Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Hami33 #40796 üzenetére
Tudni fogja csak nem egyszerre. Ha menni fog telefonon a Discord, akkor az lesz aktív, a játék hangja pedig akkor néma lesz. Legalábbis én eddig csak ilyen megoldást láttam, javítson ki valaki ha a 9x tudja párhuzamosan a kettőt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Epic megvette a Fall Guys csapatot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vg
addikt
válasz IntelKiller7 #40797 üzenetére
Itthon ezt 2 darab ember fogja játszani.
-
Hami33
aktív tag
válasz parandroid #40794 üzenetére
steelseries 9x tudja a bluetooth is azzal biztosan megy egyszerre ! De a 7 x csak kábbellel tudnám telefonra dugni akkor nem tudom a xbox hang is menne egyszerre.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #40794 üzenetére
Ha a fülessel tudsz natívan Xboxhoz csatlakozni, és BT-vel a telefonra, akkor memni fog.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz Hami33 #40791 üzenetére
Na de várjál! Te most egyszerre két jelet akarsz rákeverni a fülesre? Mármint hogy abban szóljon a játék is, meg mobilról a discord is? Mert az szerintem ki van zárva, hogy működjön.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
need
addikt
válasz l.skywalker #40775 üzenetére
akárhogyanis.. nekem tetszik
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok ! Akinek steelseries fülese 7x vagy 9 x headsetje van meg lehet e oldani hogy játék közben discord beszélgetés menjen játék közben telefonon ? A 9 x ben van bluetooth azt tudom de a 7 x ben nincs és ha játék közben kábellel rádugom a telefont úgy működne a dolog ? Esetleg van xbox erre alkalmazás ?
Lehet hülye kérdés de holnap jön meg csak még a konzolom a fülest majd utána rendelem ![ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #40768 üzenetére
És third party kontroller támogatás mikor lesz konzol streamingnél? Így nem teljesértékű a "switchem"
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
Zoleee83
addikt
Jujjjjj!
Majd úgy jár mint a Werewolf, meg a Terminator, Predator. Nagyon tré ez a trailer.
Egy kérdésem van: "De mijjjjér'?!?"[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bad Pritt #40776 üzenetére
szerintem ez nem ennek indult mmo-val foglalkoztak ezelōtt csak valószínū ez fért bele...gyors és pofon egyszerū
aztán lehet idōvel kikalapálják és több lesz,mint egy standard pve coop-shooter
nem igazán újoncok, lényegében a volt cryptic "gerince"[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz Steve1207 #40779 üzenetére
Akár jó is lehet, bár újonc kiscsapat, nem túl nagy tőke, elég generic gameplay... plusz egy a bökkenő, sanszos, hogy akkortájt jön a Darktide is egyből Gamepass-be, ami a Vermintide 2-ből kiindulva tuti, hogy egy rohadt jó játék lesz, nehéz lesz labdába rúgnia másnak, főleg Xboxon.
Speaking of, tolja valaki a Vermintide 2-t boxon? Megjött a kedvem megint egy kis daráláshoz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Steve1207
veterán
válasz Bad Pritt #40776 üzenetére
+1, nekem a trailer után esett le, hogy co-op... Mozgásban amúgy semmi dinamika, pár effekt, high textúrák és kb ennyi változás a régiekhez képest.
Viszont! Kb az első játék manapság, amit el tudok képzelni jobban olyan co-op játéknak, ami többeket leköthet. Pl a Dead by Daylight is több sebből vérzik, de szórakoztató, ellenben amiket felsoroltál mindegyik pár óra alatt unalomba fullad GTFO, RE Resistance társaságában. Még, ha jobbak is technikailag egyszerűen unalmasak, alieneket lövöldözni pedig mindig hatalmas élmény.(#40777) ProtiHUN: digitálisban jó ár, nem szokott olcsóbb lenni sehol még trükközéssel sem úgy emlékszem. Lemezesen használtban lehet nyerni még 1-2e-et max.
[ Szerkesztve ]
.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #40773 üzenetére
Részletek:
• 5 classes with unique abilities
- Gunner
- Demolisher
- Technician
- Doc
- Recon• 30+ weapons
• 70+ mods / attachments
• 20+ enemy types
• Including 11+ Xenomorphs such as the famous Facehuggers and PraetoriansNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
Jajistenem...
Megcsinálták 10 éve az AvP 3-at, ami egy szar volt összességében, majd a Colonial Marines-t, ami a világ egyik legrosszabb játéka lett, majd az Isolationt, ami meg az egyik legjobb horrorjáték a mai napig.
Kijött tavaly a Predator játék, ami szintén egy fos, meg amúgy ezek közül a csapatalapú online játékok közül egy kezemen meg tudom számolni, hányat érdemes egyáltalán elindítani, nemhogy hosszútávon játszani.
Erre ahelyett, hogy a pozitív fogadtatású játékra építkeznének, kiadnak még egy tizenkettő egytucat online csapatalapú agyatlan lövöldét.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aliens: Fireteam - 2021. nyár [trailer]
-
Bad Pritt
félisten
Megvan az első ezresem a Call of the Sea személyében. Beszéltünk róla megjelenés körül párszor, most szántam rá magam, hogy rendesen végigjátsszam, megkeressek mindent, szerencsére a játék abszolút támogatja ebben a játékost, van chapter select, írja, hogy hol hány százalékon állsz, miket találtál meg, szóval annyira nem nehéz a 100%.
A játékról abszolút szuperlatívuszokban tudok csak beszélni, minden szempontból top notch a saját zsánerén belül, de általánosságban sincs szégyenkeznivalója, remekül néz ki, a játékmenet egyszerű, intuitív, nagyon okosan segíti a játékost hud nélkül is, a zene, hangok, szinkronok felsőkategóriát képviselnek, a víz alatti hanghatások tanítani valóak. A sztori meg pár apróságot leszámítva magával ragadó és remekül, néhol egészen parádés és kreatív módon meséli el a történéseket.
Az egyik legzseniálisabb részlete a játéknak, ahogy haladunk előre, Norah úgy lesz egyre magabiztosabb, erősebb, úgy kell egyre kevésbé Harry jegyzeteire és segítségére támaszkodnia. Az is egy egyszerűségében nagyszerű ötlet, hogy nem pipálgat a játék semmit, a naplót látszólag összevissza vezetjük, de végül összeáll a kép, plusz sokszor nem is engedi a játék, hogy többször interakcióba lépjünk bizonyos tárgyakkal, ezzel jelezve, hogy ott elvégeztünk már mindent, pl. mikor leesünk a toronyból chapter 4 közepén és mikor magunkhoz térünk a sivatagos látomásból, a létra ledőlt mellettünk, vagy chapter 5-ben a kutak vízióit is csak egyszer tudjuk megnézni, így számon lehet tartani, mit láttál már és mit nem. A végén a csavar is egészen jó, ahogy a döntéshelyzet is, bár azt sajnálom, hogy a szokásos két ajtós megoldást választották. A másik kis negatívum, hogy szerintem kevés időt szenteltünk Norah és a sziget kapcsolatára, főleg a végén ez az egész transzformáció elsiklott Norah és Harry kapcsolata mellett, de a befejezés szempontjából érthető döntés, fontosabb volt a kapcsolatukat rendesen bemutatni és így megérteni, hogy végső soron nem tudsz jól dönteni, mindkét befejezés keserédes lesz. Az külön tapsot érdemel, hogy úgy tudtak feszültséget generálni, hogy végig egyedül voltunk, de mégis átéreztük Harry expedíciójának megpróbáltatásait és a férfi hangulatát, ahogy haladt előre az őrület ösvényén. Bőven 9 pontos játék, egy fantasztikus történetet támogat a remek hangulat, egyszerűségében nagyszerű játékmenet és kivételes audiovizuális megvalósítás, kiemelkedő élmény.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #40772 üzenetére
Az majd pénteken derül ki [link]
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #40740 üzenetére
hehe pont nemrég írtam valakinek,hogy a nextgen patchet nem biztos,hogy gamepassben fogja játszani
egyébként nem ebben a hónapban jönnek a bethesdák?Life, Uh, Finds A Way
-
-
addikt
válasz l.skywalker #40768 üzenetére
Úgy van minden iOS -en, mint droidon. Xbox és Game Pass app -nál is. Egyetlen eltérés, hogy az GP app -ban nincs felhőzés. Minden más egyezik. Mindkét OS -t használom.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
frankdelgado
őstag
válasz MrPeekaboo #40702 üzenetére
Ne szúrom magam tökön, ha közbejön valami, de örülnék neki ha nem. Egyébként azt hiteem pc-n a korai hozzáférés már magyarul megyen, mert magyar feliratos videok vannak a jutyúbon.....
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #40762 üzenetére
Alapvetően ez az egész pletyka azon alapszik, hogy legutolsó PlayStation-ös State of Play előzetesben már nem szerepel az, hogy 2021 második felében jön.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
lastmohican2
tag
válasz l.skywalker #40735 üzenetére
Köszi!
-
Norb79
őstag
válasz l.skywalker #40758 üzenetére
Az eredeti kommentedben a "preview"-s app leírás alapján én úgy értettem, hogy androidon ez külön appban (is) van, de akkor lehet félreértettem, ezért írtam, hogy iOSen meg egyben van.
-
addikt
válasz red6t6 #40757 üzenetére
Hogy működik nálad? Csak mert 14.4 -en nálam sehogy. Illetve hivatalosan is 14.5 -től lesz support. Aminek ebben hónapban fejeződött be a zárt béta tesztelése, és pár napja lett elérhető a publikus, de még szintén béta verzió.
"Apple is releasing its iOS 14.5 update to beta testers today, and one of the welcome changes is support for the new PS5 DualSense and Xbox Series X controllers. Neither of these new controllers is currently supported in the latest versions of iOS and iPadOS, but 14.5 introduces support for both."
-
Norb79
őstag
válasz l.skywalker #40739 üzenetére
Ahogy Proti is írja, a saját konzolról streamelés.
-
persil
nagyúr
válasz AssAssynn #40754 üzenetére
A pisikaki hivatott minden higieniai dolgot osszefoglalni, de jah, jogos a felvetesed. :D
Komolyabbra forditva. Ha nem csak rohansz es szeretned kielvezni, amit a jatek nyujt(es ebben az esetben nagyon is erdemes), akkor nem erdemes 13 napra belekezdeni.
Ha eddig kimaradt - tehat a mentes mizeria nem erint - akkor erdemes megvenni a csoda edition-t, akciokban fillerekert el lehet hozni es, akkor kenyelmesen letolhatod, gp-tol fuggetlenul. :)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
AssAssynn
őstag
válasz persil #40749 üzenetére
Speedrun?
#40750Zoleee83 Csak hírből, véleményekből hallottam, hogy érdemes kitolni, ezért volt tervben. GPU ideális lett volna hozzá, csak így pont pórul jártam.
#40753persil Kösz, hogy a fürdést nem számoltad bele, anélkül úgy is kibírom 2 hétig.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #40752 üzenetére
Akkor mar csak a csalad, haverok, melo, eves, ivas, pisikaki marad, szoval vegul is jah, LAZAN ... :D
-
Zoleee83
addikt
-
AssAssynn
őstag
Vajon van esély kijátszani a Witchert ennyi idő alatt?
Későbbre terveztem volna."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
addikt
válasz l.skywalker #40739 üzenetére
Csak távoli játék van iOS -en. Felhőzés nincs. Ráadásul a Series kontrollerek nem működnek azon az OS -en. Csak az előző One verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
" A legújabb pletykák szerint a Sony és a Microsoft next-gen konzolján sem fog bemutatásra kerülni idén nyáron a GTA V feljavított változata, mivel a fejlesztők nem tudták időben elvégezni az újítási folyamatokat. "
-
Zoleee83
addikt
Ajj de éreztem, hogy nem szabad itt elkezdeni a Wicsert'!
Most kezdhetném előlről a mentés inkompatibilitás miatt.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol
2021. március 15-én:
• The Witcher 3: Wild Hunt
• Kona
• Alvastia Chronicles
• Bloodstained: Ritual of the Night#XboxNews
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Norb79 #40737 üzenetére
De melyik streaming? Az xCloud? A remote play? Nekem már több mint 1 éve nem iOS-em van, de ott volt valami fennakadás az xCloud-al vagy a console remote play-el hálózaton kívül.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Zoleee83 #40734 üzenetére
Jogos, elottem kifejezetten az "xbox" app volt es ugy ertettem, hogy van a microsoft corporation meg n+1 darab ki tudja milyen third party kinai adattolvaj verzio. :D
Azert javitottam utana magam, hogy az igaziak kozul azt, amelyiket hasznalna is, nincs "erdemesebb".
Szrk.: Nem is ertem, hogy a sima xbox app-bol miert kerult ki a store, tenyleg boven eleg lenne egy app mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
Hm. iOSen a "sima" xbox appban van a streaming is.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ja igen és ahogy Zoleee83 írja, ezeknek van Béta verziói is
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz lastmohican2 #40731 üzenetére
Attól függ mit szeretnél mobilon csinálni, több alkalmazás van:
Xbox [link]
Ez a hivatalos alkalmazás, amivel a barátaidat tudod követni, a konzolodat tudod távolról elérni, azonos hálózaton a játékokkal remote játszani ill. játékokat telepíteni/letörölni, felvett tartalmakat kezelni (habár ez nálam mindig bugos). Store ill. Achievementek nincsenek benne, reméljük lesz.Xbox Game Pass [link]
A Game Pass kínálatában tudsz böngészni ill. az adott játékokat távolról telepíteni konzolra vagy PC-re ill. az xCloud képes játékokat futtatni telefonon, amelyik támogatja azt csatlakoztatott kontroller nélkül (touch control)Xbox Game Streaming (Preview) [link]
A saját konzolodon lévő játékokkal tudsz ezen az alkalmazáson keresztül játszani, akár saját hálózaton kívülről is.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz persil #40732 üzenetére
Valószínűleg azért kérdezte, mert Game Pass app-ból kapásból kettő van:
Van a fehér hátteres Xbox Game Pass (Beta), meg a zöld hátteres Xbox Game Pass, plusz ezen kívül létezik a sima Xbox app is.
Nálam pl a GP Beta app folyamatosan fagyogat egyik telóval a másikkal, a zöld hátteressel jó.Egyébként a MS kezdhetne már ezzel a 3-4 app-al valamit, nem kell százféle alkalmazás, 1db bőven elég...+ működhetne a store, achievement, xcloud is, tudnék örülni neki.
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
válasz l.skywalker #40729 üzenetére
Értem, köszi.
Pl. AC Bundle-nál US oldalon meg lehet vásárolni, de ha átírom hu-hu-ra, akkor már nem.
Tehát a US store-ból is megtudom venni ebben az esetben? És tudom is rendesen használni? -
persil
nagyúr
válasz lastmohican2 #40731 üzenetére
Az egyetlen egy darab hivatalosat.
Vagy, ha arra vonatkozik a kerdesed, hogy "melyiket" akkor amire szukseged van, ertelemszeruen a gamepass-ost, ha az kell es igy tovabb.
[ Szerkesztve ]
-
lastmohican2
tag
-
need
addikt
válasz craftsman01 #40712 üzenetére
Hello..
Én használok így rendszert.
Nekem a xBox egy SAMSUNG HW-Q800T + SWA-9000S kötve HDMI vel onnan az eArc csatlakozón a tévé eArc van össze kötve.Ha téma bővebben érdekel keress meg privátban
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem. Ez az Xbox programigazgatójának a blogja. Minden héten itt jelentik be az akciós játéklistát. Ha rányomsz egy címre, behozza az US Store árát, ez az alaptértelmezett.
Miután megnyitsz egy játékot, a store oldalon fent az URL-ben az ..en-us.. részt írd át ..hu-hu..-ra, utána erősítsd meg és minden cím után amire rákattintasz fel fogja dobni, hogy átirányítosn-e a Magyar oldalra vagy maradsz az US oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz lastmohican2 #40718 üzenetére
Ez egy szokàsos Ubisoft Publisher Sale. Minden évben van, többször is.
-
YxVs
senior tag
válasz l.skywalker #40723 üzenetére
Ez a US store ha jól látom, ugye?
Paypal mögé rakott magyar bankkártyával lehet fizetni?
US régiókódos játékot lehet itthon is minden gond nélkül futtatni? -
Zoleee83
addikt
Köszi a Valhallás válaszokat mindenkinek!
Mérlegelve a nagy mennyiségű backlog-ot, picit toltam még a vásárláson. (jelenleg úgyis Halo1, Gears Judge. megy felváltva). De mindenképp beszerzem majd.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
kory24
őstag
válasz craftsman01 #40722 üzenetére
Xbox hdmi kábel megy ebbe a leválasztóba és ebből megy tovább hdmi kabel monitorba és optika hangfalba.
Hátránya lehet ha szükséged van hdmi 2.1-re, hogy ez csak hdmi 2.0, tehát max 4k 60hz hdr
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
-
consono
nagyúr
Én az Origins-t is meguntam kb. a harmadánál, mondjuk a setting sem a kedvencem. Az Odysseynek ezért már neki sem álltam. A Valhalla a vikinges téma miatt viszont bejönne, szerintem annak majd nekifutok valamikor...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
lastmohican2
tag
Nagyon reménykedek, hogy Ubisoft+ játékok is bekerülnek a Gamepassba. A mostani leárazások tele vannak Ubisoft játékokkal/AC, Far Cry, Watch Dogs, Tom Clancy, Rayman sorozat, The Crew, Trackmania, Immortals, stb.../ lehet hogy még szeretnének utoljára az eladásokból egy kis bevételt. Legalábbis nagyon remélem.....
-
kory24
őstag
válasz craftsman01 #40712 üzenetére
Hy!
Én egy ilyen hdmi audio extractort használok:
Optikán van rá kötve Edifier r1280db hangfal. (de van rca analóg kimenete is)
-
belan
addikt
válasz Zoleee83 #40695 üzenetére
A Origins volt legjobb legalábbis nekem, Odyssey-be több a újdonság de unalmas nagyon egy idő után. Valhalla-ba 5,6 órám van csak de gyanítom ott se sokkal jobb lesz a helyzett mint a Odyssey-be, aztán lehet nem lesz unalmas egy idő után. Habár ubi-nál azt hiszik ha valami nagy és sok a teendő benne akkor az már jó játék. Egyáltalán nem szerintem.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
craftsman01
senior tag
Hali.Hangfalat kötött már valaki boxra? Létezik wireless hangfal xbox-hoz? Vagy találtam olyan soundbart amin van hdmi,és akkor elosztóval megy bele és kiadja a hangot.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Steelheart2
őstag
válasz Zoleee83 #40695 üzenetére
Szia.Én végigtoltam az Originst és az Odysseyt is.Most tolom a Valhalát.Még nagyon az elején vagyok,de mind a 3 játék más.Nekem eddig bejön.A képességfa megoszto tud lenni.Valakinek tetszik,valakinek meg már tulzás.Az originst és az odysseyt cseh felirattal jatszottam,mert azt értem,igy elég nagy csalodás,hogy a valhallába már nem raktak. :(
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steve1207
veterán
92 leárazás beesett a store-ba.
.
-
craftsman01
senior tag
válasz MrPeekaboo #40706 üzenetére
Epicen megvettem day1 Early Access-be(De már nincs gamer pc-m) ott volt magyar felirat,persze hiányosan de magyar volt,de kb 1 éve nem játszottam vele mert frisítéskor mindig legyalulta a mentéseket.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz craftsman01 #40703 üzenetére
Igen, a Preview olyan, mint az Early Access. Ha már előrendelhető a játék, akkor csak összeszedték magukat a fejlesztők, de a hivatalos fórumon írják is, hogy együtt szeretnének minden platformon kijönni májusban. Akkor vegyük úgy, hogy csak az alapjáték akkori állapotára panaszkodtam. ;-) Drukkolok nekik, hogy összejöjjön a startra minden! Ja és Steam-en nincsen egyelőre magyar felirat még, de májusig ezt is összehozhatják vagy később belerakják. Az alapba nem tudom mikor került bele.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
A teljes verzió jön minden platformra, véget ér az early access időszak. [link]
"Oh, and we have just one more little announcement: Subnautica: Below Zero is coming to all platforms on May 14th! We want to extend our thanks to all Subnauts for your patience as we finalized the release date. We can’t wait to bring the game to everyone playing on PC and console. And once again, we appreciate all of your support and feedback throughout the Early Access process."
-
Dewo
aktív tag
válasz craftsman01 #40703 üzenetére
2021.5.14 ez még nagyon távoli és az sem biztos hogy ekkor kijön.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
craftsman01
senior tag
válasz MrPeekaboo #40702 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz frankdelgado #40628 üzenetére
Nem szeretném elvenni a kedved az új résztől, de nagy a gyanúm, hogy ez májusban egyelőre csak PC-re fog kijönni, Xbox-on meg Preview lesz csak. Legalábbis a sima játéknál ez volt. Nem tudom, hogy változott-e a fejlesztési stratégiájuk azóta. Egyébként mi a Preview-t megvettük anno, de iszonyatosan laggolt és legalább 1 évig kalapálták a hibákat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED garanciális
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest