Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Szánalmas hogy a Ubisoft JD szerverei egy héten egyszer legalább lehalnak..
Unable connect to The Xbox live...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #38996 üzenetére
Nem alacsonyítottam le, a Life is Strange az egyik legszebb játék volt az előző generációban, a második szezon is jó lett és nekem a Tell Me Why is tetszett.
De a Man of Medan jobban néz ki, jók benne a színészek, érezhető, hogy az egészet eljátszották és szinte egy színdarabot játszol, a sztorija viszont úgysem lesz újdonság a fejlesztőtől.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sinu
senior tag
válasz l.skywalker #38991 üzenetére
Én nagyon nehezen lendülök bele. Elkezdtem, de valahogy nem jön át egyelőre, elindítani sincs kedvem. Valamiért azt gondoltam, több lesz benne a logikai feladvány. Inkább nyomom most a tetris effectet, az nagyon üt
egyenlőre ≠ egyelőre
-
lmno
őstag
válasz everest140 #38985 üzenetére
Azért sokkal jobb, hogy nem kell végignézni 100-adjára a logókat a játék elején, és pl. egy RDR2-nél már mérhető a különbség a betöltési időknél.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #38989 üzenetére
A Man of Medan mérföldekkel jobban néz ki, jó színészek szerepelnek benne és inkább tűnik közepes-nagyköltségvetésű horrornak.
ATell Me Why inkább indie (tudom, hogy nem az) egy érzelemdúsabb történetről.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dewo
aktív tag
Mondjuk annyira azért nem lett szép a The Medium, hogy a Süsü, a sárkány-os diavetítésekre emlékeztessen, és még az átvezetőkben is hajlamos legyen frusztrálóan belassulni. Nincs csúcskategóriás gépem, de az optimalizáció hasonló, mint a Blair Witchnél (talán kicsivel jobb, mert legalább játszható). Javítások pedig még biztosan érkeznek, amire szükség is van, mert bugok és késve betöltő szkriptek is találhatóak még benne.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
l.skywalker
Topikgazda
Végigvittem a The Medium-ot. Ez egy korrekt játék. Leginkább sztoriban erős, de a logikai részei is el tudtak szórakoztatni. Azért nagy részében inkább cutscene, de a sztorinak ez kell. És a végén szerintem az egy "hint" volt a folytatásra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
melyik jobb mocap, szinkron, írás stb szempontjából a Man of Medan vagy a Tell me why?
Life, Uh, Finds A Way
-
Steve1207
veterán
Ja, meg kérjük vissza a HDD-t is, mert az olcsóbb, ha már egy percet bírunk várni akkor kit érdekel kettő...
Íráshoz: azért ez nem lesz annyira vész, nálam meló miatt az ssd-n naponta több GB megfordul, jelenleg 110TB-nál tart az írása és majd 70%-os a kondíció így is, pedig ez még egy régebbi nvme.
Nekem amúgy semmi bajom a QR-rel, pár mp alatt visszadob a játékba, eddig végig jól működött mindenhol (a CP kb kétszer kidobott visszatöltéskor és a Forza is egy alkalommal, de kb akkor jött frissítés mindkettőnél. Azon kívül minden klassz volt). Multinál meg miért várná az ember, kell kis idő, míg újra csatlakozik, kiválasztjuk az xy módot és már megy is..
-
vg
addikt
válasz everest140 #38985 üzenetére
Akkor lenne esetleg értelme, ha játszol, de kész az ebéd és kaja közben néznél youtube videót, majd kaja után vissza. De amúgy osztom a véleményed.
-
everest140
tag
Az SSD-nek hála az optimalizált játékok, illetve a rendszer nagyon gyorsan indul, tényleg csak nagyon max 1 perc a játék betöltése a mentésig.
3 játéknál megnéztem kiváncsiságból menüből indítva.
A Forza 4-nél 45 mp volt az xbox menüjéből a házamig betölteni. A Halo MCC-nél a Halo 4-es mentésemig 20 másodperc volt mindössze a töltési idő. Immortals Fenyx Rising lemezről szintén 45mp a mentés betöltéséig.
Ezek után úgy vagyok vele, hogy nem nagyon látom értelmét a Quick Resume-nek.[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Lacielvtárs #38956 üzenetére
Ugye Xboxon a játékok HyperV VM-ekben futnak, tulkepp ebből csinál egy snapshotot a rendszer és ezt tölti vissza. Ez a Quick Resume. Akar XO-n is meg lehetett volna valósítani (mivel ott is így működik a rendszer), csak a HDDre mire kiírja a VM snapshotot, megoszulsz
-
hombre[EU]
veterán
válasz F_Peter #38972 üzenetére
ezt most nem igazán értem ha multiba qr-mal vissza mész akkor újra azonosítás, szerverre csatlakozás és kiosztanak egy default/általuk utoljára mentett pozíciót
maximum egy "shortcut" lehet egy konkrét szerverre (pl. ARK-nál), ami nem rossz csak nem ugyanaz,mint offlineLife, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz F_Peter #38978 üzenetére
"majd kiírja hogy logoljak be a liveba, amikor betölt akkor pedig a pubg megkérdezi hogy vissza akarok e csatlakozni. Ezután simán visszadob a csapatba."
Ott írod hogy be kell logolnod live-ba, vagyis kijelentkeztett a rendszer. Az hogy vissza akarsz csatlakozni, az már a PUBG-nek a rejoin rendszerének köszönheted. Quick Resume lényege az lenne, hogy egyből a pályán vagy már login és rejoin nélkül.
Live-Die-Respawn
-
F_Peter
őstag
De ez nem igaz, mert szinte napi szinten használom.
Pubg, meghalok az elejèn, a társak tovább játszanak míg én belépek másik játékba. A bent maradt játékosok azt látják hogy megszakad a szerver kapcsolatom. Később (amikor úgy hallom a party chatben hogy érdemes 🙂) újra elinditom a pubg - t, indul QR-el, majd kiírja hogy logoljak be a liveba, amikor betölt akkor pedig a pubg megkérdezi hogy vissza akarok e csatlakozni. Ezután simán visszadob a csapatba. -
Dewo
aktív tag
UPDATE.
Olyan gondom volt hogy ma MW-ztem és csak egyik pillanatról a másikra el ment a hang a játékről. (Xbox One Series X)
Keresgéltem a net-en és megtaláltam a megoldást.Amit linkelek is [link] <<< nekem ez segített.
Ha esetleg még másnak ilyen jellegű problémája lenne akkor itt a megoldás.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz F_Peter #38972 üzenetére
Van egyáltalán ilyen játék?
Nekem eddig minden multi játéknál és játékmódnál újra kellett csatlakoznom, pl. a Gears 5 single-be quick resume-mal simán visszaléptetett mindig, de amint multiztam és kiléptem, visszalépve újra kellett csatlakozni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
F_Peter
őstag
válasz hombre[EU] #38971 üzenetére
Az is játék függő hogy onlineban van haszna vagy sem. Ott van haszna, ahol vissza lehet csatlakozni az adott menetbe.
-
hombre[EU]
veterán
válasz vendingo #38965 üzenetére
javítani is fogják biztosan, de én a kikapcsolásnak jobban örülnék. az online-nál felesleges, offline játéknál pedig annyit nem ér az a ~10mp,hogy benyaljak egy corrupted save file-t az ott helyben tönkre is tenné nekem a játékot
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Zolka25
tag
Akiknek arra alkalmas Samsung tv-jük van ,azoktól kérdezném, hogy ti series x-nél vrr-t vagy game motion plus-t használtok inkább?
-
vendingo
veterán
válasz hombre[EU] #38963 üzenetére
Ne a kikapcsolást tegyék bele, hanem javítsák a hibáit.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
vendingo
veterán
válasz Lacielvtárs #38959 üzenetére
Persze, jó ez a quick resume, de csak ha működik. Ha lehetne kikapcsolnám ezt a funkciót. Horizon 4-be nem bír online csatlakozni, cold warba nem tölti be a menüt, ac valhallába hiába csinálsz mentést, mégse ment, több órányi játékmenet veszik el miatta. Játék után manuálisan ki kell lépnem minden játékmenetből. Számomra használhatatlan ez a funkció.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
pzstm
titán
válasz 30z.Samu #38958 üzenetére
karácsony előtt elmentem itthonról és január 4-én jöttem vissza. Akkor dugtam vissza és elindítottam Valhallát. Mondm még betölt töltök egy pohárka valamit. Két lépést tettem meg a kanpéról erre furcsa háttérzaj.. Odanézek és ott a karakter a hegytetőn
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz Lacielvtárs #38956 üzenetére
SSD-re írja ki az ehhez szükséges adatokat emlékeim szerint, ezért is van limitálva 5-6 játékra tán.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
komolyan? ez valami kép fájl mentés vagy mi az X-nél?
amúgy tetszik hogy ilyen, de és az hogy egy időben nem lép ki a játékokból, szóval tetszik ez a gyors váltás és nem kell mindig várni hogy betöltse a játékot"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #38947 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz Lacielvtárs #38953 üzenetére
sőt ha konnektorból kihúzod egy hétre akkor is quick resume-al indul
[ Szerkesztve ]
-
no ez nekem nem tűnt fel, de ami nagyon érdekes az új X konzoloknál, hogy nálam a Cyberpunk ugye mindennapi játékon van, minden nap nyomom a játékot és mindig quick resummal indul, és ennek ellenére is, gyors a letöltés...
arró nem is beszélve hogy nem tudom hogy csinálják, de pl a teljes újra indítás után is a Cyberpunk quick resummal indul[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Dewo
aktív tag
MW másnak is csak úgy el ment a hang a játékről?
Fülesem tuti jó mert a menübe meg másol is van hang,de a MW-be teljesen nincs.
Valakinek van ez a jelenség?
Xbox Series XA gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sokan kérdezték mostanában, egyre közelebb a végleges kiadáshoz az xCloud PC-s app (ami úgy néz ki, hogy valójában egy böngészős változat lesz - jelenleg Edge-ben és Chrome-ban működik a teszteléseken)
Xbox Cloud Gaming for the PC Moves Closer Towards ReleaseNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
prokxy
veterán
válasz MrPeekaboo #38939 üzenetére
Próbáltam azt a játékot, azon kívül, hogy szép, nekem nem jött át sem a sztori, sem az irányítás, szóval félbe maradt és ment neki az uninstall.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mcwolf79
veterán
Csodálkozva olvasom itt hogy egyeseknél gond van a Borderlands 3-mal. Igaz én csak kb. tizenpàr órát játszottam vele, de SX-en egyszer sem fagyot le. Igaz mostanában hanyagoltam, mert a FIFA teljesen elvette az eszem .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
_ak_
addikt
válasz Lacielvtárs #38941 üzenetére
Illetve pont tegnap vettem észre, hogy most már konkrétan ki is írják, hogy fut egy játék és ez befolyásolja a letöltési sebességet. Legalábbis eddig nem tűnt fel és nem is ment letöltési 36Mbps fölé.
Let's begin, de gozaimasu!
-
-
Steve1207
veterán
Dandara is acc-hoz adható Golddal.
.
-
MrPeekaboo
senior tag
Újabb játék végére értem, ezúttal a The Falconeer-ra esett a választásom. Ez egy nyílt világú, légiharci játék, amit repülők helyett harci sasokkal kell megvívni. Igazából az ilyen légicsatás játékok nem igazán jönnek be, de ez valamilyen szinten lekötött. Talán a szép környezet és a sikerélmény tette. Grafikájában hasonlít a Sea of Thieves-re, így ez is hozza a 60/120 FPS-t. Nem annyira kapott jó ertékeléseket, mert eléggé ismétlődőek a küldtések/feladatok/harcok. Már rögtön az elején kicsit megakadtam, mert az első fejezetben néhány küldetés után lenyomtak, így normálról visszavettem könnyűre a nehézséget, de még így sem volt az igazi. Aztán utánaolvastam 1-2 taktikának és kiderült, hogy előtte kicsit tápolni kell a sast, hogy meglegyen a sikerélmény. És valóban így lett, nem lehet csak úgy nekiugrani. Valami fantázia történet is van körítve a játékhoz, de ez nem igazán jött át nekem. A végét eléggé összecsapottnak éreztem, de kb. 25 órát így is sikerült beleraknom.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz everest140 #38920 üzenetére
Ebben vagy az Xbox One topicban írtam korábban a 600x Gen1-ről pár szót. Szerintem könnyen megtalálod.
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #38835 üzenetére
Forza Horizon Hungary kéne a népnek, a faja állapotú útjainkkal. Le se kellene térni az aszfaltról máris tereprali versenyt futnánk.
(#38903) lmno - ne fájdítsd a szívem, imádtam a Fujimi Kaido-t nagyon, rengeteg versenyt toltunk ott multiban, valamint a Forza Motorsport történelmében volt még egy legendás pálya : Amalfi Coast Full Circuit.
Eszméletlen mennyi versenyt futottunk ott le, főként azzal a sportos Peugeot-val...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
NemMo
őstag
Akciós most a borderlands 3. Boxon mennyien játszák még, lenne esélyem randomokkal nyomni a sztorit? Fagyogat még sx-en?
-
ProEvoFan
nagyúr
Torchlight 3
Mondhatni rajongója vagyok a Torchlight sorozatnak.Anno Steamen az első részével rengeteget játszottam, a másodikat platináztam PS4en és most legnagyobb örömömre a harmadik rész megtalálható a gamepassban.
...éééés, szerintem ugyan olyan jó, mint az előző felvonások. Sokan a szemére vetik, hogy unalmasabb, mint az előzőek.Pedig nem az.Egy az egyben ugyan az a hangulata, csak sokkal szebb grafikával, kicsit látványosabb skill effektekkel, igaz, a játék skill pont elosztása egyszerűbb lett, - nem mintha a régebbi részekben túl lett volna bonyolítva - és a mellékküldetések kimaradtak a játékból.Ennek ellenére hozza a szokásos Torchlight hangulatot.Egyszerű, de nagyszerű casual hack 'n' slash. Főleg gamepassban. -
krx21
nagyúr
Xbox Serise X-en a FH4 néha 1-2 másodpercre megakad... Tapasztalata már más is?
-
everest140
tag
Valaki tud véleményt mondani vagy esetleg használ Turtle Beach fülest? Láttam, hogy vannak Xboxra tervezett fejhallgatóik.
-
addikt
válasz Steve1207 #38915 üzenetére
Én sem, de igazából ez már nagyon régóta így van. Anno például a Red Alert -nek is meg voltak a filmes trailerek, átvezető videók, amiket hamarabb lehetett látni, mint a játékmenetet. Persze akkoriban még nem voltak ekkora igényeink.
Nyilván nem gondoltuk, hogy film minőségű lesz a játék/grafika. Csak annak még ennyi köze sem volt a valós játékhoz, mint a fentinek.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l4cz
csendes tag
válasz Kovacsgabor2 #38905 üzenetére
Az Elite2 visszajött 1 hét alatt már nem egyszer. A sima is 8-10 nap ha szerencsés vagy de 2 hétnél nem szokott több lenni.
-
NJanika
aktív tag
Nagyon köszi ! Ha még lehet meg szerezni SX-re csak ezért megveszem :) Pont az 5. résztől kapcsolódtam be a Forza világába . A Horizon 1-el pedig játszottam még 360 is ! ,De ez kimaradt. Nekem a Horizonok jobban bejönnek így nem bánnám , ha most nem MS 8 hanem Horizon 5 jönne kivételesen .
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
NoMagix
addikt
Nálunk is 2 kontinak az RT ragadt be, de talán megszűnt már (kopp-kopp)!
Amúgy kb. 2 hét a javítás vagy csere! -
addikt
Visszatér a Disciples, ezúttal Xbox One és Series modellekre is.
Disciples launch trailer.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz l.skywalker #38911 üzenetére
Wuhuu király A Lost Planet 2 is behúzható Golddal, pedig még nagyon korán járunk.
[ Szerkesztve ]
.
-
l.skywalker
Topikgazda
Darksiders (a 360-as nem a DE) ingyenes Gold/GPU-val Argentínában: [link]
-
30z.Samu
félisten
válasz Kovacsgabor2 #38908 üzenetére
Nem emlékszem, hogy mennyi idő volt, nem figyeltem. De most már nem ragad be.
Sic Parvis Magna
-
Kovacsgabor2
csendes újonc
-
Dewo
aktív tag
1 hónapot írnak. De lehet több is.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
30z.Samu
félisten
Nekem az első pár nap volt, hogy amikor tövig benyomtam, akkor elengedésnél egy pillanatra beragadt. De egy idő után ez megszűnt.
Sic Parvis Magna
-
Kovacsgabor2
csendes újonc
2hetes gyári kontrollernél észrevettem, hogy ragad az RT, mintha valami adhezív anyaggal érintkezne alsó végállásban. Más találkozott màr hasonló hibával? Van valami módszer amivel javítható garancia vesztés nélkül? Garanciális javítás ~ mennyi időt vesz igénybe?
Playstation 5 Digital/Standard Edition-t keresek SAJÁT célra
-
Bad Pritt
félisten
FM3-ban pedig benne volt a Mazdaspeed Familia, ez tulajdonképpen a Mazda 323 sportverziója volt Japánban, még mielőtt MPS-nek hívták volna a sportváltozatokat.
Akkoriban nekünk is egy Mazda 323 volt a családi autó, szóval jó érzés volt ezzel csapatni a játékban, még a belső nézet is tök ismerős volt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Magisk
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest