-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegg
tag
Borderlands el nem szokott valaki játszani ?
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #12798 üzenetére
Sega Megadrive.
Régebbi konzolokat mindig lenintendózom.
Assassin's Creed 3 amúgy csak nálam olyan nyögvenyelős? Hajós misszókat végigvittem meg a főküldetések felét is de nem nagyon érzek késztetést tovább vinni. Ezio jobb volt.
Bár itt meg a kor/helyszín érdekes nagyon de a küldetések sokszor unalmasak. Meg maga a főhős is.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz raziel01 #12797 üzenetére
Nintendon Sonic...? khm...
Én Master Systemen találkoztam vele először...ott is gyors volt , de a 2D-be tudtál reagálni , mig itt a 3D-be forduláskor,vagy egy oszlop takarásából nem látni mi következik..elég bosszantó..amúgy kedvem lenne játszani vele,mert szeretem a Sonic játékokat , de ez a sebesség túl sok...vagy én vagyok suta... -
raziel01
veterán
Hatalmas csodákat nem kell várni de az én monitorom is kalibrálva van, 3 ezer Ft volt és ott kimérik koloriméterrel a fényerőt, kontrasztot meg a színeket, a lehető legjobbra állítják be.
Giinos: Sonic mindig is gyors volt, anno emlékszek még kb 1997 körül Nintendo-n is rohanós volt.
Rayman meg egy teljesen más világ. Az már inkább egy művészi csoda.
Én 9 fontért vettem a Rayman: Origins-t, abszolút megérte. -
bandi0000
nagyúr
Lehet hülyeséget kèrdek de, hogy lehetne normàlisan beállitani a tv-t a boxhoz hogy a szinek szépek legyenek?
Xbox One: bandymnc
-
bibi55
tag
válasz WhiteWalker #12791 üzenetére
Egyetértek.
-
nagyúr
Sonic Generations bűn rossz...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Micsurin
nagyúr
egy ilyen beszerelése amíg még garis a gép okozhat gari vesztést?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Buster17
addikt
GeoW1 Insanen nem is olyan nehéz. Na majd a fő bossnál ahol casualban is órákat szenvedtem
-
bognar110
őstag
State of Decay Elég jóóóóó
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Valamiért az xbox nem tud csatlakozni a LIVE-ra, amikor frissíteném a FIFA13-ban a kereteket. Eddig jó volt, nem tudom most mi lehet a gond
Ezt írja ki: 1 2
Előre is köszönöm a segítségetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mephi666
nagyúr
válasz Buster17 #12778 üzenetére
....tényleg k*rvajó játék, de szerencsétlen kiscsaj kapott már annyit, ami egy kőkemény tengerészgyalogosnak is sok lett volna
én el tudok képzelni újrajátszási faktort pár óra után úgy érzem, hogy 99%, hogy megmarad a játék és évente előkerül újra
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vasii
senior tag
válasz MasterMark #12731 üzenetére
Nekem nem sikerült ölben használni, úgy túl közel volt..
Amúgy meg nekem se volt mire felszerelni, a megoldás két székre egy polc, és arra rá lehet fogatni -
mephi666
nagyúr
válasz whitezo88 #12775 üzenetére
+12774: spoiler: 1-2 órát szórakoztam vele és ezalatt először átszúrta a karó az oldalát, megharapta a medvecsapda a lábát, ellőtték a jobb felkarját, leütötték, leesett, elájult... kapott már rendesen ...ja arról nem is beszélve, hogy már pusztán a látványtól én tüdőgyulladást kaptam, annyit mászkált hidegben/esőben/átázva
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz mephi666 #12773 üzenetére
Nekem a Lehetetlen c. film jutott róla eszembe.
-
mephi666
nagyúr
k*rvajó ez a tomb raider... lara olyan ütemben gyűjti a sérüléseket, hogy szerintem 2 rész között simán plasztikai műtéteket végeznek rajta, amire el is megy az összes begyűjtött kincs és a régi (sztorivonal szerint későbbi) részekben azért nagyobbak ennyivel a mellei is, mert ha már ott van, akkor azokat is megcsináltatja
-
raziel01
veterán
Na mindegy...
Bulletstorm-ot nyomattam ma is. Ennél is már ingyenes az online pass. Meg is vettem 0 Ft-ért.
Nem vagyok elájulva a multitól.
4-en voltunk emberek és özönlöttek ránk a gépi ellenfelek és pontokat kellett elérni különben újraindult a menet. Viszont single nem rossz. Lehet el se adom. Végülis kb 4 font volt. Very hardon azért néha megszívom de acsik miatt muszáj.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
FlashLed
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyors kérdés. 800MS pontnál kevesebbet sehogyan sem lehet beszerezni?
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
ja, azt hittem, hogy hozzáadódik... mindegy: 28án lejár amúgy is és akkor megpróbálom utána meg ráhosszabbítok fizetésből egy nagyobbat a játékok miatt
-
mephi666
nagyúr
na, megjött a tomb raider survivor edition, szép pakk nagyon, teljesen elégedett is vagyok... volt hozzá 14napos gold kód, de valamiért nem akarja elfogadni, akár neten ütöm be, akár a boxon ez mi a fenétől lehet? ("Adjon meg egy érvényes kódot." hibaüzenetet dob)
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #12753 üzenetére
Multkor irtam, hogy EDGE-n a sebesseg kb 1,5-3 kbps volt. Ezzel szemben mikor kimentem az udvara, (mert halozattfejlesztes cimszo alatt annyi tortent, hogy orulok, hogy van egyaltalan terero a hazban) a 3G-nel hoztta a 128 kbps-os lassitott adataviteli sebesseget.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Dj Polc v.2 #12741 üzenetére
Multit igaz nem probaltam mobilnetrol, de jol megy a live. En telefonnal osztom neki a netet. Igaz ha EDGE-be van akkor hasznalhatalan.
-
Dj Polc v.2
csendes tag
Kösz mindenkinek!
-
bandi0000
nagyúr
ha megosztod biztos megy, de játszani tuti nem tudsz vele ha csak nem 4G-d van
Xbox One: bandymnc
-
raziel01
veterán
Attól függ hogy gondolod.
Xbox-ba dugva az usb sticket, nem fog a net menni.
De PC-n megosztva a netet a boxxal úgy már jó lesz.
Javításokat simán tölthetsz vele.
Illetve én minden gond nélkül nyomtam 8 vs 8 MW2 multit is 16 KB/s-el.
Vagy pl az előbb Bulletstorm multit is.
A ping a lényeg. Nálam 40 körül van.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
közvetlenül nem.
-
Dj Polc v.2
csendes tag
Sziasztok!
Mobilnettel megy a live? -
bognar110
őstag
Moh warfighternél sincs már onnline pass ?
-
fireproof
őstag
válasz MasterMark #12737 üzenetére
Igen néztem de ebből csak azt vontam le hogy én vagyok béna. Igazából arra lennék kíváncsi hogy jobban megéri inkább lassan de pontosan célozni vagy célzás nélkül kb-ra lövöldözni?
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Nem biztos hogy ide tartozik ide tartozik de elakadtam a MoH Warfighter ben az utolsó pálya felénél amikor egy zöld ajtót a házban be kell törni. Akárhányszor betöröm utána meghalok... De csak Tomahowkal tudom betörni vagy berúgni. Van valami jó taktika erre vagy csak én vagyok b@lfsz? Hogy lehet ilyen ajtó betörési módokat szerezni?
-
pelenka35
őstag
jelen pillanatban melyik konzol bolt a legolcsóbb?
360 slimet vennék 250g vinyovalGamertag:Rob3rt75
-
MasterMark
titán
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz MasterMark #12731 üzenetére
Tényleg ezt nem is figyeltem pedig én is kerestem anno ilyet ha ez az az MS wheel amit többen is ajánlottak. Csak még használtan is alig láttam. Na mindegy elvagyok a mostanival Forzához meg más autósakhoz egyelőre elég nekem.
Valakinek nincs kedve egyébként Forza 4-el tolni a héten délelőttökön?Més que un club!
-
MasterMark
titán
válasz Napfénysüti #12730 üzenetére
Ezt ölben is lehet használni. Azért ilyen íves az alja.
Nem értem ennek miért kellet leállítani a gyártását.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
G@ß!
őstag
válasz Napfénysüti #12728 üzenetére
Dehogy, használtat. Ilyet.
-
törölt tag
Sziasztok!
Fifa 13-hoz kell Online Pass?(#12727) raziel01
Köszi![ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
válasz Napfénysüti #12714 üzenetére
én 15ért vettem
dilipok: ha lesz goldom akkor én is benevezek! -
Tenager18
senior tag
válasz MasterMark #12723 üzenetére
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #12720 üzenetére
Szerintem simán meg lett szorozva 10-el
Amúgy igen ennyit megér.
Ja és akkor én is felteszek egy kérdést 9900 Ft új Max payne 3 collector's edition megéri?
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz MasterMark #12720 üzenetére
-
Blaise
veterán
7500Ft-ot megér újan a Tomb Raider Survivor Edition?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz MasterMark #12715 üzenetére
Ejha ezt nem úgy reagálták le ahogy kellett volna.
Més que un club!
-
MasterMark
titán
-
-
G@ß!
őstag
PGR4ben milyen verziójút érdemes venni? (gondolok itt pl a Forza4 essential (1dvd) és Forza 4-ra (2dvd))
-
Def26
félisten
válasz Napfénysüti #12709 üzenetére
Te különleges ember vagy.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
G@ß!
őstag
Állítólag elég gagyi, nem nagyon ajánlják.
Én is ilyet akartam venni, de lebeszéltek róla, és vettem egy régi használt gyári kormányt.
Nem rossz így az élmény.
(és ehhez van pedál is... gázt és féket nyomkodni elég nehéz gombokkal... kipörgésgátló és abs nélkül lehetetlen igazi kormány nélkül játszani, mondjuk én minden rásegítést kikapcsoltam, kivéve a kanyarban megjelenő nyomvonalat...)
dilipok: én fél órát egyben kibírok, utána 15 percenként fel kell állnom, mert elzsibbad az "ülőgumóm". -
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #12709 üzenetére
jaja, tény hogy a forza gagyi vele nagyon, de jópár kinectes játék van, aminél ha az ember megszokja a lagot és bekalkulálja, akkor élvezetesen el lehet tölteni pár órát arról nem is beszélve, hogy mozgásra késztet
ui: viszont az is tény, hogy gyerekek jobban élvezik... barátnőm nővérének a lánya is ott volt, amikor játszottunk, órákat ugrált és képtelen volt elfáradni...
[ Szerkesztve ]
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
Sikerült beújítanom egy kinectet.Arra lennék kíváncsi,mert még most nincs rá időm,hogy nyomjam a játékokat. A Forza-k mennyire játszhatóak vele vagy mennyire gagyik így?Véleményeket tapasztalatokat várnék!
köszi.[ Szerkesztve ]
The Mechanic
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz MasterMark #12701 üzenetére
Előfordult hogy bunkók voltak?
zeee: kipróbálni amúgy nem tudsz egy ilyet? Egyébként hasonló okokból gondolkodtam el anno rajta. Viszont én kollégámtól kölcsönkaptam 2 hétre így tudtam hogy nem veszek zsákbamacskát. Amit nem szeretek benne az az hogy elég izzasztó ha sokáig fogod, csinálhatták volna valami gumiszerű anyagból azt a részt ahol fogod. Illetve a kézi váltót azt szerintem elfelejtheted vele mert nincs igazán gomb neki. Kettővel kevesebb is van rajta mint a kontrolleren.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
zeee
senior tag
válasz Napfénysüti #12697 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat Urak! az a helyzet hogy lusta vagyok egy asztal előtt görnyedni és kapaszkodni a kormányba, meg taposni a pedált, ezért gondoltam erre a köztes megoldásra. De a forza 4-ben már kezdek kikészülni hogy online-ba az első 5-be alig tudok bekerülni az ,A' osztályos körversenyekben. Vagy vérprofik, vagy én vagyok béna....
-
MasterMark
titán
válasz Napfénysüti #12700 üzenetére
Mindig ezt mondják, általában meg tudják csinálni amúgy.
szerk.: Ja rendesek szoktak lenni általában. Kivéve amikor nem, de olyan velem eddig csak egyszer volt.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest