-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz Micsurin #38877 üzenetére
Oké, köszi a válaszokat, nem akartam én itt felforgató lenni, főleg, hogy mint írtam is: távol áll tőlem ez a warezos dolog, nem is ez a fő téma ami miatt írok. Le akartam én csapni egy fekete péntekes 50ezres boxra anno, de az ismert technikai okok miatt ez nem sikerült. Még asztalt is csapkodtam az edigitálnál, persze fölöslegesen.
Az, hogy most ilyen boxot sikerült féláron vennem, csak azon múlt, hogy a kollegának ilyen volt, mondta ezt, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert amit próbaképp adott hozzá gyári lemezeket, azok mentek, gyerek örült, én is örültem. Aztán persze a fizetéskor még a kezembe nyomott vagy 20 db lemezt, hogy ezekkel is játszhatsz ha akarsz. Azóta se tettem be egyiket se, tán nem is fogom, ami kell, megveszem boltból, és ezért érdekelt volna a 2 kedvenc játékom, amivel még igy 30on fölül is játszok néha, a D3 meg a Thief.
De akkor még mindig nem világos, hogy érdemes-e megvennem a D3-at, ha másnem offline, singlében jáccódni, vagy pénzkidobás, mer sírni fog a netért, amit meg nem szabad ezexerint adnom nekiApropó, ezt a chippelést nem lehet visszacsinálni?...
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Knobber
aktív tag
válasz Micsurin #37393 üzenetére
Lesz az 10 is nemsokára
Azt várjuk, hogy a játékfejlesztők,gyártók ne húzzák le a last-gen társadalmat.
Tudnának jó játékokat is készíteni, ha akarnának. Pl: GTAV, Witcher 2, Forza Horizon, AC4, Watch Dogs (bár ott inkább az akciójelenetek) teljesen el lett találva X360 optimalizáció terén. Ha akarnának a gyártók, tudnának is, hiába 7-8 éves hardver.
De jelenleg az megy, hogy butított változatokat adnak ki lásd AC: Rogue, Forza Horizon 2, The Crew és még sorolhatnám.
Ja és még ez nem is lenne baj, ha nem teljes áron adnák őket hanem akkor annyiért is, amennyit ezek a játékok érnek.[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
-
gabormgp
senior tag
válasz Micsurin #35611 üzenetére
Hallgatnék én rá,csak most teljesen összev agyok kavarodva..
Eddig igy használtam az xboxot,hogy a százlabút dugtam a tv-be-százlábúba meg azt a hármas vezetéket.
A kérdésem az lenne,hogy ezt fogom tudni használni igy az E-vel is?
Szerk: A tévémen nincsen HDMI.Azért akarok E-t,mert újonnan veszek,és tudtommal már nem árulnak Slimet.[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
válasz Micsurin #34628 üzenetére
A BKV-nál majd érdeklődj mindenképpen:
[link]Ha szerencséd lesz, akkor leadja valaki. A pénzed valószínűleg nem, de az iratok így még meglehetnek.
Első körben a bankkáryát tiltsd le szerintem.
És ha a BKV-nál nem adták le, akkor jelentsd be, hogy elveszett:
[link]Utána jön a többi...
[link]Jobban jártál volna ha ellopják, mert ha jól tudom, akkor lopás esetén több okmányt is ingyen cserélnek...
[ Szerkesztve ]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
v-man
őstag
válasz Micsurin #34583 üzenetére
OK
Akkor azt mondod, szánjak rá 10ezerrel többet, és legyen inkább ez (Tescoban van most 28-ért ha jól láttam) és szinte biztosan elégedett leszek?
Az előző, lengyel kormányszettnek főleg a pedálja nem tűnik valami tartós darabnak, amúgy lehet bevállalnám, mert MS kormányt nem találtam használtan sem, plusz karácsonyi ajándék lenne, arra nem az igazi a használt...XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
L_YKing
addikt
válasz Micsurin #34577 üzenetére
oda nem is fogják: http://www.edigital.hu/kiegeszito/esperanza-eg103-high-octane-kormany-es-pedal-szett-%28pc/ps2-3%29-p452232.html
sőt írják is: Vibrációs kormány és pedál szett | 13 akció gomb, gáz- és fékpedál | PC, PSX, Playstation 2 és 3 kompatibilitás
(csak lassan hozta be az oldalt)[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
válasz Micsurin #34497 üzenetére
Fizetési dolog:
Nem vettem észre és lejárt a bankkártyám. Ezért nem tudtam vásárolni. Ami érdekes mert ettől a bankszámlám teljesen működőképes dolog, utalni tudok és volt rajta pénz is. Csak az xboxon keresztül nem tudtam vásárolni Közben megérkezett az új kártya. Ilyenkor a régi adatait kell módosítani vagy egy újat bevinni ?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Micsurin #34504 üzenetére
azert a kerdesen nem kicsit felrohogtem milyert ez meg nalad is durva
TechN7ne: nincs ertelme vedeni a vedhetetlent. Mint mondtam, emliteni sem kellett volna. Te megtetted. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Micsurin #34504 üzenetére
Felvilágosítalak,hogy az általad nevezett szutykoltbox-on is mennek az eredeti lemezek. Így hátrány semmiképp nem ér,csak előnyben részesülök.
Ráadásul a kedvenc játékaim mind eredeti,szóval semmilyen warezzal nem szemetelem az adott topikot.
Részemről befejeztem veled a vitát,mert kezdek lesüllyedni a szintedre,amit nagyon nem szeretnék.További szép estét kívánok.
-
cyberkind
félisten
-
raziel01
veterán
válasz Micsurin #33094 üzenetére
90%-ban jót küldenek. Kinect-el biztos nem lesz gond, mert tesztelt darabok.
Kb 60 lemezt vettem már tőlük abból 1 darab volt teljesen hibás(Halo 4) de visszaposta után küldtek újat.
1-2 lemeznél meg előfordult, hogy karcos volt de működött. Én szeretem őket, mert sokszor 2 fontért lehet venni náluk dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Micsurin #33046 üzenetére
A Games with Gold listát linkeltem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
negyven2
veterán
válasz Micsurin #31080 üzenetére
Van egy ilyen opció, hogy "Link and confirm your debit or credit card". Ekkor levon egy 1,5€ összeget, és ezzen tranzakció add egy 3 jegyű kódot amit a számlatörténetben amit majd meg kell adni a PP fiókban. Ezután már mennie kell.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Micsurin #31075 üzenetére
De legalább van önkritikád.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Prof01
veterán
válasz Micsurin #30528 üzenetére
Hol olvastál erről hivatalos bejelentést?
Oric: Remek, köszi! Pont a napokban kezdtem el a Halo: Reach-et. Ha jól tudom kronológiai sorrendben az az első. Mindegyik részt beszereztem, így most eljött az idő, hogy végre végigjátsszam az egész Halo szériát!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- ps5 slim digital 1tb eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest