-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Persze, pl. LEGO The Lord of the Rings, ezres alatt volt. Szívesen kijátszanám mondjuk 10+ év múlva a gyerekemmel is - már ha lesz addigra olyan korú aki szeret is játszani.
Elrugaszkodott példa, de érted mire akarok kilyukadni.
Elgondolkodtató az is, hogy ha mondjuk egy pendrive-ra kimásolható a játék, akkor az mihez van kötve? Már ha nincs - addigra - LIVE amibe bejelentkezhetek? Mondjuk elszáll a gép vinyója, veszek használtan egy másikat, de egy korábban pendrivera másolt játék már nem indul majd el azon a gépen, jól értem? Mert, akkor elméletileg a teljes merevlemezről kéne egy backup, nem? Számomra inkább az az aggasztó, hogy egy hardverhiba esetén az adott merevlemezen lévő minden tartalom elveszik, még ha van is minden játékról egy másolatom pendriveon, azt nem tudom, hogy autentikálni.
Na jó, elmentem maxi elméletibe.
-
haris
őstag
Nálunk mindenkinek saját profilja és gamertag-je van.
Ha emlékeim jól csalnak -mivel a srácok önállóan allították be a kinectet, én csak fél füllel voltam jelen-
valahogy úgy kell, hogy belép az illető a saját profiljával, majd integet a bal kezével. Ekkor kinect "megjegyzi" őt és társítja ehez a profilhoz. Aztán kilépteti magát, és a második ember lép be a saját profiljába, és integet stb.
Ha jól tudom, akkor így a kinect mindenkit megjegyez és később simán felismeri, hogy épp ki játszik, és az kapja a pontokat. (Ha valamit nem jól írtam, valaki javítson ki légyszi.)MÁS:
Megvettem decemberben a Bioshock Infinite-et. Többször volt már akcióban, most pénz is volt a kártyámon végre, be is zsákoltam.
Azt kell mondjam, az 1200 Ft-nak minden fillérjét megéri. Eddig nagyon tetszik, pedig csak tegnap kezdtem neki. Szerintem a grafika tökéletes, a játék kicsit beteg, de nagyon jó a hangulata. Szerencsére van Auto célzás, ami nekem PC-ről ide szakadtnak muszáj a túléléshez.Mondjuk a játék nagyon nem gyerekeknek való, így csak este tudok nyomulni vele, amikor Ők már lefeküdtek, addig, amíg ki nem dőlök. A munka megindulásával ez egyre korábban lesz. sajna
Szóval, javaslom figyelni az akciókat, és legközelebb rácsapni aki még nem tette. (Tippre márciusban újra akciózzák, az eddigi gyakorlatot figyelembe véve
)
-
haris
őstag
Most nem tudom megnézni, de úgy emlékszem, hogy a kamera felismeri a játékost.
De ehhez valamikor a profillal össze kell hozni, hogy a kinekt tudja ki, melyik profil.
Ha mégsem, akkor bocs, de így rémlik, a srácokat így láttam. Én nem nagyon játszom kinecttel (értsd: egyáltalán nem)
-
haris
őstag
Bocs, felébredt a gyerek, fel kellett menjek, a zasszony is alszik.
Értem, akkor egyszerű a megoldás. Egyszerre csak egy valaki áll a kamera elé, Ő végigmegy, addig a másik(ak) valahol a szobában ülnek (nem rohangálnak az éppen játszó körül. Amikor az végez, akkor csere. Aki volt leül, a következő beáll, a kinect újrakalibrálja magát az új emberhez és megy a móka újra.
majd újra elölről -
Micsurin
nagyúr
Az egy dolog , de ott nem talált , szerintem nem gond , hogy megkérdezte
mi most több OFF-ot generáltunk , mint ő azzal az egy kis hsz-ével
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Írta , hogy ott elfogyott/most nem árulnak , szerinted ha ezt kiírod akkor talál majd ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MasterMark
titán
Alapból ott nem fog menni a bankkártya. Nem lesznek ilyen jó akciók mint magyar Live-on. És magyaron régió problémák sem lesznek.
Ellenben pl. UK vagy USA Live-on több a tartalom és szolgáltatás, de van ami így se működik a régiók miatt.
Na meg kamu címre pénzt költeni se valami biztonságos dolog szerintem.
StLui: Szerintem még mindig ugyanúgy nem megy csak ha azonos a számlázási cím a kártyáéval.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
StLui
veterán
Én UK-ról migráltam magyarra, és sokan mások is. Ha jól tudom már akadnak gondok az IP cím miatt ha Magyarországról akarsz letölteni UK regisztrációval. Magyar bankkártyát elfogadja simán? Kamu UK cím mellé, vagy magyar címet adsz meg?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Hatvan9
senior tag
Semmi sincs ingyen.
De megveheted itt is, itt elég jó áron van.(+2 játék 1év gari, megbizható bolt)
gabormgp: Újabb széria, csatlakozokon variáltak, fejlödés nem történt, vagyis fogyasztásban lehet azt nem tudom. + Adnak
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
Nem azt mondom, hogy egyszerű találni, hanem azt, hogy rosszkor keresed.
Most karácsony jön, így valószínűleg többen keresnek ilyen cuccot. Ha valamit sokan keresnek, akkor feljebb kúszik az ár. Vagy ha nincs korlátlan darab, akkor nem is lehet kapni.
Ilyenkor a jóárasított játékok is hamarabb elmennek.
Tavaly sikerült vennem 3 játékot 2500-ért (Forza3 + FIFA10 + Fallout New Vegas)
Nem mondom, hogy új játékok, de keress rá picit, egyébként mennyi lenne akár darabja. És ha nincs még a géphez játék, akkor minden játék jóÉs.... most okt.végén 13ért vettem kinectet - Kinect Adventures játékkal együtt.
Szóval ha nem sűrgős, várj vele picit. Én a gépet szintén karácsonyra vettem csak tavaly, a kinect idén karácsonyra lesz. -
StLui
veterán
Régebben csak 1-2 LG tévé küldte tovább a digitális hangot, most az utolsó 1-2 szériából állítólag a samu is továbbküldi. Szóval tévé függő a dolog!
Sony: szedd ki a a leírásából valahonnan.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Itt van pl játékkal együtt 14500, de ezeket te is megtalálhattad volna 2 perc alatt, mert én is így tettem, utána írtam be azt amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest