-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
Hogy valami jó hírt is közöljek, az "életben maradt" Microsoft Store-ból ugyanúgy átjönnek az Xbox 360 licenszei, mint eddig. A legfelső négy terméket már a SeriesX-en vásároltam:
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Dashboard boltbezárás után:
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Nekem ami biztosan kimaradt:
- Ancients of Ooga
- Ninja Gaiden Black (360 Store-ból véve mindkét platformra átmegy a licensz, új MS Store-on keresztül csak az új gépeken lesz elérhető)
- PUZZLE BOBBLE Live! (X360 only)
- Resonance of Fate
- Watchmen 1/2
- Yo-Ho Kablammo (X360 only)Így jártam...
#ottrohaggyonnmegNekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Game Over
-
vm93hun
aktív tag
Még megy a bolt.
-
vm93hun
aktív tag
-
vm93hun
aktív tag
R-Type: Ha visszakompatibilis, akkor még ráér.
Armored Core: PS3-ra egy ezressel olcsóbb. [link] (bár még annál is olcsóbbnak kéne lennie, mert idén tavasszal kapcsolták le az online multiját)Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Én is nekiálltam még reggel egy kis pánikvásárlásnak, 8 óra előtt még nyitva volt a bolt (utána muszáj volt dolgozni menni
). A nagyja már megvan annak, ami nekem kellett, ha még 18-20 óra környékén nyitva marad a bolt, akkor még átnézem őket alaposabban. Sok Arcade cím 3790 Ft-ba kerül, így egy 15K-s feltöltött összeg hamar elfogy - és ebben még nincs is benne az adott játék maradék része (DLC-k).
Nálam kábelre van kötve a konzol, minden ajánlott portot nyitva a routeren. Amikor épp megy egy letölttés, akkor elfogadható sebességgel jön le (a PS3-éhoz képest még így is fényévekkel gyorsabb ugyanolyan beállítások mellett), de amikor elkezd 2 percig homokórázni, na attól én is kivagyok. Egyébként rájöttem, hogy akkor kezd nagyon belassulni a rendszer, amikor egy letöltést épp befejez.
Ami engem jobban aggaszt, hogy ezekkel a tartalmakkal mi lesz majd kb. 5-10 év múlva? Mert most az első szög a koporsóba a piactér bezárása. Utána jön az online multi lekapcsolása, aztán amikor a vasat is levágják a Xbox hálózatról, na akkor mi lesz?
Ezért kéne a visszafelé kompatibilitást meglépni az újabb generációkon. Ha direkben nem is tudnák emulálni a gépen, akkor legalább felhőben lehessen streamelni.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
GTA4 + EFLC + kézikönyv + térkép mindegyikhez. Xbox 360 gépekhez adott bundle kiadás.
Alig ismerek olyan játékot, ami nem telepíthető a HDD-ra, de a csomagomból pl, a DXHR - Director's Cut is pont ilyen (de ez legalább megy Series X-en is, és arra telepíthető, így ott nem zümmög). A MotoGP06 is telepíthető.
Splatterhouse: Nekem volt olyan mázlim, hogy 20 euróért vehettem bontatlanul
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
3 további játék kapott leárazást:
Charlie Murder
The Dishwasher: Dead Samurai
The Dishwasher: Vampire SmileNekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #58108 üzenetére
Így van. A 360-as változat nem kompatibilis az új konzolokkal. Bár ennél a játéknál nehéz mérlegelni, hogy mire érdemes beszerezni, hiszen idén jött ki a "natív" verzió (ami valójában remake) a jelenlegi generációs gépekre.
-
vm93hun
aktív tag
Ha elég vígasz, akkor az új MS Store-ban az Ultimate Game Sale keretében ismét van egy adag Xbox 360-as cím leértékelve. Nem kell hozzá új konzol, weben is megvásárolhatóak és átkerül a licensz a 360 letöltési sorába is.
-
vm93hun
aktív tag
Eddig sem volt valami atomstabil. Volt, aminek 3x kellett nekifutni, hogy végbemenjen a tranzakció. A nagyja már megvan, csak az Acti játékokat hagytam még ki illetve a már meglevőknek a DLC-i vannak vissza.
-
-
vm93hun
aktív tag
Kijött a Final update.
Első ránézésre úgy tűnik, mintha csak a korábban, "sunyiban" leakciózott Activision címekkel bővült a lista. Várom a PureXbox verziót, ami kiemeli a különbségeket.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Nálam magyar acc-ra MS-től vásárolt feltöltőkártya beváltása után nem tartott ennyi ideig hogy felhasználható legyen az összeg. Kb 3 perc sem volt a beváltás és a konzol bekapcsolása között.
NFS Undercover már 3 éve nem kapható digitálisan ( [link] ).
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Guitar14 #58083 üzenetére
Ma még teljes áron vannak ezek a játékok, így holnap visszanézek rájuk, hogy érvényesültek-e az akciók.
Személyes kívánságlista a harmadik körre (jelenlegi listán szereplő termékek mennyiségét figyelembe véve sztem a negyede fog megvalósulni, de azért még reménykedek):
- Mirror's Edge
- Plants vs Zombies
- Call of Duty Classic
- Singularity
- Kane & Lynch 2
- Battlestations Pacific
- Spare Parts
- Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
- Exit 1/2
- Deadfall Adventures
- Duke Nukem 3D
- Wolfenstein 3D
- Dragon's Lair
- Crysis 1/2 (3 már sajnos nem kapható)
- Dante's Inferno
- Enslaved
- Gun
- Ninja Gaiden (összes)
- Painkiller: Hell and Damnation
- Prototype 1/2
- Resonance of Fate
- Bastion
- Brothers: A Tale of Two Sons
- Brain Challenge
- Comic Jumper
- Costume Quest 2
- Dead Space Ignition
- Dust: An Elysian Tail
- Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
- Joe Danger Special Edition
- Lode Runner
- Monkey Island 1/2
- Perfect Dark
- Sam and Max (összes)
- State of Decay
- The Maw
- Zeno Clash 1/2[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #58031 üzenetére
Nekem van egy NTSC-J verziós Gears of War-om, amit simán megeszik a PAL-os konzolom (ami megy full gyári).
Vannak régiófüggetlen játékok, itt egy lista, hogy melyik játékok melyik konzolokkal kompatibilisak.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
negyven2 #57905 üzenetére
A listából akad egy jó pár olyan játék, aminek viszont van Xbox One portja, amivel kiváltható az XBLA verzió: Trials Fusion, Deadlight, How to Survive, State of Decay, csak hogy egy párat említsek.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
icemad #57893 üzenetére
Ami BC az új konzolokon, azok elérhetőek maradnak azokon a piactereken is. Inkább a nem BC címekre kell koncentrálni, bár ilyen téren nehéz helyzetben vagyok, hogy mit szerezzek be onnan, mert úgy rendezkedtem be, hogy ami nem megy SX-en azt PS3-ra szereztem meg inkább, vagy ha volt remaster akkor inkább azt.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57891 üzenetére
Legalább nem fél évnyi haladékkal riogatják a népet, így bőven van idő felkészülni.
Ugye, Sony? Khm! Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
newmoonlight #57869 üzenetére
Csalók miatt nem kell tartani, azok inkább Warzone-oznak.
Hogy ki csal és ki nem, azt jómagam nem tudom megállapítani, mert utoljára vagy 8 éve CoD-oztam aktívan, az is PC-n volt, akkor sem voltam benne túl haladó. Most is 1-3 K/D arányt tudok nagyátlagban teljesíteni.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
newmoonlight #57867 üzenetére
CoD3-ig visszamenőleg megy az összes rész multija. Technikailag megy még a CoD2-é is csak ott globálisan 2-3 ember kószál a lobby-kban, így nem lehet egy meccset összehozni.
No de a lényeg: MW2-n régen a legutóbbi update-ig elég gyatra volt a Matchmaking, volt hogy fél óra alatt sem tudott egy lobby-ba elhelyezni, pedig volt elég játékos hozzá. Ez most sokat javult, viszont így is néha előfordul, hogy hackelt lobby-ba kerülsz be - TDM meccset keresel, de bekerülsz egy S&D lobby-ba olyan kevés játékosszámmal, amennyivel el se volna szabadna indulnia a meccsnek (6 a minimum, asszem).
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Guitar14 #57813 üzenetére
Utoljára 2017 év végén Countdown Sale akcióban volt leértékelve 50%-kal. Személy szerint még azt is sokallom érte úgy, hogy az United Offensive-et nem portolták át hozzá legalább DLC-ként.
-
vm93hun
aktív tag
Véget ér a Battlefield Bad Company 1/2, 1943, illetve az első Mirror's Edge támogatása. Április 28-án lekapcsolják a szervereket és leveszik a piactérről őket. [link]
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Guitar14 #57764 üzenetére
Kiváncsi volnék a takarítás mögöttes logikájára, hogy egy sorozatnak miért csak 1-1 része kerül eltávolításra, miért nem akkor már az egész egyszerre?
Az, hogy a 360 Marketplace-ből eltűnik, attól még a One/Series Storejából elérhető marad, ugye? Illetve, akad itt 1-2 darab, amit a mai napig nem migráltak át az új boltba (Prince of Persia, pl.)
Esetleg jófejségből leakciózhatnák őket egy "Farewell sale" vagy hasonló keretében, mert a Valve cuccokat már elég rég nem láttam leértékelve, Darksiders 2-t szintén.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
elder troll #57738 üzenetére
Xbox 360-on nem létező fogalom a GamePass. Az csak One és Series rendszerekre elérhető szolgáltatás. Tehát hiába van egy Xbox 360-as játék a GamePass kínálatában, az a saját platformján úgy jelenik meg, mint megvásárolható termék (kivéve, ha már korábban megvetted). Tehát hiába van GamePass előfizetésed, a kínálatban levő játékokat nem fogod tudni letölteni Xbox 360 konzolra.
A 36-os szám gondolom a SeriesS-re letöltött játékok számából jött ki, mert a GP-ben ennél sokkal több Xbox Original/360 cím van a kínálatban.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
elder troll #57736 üzenetére
360-hoz felesleges a GamePass Ultimate, mert annak funkcióiból csak azokat tudja kihasználni, amelyek a sima Gold előfizetésben is benne vannak.
Azaz: Online multihoz hozzáférés és exkluzív akciók (Deals with Gold). Pont.
Ingyen játékok már nem járnak 360-hoz, viszont ami be lett húzva, az előfizetés nélkül is letölthető és játszható.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
nincsnév007 #57583 üzenetére
Elméletben igen, gyakorlatban meg... próbáld ki!
Én amikor legutóbb akartam vásárolni böngészőn keresztül marketplace.xbox.com-ról, akkor a bankkártyaadatok megerősítése után nem tudta befejezni a tranzakciót, csak homokórázott a végtelenségig. Lehet, hogy már javították azóta ezt a bugot, de mivel a régi rendszer nem kompatibilis a PSD2-vel, ezért vannak kétségeim efelől.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Bobby G. #57526 üzenetére
Válasz1: Digitális játékok esetében a letöltéssel egyidejűleg települnek a játékok, nincs külön telepítési folyamat, mint a lemezes játékok esetében.
Válasz2: Egyszerűbb mód -> https://account.microsoft.com/ oldalon bejelentkezel azzal a Microsoft fiókkal amihez az Xbox profilod kötődik és a Payment options-nél felveszed a bankkártyádat.
Bonyolultabbik mód -> Konzolon a Settings/Account/Your Billing Options oszlopnál a Manage Payment Options-nél tudod ugyanezt elvégezni.Válasz3: mit értesz az alatt, hogy "nem kompatibilis játék"? Csak Xbox360 illetve sima Xbox formátumú játékot tudsz rajta futtatni. Utóbbiból itt találod, hogy mely játékok kompatibilisek a 360-nal is, viszont ezeknek csak töredéke vásárolható meg digitális formában a Store-ból. Amúgy egyébként igen. Ami nem kompatibilis, azt nem látod a Store-ban és emiatt megvásárolni sem tudod.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
x360elite #57509 üzenetére
Igen, ugyanezt már eljátszotta a Sony is 2019-ben, amikortól ugyanis nem ad ingyenes PS3 játékokat a Plus-ba és annak utolsó éveiben sem voltak már igazán ütős címek, mert minden egy hónapban csak egyszer szerepelhetett, ugye...
Én 2018-ban lettem konzolos egy Xbox 360-nal és elfogadom a sorsomat, így jártam. Ami része volt az ingyenes Gold játékoknak (és lemaradtam róla) azok nagyrésze megvan dobozos formában és nem bántam meg a rájuk fordított pénzt.
Ami meg a jelenlegi helyzetet illeti: ránéztem a kínálatra, megvettem a PS5-öt meg mellé egy SeriesX-et is és... inkább a MS-t tartom a szimpatikusabb szolgáltatónak, mert ők már az előző generációban is tudtak évről évre újat mutatni, míg a Sony le volt ragadva egy adott szinten és a megújított Plus szolgáltatásuktól sem voltam elragadtatva.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57484 üzenetére
Amúgy tulajdonképpen mi értelme van a havi 2 gwg játéknak, ha egyébként random osztogatnak ingyenes letöltésre játékokat (Gold megléte mellett)?
Ha meg osztogatnak, akkor miért nincs bejelentve?
Illetve miért csak az új (One/SX) Store-ból kínálják ingyenesen, az eredeti platform boltján meg miért nem?Nem látom itt az összefüggéseket.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
JohnnyWeiss #57477 üzenetére
Igen, a promo oldalon rosszul van összelinkelve az ikon, nekem is a Hydro-ra mutatott.
Ha külön rákeresel a játékra (az "A" betűnél találod az Arcade szekcióban) akkor jelzi is, hogy Gold-dal le tudod tölteni.[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57468 üzenetére
Viva Pinata helyett A World of Keflings húzható be a magyar Store-ból ingyenes Gold játékként.
-
vm93hun
aktív tag
-
vm93hun
aktív tag
BF Bad Company 2 multija mennyire aktív?
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57395 üzenetére
Már vagy két éve került fel újra a Marketplace-re, mint ingyenesen letölthető játék. [link]
Pénzt nem kérhetnek érte mert nem fizették ki az UE3-at hozzá. Ebből volt egy kis botrány, és ezért volt onnan korábban eltávolítva.[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57372 üzenetére
Nem túl meggyőző ez a mostani akció. CoD-ok nagy nehezen leértékelődtek, de még így is drágábbak, mint amennyiért dobozosan vettem őket (újonnan és boltból).
-
vm93hun
aktív tag
válasz
masterful87 #57347 üzenetére
Én a céleszközön (tehát az Xbox 360-nak a használatával) húztam be. Ezen a konzolon nincs PSD2 féle 2FA, igy a "Confirm purchase" gombra nyomva azonnal megtörténik a tranzakció.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
icemad #57344 üzenetére
MajorNelson.com-on sehol nem találtam róla említést - elsőkörösen onnan tájékozódok az akciókról. Xbox Store Checker helyett meg az xbdeals.net-et használom, mert az figyeli a magyar store-t is.
Erre az akcióra is úgy találtam, hogy mobilon böngésztem az Xbox Marketplace-t (ahol egyébként azt a szomorú tényt is látom, hogy van x számú tétel listázva, de azoknak egy elég nagy része nem vásárolható meg, és csak XBLA címekről van szó)
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57342 üzenetére
Splosion Man szintén ingyenesen tölthető le Gold előfizetés megléte mellett (állítólag már január 16 óta), viszont ez MS közeli híroldalakon sehol nem volt megemlítve.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Kezdtem már megijedni, hogy hátha már a 360-as Store-nak is nemsokára meszeltek, mert az elmúlt 2 héten mindössze 4 játékot akcióztak le. A mostani felhozatallal most megnyugodtam
Ami még mindig nem tetszik ezzel kapcsolatban, hogy néhány cím továbbra sem elérhető a magyar Store-ból.
-
vm93hun
aktív tag
Létezhet olyan, hogy ha refundolok olyan tartalmat amit a 360 Marketplace-ről veszek, akkor a pénzt visszakapom, de a játékot nem szedik ki a Library-ből? Van egy Psychonauts meg egy Full Spectrum Warrior, aminek az ellenértékét már rég visszakaptam, de mind 360-ra, mind a SeriesX-re továbbra is letudom tölteni (Psychonauts-ot mondjuk csak a mobilappon keresztül, mert a SeriesX library-jában valamiért nem jelent meg már megvételkor sem).
UI: A refund oldalon a kérelmem állapota továbbra is "elbírálás alatt" állapotban van.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Aktiváltam a Quantum Break-hez kapott Alan Wake kódot, viszont elkövettem azt a hibát, hogy a 360-on aktiváltam nem az új konzolon (ami esetemben SeriesX-et jelent). A kód az alapjáték mellett a 2 DLC-t is kell hogy tartalmazza, de 360-ról csak az alapjátékot engedi letölteni. Átmegyek a SeriesX-re és onnan letölthetőek a DLC-k is. Kérdés, hogy most ilyenkor elb*sztam, vagy a 360 kialakításából adódóan egyébként sem tudtam volna letölteni egy kóddal 3 terméket?
-
vm93hun
aktív tag
Ha elindítasz egy Original Xbox lemezt, akkor automatikusan letöltődik a legfrissebb emulátor update, így nem kell a linkelt cikk alapján külön feltenni ezt az update-et.
A NFS Underground 2 menni fog, viszont azokkal a hibákkal kell számolni, amiket ebben az archivált Wikipedia cikkben feltűntettek: [link]
-
vm93hun
aktív tag
DLC-ket mikor akcióznak le? (ami nem Fallout3 vagy GTA4 DLC)
-
vm93hun
aktív tag
Kezd most már a MS is genyózni a 360-as Store-ral. Már másodjára esek bele abba a hibába, hogy ha veszek egy olyan Xbox original játékot, amely egyébként kompatibilis mind a 360-nal, mind a SeriesX-szel akkor csak ahhoz a verzióhoz kapom meg a licenszet, amelyik eszközön vásároltam. Tehát, ha 360-on veszem meg, akkor nem tudom letölteni SeriesX-re és ugyanez igaz fordítva is.
Időközben kiderítettem, hogy azok a játékok tölthetőek le mindkét konzolra (mindhárom, ha a One-t is számításba vesszük), amelyeknek a 360-as Store ikonjukon szerepel a "+Xbox One" megjelölés. Idáig okés a dolog, csak ott a gond, hogy az Original Xbox címek kb felén nincs ott ez a megjelölés, holott egyébként meg kompatibilis lenne. (a kb nagy része a magyar Sore viszonylatában akkor került oda amikor BC-k lettek a One-nal. Előtte sosem voltak letölthetőek.)
Nice try![ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57087 üzenetére
Köszi!
Dead Space-t gyorsan bezsákolom, mielőtt az is eltűnik a GTA-kkal együtt a süllyesztőbe.
-
vm93hun
aktív tag
-
vm93hun
aktív tag
válasz
vm93hun #56927 üzenetére
Nem fogalmaztam egyértelműen. Van a játéknak az eredeti XBLA verziója (360-on ami egyébkent kompatibilis a One-nal is) és van egy natív Xbox One verziója Remastered alcímmel. Melyiket célszerű megvennem, ha online is akarok játszani vele?
-
vm93hun
aktív tag
Castle Crashers-szel játszanak még online? És ha igen, akkor hol nagyobb a felhasználóbázis, 360-on vagy One-on?
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #56781 üzenetére
Érdekes, cikk szerint még 15-én javításra került a kimaradás, ehhez képest én egész múlt héten nem tudtam multizni CoD ModernWarfare 2-n. Minden más CoD rendben volt (World at War, BlackOps, MW3) egyedül az MW2 nem tudott a Live-ra csatlakozni.
#56785: Xbox esetén legalább van menekülő út, mert One-on és Series X-en legalább van visszafelé kompatibilitás és a piacterükről elérhetőek az X360-as tartalmak - ha nem is az összes, de legalább a támogatott játékok esetében, amelyek száma elvileg még bővülni is fog... remélhetőleg.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Van olyan multis játék amit még játszanak a 360-on és nem úgy hívják, hogy Call of Duty?
-
vm93hun
aktív tag
Ha majd kijön az új generáció, akkor megpróbálom felvenni a tempót, de digitális útra akkor is nehéz lesz engem áttéríteni, mert a jelenlegi gyűjteményemben akad egy jó pár játék aminek nincs letölthető verziója. Nem azért nincs, mert korábban volt, csak valami miatt levették, hanem mert soha nem is létezett:
Dark Sector
The Saboteur
Wolfenstein (2009)
F.E.A.R.
Nier
Afro Samurai
Turok
Splatterhouse
Dead to Rights: Retribution
FlatOut: Ultimate CarnageAz utolsó bekezdésben említett veszélyek nálam egyáltalán nem állnak fenn mert (no offense) alapvetően vigyázok a személyes tárgyaimra. A mai napig hülyén nézek arra aki karcos lemezről beszél, mikor én 20+ év alatt egy koronggal sem tudtam ezt a hibát elkövetni (pedig még veszélyesen is élek, mert állítva üzemel a konzol
)
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #56159 üzenetére
A korábban leírtakból, és kis utánanézéssel már okosabb lettem ezügyben, de akkor legalább volna egyértelműsítve minden felületen. Egyszer majdnem úgy jártam, ahogy Bogyi007 is írta: a weboldalon 100 forintért hirdetett első havi XBL Gold előfizetést a konzolon keresztül vásárolva simán 2500Ft-ért kiszámlázták volna.
Amúgy az egész refund/használt szoftver témára végszóként csak annyit, hogy:
Ha az adott programhoz rendelkezésre állna egy próbaverzió (aka. Demo), amelyből az ember le tudja vonni azt a következtetést, hogy kell-e neki vagy nem, akkor alapvetően nem is volna igazán beszédtéma. Így nem vettem meg PS3-ra sem az Infamous 2-t mert annyira nem tetszett, hogy a Demo-t sem tudtam végigvinni.A Vanquish esetében tudom, hogy van Demo verzió, csak pont a magyar Store-ból nem tölthető le.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #56154 üzenetére
-
vm93hun
aktív tag
No Man's Sky?
WWE 2K20?
Aliens: Colonial Marines?Az eredeti posztra reagálva: Azért ennyire nem vagyok szélsőséges. A mozijegy még mindig olcsóbb mintha BD-n vettem volna a filmet. A kaja ha nem ízlik, de ehető akkor elfogy, ha meg nem akkor a
kuka,kutya lakik jól belőle. Benzinből meg szerencsére van választási lehetőségem.[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
@ (#56143) szupermacs:
A digitális szoftvert azért nem preferálom, mert ennek gyakorlatában nincs olyan, hogy használt szoftver, tehát ha esetleg azt mondom, hogy nem tetszik, vagy megunom, akkor nem tudom feltenni a Hardverapróra hogy más megvegye, és továbbra is bánt a gondolata, hogy van az Accountom alatt egy program ami nem tetszik és pénzt adtam érte, és még szabadulni sem tudok tőle. Ugyanígy nincs Refund folyamat sem. Steam már bevezette, XBL és PS Store még nem jutott el idáig, pedig ha jól tudom akkor az EU területén van erre egy (kötelező érvényű) rendelet, csak még azt nem sikerült kimatekozniuk, hogy a Digitális Disztribúciós felület az webáruháznak minősül-e.@(#56145) szabacsik:
eBay-ről vettem, Ausztráliából.
Hogy miért innen? Mert van egy hülye gyűjtői mániám, hogy dobozos játékból csak angolnyelvű csomagolással és PEGI korhatárosat veszek, hogy egységes kinézetű legyen a gyűjtemény és azok biztosan nem módosítottak a tartalmukat tekintve. Tehát ezeknél nem áll fenn az a veszély mint pl, a német lokalizációjú kiadásoknál, ahol csökkentett a vér/erőszak mennyisége meg bizonyos jelenetek ki vannak vágva, itthoni DLC-kkel nem kompatibilis, stb.
Ilyen verziót meg itt találtam és kb ugyannyi volt postával együtt, mintha bármely más EU országból rendeltem volna, így ha nem volna ez a baja ég azt mondanám, hogy meg is érte (hozzáteszem, 100-ból kb ez az első ilyen esetem).
Visszaküldeni volna rá lehetőség, de ettől eltekintettünk az eladóval, mert így is két hónapot vártam rá, mert a szaros nátha miatt nem tudta az AusPost légiúton Magyarországra küldeni, és volt olyan jófej, hogy refundolta a teljes vételárat + postaköltséget, mert nincs cseredarabja. Így most csak egy hibátlan lemezre volna szükségem.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Valószínűleg meg lehetek átkozva.
Mekkora palimadárnak kell legyek ahhoz, hogy kifogjak egy olyan fóliás dobozos játékot sértetlen COA matricával, amelynek deformált a lemeze??? Ilyen a világon nincs![ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
Volt már valakinek a kezében Xbox One tokos Prince of Persia? És ha igen akkor hol kapható?
Tudom, hogy létezik a termék, mert már van a gyűjteményemben néhány játék ugyanilyen csomagolással.
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
A Turok Evolution irányítása az eredeti Xbox-on is ilyen tré volt vagy ez is az emulációnak a sara (input lagra gondolok itt elsősorban)?
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémába futottam bele. Megvettem az eredeti Xbox-os Doom 3-at (tehát nem a BFG edition), ami elméletben lejátszható X360-on a visszafelé kompatibilitás miatt. Csakhogy nálam a játék indításakor az Xbox logo után fekete képernyő fogad és nyomokban hangokat ad, mintha szenvedne az emulátor. Ilyenkor se előre se hátra csak a konzol újraindítása segít. Probáltam már a BC program újratelepítésétől kezdve a HDD leformázásán keresztül mindet, de a probléma ugyanaz. Video a jelenségről (bocsi a balf*szoskodásért, ritkán csinálok ilyeneket
. A video msodik felén teszem be a Doom3-at előtte a Full Spectrum Warrior-ral mutatom, hogy egyébként működik a visszakompatibilitás):
https://1drv.ms/v/s!AooohIEkG3rR2UT1NDSoOjDTuhMgMás is tapasztalt hasonlót problémát? Vagy én vagyok balszerencsés vagy valami véletlen folytán pont az E konzolon nem akar működni. A konzol egyébként full gyári, nem gányolt, csak eredeti programot játszik le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest