Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wesder
félisten
válasz Tentalus #297 üzenetére
Ott bukik meg a gondolatmeneted, ha màr a
parasztvàsàrló visszakérdez, akkor az eladó elmagyaràzza neki hogy melyik X melyik. A gyerek meg nyílvàn apukànak megmondta hogy az új X-et szeretné.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20411392 #296 üzenetére
Én sose voltam termék vonal fanatikus. De kaptam melóban egy iPhone SE-t és nagyon megtetszett.
Aztán vettem egy 6S-t a feleségemnek az meg rossz választásnak bizonyult.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Tentalus
tag
Többtucat jól fizetett marketinges nem tudott ennél jobb nevet kitalálni?! Ez a név tragikus...
Csakszólok, hogy a névválasztásba bukott bele bele a Nintendo Wii U-val is, a nagysikerű Wii után a potenciális vásárlók többsége észre se vette, hogy új konzol van a piacon, azt hitték a Wii U az egy kiegészítő vagy ilyesmi...Apuka 2020 karácsonyán : az új konzolt keresem. Valami Xbox izé X.
Eladó : Van Xbox van X 120-ért meg van Xbox Sziriösz X 200-ért
Apuka : Miért mondja kétszer hogy van? Elshizem én... Akkor azt az olcsóbb Van Xbox-ot kérem, az a miaszösz túl drága.
-
törölt tag
Ez nem 'szerintem - nem szerintem' kérdés. Elég szétnézni a zinterneten. Megy az adok kapok.
A legutóbbi sajtreszelős témakör sem éppen a szakmai elismerés része. Vagy előtte a 990$-os állvány. Vagy előtte a 'felrobbanás'. Vagy előtte a ...Amúgy én is szeretem a termékeiket, de az áruk miatt inkább mást veszek, ami ugyanúgy kielégíti a vágyaimat, csak olcsóbban.
-
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #289 üzenetére
Nekem minden PC ami nem konzol.
DaveHutt
Egy One X utàn szerintem a minőséggel nem lesz baj.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #287 üzenetére
Biztosan. Aztàn majd ha megy a síràs hogy a PS5 is porszívó meg radírozd, meg pasztàzd magad, mert a Sony képtelen hűtést tervezni, akkor megint csak a pislogàs lesz. Màr PS4-nél sem értettem ezt. Na meg a màsik az az 1 év garancia amit a gépre kapsz.
Azért remélhetőleg màr ott is lesz normàlis hűtés, mert kelleni fog nagyon is. Az Apple gépét is így fikàztàk mikor a hasonló hűtéssel dobta piacra? Gondolom nem, mert az PC.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #274 üzenetére
Most mit vered magad? Èn is ki vagyok onnan tiltva örökre...pedig a dobozt vèdtem....
-
törölt tag
-
Sinu
senior tag
-
Edgar2621
őstag
válasz l.skywalker #247 üzenetére
Heroes 3 és Championship manager hot seat, hagyjuk is, nem baj hogy nincs róluk statisztika
XO: Gollami26
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #276 üzenetére
Amikor elég háztartásban található lesz egy ilyen kis torony, akkor előjön majd a lábuk, és leigázzák a világot, mint a dalekok
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #276 üzenetére
Az új MS székhàz?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #274 üzenetére
Nem tudom mit mondtàl a One topikban, de nem hiszem hogy innen csak úgy kiraknànak.
-
birorichard
őstag
Hat ja izlesesebb meg ergonomikusabbnak tunik, de szerintem pont egy olyan funkcio ez, amire boven jo vmi kombinacio mint ahogy most is van. szerintem egy olyan gombnak ami az ido 99%ban csak a helyet foglalja, nincs helye egy kontrolleren, de aztan lehet h csak en nem hasznalom, minenki mas meg imadja meg nyomkodja.
bar oszintent, csodalkoznek, mert tetulassu, allandoan bedobalja a kis notifit bal fentre, hogy aztan meg veletlenul se tudj sorozatban esetleg csinalni meg parat kepet, ha valami jo action van, mert erre eppenseggel pont jo lenne egy dedikalt gomb... -
Wesder
félisten
válasz Baltazár123 #270 üzenetére
Ugyan. Ultranyíró sokkal rosszabb.
-
Tegla80
addikt
válasz Carlos Padre #261 üzenetére
En hirdetek is.
alza/xbox series x: 131.800+afa[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #268 üzenetére
Nem fog kapni banànt, csak ha ràszolgàl.
-
hombre[EU]
veterán
Vajon a konzol megjelenése elōtt vagy csak után kapod meg a bant?
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
Welcome
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #265 üzenetére
Igen csak nem jól működik!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
válasz birorichard #262 üzenetére
Még mindig jobb, mint ahogy DS4-en van megoldva.
-
Carlos Padre
veterán
-
birorichard
őstag
válasz l.skywalker #251 üzenetére
Ezt a share gombot pedig mar a ps-en sem ertettem, h minek ra dedikalt gomb.
-
Carlos Padre
veterán
Csak a kommenteket jöttem olvasni
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Maxxy10
addikt
Ebből lesz Scarlett Edition mint ahogy a 1X Scorpion edition?
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #257 üzenetére
Biztos, hogy változni fog. Már csak azért is mert eleve a share gomb is dedikált felületet kap.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új dashboard.
-
gamerthor
csendes újonc
Pár napja még arról volt szó, hogy a Project Scarlett név alatt 2 termék is fut, az Anaconda(high-end gép) és a Lockhart(főleg a cloud gaminget célozza)- ez most melyik lenne?
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #250 üzenetére
Mert valódi emberek széteffektezve,hogy gamenek tūnjön akkor nem volt budget megcsinálni és élōszereplōs volt, szerintem itt is, ha nem akkor wow!
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
Jogos és még nem esett szó az új kontrollerről se részleteiben:
"Az Xbox X sorozat mellett bemutattuk az új Xbox vezeték nélküli vezérlőt is. Mérete és alakja finomításra került, hogy még szélesebb körben tudják a felhasználók használni, valamint egy új "Megosztás" gomb került kialakításra, amely egyszerűvé teszi a képernyőképek és játékklippek rögzítését, valamint az Xbox Elite Series 2 vezeték nélküli vezérlőből származó fejlett D-padot is megkapta. Az új Xbox vezeték nélküli vezérlő kompatibilis lesz az Xbox One és a Windows 10 számítógépekkel, és minden Xbox Series X-hez tartozék."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #248 üzenetére
Igen, csak épp kipróbáltam de pont annál a játéknál nagyon tetszik a mimika.
A Star Wars Battlefront 2-ben és a Jedi Fallen Order-ben nagyon nem tetszik. Mindkettő olyan mintha le akarna esni a gumimaszk a fejükről.
-
moqs7419
csendes tag
válasz l.skywalker #247 üzenetére
Hát igen...nálam a konzolozás elsődlegesen mindig a közösségi játék élményekről szól leginkább...meg a piálásról haverokkal ...van hogy a 120"-os vászonból/projektoron toljuk ilyenkor/ nem látok semmit ...ilyenkor drága jó Sityu barátom győzedelmes mosollyal ül pöffeszkedve a kanapén lealázva engem és Lacus barátomat...később persze elkomorodik az arca és megszólal: józanodtok mi!?...
-
hombre[EU]
veterán
A Hellblade2 UE4 fog használni (talán ) és már a Quixel adatbázisából/toolsokkal dolgozik.
Senuanál szerintem live-actiont használtak (mint az elsō részben),mert kegyetlen a mimikájaLife, Uh, Finds A Way
-
-
moqs7419
csendes tag
válasz l.skywalker #243 üzenetére
Azért ott van az az "s"betű is ám /éveS/
-
moqs7419
csendes tag
válasz moqs7419 #241 üzenetére
Ráadásul egy kihalt állatfaj ,mivel nálam még mindig az első helyen áll a négyes osztott képernyőn való játék...már 20 éve összejárunk haverokkal /egyre kevesebbszer sajnos/ és erre az xbox a legalkalmasabb gép nekünk....Ghost recon 2 és Cod waw még ma is pörög nálunk...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20411392 #240 üzenetére
De nem erről volt szó, hanem a PS3 vs. Xbox360 versenyről. (87 vs. 85)
Ha így nézzük akkor Xbox One vs. Xbox 360 egy orbitális bukó.
Vagy a PS2 vs. PS4 is bukó.A Playstation a PS2 óta redukálja a táborát
[ Szerkesztve ]
-
moqs7419
csendes tag
válasz l.skywalker #239 üzenetére
Egy 45 éves hüséges olvasótok....és ahogy lentebb is írták pontosítva a számokat PS2-PS3...
-
törölt tag
-
moqs7419
csendes tag
Mivel bejelentették a teljes visszafele kompatibilitást/előfizetésekre is/ nálam elsőnapos az XSEX
-
moqs7419
csendes tag
válasz l.skywalker #220 üzenetére
156 millióról ~83 millióra redukálta táborát...nagy győzelem
-
AMD Power
titán
Elosszor nem arrol volt szo,hogy az E3-on jelentik be? Fizikalis parameterekrol tudni valamit? Cm szelesseg, magassag stb....?!
-
LoGeN90
aktív tag
válasz l.skywalker #225 üzenetére
Nem, ez nem lehet...nincs az az isten.
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen, ezért mondom, hogy fene tudja.
Habár szerintem ez a X series bejelentés az első mióta én konzolfejlesztést követek, hogy hamarabb tudtuk meg hogy néz ki a konzol maga, mint a devkit
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #225 üzenetére
jobbfelül a képen PS4 devkit van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
LoGeN90
aktív tag
válasz l.skywalker #221 üzenetére
Az a nyakpárna féleség?
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #220 üzenetére
Erre írtam, hogy tanultak belőle.
-
LoGeN90
aktív tag
Nyilván az MS-nek kell teperni, nem is kicsit. Kezdésnek ez az eltérő dizájn szerintem nem rossz. Azt tudjuk, hogy bivaly erős lesz a gép és ha a Hellblade II -hoz hasonló exkluziv cimek jonnke (az lesz?! ), akkor egy sokkal nagyobb verseny várható a Microsoft és a Sony között (aminek ugye mi, felhasználók leszünk a nyertesei),
-
LoGeN90
aktív tag
válasz l.skywalker #214 üzenetére
lebuktam, na akkor csak 3.
-
Wesder
félisten
Nem hiszem. Rendesen alapozott a PS4-gyel a Sony. PS2-t is azért vitték, mert az MS akkor lépett piacra az Xbox-szal. A következő generàcióba meg nagy arccal mentek és bele is szaladtak 1-2 pofonba, amiből tanultak, míg az MS meg elbízta magàt a 360 utàn.
Jó esetben egy kiegyenlített küzdelem lesz, mégjobb esetben meg marad a One-PS4 felàllàs.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Én mondom, szerintem nagyon elvált már egymástól a 2 cég stratégiája.
Papíron a Nintendo-t is beleveszeik a "versenybe" de már nagyon mások a "termékeik" és azoknak a rendeltetésük.
Xbox nincs szolgáltatások garmadája nélkül
PS nincs exkluzivitás nélkül
Nintendo pedig Mario nélkülA multiplatform kiadók meg nagy ritkán gurítanak olyat, hogy azt mondhassuk, hogy valamiért ez vagy az a konzol éri meg jobban.
Én úgy érzem, hogy annyira különböznek, hogy ha most lennék első konzol vásárlás előtt és mindazokkal az ismeretekkel fel lennék vértezve, amikkel most már fel vagyok, nagyon komoly dilemma lenne mit válasszak.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz Baltazár123 #205 üzenetére
Mi van azokkal akik monitoron játszanak? Nekik ez a design jobb is, mert kevesebb helyet foglal állva. Akik az évek alatt megvettek egy csomó játékot és az összes ismerősük boxon játszik, szerinted át fognak menni PS-re, mert a kialakítás miatt 3 percet gondolkodni kell az új helyről? Én kapásból 4 helyre tudnám tenni ahol jól nézne ki.
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #211 üzenetére
Valszeg teljesen nyitott. Szellőzès megoldva.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #209 üzenetére
Akkor rosszul értelmeztem. Mindenesetre az áránál jobban érdekel már a 3 másik eddig nem látott oldala
-
Wesder
félisten
válasz Baltazár123 #207 üzenetére
Vegyél nyugodtan PS5-öt.
Vicc amúgy hogy sokan nextgen elött egy évvel màr a PS5-nek adtàk a generàciót, merthàthogynézezki meg miezanév???
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #197 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem lehet. Arra valaszoltam hogy sziv alul ha all.
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Baltazár123 #205 üzenetére
Ba.zod, most komolyan a képet nézted meg az egészben? Akkor minek beszélgetünk itt egyáltalán? A kép alapján ez egy hasábburgonya készítő.
https://news.xbox.com/en-us/2019/12/12/microsoft-unveils-xbox-series-x/ olvass:
"Its industrial design enables us to deliver four times the processing power of Xbox One X in the most quiet and efficient way, something that is critically important in delivering truly immersive gameplay. We also designed Xbox Series X to support both vertical and horizontal orientation. It's bold and unique, very much like our fans around the world and the team of collaborators and innovators who built it."
Ezt mondják a KÉSZÍTŐK!
(#207) Baltazár123: az jó, ha körbejárod. De a véremmel akarod kifizetni vagy minek szívod?
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
Beszélgetünk egy témáról, legalábbis eddig így gondoltam. Nincs mindig mögöttes aljas szándék minden mondat mögött.
Megpróbálom körbejárni a témát. Még nem döntöttem el, hogy ezt veszem-e vagy inkább megy a fat be valamelyik gyerekhez és nem barmolom szét a bútort, hanem jön egy ps5. Nyilván meg kell várni, hogy ott mit gurítanak. -
Wesder
félisten
válasz Baltazár123 #199 üzenetére
Úgy aggódsz itt az Xbox SX eladàsok miatt, mintha részvényes lennél.
-
Baltazár123
senior tag
válasz l.skywalker #197 üzenetére
Elforgatták az eredeti képet képnézegetőben és azt tették be illusztrációnak Nagyon gagyi.
Van egyébként a jobb oldalán szellőzőrács? Talán majd jönnek képek róla. Ha van, akkor kicsit jobb a helyzet szellőzés ügyileg, de az gond lesz, hogy elfektetve bitang sok hely kéne oldalra neki, szerintem legalább 30-50cm -
törölt tag
Én bízom a sanyiban, hogy a ps5 nem porszívó lesz. Legyen bármekkora mérete, csak legyen halk. Önző módon egyáltalán nem érdekel, ha valakinél nem fér el, csak ne legyen hangos.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Amúgy tuti van még a fektetéshez valami trükk, mert az egész bemutatóban csak 3 oldalát lehetett látni. A lemezes oldalt, az egyik sima oldalt és a homorú, ződes tetejét.
-
l.skywalker
Topikgazda
Amit eddig a PS5-ből láttunk, idén csak megosztó konzolok lesznek akkor. Én biztos nem azok alapján fogok konzolt vásárolni, hogy mi fér be a szekrénybe. Ha lehet megveszem mindkét gyártóét, ha nem akkor azt ami a legjobb döntés nekem. Ha a szekrény kicsi, rajzolok rá szárnyakat és kib.zom az ablakon.
-
őstag
válasz Baltazár123 #169 üzenetére
Van aki a régi fat-hoz szabta testre a polcot, lesz majd aki az új genhez fogja.
Fektetve kb. akkora lehet, mint három X egymáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest