Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
válasz
lazlogogola #39113 üzenetére
az 576-nál is van ilyen akció, ha jól emlékszem... Eddig csak 3 boltban vizsgálták be a 360-asokat, majd kiterjesztik az összes boltra valamikor
playiten is lesz x360 akció a medianál 50 e a fable anniveres konzol, meg lesz xone is.
most az ediginél van jó xone akció -
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
lazlogogola #39110 üzenetére
Üdv
Konzolok szervize oldalon most van ilyen lehetőség, xbox360 értékét beszámítják új konzol vásárlásakor.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
lazlogogola #39110 üzenetére
Szerintem nem nagyon vannak ilyen helyek, esetleg olyan szokott előfordulni, hogy aki használt de garis gépet árul, az beszámol X360-t. Hardveraprón nézz körül.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lazlogogola #38915 üzenetére
De igazából a multihoz nem feltétlen kell net , Local is lehet (system link)
szóval igenis gondolhatott erre is pl
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lazlogogola #38884 üzenetére
Lekezelő a stílusod mondták már ? Felesleges így beszólni valakinek , aki pusztán kérdezett
-
Andie
őstag
válasz
lazlogogola #38884 üzenetére
Nem olvastad el elég figyelmesen amit írtam. Természetesen nem elvi problémáim vannak a "net" fogalmával, hanem mint pár napos Xbox tulajdonos, nem tudom, hogy mi kell neki egy multis játékhoz. Mint kiderült, valóban nem olyan triviális a dolog, mint a PC-n, hisz a Microsoft Live rendszerén kell keresztülmenni. Elnézést, ha te úgy születtél, hogy mindezt tudtad, én nem.
-
MasterMark
titán
válasz
lazlogogola #27906 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
lazlogogola #27904 üzenetére
Nem is lehet generálni, a youtbob-os videók kamuk.
Azért vannak jobb áron, mert általában külföldről van, és nincs rajta akkora haszon mint a MediaMarkt-ban. Ettől még legális.
-
MasterMark
titán
válasz
lazlogogola #27902 üzenetére
De, generáljak neked?
Nyilván nem.
Ezek ugyanúgy papírról vannak, csak nem a papírt küldik el, hanem arról fényképet, vagy csak simán a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest