Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #84616 üzenetére
Nálam úgy lett a TF2 a nyertes, hogy megjelenés előtt abba tettem bele a legkevesebb időt. Kb 3 meccset játszottam a tech test alatt és annyira nem is fogott meg. Aztán jött a BF1 beta... abba belement vagy 4x4 órám. Ott viszont csak assault-tal tudtam érvényesülni, és nagyon idegesítő volt a mozgás. Feltoltam mindenhol a sebességet/érzékenységet max-ra, és úgy is lomha volt a fordulás. Mondjuk az a sivatagi pálya se lopta be magát a szívembe Aztán végül jött az IW beta, amibe már csak becsületből beletoltam egy pár órát, de totál káosz. A Cod-ot már tényleg csak a 20 ujjú csodagyerekek játsszák
TF2-ről meg kijött a multi bemutató videó, meg a titánokat bemutató videó és elkapott az a KELL érzés
Egy kis szerencsével kijött 14ezer forintból, és nagyon örülök neki, hogy nem kell még egyszer ennyit ráköltenem szezon bérlet formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gaming notebook topik
- Politika
- Hobby elektronika
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik