-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
-
orion1025
őstag
válasz Ragnar95 #16918 üzenetére
Ez az egész 3D dolog egy ízlések és pofonok körtúra.A legtöbb embert nem érdekli, na meg kihasználni sincs igazán mivel.Kíváncsi leszek, hogy a nextgen konzolok mit mutatnak majd fel ezen a téren, mert addig a 3D technológiának is lesz hova fejlődnie, na meg az "előállítás" költsége is csökkenhet.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
válasz Ragnar95 #16895 üzenetére
Nővéreméknek 350000Ft-s árazású TV-je van, gusztustalan azon is a 3D.Akinek ez kell az vegye, de kár terjeszteni az igét, mert annyit nem ér az egész.Ráadásul lesheti az ember szemüvegben...Nekem konkrétan az agyam elfolyósodott 4 perc után.
-
orion1025
őstag
válasz Ragnar95 #16203 üzenetére
Mármint hol is is elég egy rossz kanyar?Arcade játékok jellegzetessége, hogy az ellenfélt legtöbbször be lehet érni, annyit csal a gép.Viszont lehagyni sem igazán lehet őket, mert szintén arra is csal a gép.Azért a Forzában pont birkózni kell legnehezebb fokozaton, manuális váltóval, miegymással.A Dirtnek sincs például semmi realitása, ellenben egy régi CMR mit büntetett....
[ Szerkesztve ]
-
-
dilipok
veterán
válasz Ragnar95 #15449 üzenetére
parancsolj. Utangyartottat nem feltetlenul ajanlom, mert volt mar vele a barati korben rossz tapasztalat.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ragnar95 #15444 üzenetére
Én azt mondanám vegyél még 2 ceruza aksit 2400mah-sakat és felváltva használd
az a baj , hogy az után gyártót play and charge kitek általában 700mah-ás aksit adnak csak rá lett pingálva , hogy 4800mah......The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MasterMark
titán
válasz Ragnar95 #12806 üzenetére
Hát most vagy rátelefonálsz az internetszolgáltatódra, hogy a takarító néni már megint az UTP kábelekre tereget, vagy a routereden megpróbálsz beállítani egy nyilvános DNS szolgáltatót. (Pl.: a Google-ét.)
szerk.: Jól látom iPhone-ról osztod meg a netet? Eddig mobilon illetve máshol nem volt probléma a DNS szolgáltatással?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Ragnar95 #11564 üzenetére
Akkor látom megosztottak vagytok erről a témáról. Hogy őszinte legyek megrendeltem mindkettőt igaz a Forza 4-et születésnapi ajándékként kapom majd csak azt se tudom így majd melyiknek álljak neki.
Forza Horizon demót próbáltam nekem nem tűnt vészesen árkádosnak bár kicsit jobban hajaz az NFS de inkább a külsőségek miatt.
Més que un club!
-
Prof01
veterán
válasz Ragnar95 #8475 üzenetére
Hát igen, én se tudnék, még munkaként se ennyit játszani. Néha előfordul olyan nap, hogy 7-8 órát játszok, ha nagyon van időm, de hogy minden nap ezt csinálni, azt elképzelhetetlennek tartom.
GTA4-et én se értem, szerintem szuper játék. Igaz nagy volt körülötte a hype, most is az lesz a 5. rész megjelenésekor, de meg is érdemli, mert a Rockstar-tól általában színvonalas játékokat kapunk.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz Ragnar95 #8470 üzenetére
Hát tényleg beteges, egyetértek.
Egyébként ha érdekel, itt egy interjú vele: [link]
A leírtakat, hogy mennyit sportol, tartós kapcsolata van 7 éve, stb. elég nehéz elhinni azért.Algotis: Biztosan volt már pár, de valószínűleg ingyen kaphatta, mint ahogy a játékokat is, különböző támogatóktól.
Az interjúban található képen látszik, hogy 6db X360-a van. 4db NTSC amerikai, 1db japán, és 1db EU Pal-os.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
StLui
veterán
válasz Ragnar95 #7310 üzenetére
Én azt gondoltam, hogy egy 500eFt-os sztereo rendszer felett kizárt, hogy bármi különbséget halljak. Egyszer elvitt egy barátom egy bemutató"terembe", pince volt, és beültem egy 2 és egy 6 milliós rendszer elé, és nekem volt a leghihetetlenebb, hogy komoly különbséget tapasztaltam, sokkal jobb volt a térérzet meg minden a drágább cuccon. Annyira határozott volt az érzet, hogy nem hinném, hogy placebo volt.
Ez nem azt jelenti, hogy 2-t is költenék egy sztereóra, 7.1-re sem, nekem nem ér annyit a hangminőség, ennyi. Szép, jó hallgatni, de nem ér annyit.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
tDr1v3r
veterán
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Ragnar95 #7291 üzenetére
"Persze,ha nagyon minőségit akarsz, vehetsz fél millióért is, de szerintem tök fölösleges, annyival nem szól jobban, de hát mindenki maga dönti el,h mire költi a pénzét"
Egy 55 ezres meg egy fél millás házimozi hangjában az a közös hogy mindkettő hangot ad ki magából! Kb olyan összehasonlítani őket mint egy 70ezres 42" LCD Tv-t egy fél millás 42"-os TV-vel.
-
Csöbronit
tag
válasz Ragnar95 #6721 üzenetére
Nehogy azt gondold,hogy a magyar x360 vásárlók miatt fejlesztenek tovább boxra Ha ebben az országban egy darab nem fogyna el az sem érdekelne senkit,max a boltosokat ugye. Másfelől amíg így is több mint a fele lelopkodja netről,miért is várunk supportot. Így is nagy szó,ha egy két dobozos játékhoz van alap magyar szöveg és nem egy csapat készíti el utólag,szorgalomból. De ez van. Kis pénz kis foci.
FaZe Clan Member - MLG player
-
woodbear
addikt
válasz Ragnar95 #6676 üzenetére
Pontosan így vagyok én is ezzel. A bound in blood rohadt jó. Gondolkozom is, hogy újra megveszem. Mert ismét végig nyomnám meg multiznék is akár (kicsit bele kóstoltam anno a multiba és tetszett volna ha nem mobilnettel küszködtem volna)
Sajna kevés a westernes játék úgyhogy felüdülés néha egy-egy ilyen cím.Oldalam: www.swsfoto.de
-
dilipok
veterán
válasz Ragnar95 #4428 üzenetére
folytatva a peldadat: ha valakinek elromlik a kontrollere, es idejon kerdezni, senki nem fogja azzal gyanusitani, hogy modositott geppel hasznalja. Ha valaki viszont leirja (neadjisten kerkedik azzal), hogy marpedig neki mokolt gepe van, akkor mast ne varjon. De en befejeztem a magyarazkodast, nem erzem ugy, hogy szuksegem lenne ra.
Csak hogy senkit ne erjen varatlanul, a tovabbiakban is hasonlo keppen fogok reagalni minden ilyen jellegu hozzaszolasra. Ha valaki igazsagtalannak erzi, nyugodtan menjen a modkerbe, nem fogok erte neheztelni ra.
StLui: nem feltetlenul, ezert is irtam oda, miutan kozolte, hogy vett masik gepet a heten, hogy ha megsem mokolt a gep, akkor nyugodtan leirhatja a reszleteket. (ettol fuggetlenul fenntartom a velemenyem, hogy gyanus a helyzet. Elolvastad az egy hettel ezelotti hozzaszolasat?)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-
Prof01
veterán
válasz Ragnar95 #3988 üzenetére
Persze, hogy vált, ahogy a való életben is lehet kuplung nélkül váltani, de állítsd a motormeghibásodást is szimulációra és mindjárt meglátod, hogy nem sokáig bírja az a váltó!
(Forza 4-ben biztosan, de úgy emlékszem, volt ilyen lehetőség Horizon-nál is.)Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Ragnar95 #3241 üzenetére
Na, most borultam le a székről Elég kevés dologgal játszhattál ezek szerint, sajnos még a Forza sem tekinthető csontszimulátornak (a Gran Turismo sem), de azok tényleg közel állnak a valósághoz. Ha valódi szimulátor kell, akkor ott a népes magyar táborral rendelkező PC-s rFactor. Még a WRC3 is határeset, de az nekem tetszett.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest