Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
Remélem nyár körül már elő lehet rendelni és tiszta lesz, hogy milyen verziók lesznek.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2397 üzenetére
Majd meglàtjuk hogy tényleg mit akarnak. A legjobb úgyis az lenne, ha csak az SX, a maga 12 TF-jàval 499$€-ért maradna. Mondjuk azt nem tudom, hogy egy olyan CPU, ami a SX-ben lesz, mennyivel dobnà meg a 6TF-os One X teljesítményét, ha bele lehetne rakni.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2394 üzenetére
Azért az SS ugyan azt hoznà mint az SX csak 4K helyett 1440p-ben, és ugye olcsóbban, simàn lehet hogy akkor inkàbb azt venném. 1080p -> 4K között én amúgy sem làtok különbséget, így a 1440p màr elég lenne.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #2394 üzenetére
Uborkaszezon van
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2393 üzenetére
Az a vicc, hogy egy olyan Twitter fiókra hagyatkozik minden cikk, ami nem arról híres, hogy jó belsős információi lennének. Egyszerűen csak relative sok a követője. Szerintem ezek a posztolók ebből élnek. Mint a PS5 esetében. Már minden geometriai alakban jelent meg cikk arról, hogy ez a végleges formája. Egy iparág épül ezekre a "leak"-ekre...
-
Carlos Padre
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #2388 üzenetére
Nem biztos, hogy csak Cloud Base technology kell majd hozzá, hanem elég lehet erre majd az AMD SoC. Nemrég jött ki egy Eurogamer cikk pont egy ilyen technológiával.
In Theory: Could the next-gen Switch use Nvidia DLSS AI upscaling?
Ugyanis ha egy Tegra X1 képes ilyesmire akkor a sokkal erősebb XsX/PS5 esetében is megoldható lehet.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2388 üzenetére
Ez sem egy rossz ötlet, csak akkor kérdés hogy ez telóra hogy lesz eljuttatva, mert elsődlegesen ugye oda szànjàk az xCloud-ot.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2386 üzenetére
Jó is lesz majd, ha a gép magàtól remastereli a jàtékokat.
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
Ne itt menjen már az OFF-os vírus téma! Köszi!
-
keIdor
titán
Annyira azért nem semmi, gondolom te sem szeretnéd hordozni, átküldeni nagyinak, nagypapinak akikre veszélyes is lehet. Illetve pont most írják, hogy károsíthatja a központi idegrendszert is. Sok az ismeretlen, ez egy új vírus.
Nem kell pánikolni, de szerintem senki nem szeretné elkapni, meg továbbadni az idős rokonoknak, maradjunk ennyiben...
-
pzstm
titán
válasz
NoOne1976 #2370 üzenetére
3 hétig kötelező home Office Redmondban, Ignite the Tour összes európai állomása szinte lefújva, magyar Tech Summit tegnap lett lefújva. Build konferencia is kérdéses és a szeptemberi nagy amerikai ignite-al kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást, de jelenleg kétséges hogy megtartják.
-
twi452
senior tag
Mondjuk részünkről kb teljesen mindegy, hogy egy nyilvános rendezvényről nézünk live stream-et vagy előre elkészített műsorról.
Max a kockák sikoltozása fog hiányozni valakinek a háttérből 😄 -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2374 üzenetére
Akkor kapja be a vírus
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez nem bizonyított dolog, kérlek ne kijelentő módba írjun ilyeneket egy közösségi fórumba. A vírus jelen van Ausztráliában is, ahol jelenleg épp kontinentális nyár van, szóval...
https://index.hu/techtud/2020/03/03/megment-e_minket_a_tavasz_a_koronavirustol/
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2371 üzenetére
Igen, csak a vírus nem szereti a meleget, az E3 meg ugye nyàron van. Nem baj, a Margit szigeten talàlt kullancsban lévő Kongói Vérlàz majd vàlta, és pànikolhatunk tovàbb.
-
NoOne1976
őstag
Igen, csakhogy a résztvevők nem előző nap találják ki, hogy ott lesznek-e cagy sem. És egy ilyen rendezvényt sem a megnyitás napján szojtak lefújni. Ha szépen sorban minden kiadó elkezdi bejelenteni, hogy nem mennek, akkor okafogyott az egész rendezvény. 3 indie céggel nem tartják meg.
Szerintem kulcskérdés, hogy az MS mit akar. Ha ők se mennének (Sonyt tudjuk, hogy nem lesz ott), és 3-4 nagy stúdió is így döntene, akkor miről szólna a rendezvény?
Szerintem most mindenhol megy az agyalás, hogy a-b-c terveket keszitsenek. -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #2367 üzenetére
Ha nem is fújják le (money), de épeszū cég nem fogja elküldeni az embereit 50.000 látogató közé...igaz,hogy még 2hónap, de...
-
keIdor
titán
válasz
l.skywalker #2367 üzenetére
Messze van még június. Addig bármi lehet.
-
l.skywalker
Topikgazda
LA'-ben szükségállapotot vezettek be a koronavírus miatt. Gyanítom ugrott az E3 is.
-
l.skywalker
Topikgazda
Dean Rymer is csatlakozott az inXile csapatához. Korábban olyan játékokon dolgozott, mint a Mass Effect, God of War etc.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #2363 üzenetére
Akkor még pár hónap
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #2363 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #2346 üzenetére
Sajnos közben kiderült, hogy valószínűleg kamu...
-
-
gduck
addikt
FM 2005-től mindig kétévente jött, de 2019 kimaradt. FH 2012-től szintén kétévente jött, "menetrend szerint" 2020-ban jönne a következő. Mindig váltották egymást.
De szerintem kizárt dolog, hogy a FH5 kiadása megelőzze a FM8 kiadását. Amúgy én se bánnám, ha ezt megtörténne
-
akva
tag
válasz
bulikavagyok #2354 üzenetére
A Horizon sorozat kvázi konkurrencia nélkül van (Crew-t, NFS-eket inkább hagyjuk), de tény, hogy a Motorsport nagyobb szám volt Xbox Classic-on, mint mostanában.
A Project Cars és az Assetto Corsa mellett már nem lehet azt mondani, hogy "ez a konzolos szimulátor", arcade-nek pedig nem olyan szórakoztató (mégiscsak körversenyekről szól)...
Én örülnék, ha az új Horizon "szimulátorosabb" lenne, viszont kevesebb legót, meg egyéb felesleges marháskodást pakolnék bele...
-
-
akva
tag
Rajtuk már nem, legfeljebb a Bungie-n.
A kérdés, hogy fog ez kinézni a gyakorlatban, és ezt úgy sem tudhatjuk előre. A patch-elés sok mindent jelenthet, nem tudni, mekkora munkával jár ez egyes esetekben - valószínűleg egyedi a dolog.
Nekem jobban eladná a konzolt 0 day, ha a kedvenceimet tudnám azonnal jobb minőségben tolni, mint pár nyitócím, ami szép, de amúgy olyan, amilyen.
-
akva
tag
válasz
l.skywalker #2344 üzenetére
- Playground Games showing FH4 4K/120fps on XSX
Jó lenne tudni, hogy ezt izomból tudja -e a konzol, vagy hónapok óta peccselgetik ezért a teljesítményért. Ha előbbi, akkor tényleg elkezdek reménykedni egy 1080/60 Destiny-ben. :D Mármint peccs nélkül...
Amúgy okos húzás, idén ugye nem jön új FH, de addig is a 4k tulajdonosok örülhetnek egy jobb framerate-nek... talán némi grafikai ráncfelvarrás is befigyel...
-
Wesder
titán
válasz
Sírni fogok, ha a FH4 4K@120 lesz.
Az unnamed meg tuti nem a FM8 lesz.Az azért szép ugràs ha 1080p@60-ról 4K@120-ra vàltanak.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Játék demók
remélem nem kamu
-
Def26
félisten
válasz
turn 10 "unnamed racing game"
-
l.skywalker
Topikgazda
Aszongyák ott lesz az Xbox Series X a március 5-ei AMD Financial Day-en és ezeket fogják mutatni:
- MS attends AMD Financial Day to demonstrate RDNA2 (March 5)
- Turn 10 "showing off an unnamed racing game in the rain" with Raytracing
- Playground Games showing FH4 4K/120fps on XSX
- Azure Raytracing by Playground Games second team, forest tease -
gduck
addikt
Nem probléma, mert már a XOX megvásárlása óta rakom félre a pénzt a következő genre
Így igazából meg se lehet érezni az árát. (Persze nem teljesen, mert -5 ezer havonta.) Remélem nem sokat kell majd ráfizetni XD
Amúgy még FULLHD TVm van, de még így sincs bennem semmi kétség a vásárlást illetően
-
gduck
addikt
válasz
Carlos Padre #2339 üzenetére
Helyesen: It will be worth the upgrade!
-
Carlos Padre
veterán
-
-
keIdor
titán
Most rámennek a frissítésre, jöjjön csak a 60-120Hz, jó az irány.:)
Rajta van a 8K, mert a HDMI 2.1-el a 7680x4320 60Hz-es jel kimegy egy ilyen kijelzőre, de én kétlem, hogy játékoknál ez most cél lenne. Csak nem...
Frissítés, Ray Tracing, jobb AI, jobb fizika, remélem ez lesz a cél... nekem a 60fps elég egyébként, controllernél nem kell több. -
Crytek
nagyúr
"nekem egyre inkább úgy tűnik elég a népnek a 4k és "környéke"
Csak egy kérdés: Hova akarna az a bizonyos nép a 4K-nál többet? Mikor az még csak most kezd el valamennyire beszivárogni a nappalikba? Halkan jegyzem meg egy értelmes TV játékra 320knál kezdődik és ez még csak QLED és nem a beégős OLED ami drágább is ennél.
-
Def26
félisten
Nem sok különbség látszik. Nekem az jutott eszembe, hogy ezen a szinten már nem is annyira lehet döntő csak a TF -ra alapozni. Eddig ment a grafikára való gyúrás (ps4 xbox one), most meg, nekem egyre inkább úgy tűnik elég a népnek a 4k és "környéke".
Az hogy a box 12FT a ps5 meg mondjuk 9TF (tipp, direkt írtam jóval kevesebbet), szerintem nem fog számottevően számítani.
-
keIdor
titán
Ismét egy érdekes videó a DigitalFoundrytól. Megosztom, mert nekem tetszett. [link]
Igaz a jelenlegi PC portokkal csak, de megpróbálták szimulálni a 4TF, 9TF hardvert és a skálázhatóságot, amiről elvileg a két vagy három(?) új gép fog szólni. 1440p, 2160p-n nagyon hasonló a sebesség, valamint érdekes valóban, hogy a Navi 4.3TF gyorsabb, mint a Hawaii vagy Polaris 6TF. Egy játék kivételével... nagyon kíváncsi leszek a 12TF-re.Persze többször felhívják rá a figyelmet, hogy ez csak szimulálás, nem stimmel sem a sávszélesség, a hardver sem ilyen formában lesz tálalva (eleve APU lesz) nem prev-gen címekkel és nem ilyen formában, de érdekességnek valóban jók az ilyen videók, talán valami kiindulási alapot adhat. Ezt említik is többször.
Stimmelt az eddigi gondolatom, hogy a jelenlegi generációnál brutális CPU limit van, ezért nem tudnának 1080p 120fps-t mondjuk, hiába csökkentenék a felbontást. De erre egy új generációs 4TF Xbox (vagy PS) képes a sokkal erősebb CPU miatt, mondjuk e-sport játékokra simán megfelelő lehet egy Lockhart, igény is lenne rá.
-
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2327 üzenetére
Én csak sajàt jàtékokról beszéltem most. A Halo MCC-t is inkàbb megvették Steam-en, minthogy GamePass-szal meg WinStore-ral szórakozzanak. Topseller volt Steam-en, pedig csak a Reach volt kész.
-
PC-n a pénz a játékokból nem az MS-hez/MS-en keresztül megy... ott csak a saját játékaiból jön a pénz.
Az elenyésző (relative) ahhoz képest amit konzolon tud beszedni az eladott (minden) játékok után. Persze a GP-re igaz... az egy jó szolgáltatás lehet, csak ugye az a fránya store kell hozzá.
Az ideális nekik még mindig az lenne, ha boxon használnál mindent és ott költenéd a pénzed mindenre ami játék meg szolgáltatás.Az utóbbi igen... szerintem az igazi deal amiért ennyire pörögnek ezen a cloud témán az a mobil.
Elég csak megnézni hol van az igazi pénz a mostani játékbizniszben... nem csoda ha oda akarnak betörni.
Szinte biztos vagyok hogy a google és a MS szeme előtt is ez lebeg, nem a PC/xbox streaming játékosok. -
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2325 üzenetére
A hw bàzis làtod hogy megvan. PC/Box, és ha valami csoda folytàn jàtszható lesz az xCloud normàlisan, akkor meg majdnem az összes mobil.
-
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2323 üzenetére
A 21-155millàs Xbox/PS2 utàn is lelőhették volna, de szerencsére nem tették. Tisztàn làtszik hogy szoftver és szolgàltatàseladàs a fő szempont, és nem a hardver. Màskülönben nem lennének belengetve a userfriendly intézkedések.
-
Veszteséges semmiképp sem... legalábbis nem gondolnám. De azért az igazi sikertől is messze van valszeg... a 360 után egyenesen buktának értékelhető.
Szerintem a szerencse az, hogy MS türelmes most... és Spencer kapott időt végigvinni a koncepcióját. De ha hamarosan nem fog ez igazán javulni, szerintem le fogják lőni ebben a formájában ezt a projektet. -
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2321 üzenetére
A mostani generàció végén is dollàrmilliàrdokat ölnek az SX-be, így valszeg a One generàció nem volt (annyira) veszteséges. Mondjuk MS szereti égetni a pénzt, úgyhogy fene tudja.
-
Azért üzletileg nem mindegy, ha nem hoz elég pénzt a dolog, akkor előbb utóbb a részvényesek meg az igazgatóság lelövi a dolgot.
Szóval azért nem mindegy hányan vesznek majd SX-et és mekkora a bázisa, szerintem nagyonis érdekli őket.Alapvetően azért írtam amit, mert a PC árak növekedésével volt (van? lenne?) esélye átcsábítani a népet... ebben pedig egy tényleges közös library sokat segíthetne...
Persze biztos sok PCs örül, hogy végre játszhat eddig csak konzolon elérhető címekkel... de a valódi nyereség MS szemszögből a másik irány lenne. Ha valahogy integrálni lehetne a PC-n meglévő játékaid... az killer lenne (lett volna).
A Game Pass PC és a playanywhere alapján van olyan konstrukció amivel meg lehetett volna győzni a nagyobb jogtulajdonosokat, hogy menjenek bele egyfajta olyan deal-be, hogy Steamről áthozhasd a játékaid egy részét... meg persze MS is tolhatta volna Steam-re a címeit úgy, hogy nem a kínos store-t kell használni, amit utál a játékos társadalom PC-n.
(biztos hogy van egy olyan felállás hogy win-win lenne minden félnek)De végülis ez mindegy, mert csak egy álom.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2319 üzenetére
Nekik az a lényeg hogy legyen hol eladni az XGS jàtékokat. Ha Steamen veszik, akkor $ ha WinStore-ban Gamepassoljàk szintén $, ha Xboxot veszel akkor is.
Sony most megint építheti fel a jàtékosbàzisàt, míg MS-nél ez a bàzis a PC bevonàsa miatt viszonylag àllandó. Vàlalati szempontból ez teljesen előnyös, az meg hogy tisztàn SX jàtékosbàzis a 9. gen közepén mekkora lesz, szerintem semennyire sem érdekli őket. Ez a jàtékosnak fontos ha BF, Cod, meg tàrsait akar jàtszani, bàr Crossplay ezen is segíthet.
-
Nem ez a gátja a dolognak... hanem a store rossz híre meg alkalmatlansága.
Ha meg Steam-re veszed, oda nem szól a game pass meg a play anywhere... igy bukta a multiplatformosdi. Mármint konzol szempontból lényegtelen.
Én még mindig azt mondom az igazi killer feature az a Steam-el való valamilyen házasság/integráció lett volna (PCs szemszöből)... de hát ez van.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2317 üzenetére
Nem értem a PC-seket. Nincs gond, hàt csinàlnak maguknak.
MS jàtékai Steam-re is jönnek az így jó selling point.
-
Wesder
titán
Mekkora lehet az a PC tàbor, amire az MS tàmaszkodni akar? Ne legyünk nagyon elrugaszkodottak, legyen a halmazban minden olyan PC, ami minimum 720p@60-nal képes futattni a 8. generàció (2013-2020) jàtékait tekintve az alap Xbox One képességeit.
-
AMD Power
titán
A Microsoft közleményt adott ki arról, hogy a koronavírus milyen hatással lesz az üzletükre
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker #2304 üzenetére
Igen, de sajnos jelenleg ez is elég bugos. Nekem rengeteg problémám van vele. Sokszor jól működik, sokszor viszont nem.
Remélem az "új verzió" jobban fog működni
-
sp8787
addikt
válasz
l.skywalker #2308 üzenetére
Tenyleg, az ACO/W3-nal ez valoban hasznos lett volna.
De most kb. az a menetrend ,hogy elinditom az adott jatekot, megnezem szenved e vki vhol,kell e neki segitseg, es utana vissza.
Az AC/W meg meg gondolom sok jateknal nem kell ilyennel foglalkozni. -
Carlos Padre
veterán
válasz
Azt ő nem ismeri
-
sp8787
addikt
-
Moby
veterán
Épp ez lesz itt a kérdés: kinek akarnak kedvezni. A játékosoknak? Mert akkor mandatory feature lesz. Nem csak a MS-nál kérdés ez, ugyanezt fogja tudni a PS5-is. Ott is kérdéses ez. Persze nem alapvetően fogja ez felrúgni a játékmechanikai megoldásokat, de aki eddig ezzel "szórakozott", az többé nem nagyon fog tudni
Nem nagy dráma, ki kel majd találni valami más játékosszopatást. Az meg menni szokott
/Elég lényeges feature, sokan használják. A mostani eléggé fapad, nem csak azért, mert egy játékra megy csak, hanem azért, mert életben kell tartani a ramot, illetve tartalmát, akár napokon, heteken keresztül. Nem túl ződ, és nem is túl stabil. Na ez nem lesz. Mehet totál poweroffra is a gép.
-
sp8787
addikt
válasz
Carlos Padre #2303 üzenetére
Most ,hogy mondod tenyleg emlekszem vmi ilyen Suspend opciora.
Mondjuk en ezzel vszinu ugy voltam ,hogy nem erdekel.
A download reszet az tudom ,hogy beallitottam mert az sztem fontosabb.Ez egyebkent most barmelyik konzolrol is beszelunk olyan lenyeges ficsor lenne?
Nem tudom kinek milyen szokasai vannak de en elinditom a gepet ami eleve "minimalis" ido sztem. Utana elinditiom a jatekot kilepek es elolvasom a chatgroupjaimat meg a community wallokat.Majd ezutan vissza a jatekba.De ha csinalnak ilyen szolgaltatast akkor ezekszerint csak van olyan reteg aki 3 s-en belul mar jatszani akar. Amit mondjuk nem ertek meg de biztos van akinek erre van igenye.
-
Madoc
veterán
válasz
És egy játék melett jelenleg egy appot is indíthatsz nyugodtan, akkor is folytathatod a játékot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2303 üzenetére
One-on is így van most. Egy játékot tud stand-by tartani. Ha indítok egy másik játékot, akkor kuka
-
Carlos Padre
veterán
Psen ez úgy működik, hogy bárhol lerakod alvó módba legközelebb ugyanott folytatod ha nem volt közben áramszünet. De jelenleg ez csak egyszerre egy játékkal működik. Ha valaki elindít egy másik játékot ugyanúgy buksz minden nem mentett állást. Az MS megoldása mindkét esetre megoldás lehet.
-
sp8787
addikt
válasz
l.skywalker #2300 üzenetére
Ertettem en.
Csak azt irtam le ,hogy hiaba is lesz ilyen ficsor a From/TN...etc. ugyis meg fogja oldani ,hogy ezzel ugymond ne lehessen "visszaelni" mivel ezzel ezen jatekok egyik lenyeges jatekmechanikai elemet iktatnak ki.
Egyebkent a From jatekok valojaban nem is olyan jo peldak mivel szinte folyamatosan mentenek es ha kilepsz a palya kozepen onna tudod folytatni. Hasonlo stilusban egy masik jateknal eleve nem lehet csak bizonyos pontokon menteni mig a From jatekok szinte folyamatosan mentenek.Ugyhogy ez a "felhasznalobarat" ficsor ugymond kiiktatna egy jelentos ha nem a legfontosabb elemet az adott jatekbol amit sztem a keszitok nem igazan dijaznanak.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #2299 üzenetére
Persze, én sem erre gondoltam. Nade mára komplett zsánerek merítenek abból, hogy nem megállíható a játékmenet. Ami persze ma már igazából nincs, mert az összes konzol képes standby-ba tenni magát, nade egy játékra. És hát kevesen ásták el a konzoljukat hónapokra a földbe, ha kemény volt egy bossfight valahol, és vettek másikat, hogy játszhassanak más játékkal
Ez azért egy merőben új helyzetet teremt ezeknek.
/ezzel együtt amit írsz még az is kivitelezhető lenne egy ilyen rendszerrel. Kevéssé valószínű, hogy a belengetett feature ilyet is tudna, meg eléggé tárhelyigényes lenne, de alapvetően kivitelezhető lenne ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest