Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Dark Souls sorozat
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58414 üzenetére
Ha tenyleg Xenon akkor engedd el a kezét, szinte 100% meghibásodási rátája. Magasabb működési hőmérséklet van beleprogramozva a lapba, falconnál már visszabb vették a maximum megengedett hőmérsékletet és jobb lett a GPU hűtése és kisebb is lett. Piaci értéke egy működő Xenon gépnek kb 5-10 ezer forint ha csak a gép. Szerezz be egy Falcon gépet az sokkal megbízhatóbb ha meg van pasztázva. Ha úgy van vegyél egy csúnya házasat, megpasztázod és a mostani géped burkolatát ráépíted.
(Nekem is van egy Xenon gépem, ráadásul Halo 3 limited kiadásos (ha visszakeresel a hozzászólásaimnál képek is vannak róla)
természetesen 3 ledes, nem javíttattam, elraktam zacskóba a lapját és beleraktam egy bontott falcon lapot)Tényleg ha 3 ledes lesz megint a géped akkor olvasd ki a hibakódot (olvass utána, 2 gomb lenyomásával ki lehet villogtatninhogy mi a baja a gépnek.)
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58414 üzenetére
Ja, hát akkor ügyes volt aki forrasztotta és megégette az alaplapot. Problémát nem jelent, csak csúnya, meg trehány munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest