volt annak aki azt írta, hogy nem fogom tudni elkerülni a 2 boxot... esélytelen.... három gyerekkel pláne - még úgy is hogy én nem is játszom! Most vettem egy használt csupasz(kontroller nélküli) ONE-t 80(€)-ért... elvileg szerdán jön. Ha jól értem, akkor a Series S kontrollerei jók lesznek hozzá. Azzal felhőben lehet játszani a frotnite-val és a forzával ugye???? EZ KÉRDÉS VOLT! Viszont egy időben, egy GPUval nem fog menni ha ketten két xboxxal akarnak játszani - egyik felhőben, másik a haverjával...? EZ IS EGY KÉRDÉS VOLT! Akkor kell még egy GPU? Ez is egy kérdés volt! Van nekem még egy régi 360-as accountom... arra gondoltam, arra teszek GPUt... Az eredeti lesz series S-en, ez meg a ONE-on... Ez így működik? EZ is egy kérdés volt!
És itt jön a GPU kérdés.... van ugye 1 éves core, ami 8 hónap GPU konvertálva.(?) Igen, ez is egy kérdés... Ha két 12 hónapos core-t veszek az összeadódik és lesz belőle 24 hónap, amit 16 hónap GPUra tudok konvertálni???
1 bocs hogy ennyire fillérbaxo vagyok, de valamit ennünk is kéne karácsonykor...
2 bocs hogy ennyire hülye vagyok hozzá, de baromira nem kötött le soha a játék - kivéve az NFS undergrund 1-2-t... amiről meg lehet ti nem is hallottatok...
Köszönöm ha valaki veszi az időt, energiát, fáratságot hozzám!
Válaszokat várom a hülye szőke vénember jeligére.... (természetesen felemás cipőkkel )[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
veterán
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #121019 üzenetére
Nem olyan nehèz egyèbkènt. Nekem csak egy Elden van a hátam mögött, mègis sikerült ezrezni a P-t.
Kezdtem ma egy új runt Surgeben, hátha most jobban megy. Anno talán az első Bosst levertem, most fèl óra után ment a törlés.
Utána kezdem egy új runt Sekiroban, de az is delete lett. Nem akar bejönni.
Megnèzem mèg a Surge 2-t hogy az mit tud, talán jobb lesz mint az 1.
-
veterán
-
veterán
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #121014 üzenetére
A savat le lehet engedni, utána meg semmi kihívás nincs benne, mert lassú mint a dög. Egyèbkènt az opcionális. Quartzot ad ha legyőzöd.
Egy kart kell meghúzni hogy leengedd a savat. Kicsit el van dugva, egy nagy robot örzi az egyik folyosó vègèn.
-
veterán
válasz N.YCityBoy #121013 üzenetére
Nagy szivatás ez a pálya amúgy. Tűz és sav labdákat dobalnak rám és a boss is egy savas medencében vár rám. Ok van par darab kemikáliám ami orvosolja ezeket de kb 5 darab ami semmire se elég. Nagyon nehéz a játék (nekem legalábbis), de nagyon tetszik mert igazi kihívást jelent nekem aki eddig egy far cryban is az easy modban játszott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz N.YCityBoy #120999 üzenetére
Nekem nem 1 óra volt eljutni oda hanem majdnem 16. Egész pontosan 15:56
(#121005) Bad Pritt
Igen egyetéretek.Igaz csak 2 pontom van/volt de úgy érzem az egyiket rossz helyre raktam ezért akarom újra elosztani. -
tutis
őstag
steeelseries nova 7x dongle hova megy? kontrollerbe?
egyébként melyik a jobb? 9x vagy nova 7x?http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
veterán
válasz Bad Pritt #121009 üzenetére
Nem hiszem, mert az alapjátékot is teljesen átalakították a userek siralmai miatt🙄 Amúgy jó lett nagyon, nekem év meglepetése, nem véletlenül játszottam végig Xboxon is😅 Lords of Fallen az milyen lett amúgy boxon? Ps5 elég bughalmaz, ezen az oldalon is ugyan olyan, vagy jobb a helyzet?
-
Bad Pritt
félisten
válasz N.YCityBoy #121008 üzenetére
Szerkesztés előtt válaszoltam, nem láttam. De igen, elég mélyen belenyúltak a játékmenetbe, kíváncsi leszek, hogy követik-e a From hagyományt és a DLC sokkal nehezebb lesz, mint az alap volt.
-
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz N.YCityBoy #121006 üzenetére
Szerintem rá se ismernél a játékra, annyival könnyebb most már.
-
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz N.YCityBoy #120999 üzenetére
Én a p-organt rengetegszer újraosztottam már az elejétől, mert rohadtul nem volt egyértelmű, mi mennyit számít.
-
veterán
válasz Wesder #121003 üzenetére
Jó tudni, mondjuk én megjelenéskor platináztam Ps5-ön, akkor még csak így lehetett
Akkor ezen is könnyítettek, ahogy olvastam vissza vették az enemyk nehézséget és néhány bosst is, ami elég gáz, mert amúgy is nagyon könnyű lett ez a játék 🙄 Nem is értem azokat akik panaszkodtak, minek játszanak akkor ilyen stílusú játékkal[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #121002 üzenetére
1.2-es patch óta nem így van.
-
veterán
válasz Wesder #121000 üzenetére
Nem Az aranyfáról csak a hozzávaló gold coint kapja, újra osztani a 7. fejezetben lehet Victor legyőzése után amit dob kulcsot , megnyílik egy külön hely azon a területen és ott van a nagy fa a kék hajú lánnyal, ott lehet újra osztani kizárólag! Plusz a későbbiekben pedig, ha visszamegy a vonatra ahol a játék kezdődött, ott is újra lehet majd osztani... [ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Az elmúlt két napban megpróbáltam újra hazudozni halál helyett, de béna vagyok, töröltem a fenébe. Totál nem érzem.
Veretem inkább a Bramblet meg a Dirt Rally 2.0-át, és behúzom a Callistot melléjük, úgyis belejöttem a stílusba. Nem egész 10 óra alatt hardon is megvolt a DS remake.
Jöhetne a trilógia többi része is felújítva.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest