Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Bad Pritt #42415 üzenetére
Még kár lenne temetni az S-t, egyébként véleményem szerint azért is lövik be inkább 1080p-re a játékokat, mert az a "megszokott" felbontást, azt használják gyakrabban, így ez a fejlesztőknek egy amolyan kiskapu. Másfelől pedig ha a 1st party címeket képesek 1440p-re optimalizálni, akkor a 3rd party fejlesztők is képesek lennének rá. Harmadrészt pedig még az X sem képes tartani kb sehol a natív 4K-s felbontást, ez több játéknál is fellelhető, 12TF ide vagy oda. És a fejlesztők el sem engedhetik az S-t korlátai ellenére sem, ugyanis elég sokan választották ezt a gépet és nagyon szeretik. Eddig nem nagyon hallottam/olvastam negatív véleményt azoktól, akik birtokolják ezt a kis masinát. Nyilván helyén kell kezelni, de egyáltalán nem rossz ez a kis budget konzol. Személy szerint én is rosszabbra számítottam.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest