Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
igen. Sőt Ps4 Pro-n és PS5-ön is ez lesz
Mint mondtam, view distance, textúra részletesség, shadow részletesség és hasonló dolgok lesznek mások Series X-en és PS5-ön szerintem.
Vagy annyira lusták hogy PS4 Pro-n meg X-en fog úgy futni mint elsőre a Unity, 20 FPS körül meg még ott sem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
aktív tag
Nekem déjà vu érzésem van: Ubisoft on Assassin's Creed Unity: 30fps "Feels More Cinematic"
Azt azért hozzá kell tenni, hogy anno az elég izmos PC-k is betérdeltek Unity alatt.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
keIdor
titán
Ubisoft Confirms Assassin’s Creed Valhalla Running at 4K@30 on Xbox Series X: [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hombre[EU]
veterán
Ez egy igazán jó ötlet
Guerrilla Collective: Full List of Developers and Publishers
11 Bit Studios (Frostpunk, This War of Mine)
Another Indie (SIMULACRA 2, Yuppie Psycho)
Coffee Stain Studios (Satisfactory, Deep Rock Galactic)
Fellow Traveller (In Other Waters, Neo Cab)
Funcom (Mutant Year Zero: Road to Eden, Conan Exiles)
Good Shepherd Entertainment (John Wick Hex, The Eternal Cylinder)
Headup (Bridge Constructor Portal, Pumpkin Jack)
Humble Publishing (Temtem, Forager)
Larian Studios (Baldur’s Gate III, Divinity: Original Sin II)
Modern Wolf (Necronator: Dead Wrong, Out There: Oceans of Time)
Paradox Interactive (Cities: Skylines, Stellaris)
Raw Fury (Kingdom Two Crowns, Atomicrops)
Rebellion (Sniper Elite 4, Zombie Army 4: Dead War)
Those Awesome Guys (Monster Prom, Move or Die, Floppy Knights)
Thunderful (SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, Lonely Mountains: Downhill)
United Label (Eldest Souls, Röki)
Versus Evil (The Banner Saga, Pillars of Eternity II: Deadfire)
Whitethorn Games (Aground, StarCrossed)
WINGS Interactive (Later Daters, Lord Winklebottom Investigates)
Ysbryd Games (WORLD OF HORROR, VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action)
ZA/UM (Disco Elysium)Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
De az MS joga megmarad, hogy időközönként változtasson a hivatalos forgalmazói áron. Persze ha akkorát bukik a forint, akkor örülünk majd ha enni tudunk nem XsX-et venni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NoOne1976
őstag
válasz Neoteric #4033 üzenetére
Hivatalos MS partnernél nem fog az ár változni, szerintem. Ott az MS megmondja, hogy ennyiért adom, te meg ennyiért, a forint kockázatot nem a bolt vállalja, hanem az MS. Nyilván valamilyen várható árfolyammal lövik be az árat, amit nem befolyásol 10-20Ft ide vagy oda.
Egy szürke boltnál viszont biztos, hogy az aktuális árfolyam számítani fog. -
Neoteric
addikt
válasz Beniii06 #4031 üzenetére
Forgasd a 200k-t megjelenesig, ugy jarsz legjobban. Ha ugyes vagy, akkor nem csak a Valhalla jar majd "ingyen" melle, hanem meg 2-3 masik jatek is. A tobb honapos arfolyamkockazatot meg nyilvan nem fogja benyleni egy bolt sem, majd szepen lesz egy aprobetu lap aljan amire tudnak hivatkozni, aztan kesz.
PSN: ne0teric_sAN
-
3L1T3
addikt
válasz Beniii06 #4029 üzenetére
Pedig ilyen szintű árfolyam ingadozás esetén előfordul, hogy nem tudják az előrendelői árat biztosítani. Erre külön fel is szokták hívni a figyelmet rendelés leadását követően.
Az XSX árát pedig így van, az MS fogja meghatározni. Ha eltérések vannak azok nem Microsoft partnerek.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #4030 üzenetére
A legutóbbi elemzések, amit olvastam 360-365 körüli árfolyamot valószínűsítenek harmadik negyedévre, most néztem, 348 Ft az árfolyam, így én azt javasolnám, hogy aki előrendelne és már van külön Ft-ban félretett összege, az váltson most, mert jelenleg 348 a közép árfolyam, ilyen ~200 000 Ft-os tételnél az már jelentős különbség lehet, ~7k Ft. Persze nézőpont kérdése, kinek mi a jelentős, úgy is vehetjük, hogy egy valhalla fog mellé ingyen járni.
Nem vagyok pénzügyi szakember, de ha elő akarnék rendelni, én biztosan így csinálnám.
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Beniii06 #4029 üzenetére
Ez bolt függő gondolom, de nem tudom. Nagyban függ majd a forint árfolyamától, de mivel az MS határozza meg az árat, így a bolt aszerint az ár szerint fogja az előrendelést megnyitni.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #4028 üzenetére
Olyan nincs, hogy előrendeled pl 180 000- ért augusztusban, de mire decemberben átvennéd, már sokat romlana a forint/eur árfolyam és akkor nem adnák oda, csak a korrigált áron pl 200 000? A különbözetet nem kérnék el vagy azt benyelné a bolt?
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
-
pzstm
titán
abszolút egy oldalon vagyunk...ha csak az 540 eur-t nézzük az is már 190ezer forint majdnem ma még...ősszel ki tudja mennyi lesz.....erre mondtam ha ez a meglepetésszerű, optimista becslés bejön akkoris a 200 reális
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gduck
addikt
Abban gondolom egyetértünk, hogy ha 500$ lesz az ára, akkor az európában 500€ lesz. Erre nálunk rájön az ÁFA miatt kb. 8% (ezt a múltkor elemezgettük itt a fórumban). Tehát akkor itthon az 500$-os SX 540€ lesz.
Az hogy az 3 évvel ezelőtt mennyit ért a forint és mennyi volt az euró, az ma semmit nem számít! Én is ettem még 50 filléres fagyit Sőt, elképzelhető hogy vásárló értéket nézve még olcsóbb is lesz az SX, mint anno 3 éve az X
De én sajnos nem hiszek ebben, szerintem drágább lesz ming 500$...
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Úgy 16-17 éve én is így gondolkoztam, amikor a 80 megás-es vinyóra kétnaponta mindig fel kellett másolgatni az xwinget vagy a mortal kombatot, vagy éppen a dune 2-t floppyról, ha játszani akartunk. Szar volt, nem szeretném újra, de megértem, ha valakinek ez elég. Én továbblépek.
-
Wesder
félisten
Érdekes mód, a mostani egy 1TB tàrhely is bőven elég. Nem kell egyszerre 80 jàtékot telepíteni.
Erre azutan jöttem rà, hogy a 3TB-os külső HDD meghalt. A jàtékok sem lesznek nagyobbak a tömörítések miatt. Annak fog kelleni a bővítőkàrtya, aki egyszerre 40 jàtékkal jàtszik. Most 20 jàték van a gépemen és így is van még egy 50-es szabad helyem. Ha kell valami az meg egy este alatt lejön, míg alszom. Még a RDR2 is egy este alatt jött le a 30mbps-es netemmel.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
ami ugyebár simán jelenthet 500USD-t, 500EUR-t, vagyis ugyanannyi lehetne mint amikor X indult, csak hát tudjuk hogy van pár helyi tényező ami nem rajtuk múlik...az, hogy forintban drágább lesz, az kb a mi bajunk, attól simán lehet, hogy valójában a konzol ugyanannyi lesz mint az X
-
oriic
HÁZIGAZDA
Geoff szerint a holnapi leleplezes csak egy fun reveal lesz. (Nem a Batman)
Live-Die-Respawn
-
NyMRooD
őstag
Mivel még az MS sem fixálta az árat, mert még várja, hogy mit lép a Sony, így nem hiszem, hogy ők tudnák a pontos árat, ettől függetlenül valószínűleg igaza van, kb 200 ezer Ft körül lesz (+/- 50 ezer Ft).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
Topikgazda
MS flight simulator: in-game vs. real life helyszínek:
https://imgur.com/gallery/hdWw4ds#4x09Y3tNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
melega
őstag
Srácok tegnap beszeltem a konzolvilággal telefono és azt mondták az xbox series x 200 ezer Ftos kategória lesz.
-
válasz hombre[EU] #3987 üzenetére
Azért ezt gondold át. Xcloud jó dolog, ez nem vitás, de durván jó net kell hozzá. Ami itt nyugaton nem alap, de sokszor magyarhonban sem.
Plusz pc, plusz telefon, plusz a kontroller. Így nekem már nem érné meg. Pedig van itthon 4 okostelefon, 4 xbox kontroller. De nem hiszem, hogy system seller pont lenne ez, mert ki akar 6 inches kijelzőn játszani? Nekem eddig is 1 előfizetésem volt a 2 xboxra, nekem elég. Családbarát konzolnak meg ott a switch. Az tényleg az. Legyen meg már a 4k 120 fps, az új xboxon, mert miért ne? Szerintem manapság pont ez lenne a lényeg, nem az, hogy az egész család együtt játszik. Azt már kitalálták a c64-en is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #4000 üzenetére
Gondolom platformfüggetlen alkotàs lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest