Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Live Gold játékokat hogyan lehet megtartani? Mondjuk ha később szeretnék vele majd játszani.
Úgy rémlik valaki kérdezte múltkor, de nem találom a hozzászólások között.Köszönöm a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bagyulajuve
addikt
Hellbalde-del játszik valaki itt SX-en?
nálam folyamatosan megszűnik a kontrollerrel a kapcsolat játék közben pár másodperce és olyan mintha mindig restartolna a konmtrollerja és a napokban ki akartam próbálni az FM2021-et, ott meg az Y nem akart működni
Resistencia eterna
-
Bad Pritt
félisten
Oh az aranykor, Imperium Galactica, Swine, Theocracy, Panzers, Armies of Exigo meg szintén a Black Hole-tól a méltatlanul elfeledett Mark of Chaos.
IG 2 mai napig szerintem az egyik legjobb real time space 4X, de pl. meglepő módon a két Black Hole játékon fogott legkevesebbet az idő.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
Q: Do you have any plans to release the title on consoles, too? If so, would it be on next-gen only?
A: No, we will not be able to port the game to your NES, but we are considering the next-gen consoles. Wait for a special announcement.
Life, Uh, Finds A Way
-
S@c@
őstag
Az uj frissites ota nem lett sotetebb a kep? Vagy csak placebo?
-
addikt
Egész korrekt cikk a magyar játékfejlesztésről, Zen Studios -ról, NeocoreGames -ről...stb. Múltról, jelenről, jövőről. Konzolokkal kapcsolatban is. Hátha valakit még érdekel és nem látta/olvasta tegnap.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
Tegnap toltam Valhallát.
Kikötöttünk Angliában és a játék volt olyan kedves és 7 óra játék után közölte Velem, hogy egyébként most kezdődik igazából. Hát eddig ez mi volt? Tutorial? Nem nagyon játszottam eddig AC-kel, de ez nagyon tetszik. Illetve az Origins is bejött, azzal is játszottam, aztán megjelent a God of War és feledésbe merült. Lehet, hogy majd a későbbiekben beszerzem és nekifutok újra.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Norb79
őstag
Ha más nem, ilyen techdemó szempontból is érdekes belenézni. Szerintem a gears5 és a forza horizon4 mutatja jelenleg mire képes a cucc grafika terén.
/szerk: Már azon x/s patches játékok közül, amikkel játszottam, és minden sajna még nem, szóval lehet van még ilyen, de nekem az eddigi merítésből ez a kettő ugrik ki.[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
Reggelt..
Mint ugye mindenki tudja MÁR 20 Bethesda játék került be a game passba..
Na most ezek közül van olyan amelyikbe van Magyar felirat...?
Erről van valakinek valami info..?[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
-
_ak_
addikt
Cobtrolban mennyire kell feltápolni
előtt? Több mint egy órája próbálom kinyírni, de halhatatlanság és szinte azonnal visszatöltődő fegyverrel sem megy.Hartmann Egyszerűen a második fázisnál, van hogy még a Hissekkel sem végeztem, már megint egyből nyomja a sötétséget és teljesen felgyógyítja magát.
2 videót is néztem, de mindkettőnél csak egyszer nyomja be a sötétséget.
Let's begin, de gozaimasu!
-
ProEvoFan
nagyúr
Na végre.Most már tudom hogy van venti az XSXben.
Gears 5 alatt kicsit felpörgött a venti, de szerintem ha nem éjfél lenne, meg sem hallanám. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Gears 5 letöltve már pár napja, mondom ma este elkezdem játszani, erre még kér frissítést, vagy 50GBot. No mindegy. Gyakorlópálya letudva, instant on bekapcsolva, majd később folytatjuk.
-
addikt
Én is csak az utóbbi időben kezdtem jobban használni, mert One kontrollerekkel játszunk. Viszont az is eszembe jutott, hogy jó lenne tudni még a garancia ideje alatt, hogy nincs -e valami gond az eszközzel. Az meg lehet csak tartósabb használatnál jön elő.
Szerk.:
Előtte csak felhőzésnél használtam droidon, de ott is vannak gondok új főverzió alatt. Úgyhogy ment a tokjába. IOS -en meg csak most 1-2 hete oldották meg az új kontrollerek hibátlan működését. Azt is egyelőre béta alatt.[ Szerkesztve ]
-
Dewo
aktív tag
válasz Bad Pritt #42366 üzenetére
Red Dead Redemption 2 az a játék nagyon ott van. Le a kalappal a készítők előtt sőt a sztori az meg aztán egy csoda. Főleg hogy 2 különböző ending lehet.
NemMo Igen teljesen egyet értek veled.Azzal én is meg elégendék ha azt tudnak teljesíteni.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
hombre[EU]
veterán
az egy prerendered videó...nincs ott semmi ami real time futna
egyébként a last of us2-ben már láttam nagyon hasonló minōséget(pl. shotgun leszakítja a lábát, 9estōl csak térdre rogy stb)...de hát a naughtydog az animációk királya, ez meg egy noname
szóval sok sikert hozzáLife, Uh, Finds A Way
-
addikt
Nem tudom volt -e már... Microsoft fixes Xbox controller connection issues with March update
-
Dewo
aktív tag
Bad Pritt Én még bízom benne hogy nem adták fel teljesen,mert szerintem nagyot szólna persze ha megcsinálnák úgy ahogy azt illik.
tisztelturam 2021 tudjanak már olyan játékot csinálni ami úgy mond "élethű" én adnám nagyon! De persze ez még odébb van picit.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
tisztelturam
aktív tag
Ez még csak egy tech demo.. kb 1% az esélye hogy ebből valaha kész termék lesz. És abban bárkivel bármiben fogadok, hogy a fizika és minden más nem lesz ilyen. Ez már túlontúl "élethű" fizika terén..kizárt hogy ilyet bárki létrehozna al ekövetkezendő 10 évben. De jól mutat az tény. És látjuk, hogy lehet normálisat is csinálni ha akarnák.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #42357 üzenetére
Én hagyom, hogy töltsön, elbírja.
De valahol ez lenne a lényeg, hogy a fogyasztó eldönthesse, neki mi az ideális, nem egy ilyen bullshit kamu duma, hogy nem tudsz rendesen letölteni, amíg játszol, mert csak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dewo
aktív tag
Project ILL nevezetű játékot más is várja rajtam kívül?
Aki nem tudná miről van szó [ILL Official Trailer (New FPS Horror Game 2021) 4K]
Unreal Engine futtatja szerintem elég baszó lesz!A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #42354 üzenetére
Igen, most màr az Anniversary a fullos kiadàs, de csak egy Hellraid DLC-vel több, mint az Enhanched.
Az meg làtod hogy kb 3.5-4k akcióban, amire ha külön veszed meg a Hellraidet (ami 3.500ft) még mindig olcsóbb mint a 10k-s akciós Anniversary.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #42349 üzenetére
Ez nem igaz, mert én az Enhanched-et vettem az MS Store-ban (akkor az volt a fullos csomag) valami
4-5k-értaz egyik szélen, lassan 3 éve.
Szerk.
Még annyi sem volt.
Ha az Order History-ban majd megtalàlom pontosabb àrat tudok mondani.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
galaxys80
veterán
válasz Zoleee83 #42329 üzenetére
Hatalmas +1. Imádom mikor a szakadék 20 éves BMW-vel erőlködik a gyökér mikor megelőzőm a mi autónkkal.
Füstöl , mint a gyárkémény a roncsa.
AssAssynnTöbb ez, mint sztereotípia. Megőrül a legtöbb autós, ha egy Suzuki előzi le. És én ezt imádom. 🤣
Bmw-n meg régóta tudjuk, hogy nincs index.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
6 éves, de mai napig tàmogatva van. Bőven megéri a 10k-t, ha nem kell a Hellraid DLC hozzà. Az Anniversary amiben minden benne van 13400ft. Vàrd meg a tavaszi szélt, ott biztos benne lesz a szokàsos ötvenes akcióval.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NemMo
őstag
Gondoltam megveszem a dying lightot, de 10 ezer forint még mindig, pedig 6 éves a játék. Ennyit nekem nem ér egy ilyen régi játék
-
Moby
addikt
válasz Elderath #42339 üzenetére
Én dugtam rá egy 500 gigás ssd-t külsőben, ha már volt egy elfekvő a fiókban. 1 terán azér tel szoktam férni, nem sok mindennel játszok egyszerre.
Közben azért csak ránéztem erre az outriders demora. Sokat nem toltam vele, de amit láttam eddig, az egészen jónak tűnt, egyelőre nem értem a nyifogást, de majd úgyis hosszabban derül ki. Mi ez a demo patch várás amúgy? Mit kell itt nagyonnagyon patchelni?
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #42328 üzenetére
Jólvan, látom mindenki rákészül az fps boostokra
-
addikt
Engem sem nagyon izgat, hogy mennyivel tölt. Nem kell a gép előtt ülnöm, miközben csinálja. Én csak példának írtam azt, hogy nálam nem valami jó a net (már ha rám gondoltál). Pedig Budapesten élek...és egyszerűen nincs jó opció. Nem ezzel összefüggésben.
Viszont...kb. heti 600 hozzászólás van arról, hogy nem túl gyors a letöltés. Amikor ott az összefoglaló és van egy tök jó kereső az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Zoleee83 #42329 üzenetére
Hidd el, ez nem márkafüggő. Aki bunkó, törtető egyén, az mindennel így vezet. Ők azok, akik a boltban is megelőzik a sort, bepofátlankodnak másban is a másik elé. Ha meg szólsz érte, fel vannak háborodva. Egyszerűen neveletlenek, önző emberek, csak úgy, mint a társadalom döntő többsége. Csak amíg sokakat visszatart az, hogy "mit gondol majd a másik", addig ezeket már ez sem érdekli. És ahogy nézem, teljesen ebbe az irányba halad az egész emberiség. Ezt csak azért írom, hogy te se érezd magadban azt, hogy az autód márkája miatt történik ez. Ez nem márka, hanem emberfüggő. Előztem én már rohadvány Corsával Maserattit. Nem tudom mit töketlenkedett ott előttem. Egy pillanatig el is gondolkodtam rajta, hogy mi legyen, de mondom bánja fene, "megkúpolom". Nem zavarta, ugyanúgy csordogált tovább.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz luciferk #42319 üzenetére
Ebben viszont keversz valakivel, mert nekem 4k tévém van. A konzollal együtt vettem, direkt ecélból. Igaz nem egy 120Hz-es akármi, de a célnak így is tökéletesen megfelel. Előtte soha életemben nem volt tévém. Eladtam a gépes dolgokat, annak az árából lett ez. Ez szó szerint platform váltás volt nálam.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Wesder
félisten
Csodàlkozol? Fut jàték a hàttérben. Ilyenkor ez teljesen normàlis. Örülhetsz 20-30mbps-nek maximum.
-
Bad Pritt
félisten
Na majd mesélj róla, most milyen. Még nem vitt rá a lélek, hogy leszedjem és megnézzem magamnak.
-
Zoleee83
addikt
Ne menjünk bele.. Elég sportosan haladósan közlekedek a "mi autónkkal", de nem egyszer akart "megölni" szemből/oldalról rámelőzve-leszorítva országúton a lelakott hulladék-bontószökevény BMW/Audi/Mercedes-es pilóta, csak mert német autó van alatta és ő felhatalmazva érzi magát arra hogy alapjogon előttem legyen mert hát az mégiscsak egy Suzuki, na nehogy már... Nem véletlenül vettem menetrögzítő kamerát, ha bajom esik legalább derüljön ki, ki volt a hibás.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bad Pritt
félisten
Nálam se, csak tudod ez a perception (nem tudok ma magyarul ), hogy kibontod a prémium hatású dobozból a prémium hatású konzolod, kezedbe simul a szinte tökéletes ergonómiájú kontrollert, bekapcsolod, semmi hangja, suhan, gyönyörűen pittyeg, belépsz a Store-ba, 20 másodperc alatt beaktiválod a 14 nap ingyen Game Pass szolgáltatásod, hisz a bolt is intuitív, vezeti az ember szemét.
Majd átlépsz a Game Pass appba, rákeresel a Gears 5-re, mi másra, hisz S/X patch, Dave Bautista, Hivebusters, minden itt van, mi szem szájnak ingere, aztán bumm! egy csapásra szertefoszlik ez a prémium nextgen érzés, mikor meglátod a letöltési csík melletti időt: 7 óra, mire lecsordogál a csodás játékod.
Fáj az ember lelkének kicsit na, főleg ha Steamhez vagy igazából bármi máshoz van szokva, hisz megszoktuk, hogy minden azonnal és egyszerre ott van a képernyőnkön.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #42323 üzenetére
Hogy őszinte legyek valóban nem kritikus probléma ez. Kényelmetlenség. Nem egy dealbraker dolog. Csak ezek a magyarázatok, amikor ilyenkor jönnek, ez totál agyfasz. Nem a letöltés szar, hanem nálunk TÚL JÓ a net. Eszemmegáll Hogy őszinte legyek, én sem biztos, hogy ebbe lökném a zsozsót, az már mondjuk más kérdés, hogy a fizetővendéget (gamepass) azért illenék normálisan kiszolgálni, hamár a pórnépre sajnálják. Mindegy, ahogy mondtam nem egy dealbreaker dolog.
-
AssAssynn
őstag
válasz hombre[EU] #42302 üzenetére
A Dino Crisist nagyon adnám! Kedvenc PS1 játék volt anno.
-
Bad Pritt
félisten
Meg valahol nem is értem ezt az érvet, mert ha instant onba rakod a gépet, akkor hirtelen minden cég lekapcsol az Azure-ban, meg a Telekom is bérelt vonalat ad csak neked, hogy letölthess pár játékot? De amint játszanál letöltés közben, rögtön mindenki az ellenséged lesz?
Tök nyilvánvaló, hogy valami el van kefélve a rendszerben és nem foglalkozik vele a MS, mert nem tekinti (elég nagy) problémának. Más szolgáltatók meg tudják oldani, akkor ugyan már a piacvezető is oldja már meg, hogy normálisan működjön a szolgáltatása, ne a fogyasztó próbálja magában normalizálni a suboptimal helyzetet.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
+1
Hasonló a téma autósoknál. Ne akarjál te előzgetni, dögölj meg a fő úton a 75km/h -s "mi autónk" mögött, mert azzal a sebességgel is célba lehet érni.
Mondjuk abban igaza van sokaknak, hogy nem lehet a letöltési sebességgel mit csinálni, el kell fogadni, hogy most ilyen azt annyi. Hiába a hiszti... Csak az az idegestő, hogy egy éve szépen ment minden, még hangoztattuk is, hogy nem kell akkora tárhely, hisz pikk pakk le jön a játék, ha még.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Moby
addikt
Szerintem meg az bullshitelés magasiskolája, amikor azzal van a szerencsen mosdattva, hogy úgyis szar a net sokhelyen, tehát nem baj, hogy szar a letöltés. A streamingszolgáltatóknál se lehessen 4k@hdr-re előfizetni, mert manchesterben 20 megabiten 20-an osztoznak(nyilván nekik is csak MO-ról van az a 3 előfizetésük, amiből az egyik vagyok én). Sőt, akkor tonképp az xcloudot is zárják be, hiszen úgysincs rá sávszél. Totális agybaj, amit toltok.
/a 4k-t tudó konzol sem tudjuk hogy mivégre, amikor a 4k penetráció ilyen 5% körüli világviszonylatban, és úgyis a legszarabbra kell tervezni, szóval elég a 720p bőven mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Az világos, hogy most célja van, de arra gondolok, hogy ha átalakítják az elrendezést, és így a lamellák eleje-vége közvetlenül a rácsokhoz kerülne (más elrendezésben), akkor megspórolhatják a mostani üres helyeket.
-
luciferk
senior tag
válasz AssAssynn #42192 üzenetére
Ha az sx konzol marad, akkor ahoz be kell szerezned egy 4k tévét is mert azt írtad, hogy csak full hd tévéd van. Nekem is ss van egy szépképű full hd tévém pont elég rá 4k tv nem kell, egy xbox one boxot váltott le mert hamarosan jön boxra a flight simulator 2000 és ezt csak az ss és a sx tud futattni az one, one x már nem.
-
hombre[EU]
veterán
na jóvan, fél napot farmoltam junkot a falloutban és most jutott eszembe,hogy a faluban szét lehet szedni a dolgokat
Life, Uh, Finds A Way
-
persil
nagyúr
válasz Missyke #42312 üzenetére
Ezt mondjuk kivetelesen en sem ertem.
16-an jelenik meg, azon a heten, vagy mondjuk uristen szornyuseg, de kov heten ki fogjak szallitani.Vagy nem tudom, most az a kozvelemeny, hogy a konzolvilag egy budos tolvaj banda es nem lesz fejhallgato...?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
everest140
tag
Ahogy látom más sem kapott még semmilyen visszajelzést a KV füles előrendelésre. Illetve ha esetleg valaki kapott emailt vagy hívást kiváncsi lennék mit mondtak. Én pont azokon a napokon kerestem fülest amikor bejelentette az MS. Egyből előrendeltem amint felkerült és azért a KV-ról, mert ott volt fenn először. Kifizetni nem engedte kártyával csak előrendelni hogy majd egyszer keresni fognak a továbbiakkal. Gondolom ez akkor azt jelenti, hogy nem fogunk kapni 16-án. Kedden lehet majd ügyfélszolgálatot hívni. Nem örülök ennek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #42307 üzenetére
Én is ezt éreztem a gameplay trailer után, a látvány meg a dizájn tök jó, de láthatóan nem volt cél grafikailag letaglózni a játékosokat.
Viszont Mikami nem nagyon fog már játékot rendezni, az első Evil Within után nyilatkozott valami olyasmit, hogy a fiatal tehetségeket akarja támogatni és a cégét is ennek szenteli a jövőben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #42305 üzenetére
Ezt sajnos észlelem én is. Bár 4X meg rts játékokkal tele van, az elég nagy pozitívum, viszont sose hittem volna, hogy egy hardcore crpg-t előbb tennének be konzolos GP-be, mint PC-sbe, aztán mégis így lett a Pillars 2-vel.
-
Dewo
aktív tag
Dino Crisis 2 ohhh Playstation 1-en nyomtam még anno basszus a tankos játék után ez volt a másik játék amit rongyá játszottam.Kb 7éves lehetttem de akkor nagyon oda voltam érte mivel a Jurassis Parkot is imádtam a filmet.
Xbox-ra nem bánnám ha lenne egy remake vagy egy folytatás!A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Bad Pritt
félisten
Én nagyon reménykedem, hogy a Ghostwire Tokyo jó lesz tőlük.
-
hombre[EU]
veterán
ebben a bethesda felvásárlásban az a legjobb,hogy Mikami kap egy valag pénzt és lehet rendez újra valami klasszikust
vagy visszaveszi a dino crisist és rimékeliLife, Uh, Finds A Way
-
batmanism2x
tag
Én is meglepedődtem, amikor pár éve olvastam valahol, hogy a magyarországi sávszélesség világviszonylatban is megállja a helyét, sőt. Akkor pl. Németországot, USA-t is erősen lehagytuk, most nem tudom mi a helyzet mondjuk. Ráadásul temérdek a jó nő, fullos a kaja, meg még szürkemarhánk is van, szóval csak fel a fejjel mindenki, hanyagoljuk a first world problémázást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest