Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
-
kenny123
addikt
Hollandia
Keksz: jaja, németben is szoktak durva akciók lenni.Más : amit vettem feltoltokartyat, tényleg nem tudok ea accesst vasarolni belole? Eléggé szivas... Esetleg ha írok supportnak, le tudjuk boltolni? Direkt annyit vettem "amennyi kell" de így erre most nem tudok elofizetni...
Szerk. : illetve, semmi dedikált "alvó" mód nincs a gépben? Hogy a letöltések menjenek a háttérben, de azért a gép ne menjen 0-24.
[ Szerkesztve ]
yo
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a súly brutál, főként a slim után..
Frissítés folyamatban... Kívááncsi vagyok már.
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #128985 üzenetére
tök más a kettő, engedelmeddel én mindkettőt tolnám
Főleg mert van kivel. De majd remélem nyomunk jó PuBG-t is, ha végre online leszel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Keksz
senior tag
válasz kenny123 #128966 üzenetére
Német Media Marktnál volt olyan pár napja Ebay-en, hogy Microsoft xbox one s 500gb sparklet csomag: forza 3 + hw dlc, forza motorsport 7, fifa 18, minecraft, és egy extra kontroller 189EUR-ért.
Elég rizikós volt, mert előző estétől másnap reggel9ig meg simán a Media Marktban volt ez a csomag 222EUR-ért akcióban.
És többen úgy vélekedtek hogy vagy elfogy az Ebay akcióra, ami másnap 11kor indult, vagy az Ebay -15% nem lesz rá érvényes.
De lett. :-D[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz pzstm #128981 üzenetére
igazából csak mindenki előfizetett premiumra
Amúgy a linkedet nekiálltam olvasni melóban, de az első felsorolási pont olvasásánál telefonáltak, hogy behalt a storage-unk, mennem kellett katasztrófát védeni a szerverszobába, így nem fejeztem be, aztán el is felejtettem, hogy volt a cikk. -
cotag
senior tag
Colour space...
4K tévén mire állítsam? Standard vagy pc rgb? -
nagyúr
-
pzstm
titán
-
Bogyi007
veterán
válasz pzstm #128977 üzenetére
oriic mai játékát követtem és azt kell hogy mondjam, lehet hogy lassan én is beszerzem a játékot. Nem olyan vészes a PUGB mint ahogy leírták már sokan...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AMD Power
titán
-
F.B.I.
veterán
Szerviz!
UPS csütörtökön vitte el a hibás kontrollert, ma már írt az MS, hogy úton van visszafelé!
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
pzstm
titán
[V.2.1.0 PATCH NOTES: COZY CAMPFIRE]
Ev elso Fortnite patche
Istenem ha PUBG is ilyen szinten/allapotban lenne...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Vásárlás elött vagyok Xbox one S!
Mit ajánlatok? Esetleg akció valahol?
Ez mit jelent?
Háttértár típusa: Flash mert valahol meg ezt irják Háttértár típusa: HDD ezt nem igazán értem!Köszönöm!
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #128968 üzenetére
Nekem a Plex által nincs gondom DLNA téren és aztán a KODI (XBMC) is hazatért...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
RudY
addikt
válasz hackeeeee #128968 üzenetére
Lemezekre nem érvényes természetesen.
Czimby
Onyx is megrogyik néhány 4K mkv demo alatt, de nem is ez a fő feladata.
Itt letölthető több 4K +HDR (mkv, mp4, ts) demo: http://4kmedia.org lehet tesztelni a lejátszókat és a megjelenítőket is. Valakit megkérsz biztos teszteli neked One S lejátszási képességeit, de ahogy mások is írták, nem ajánlott ilyesmire.[ Szerkesztve ]
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Megkaptam én is az X-et, öröm boldogság, de előtte is egy 1 terrás gépet használtam de valahogy messze nem tudom felrakni rá közel se a játékaimat mert elfogyott a tárhely, pedig az előző gépen még 4-5 nagyobb címmel több is elfért.Elállítottam valamit esetleg vagy az a 3 x-re optimalizált játék ami fenn vann ennyivel több helyet foglalhat?
-
Czimby
addikt
válasz Zoleee83 #128937 üzenetére
Igen de azon nem tudna játszani.
Elsődlegesen multimédia, másodlagosan játék.
Mondjuk úgy, Hogy kétharmad rész filmezés, egyharmad rész játék.
De ha a filmezés egyáltalán nem megoldható ahogy ő szeretné akkor persze nem fog venni.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #128952 üzenetére
Bevihetnéd demózni a pakkot a boltba.
Nálunk egyenlőre ezt nehéz megoldani, mivel nekem van 4K tévé (Samsung UE50MU6122) de One S géppel míg párom öccsének van meg az X de nála viszont FullHD tévé van.Ő nem akarja érthető okokból a Boxot most még átadni tesztelni nekem én meg nem akarom a tévét lehozni az emeletről és még kocsiban cipelni vagy 50 kilométert.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A géphez kapott kábel simán mehet 4K-s tv-hez?
Véleményem szubjektív...
-
dave182
senior tag
Sziasztok, Xbox One X-hez ugyanaz a vertical stand jó mint a One S-hez?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Bogyi007 #128950 üzenetére
Terveztem, de mindenképp úgy, hogy nem lesz mellette gamer pc, mert ez már más szint.
Most mivel más jött közbe, így "muszáj" volt eladni a Ti-t, így ez lett egy alternatív megoldás. Nem most terveztem, de most "jött".
@AMD Power: Thx!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #128946 üzenetére
Azért ez ütős visszatérés az Xbox frontra.
Gratula hozzá! Egyébként én sejtettem hogy vissza fogsz te még jönni.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kill_switch
senior tag
válasz kill_switch #128909 üzenetére
Ha van rá igény, tudok még írni pár hasznos tanácsot, amivel megkönnyítitek az életeteket a játékban.
-
HKorn
veterán
válasz pauliboy23 #128935 üzenetére
Megér annyit? Jó játék?
szerk: néztem gameplay-t, nem az én stílusom..
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
AMD Power
titán
A WRC5 kilove. Mind a 3 VB megnyertem. 14 ora alatt. Nem volt rossz. Elkezdtem tolni ezt Metal Gear Solid V-t. Az elso 30 percben csak az atvezeto videok skip foglalkoztam. Remelem beindul vegre a jatek ia...
-
Zoleee83
addikt
válasz Czimby #128936 üzenetére
Szerény véleményem szerint erre felesleges egy Xbox One S-t megvenni, egyrészt nem fog minden futni rajta anélkül hogy ne kelljen kinlódni vele, meg hajat tépni, másrészt drága is.
Tökéletesen megfelelne rá egy HTPC mondjuk Raspberry PI alapon.
Keress rá vannak topicok erre.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Czimby
addikt
Ismerősöm szeretne egy One s-t vásárolni, de első sorban médialejátszónak és csak másodsorban játékra.
4K-s tv-je van, de a beépített lejátszó nem viszi a 4k tartalmakat.
Tudná használni erre a one s-t?
Azt tudom, hogy a slim lemezről már tud lejátszási uhd blurayt, de lehet ez írott lemez is?
Valamint Usb-ről, és hálózatról megoldható valahogy mkv fileok lejátszása?
Ha igen milyen software kell hozzá?
Mintha Kodi-t olvastam volna itt.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
pauliboy23
senior tag
A For Honor 4500 ft a KV-ban ha esetleg érdekel valakit.
-
negyven2
veterán
válasz sugarforce #128931 üzenetére
Mivel az Alpha ringen se volt azóta, ezért valószínűleg nem jött a Betara se semmi.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem, hogy hogy kell a török store-ba "utazni"? Ott találtam meg legolcsóbban a Rainbow Six Siege 3 Year Pass-t.
Előre is köszönöm!
-
cotag
senior tag
Hori Tactical Assault Commander Pro
Ez megér 35.000ft-ot??
Hozza az egér Bill élményt xboxon?? -
negyven2
veterán
Ugye ma az insider alpha-ba kijött a Next Achievements opció.
Belenéztem észrevettem egy érdekességet. A Final Fantasy XV nekem ilyen néven szerepel a nem unlockolt achik között.
Viszont nem olvastam sehol, hogy Play Anywhere címként érkezik a Windows 10-es kiadás. A Storeban is külön van rakva. Úgyhogy így érdekes, vagy ez csak egy érdekes bug.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #128923 üzenetére
Semmi esetre sem kell digitálisan, lemezes előre beárazást láttam, de most azt is 19k-ért (persze ez sem szentírás).
Ha hasonló story-ja lesz mint az első résznek, vagy a GTAk-nak, akkor engem megvettek.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
válasz oriic #128923 üzenetére
arról van infó, hogy one x-en 60 fps-sel fog menni?
leváltanám a pc-s gta 5-öt erre a játékra, ha menne rendesen. one-ra nem akartam megvenni a gta-t, mert 70+milla lóvét összeszedtem, és szinte mindent megvettem, ami érdekelt. bele sem merek gondolni, hogy forintba mibe fájna ugyanez az "életszínvonal" sharkcardokban, ha one-ra is megvenném a gta-t.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ugrani kell a tömeggel, és amint normális fegyverhez jutsz, mehet is az agresszív vadászat, hogy kitakarítsd a területet, ahol vagy."
Egyébként ez tényleg így van. Nem szabad nagyon sokat a sunnyogós játékot választani, mert ha az ember eljut a végére, akkor úgy is rá lesz kényszerítve arra, hogy harcoljon a megmaradt userekkel. Ha sokat ugrunk népszerű helyekre, egy idő után az ember megtanulja az ember, hogyan éljen túl egy-egy húzósabb szitut. Nyilván ebben benne van, hogy kezdetben sokat fog halni, de ez egy ilyen játék.
(#128917) l.skywalker
Pont ezt mondom, premier játékot pl nem érdemes itthon venni day-1 (vagy előrendelni)
(#128920) bodry123
Az államonként eltérő adóval is olcsóbb az US Store. Nyilván mindenki úgy vásárol ahogy szeretne, de ha a teljes játékok árait nézzük, akkor a magyar régiót minden csak nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #128917 üzenetére
Így van, az olcsóbb, 1-2 ezer Ft-os játékok jellemzően nálunk a legolcsóbbak, nem beszélve az xbox 360-as játékokról.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #128915 üzenetére
Én egy ideje vezetem magamnak a játékokat amiket meg akarok venni, hogy hol olcsóbb és azt vettem észre, hogy ami drágább, az jellemzően 5-6 ezerrel olcsóbb máshol, ami viszont nálunk 2-3 ezer az máshol 4-5.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
Ez nagyon hasznos volt, köszi.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DaveHutt #128914 üzenetére
"magyar régió viszonylag olcsónak számít."
Szerintem pont mi vagyunk az egyik legdrágább régió. Egyedül a leárazások idején vannak nálunk talán a legjobb akciók, valamint a Game Pass és az EA Access a legolcsóbb nálunk, de ha valaki teljes játékot akar venni az 20-21 ezer Ft, ami bőven sok egy 14-16-ezres USA árakhoz képest pl.
Persze az is igaz, hogy bőven elég egy magyar fiókot létrehozni elsőre, vásárolni úgyis lehet olcsóbban. (Pl kódokat Amazonról, vagy USD feltöltőkártyákat és azokból megvenni egy-egy játékot)
Live-Die-Respawn
-
Alexios
veterán
válasz r.levente75 #128910 üzenetére
Lóra a legfeleslegesebb költeni szerintem az egész játékban, a ruhák mellett
-
kenny123
addikt
Heyho.
Úgy néz ki ma megveszem a gépeket, már várom.
Tehát, akkor teljesen mindegy milyen régióba regisztrálok? Xbox game pass es EA access, illetve Xbox live gold is gond nélkül megosztható 2 profil között?yo
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #128910 üzenetére
~60 órám van benne, egy árva petákot nem költöttem még felszerelésre, szépen lehet fejlődni a lootokból is. A konkrét küldetést most nem vágom, de a Youtube biztos tud segíteni.
ui.: A napi küldiket csináld meg mindig, szépen lehet fejleszteni a dolgokat. (nem tudom alapból van-e, vagy később oldódik fel). Random felszerelést kapsz a szintednek megfelelően, egy elég egyszerű küldetéssel. A térképen lila teve, ott tudod felvenni a küldit.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Ac origins kérdések a szakikhoz.
Siwa bal oldalt a hegyekben van egy barlang egy kisfiú áll előtte. Mi a feladat. Bemegyek van a Földön két térkép elolvasom és nekem Ennyi. De látom hogy vannak ott még dolgok de nincs ajtó.
Négy pont van ahol térképeket lehet összeszedni harc árán ha ezek meglesznek akkor nyílik ki új terület?
Fegyverekben és felszerelésben elég jól erősödök.
Mire érdemes elköltenem az első kicsit több mint 1000 pénzem? Pl lóra?
-
kill_switch
senior tag
Több mint 200 óra pubg után, lökök egy kis véleményt, hátha valakinek hasznos lesz.
Sokat olvastam, hogy csak One X-en érdemes, ez persze nettó f@szság. Mármint olyan szempontból, hogy kinek mi szúrja a szemét. Én S-en játszom és teljesen játszható. Természetesen a "preview" mint olyan, az meg kell, hogy maradjon a fejben és az elvárásokat nem kell az egekbe lökni egyelőre. Igen, előfordulnak droppok, van szerver lagg is, és a játék elején mindig késve töltenek be a textúrák (ez persze nagyban függ attól is, hogy mennyi idő alatt érsz le... ha nyíl egyenesen ugrasz lefelé és az utolsó pillanatban nyílik az ernyő, akkor várni kell kicsit a textúrákra, de nem annyit, hogy ráhúzzuk, hogy emiatt játszhatatlan... viszont, ha messzebbre lövöd be az érkezésed és az ernyőt már fél úton nyitod és békésen suhansz a szélben, akkor általában mire földet érsz, már bent vannak a textúrák). Nekem ami problémám a játékkal, az az, hogy konkrétan kifagy. 2-3 óra játék alatt, minimum 2 meccs kifagy és kidob a dash-be. Na, ez a része tényleg idegesítő, bár már megvan a mozdulat, hogy amint megakad (nem várom meg, hogy kidobjon), azonnal home gomb, játék bezár és újra indít. Ha szerencséd van, vissza tudsz menni a meccsbe, mert nem darálnak szét addig, de ez az end game-ben már esélytelen. Amit viszont észrevettem ezzel kapcsolatban is, az az, hogy egyszer körön kívül fagytam ki, épp kocsival zúztam a kör felé, és mikor visszaléptem, körön belülre dobott vissza a játék. Ezek szerint, nem hagy a játék a kör által meghalni ilyen esetben. Játékosokkal kapcsolatban, valószínűleg nem 1 és nem 2 ember játszik egérrel, mert néha úgy és olyan távolságból kapom a fejeseket (akár futás közben is), hogy azt sem tudom milyen rendezvényen vagyok. Ezzel viszont úgy vagyok, hogy adnak kihívást a játékba (mintha amúgy nem lenne). A játék nagyon addiktív, megjelenés óta szinte nem is ment más nálam, kivéve ha couch party volt.
Kezdő játékosoknak azt javaslom, hogy mindig városba ugorjanak először, mert ha mindig félreeső helyekre ugranak, hogy nyugiba loot-olhassanak, akkor elmehet a kedve a játéktól, mert bár való igaz, hogy jól fel tudod magad szerelni, viszont amint jön valaki és rád szalad, rájössz, hogy loot-olni már tudsz, viszont harcolni még nem és így nem sok értelme lesz a meccseknek. Ugrani kell a tömeggel, és amint normális fegyverhez jutsz, mehet is az agresszív vadászat, hogy kitakarítsd a területet, ahol vagy. A legtöbb ember a loot-olással van olyankor elfoglalva és csőlátással csipegetik fel a cuccokat, így ilyenkor bőven van lehetőség a lövést gyakorolni, illetve a fegyverek viselkedését szokni. Természetesen ettől függetlenül nagyon résen kell lenni, mert nem csak te fogod ezt a módszert alkalmazni.
Ha belejössz a lövöldözésbe, utána viszont nincs megállás, 10-15 killes körök is bejönnek, és volt már vacsorám 1 vs squad-ba is, ami után azért keményedik az ember bimbója.
Viszont, ami PC-n jó, az itt nem biztos, hogy jó lesz. Én pl kifejezetten kerülöm az 1 lövetű sniper fegyvereket, bármennyire is erősek. A PC-s ismerősök azt mondják az SKS nem jó, nekem boxon viszont kifejezetten ez fekszik a legjobban. Szóval, aki PC-n már játszott vele és boxon is feltétlenül nyomni akarja, az szerintem jobb, ha nem feltétlenül ragaszkodik a PC-s szokásaihoz.
Egy szónak is száz a vége, a játék játszható S-en is nem csak X-en, ha bejön, erős függőséget okozhat, viszont ezt az early cuccot kihagyhatták volna igazán. Szerintem senki nem halt volna bele, ha kicsit később, de már a full verziót kapjuk. Persze kérdés az, hogy mennyi lesz az a kicsit később, mert annyira nem rohamoznak azért a frissítések.Ládákkal kapcsolatban viszont értetlenül állok, mert a drágább (5000+) ládákba, pont ugyan olyan semmilyen sz@r ruhák vannak mint a 700-asba. És persze kategóriákból nem tudsz választani, fokozatosan drágulnak a ládák amiket vehetsz, egymás után.
-
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #128904 üzenetére
A Deer Hunter-t egy ezresért még be is húznám, régen pc-n játszottam ilyesmivel, el lehet vele lenni...tolod a kacsasípot a susnyásban és vársz
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #128901 üzenetére
Na te csak ne lázadjál, van így is mivel játszani
#mindenki:
Btw. itt egy bővebb lista, amin már az akciós DLC-k is rajta vannak és mellette hogy melyik store-ban a legolcsóbb [link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz mike1334 #128900 üzenetére
Pedig egy jó Deer Hunter vagy egy Farming Simulator adja azért... nem beszélve a Rapala Fishing Pro-ról
A parasztszimulátor bestbuy 11k HUF-ért
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
Na jó, most dobtam egy hátast és kissé kiakadt itt pár dologtól -vagy mindentől - a bs mérőm. Gyakorlatilag beállítottak egy qos szabályt az xbox packeteknek és árulják 300$-ért, jó nem drágább, mint az "alapmodell", de akkor is... Várom mikor lesz XP kiadás
-
zsolti72837
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest