Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainjack9
csendes tag
válasz Golyo69 #40348 üzenetére
Most próbáltam ki a demo-t, így rá próbáltam az egér billentyűzetre, és működik. Csak kicsit fura hogy a kontroller perifériáit mutatja ha valamit akar a játék. Meg igazán a beállításokban se jelenik meg a billentyűzet eger beállítása, pedig minden működik.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Prey + Dishonored: FPS Boost Is A Game-Changer For Xbox Series X|S - And It's Not Just About 60fps
-
addikt
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Mai napon megjelent ugye az Xbox Wireless Headset ami Bluetooth-on keresztül csatlakozik a konzolhoz.
Decemberben vásároltam még egy SONY Bluetooth fejhallgatót amit szerettem volna a Series X-hez csatlakoztatni és miután nem sikerült itt próbáltam segítséget kérni. A válasz az volt,hogy Bluetooth-on keresztül nem lehet csatlakoztatni fülest csak adapter segítségével. Na most ez az új Xbox füles adapter nélkül csatlakozik a konzolhoz. Most akkor,hogy van ez?
Forget about it
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #42886 üzenetére
Dishonored is brutálisan jó így, most játszottam egy órácskát, nagyon fluid a játék.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #42794 üzenetére
Basszus, ég és föld a 30/60fps közötti különbség.
Mintha másik játékkal játszanék.
Ez a Wreckfest így új élmény, muszáj lesz ezreznem. -
hombre[EU]
veterán
wow a mimicet a levegōben le lehet csapni..végre konzolon normálisan játszható a Prey
Life, Uh, Finds A Way
-
-
chipesz
őstag
válasz persil #42869 üzenetére
Még ehhez a Dolby Atmos témához: én is épp ezt próbálom egy Steelseries Arctis 1 Wireless for Xbox fejhallgatóval. Minden csutkára fel van tekerve, ami a hangerőt illeti, a demo videók mégis olyan halkan szólalnak meg, hogy semmit nem lehet hallani szinte. Ez normális?
Samsung Galaxy S24
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni de nem találtam (valószínűleg vak vagy mint az állat. )
Tudtok e valamit az Xbox Wireless Headset füles küldéséről KL-nél? Nekem 2 hetet írtak, ezért lennék kíváncsi. Gondolom az első rendelők a héten megkapják, de azokkal mizu, akiknek nagyobb időintervallumban határozták meg a termék kiszállítását?We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
AshaNoR
tag
Wreckfesten nagyon sokat dob az update X-en
-
Bad Pritt
félisten
válasz batmanism2x #42875 üzenetére
Modok szempontjából kérded, melyikhez vannak jobbak, vagy melyik jobb játék? Bár mindkét kérdésre a Skyrim a válasz.
-
batmanism2x
tag
Tudom, kissé rendhagyó kérdés, de melyiket érdemes így több év csiszolódás-moddolás után bepróbálni: Skyrim vagy Fallout 4? Amúgy mindkettőnek vannak modjai XBOX-on, jól tudom? Nekem felbontás nem akkora történet, de ha grafikai (effekt / textúra stb.) újítások vannak mod részről, annak tudok örülni.
-
hadam98
senior tag
Nem azért de jöhetne egy 60fps az RDR2 játékhoz
-
Bad Pritt
félisten
válasz persil #42869 üzenetére
Én ugyanezt mondom a BF 1 Glitch Mob trailerére mindig. Pedig az még egy jó játék is volt, de ez a reveal egészen más szint.
-
persil
nagyúr
válasz chipesz #42868 üzenetére
De eddig alapbul ott vót, nem köllött a zikonran kattintani. Nem? Esku igy emlekszem.
Btw, kiprobaltam a dolby atmos-t es wow, tenyleg durva, hogy mennyit tud szoftveresen javitani.
Illetve ujra rajottem, hogy az az egy szem battlefield 5 video, amiben a zenehez vannak szinkronizalva a lovesek, robbanasok, konkretan jobb, mint a komplett sorozat egyuttveve. :DEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Sracok, korabban, ha fejhallgato mellett benyomtam az xbox gombot, akkor ott helyben volt nehany beallitas az audio reszlegre, most nincs ott.
Lemaradtam valamirol?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz T.Peter #42864 üzenetére
Láttam, de ennyire részletesen nem mentem bele. Úgyhogy köszi a leírást. 👍
Az egyik verseny nagyon felidegesített. Még jó hogy nem töröltem le.
Sima verseny volt, nem Fairfield County vagy hasonló pálya. Még csak szembe vagy keresztbe sem jött senki. Olyan sebességgel értem be én is a célba, mint egy Tesco bevásárlókocsi. Annyira jó állapotban volt az autó.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
T.Peter
őstag
válasz Wesder #42792 üzenetére
Eddig "up to 1440p"-vel reklamoztak, szoval nem lehet azt mondani, hogy hazudtak, csak ugye azt sem emlitettek, hogy 10-bol ~1 jateknal lesz max 1440p60, de ez meg ugye a fejlesztokon is mulik. Mindenesetre jobb ez igy, korrekt, hogy a dynamic szo is szerepel, igy talan mar egyertelmubbek lesznek a konzol kepessegei.
-
T.Peter
őstag
Tournament Update: Woodland Dash
- (XB1) Added Xbox Series X/S detection: 60fps/4K on Series X, 30fps/4K on Series S.
-
NemMo
őstag
válasz hombre[EU] #42836 üzenetére
Jól néz ki, kár hogy már vagy 2x kijátszottam több száz órát belerakva.
-
Steve1207
veterán
válasz ProEvoFan #42856 üzenetére
Ja, ha az is ilyen mindent bele akkor végülis ciki kicsit, de hasonló a történet, mint máshol, ahol két verzió van a játékból, egyik a prevgen, ami BC-ben fut az új konzolokon, a másik pedig a nextgen. Lehet szimplán nem tudják megoldani a kettő közötti átmenetet és kompatibilitást és csak emiatt van az új kiadás, láttunk már ilyenre példát.
.
-
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #42823 üzenetére
Soha az életben nem érem magam utol ami a játékokat illeti!
-
Steve1207
veterán
válasz ProEvoFan #42842 üzenetére
Ebben azért semmi nextgen nincs, csak kitolják az új gépekre is a teljesítményt, aztán megy nagyobb felbontáson/fps-sel. De, ha pl új grafikai elemekbe és fejlesztésekbe ölnek időt (ahol pár apróság miatt át is kell alakítani a már meglévőt), akkor sztem jogos, hogy inkább kiadják újra. A Chaosbane amúgy tartalmaz rengeteg kiegészítőt és dlc-t is úgy emlékszem a sima változathoz képest, nem?
.
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #42850 üzenetére
Nem Microsoft stúdió a svéd Neon Giant, de olyan veterán fejlesztők dolgoznak ott, akik a Bulettstorm, FarCry3, Wolf, Doom játékokon is dolgoztak már.
A CEO elmondása szerint, amikor az MS-tól ellátogattak hozzájuk beszélgetni az Ascent támogatásáról, még csak a project legelején jártak, 1 éve dolgoztak rajta kb. "de a Microsoft annyira akarta a játékot, hogy azonnal szerződtünk, tudták hogy valami különleges készül nálunk".
Számomra is az egyik legjobban várt cím idén , a Halo Infinite mellett.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bad Pritt
félisten
válasz ProEvoFan #42850 üzenetére
Hát izometrikus hack n slash-ből nincs is nagyon alternatíva, Diablo 3, Path of Exile és esetleg a Chaosbane, bár erről sem zengenek ódákat, pedig titkon bíztam benne, hogy a Slayerrel átdolgozzák rendesen.
Az Ascentet én is lementettem, az tuti nagyon fasza lesz. Meg majd a Diablo 4 2030-ban.
Amúgy mi a rákkal játszol, hogy ennyi gamerscore-t gyűjtesz havonta? Mindig csak azt látom a főoldalon, hogy hány ezerrel vagy előttem.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Bad Pritt #42848 üzenetére
Nagyon szeretnék már hack n slashelni.A Chaosbane előételnek pont megfelelő lenne. A Diablo 2 remastered nem nagyon dobott fel és az ára sem szimpi, de amekkora barom vagyok úgy sem bírom ki, simán megveszem a megjelenés hetében.
A másik amit várok, az az The Ascent. Gamepassban is jön (mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy örökre benne is marad). -
EmThor
addikt
Phil már PC-n tolja
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Bad Pritt
félisten
-
EmThor
addikt
Megneztem az outer worlds-öt SS-en, update utan, VAN fov slider. Hátha nem marad 30fps varjunk meg vmi hivatalos bejelentest.
Néztem heti akciokat, Stellaris nagyon olcso, de azt bill+egérrel érdemes tolni állítólag. Meg sok Square Enix játék is van, Dragon Quest XI mondjuk érdekes mert csak 20℅ot kapott, annyi meg alapból jár gamepass mellé.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #42841 üzenetére
Köszi, meglesem!
Nem akarom majd szétmodolni, csak amiket említettél, azok bőven elegek lennének, hogy közel legyen a fejlesztők által megálmodotthoz, de mégis jobb élmény legyen.
Gondolom magyar felirat nincs hozzá.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ProEvoFan
nagyúr
Még jó hogy vannak ehhez hasonló jófej fejlesztők, akik ingyen adják a "nextgen" patchet.
A Warhammer Chaosbanet meg újracsomagolták és újra teljes áron adták.M Vicc. -
hombre[EU]
veterán
válasz Zoleee83 #42838 üzenetére
van itt minden,mint a búcsúban
játékon belül van a "mod store" onnan töltöd le aztán csak aktiválod/kikapcsolod a menüben...akár játék közben is pl. világítás,idōjárás,évszak stb.
én nagyon nem piszkáltam bele, minél közelebb a vanillához, de a vizet,textúrákat,égbolt,fények ilyesmit szépen feldobnak. ezen van összvissz 4-5mod a 60fpssel együtt.Life, Uh, Finds A Way
-
AshaNoR
tag
Érdemes lesz letölteni a Squadronst vagy dögunalom az egész?
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #42830 üzenetére
Uhh de durván néz ki!
Kimaradt a Fallout4, lehet kellene egy végigjátszás belőle, amíg a várva várt Stalker 2 megérkezik.
A mod-okat hogyan kell telepíteni konzolon? Csak kinézetet módosít, vagy belepiszkál a story-ba is? Nem csináltam még ilyet, hálás lennék a tippért.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
balazs025
senior tag
Pedig érdemes adni neki egy esélyt. Nem egy világmegváltó, de nem is akar az lenni. Ettől függetlenül, le tudja kötni az embert, amennyiben, kicsit is szereti az rpg-ket. Bár next-genen nem játszottam vele, de 60 fps mellett, még ha a töltések is rövidebbek (az volt számomra talán a legidegesítőbb), akkor meg érdemes is volt vele várnia, annak aki még nem próbálta volna ki. Mert bár a grafika nem nagy szám, de ezáltal a leglényegesbb dolgokon javítottak is.
-
NemMo
őstag
válasz hombre[EU] #42830 üzenetére
Ezt a látványt mod-olva érted el vagy gyárilag ilyen?
-
-
Elderath
őstag
octopath wtf? Ez be se volt jelentve xboxra. Mostanában gondolkodtam rajta, hogy tolnám, erre tessék
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Bad Pritt
félisten
Jeee, Pillars 2 PC!
-
hombre[EU]
veterán
egyébként én is olyan játékokkal játszok, amelyek annyira nem érdekeltek...de egyszerūen olyan brutális a vizuális élmény az alap prevgen gépekhez képest,hogy muszáj
anno pl. fat ps4-en végigfutottam a fallout4-en és el is felejtettem. na most nem lett sokkal jobb (60fps), de így néz ki basszus [link] öröm ránézniLife, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoleee83
addikt
Újabb méretes AC Valhalla 1.2.0 frissítés érkezik!
Xbox Series X|S: ~17.97 GB@Moby - Teljesen egyetértek veled, én ezért választottam az erősebb gépet, még úgy is, hogy csak FullHD tv-m van jelenleg, mert tudtam, hogy idővel (most is) zavarna, ha kompromisszumokat kellene kötnöm teljesítmény/tárhely/adathordozó tekintetében, és annyival nem drágább, mint amennyi előnye van az XSX-nek.
Másik oldalon ez nem fog zavarni ott eleve Digit PS5-tel tervezek share-ben, de ott ugye fullra ua a két gép. [ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hombre[EU]
veterán
jéé octopath traveller najsz
egyébként elég szépen töltik a pc-t is...az elmúlt években ennyire nem foglalkoztak vele[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Bep
őstag
válasz 30z.Samu #42817 üzenetére
Én anno ezért váltottam 1 év után S-ről X-re, mert a kiadóknál az S egy mostoha konzol lett az X mellett minden téren. Ott is jobb lett volna a helyzet, ha többet törődnek vele, ha jobban optimalizálnak, de nem tették, lett amilyen lett, oszt' kész. Nem érdekelte őket.
(MS stúdiókra nem igaz, mert azon játékokkal semmi gondom nem volt S-n)
-
Moby
addikt
válasz 30z.Samu #42811 üzenetére
Az én szempontból ha játszani akarok, az OK nekem teljesen mindegy. Van egy gép olcsóbban, amivel nem jól megy, és van egy gép kicsit drágábban amivel jól megy, akkor a jobb kell. Mondjuk én olyat sokat nem játszok boxon, az ORI2 óta az első játék a Call of the Sea volt ami végigment most, de amúgy ez ilyen matek alapon is kijön. Ha mondjuk Outer Worlds-el akarnék normális minőségben játszani, akkor most vagy megveszem PS5-re mittudomén, 15-ért, vagy lecserélem az S-t X-re, és máris 15-el közelebb vagyok hozzá. Gamepassom meg van évekig
[ Szerkesztve ]
-
NJanika
aktív tag
válasz Wesder #42789 üzenetére
Nagyon köszönöm !
Ne hamarkodjátok el a tesztet mivel ezeknek a fül és fejhallgatóknak legalább 10 órát üzemelnie kell mielőtt "kijön" a valós tudása. Úgy tudom ez minden hang eszközre igaz
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
válasz 30z.Samu #42811 üzenetére
A 30 fps adott volt a last-gen verziónál, így tudták, hogy fut, mit lehet elvárni ilyen képfrissítés mellett.
Megcsinálták a 4K/60fps next gen patchet majd simán átírták az fps capet 30-ra az S-hez, gyorsan letesztelgették és kiadhatónal ítélték.
Nem túl fogyasztóbarát, de hosszú távon szerintem sok ilyen olcsó megoldásra lehet számítani.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
30z.Samu
félisten
-
Moby
addikt
válasz 30z.Samu #42803 üzenetére
Ettől még a 60fps meglehetne. Meg annyira azért nem olcsó. Én a gyerekeimnek vettem inkább, de már most úgy látom, hogy ha én is akarok játszani rajta néha, akkor le kéne cserélni egy X-re. És nem a 4K miatt, az annyira nem érdekel, de ez egyre inkább csak egy fhd@30fps konzolnak tűnik. Annyival meg nem drágább az X, hogy ne érje meg a nagyobb framerate.
-
-
Zoleee83
addikt
Várható volt, aki teljes élményt szeretne annak muszáj lesz váltani XSX-re.
Már most a generáció elején látszik hogy nyilvánvalóan az SX-re helyeződik a hangsúly. Mondjuk érthető is.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest