-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1988
tag
válasz l.skywalker #58198 üzenetére
Amíg élt a Xbox 360 Store addig biztosan ment, a Series X-en vásárolt Xbox360 játékok megjelentek az előzményekben és telepíthetőek voltak. Igaz nagggggyon lassú volt a letöltési sebesség.
A bezárás óta sajnos nem vettem újabb játékot, de vasárnap otthon leszek, veszek valamit és megnézem. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Guitar14 #58197 üzenetére
Ez már felmerült bennem is kérdésként, most még aktuálisabb, de ha valaki most vesz meg egy X360 játékot a store-on vagy az újabb konzolokon, ami One/Series irányba visszafelé kompatibilis, az megjelenik 360-on a vásárlási előzmények között?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Guitar14
senior tag
válasz KaitouP #58196 üzenetére
Storeba kb drágábbak voltak a játékok mint használtan lemezesbe. Meg lemezesen nagyobb a választék, store bol már jó ideje kerülgettek le a játékok. Ne bánjad. Lemezesen is csomó mindenhez hozzájutsz, ugyanúgy mint PS-en a legnépszerűbb játékokból roskadásig vannak a használt játékboltok polcai, exkluzívokat kicsit nehézkesebb, főleg a forzákat. Ha mindig is PS-es voltál akkor egy forza és egy halo reach-el kezdenék ha adhatok egy tippet. Plusz neten találsz kompatibilitási listát ugyanis a 360 tud futtatni pár Xbox Classic játékot is (ne keverd össze az Xbox One-360 kompatibilitási listával, a One nem ugyanazokat futtatja.)
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
KaitouP
nagyúr
Sziasztok!
Mindig is PlayStationös voltam, és maradok is (ne utáljatok ki ) de úgy néz ki, hogy egy kolléganő révén hozzájutok egy Xbox 360-hoz tök ingyen - gondoltam miért ne, jó lesz az nosztalgiázni a PS5 mellé.
Viszont azt szomorúan konstatáltam amikor benéztem információszerzés okán ide a topikba, hogy bezárt a Store, és így gyakorlatilag nem jutok játékhoz - használt lemezt meg nem vennék hozzá már.
Mindezek fényében érdemes egyáltalán foglalkoznom a konzollal? Van valamilyen alternatív ( ) megoldás, hogy ne csak papírnehezék legyen a konzol?
Köszi!
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Guitar14
senior tag
válasz Casoli #58191 üzenetére
Hát bukta, nekem Hitachi GDR-3120L. Olvasófej: SF-HD63
Viszont gugliztam neked és találtam ovlasót egy hazai üzletben:
XBOX 360 Lite-ON DG16D2S DVD meghajtó [Lite-ON] - Konzolüzlet (konzoluzlet.hu)
Kompletten alaplap nélkül, nem olcsó de nem tudom megéri-e neked ha már Resident evil-es kiadás.
Van olvasófej is a weblapon de komplet meghajtónak csak jónak kell lennie. Plusz ha nem jó simán tudod gariztatni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz Casoli #58189 üzenetére
Több lézerfejet állítottam már, de szerencsére még nem kellett újat rendelnem. PS-es topikokba többen is találkoztak már ezzel ajelenséggel mint te. Sajnos sok a hibás/nem működő lézer a piacon amit kapni kínából. Ha amit leírtál mind megcsináltad (és valóban a DVD potit állítottad azokon az értékeken amit írtál) akkor kb. mindent megtettél szakszerűen. Vagy veszel még új fejet és lehet kifogsz egy jót vagy keresel valami hibás 360-at azonostípusú olvasóval (van neten guide hogyan lehet előlap levétellel megállapítani melyik van benne) és teljes olvasócserét csinálsz (alaplapot természetesen meghagyod mert társítva van)
Itthon van egy RRoD-s Xbox 360 alaplapom amit a Halo 3-as gépből szedtem ki olvasóstól mindenestül. Ha megmondod milyen olvasód van megnézem hátha nekem is az van-e. Viszont nekem teszteletlen.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
őstag
Srácok, van egy limitált resident eviles xbox 360-am, amiben úgy tűnik meghalt az olvasófej. A gépet szeretném újra működésre bírni, viszont az a baj, hogy hiába rendelgetek kínából lézerfejet, azokkal se működik túl jól. A gyári fej nem igazán olvasott, nem segített rajta a poti állítás sem. Az első rendelt fej random olvassa a gyári lemezeket, de pl. hdd-re felmásolásnál szinte mindegyik előbb-utóbb dirty disc hibára fut. Emlékeim szerint birizgálnom kellett a potit, de ennél jobb eredményt nem értem el vele. Pár hete rendeltem másikat, ami meg is jött a mai napon, de ezzel mégrosszabb az eredmény. Az összes lemez kerreg kattog amivel próbáltam, abszolute nem jó. Potit is állítgattam, nem lett jobb (4kohmtól->2kohmig próbáltam). A fejekről természetesen levettem az összeforrasztást. Lehetséges hogy hulladék az összes új fej?
-
EmThor
addikt
PGR4 megvan köszönöm, zseniális szintén!
Ace Combat 6ot leresek meg a dead or alive 2 xtreme lemezemmel kellene kezdeni valamit mert felismeri de nem lehet vele jatszani.[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
arty
veterán
válasz EmThor #58186 üzenetére
Háááááát, a 8 azért eléggé feljött a környezetben is, szerintem a difi inkább az, hogy a legutolsó reinkarnációban csupa unalmas, kietlen versenypálya van, míg a 4. rész a legváltozatosabb pályaversenyzős játék, ever
az a baj amugy, hogy a 4 után a 2-3 már nemigazán lesz játszható, mert olyan magasra kerül vele a léc oké, van azokban 1-2 pálya, ami 1-2x jópofa, de kb ennyi, minden tekintetben visszalépés mindkettő korábbi (ahogyan az elvárható - nem pedig ahogyan pl a 7. rész után a 8.-al történt, khm )
árkádosabb vonalat szereted? Project Gotham Racing 4 megvolt?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
EmThor
addikt
Volt szerencsém beszereznk a Forza 2-3-4-et. A 4.-nek estem neki, fantasztikus, korát megelőző látvánnyal, király játékmenettel, és szerintem a környezet is részletgazdagabb, mint a 8-ban.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
arty
veterán
válasz Guitar14 #58178 üzenetére
sajnos igazad lett
és nem lehet másolni, átmozgatni, licenszt transzferálni, ...- próbáltam belső hdd-re, usb hdd-re, akár úgy is, hogy a belső hdd-t kihúztam, hiába minden
- ellenben vettem egy másik 360at és tesztként annak belső hddjére, majd ujra usb hdd-re, majd harmadszor a belsőre IS sikerült installálnom. ugyan ugy x360E mindkét gép, ugyan azon verzion, ugyam azon acc volt (vagy nem volt éppen) bejelentkezve
- biztos vagyok, hogy valami szoftveres nyűg lehet a dolog mögött, hiszen a lemezen semmi nyoma a problémának és a másik gépre simán felmegynincs valakinek budapesten egy Marvel Ultimate Alliance 1 korongja kölcsön pár órára? adok érte csokit, hálából!
egyszerüen eszi az agyam, hogy a végére járjak.... hiába tudom játszani lemezről vagy a másik gépen a hdd-ről, nem elégít ki (akár vennék is egyet, de itt EU-ban többe kerül ma ez a játék, mint egy xbox 360 )l.skywalker / icemad : köszi h utánanéztél, sajnos a one/ps4 változat egy jónagy szemét port és anno nem voltam hajlandó érte pénzt csengetni utólag persze bánom, tartaléknak jó lett volna
a petíció jó dolog, én már egy hete aláírtam, noha sajnos a (eu)parlamentben totál laikusok ülnek, nem játékosok, szóval esélyesen ha lesz is ebből valami, jól félremegy majd és senki nem lesz boldog a végén.... (lásd még: 14 napos refund policy)
---
ha már feltettem minden digit címem a belső hdd-re (500GB-ból maradt 80GB, csak a nem visszafelé kompatibiliseket!), nekiálltam minden lemezes címem is felinstallálni és a TDU2 / Test Drive Unlimited 2 kapcsán futottam bele érdekességbe: usb hdd-re installálva a játék indítás után elszáll és visszadob dashboardra.... DE csak ha a DLC-k (4db) fel vannak installálva (akár belső hdd-re, akár usb hdd-re). 2.5 órám ment el a hibakeresésre, mire meglett a működő kombó... (4 DLC-vel is lehetett ugye variálni, sőt állítólag volt 5 és 6. dlc is, csak mára eltüntek a store-kból, ill sulyosbítja a helyzetet, hogy a játék szervereit is sok éve lekapcsolták már...)
és egyébként ma is azt gondolom, mint anno: a TDU2 fizikája tragédia a TDU1 után, utóbbi milliárdszor jobb, élvezhetőbb játék.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
válasz l.skywalker #58183 üzenetére
Óbasszus... Akkor vissza az egész, bocs a fals infóért. Most értem haza és az igaz, hogy letudom tölteni, de a one verziót, mert nincs rajta a 360 vizjel a borítón. Szóval igazad van.
Viszont pont ma olvastam ehhez hasonló esetekről egy cikket. Aláírást gyűjtenek az EU-ban, hogy ne lehessen csak úgy pikkpakk eltűntetni egy játékot a digitális felületeken. Én már aláírtam, talán lesz belőle valami. Ha gondoljátok osszátok meg játékos topikokban. Vannak benne érdekes infók, pl ezt sem tudtam: "A globális piac értéke összesen 184 milliárd dollár, azaz több, mint 66,5 billió forint volt, ennek pedig mindössze 5 százaléka, 9,5 milliárd dollár a fizikai játékokból származó bevétel." Azért ez kemény.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #58182 üzenetére
Egyszerre jelent meg Xbox Classic-ra és Xbox360-ra 2006-ban majd 2016-ban Xbox One-ra. Tehát amit te le tudsz tölteni One-ra azt neki meg kéne vennie, de már az sem érhető el a store-ban:
Marvel: Ultimate Alliance megvásárlása | XboxNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #58180 üzenetére
Telepíteni tudnám melóból is.
-
válasz l.skywalker #58180 üzenetére
Abból volt külön 360 verzió is? Nekem az első kettő megvan digitálisan , és series gépen mennek, úgy emlékszem. De ha hazaértem, akkor megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Guitar14
senior tag
Asszem nem fog működni, le van kódolva, múltkor egy gyári módosítatlan géphez kellett 20 GB-os HDD-ből 320 GB-osat csinálnom és én az ugyanúgy módosítatlan gépemen nem láttam az ő tartalmait, hogy lementsem. Viszont ha valaki kölcsönad neked egy MUA1 játékot akkor te azzal felinstallálod és használhatod utána a saját lemezedet, csak ne töröld le a tartalmát a HDD-ről. Más megoldás asszem nincs.
-
arty
veterán
86%-nál olvasási hibával elszáll és nem telepithető hdd-re a Marvel Ultimate Alliance 1 játékom lemezen semmi hiba nem látszik, makulátlan... most "körbenézve" ez mára egy drága/ritka jáék (itthon legalábbis...), nincs sok kedvem újra megvenni
ha mondjuk egy pendrivere más felinstallálná a saját MUA1 játékát, azt a pent én tudom használni a saját boxomon? (authentikációra jó a lemezem, csak hdd installt készíteni nem...)
-
Dency01
aktív tag
Hello. Nem tudja valaki hogy az aurora dash miért olvassa sokkal lassabban a gyári lemezeket? Gyári dash rendesen felpörgeti a lemezt és gyorsabban betölt a játék, az aurora nem pörgeti fel.
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
arty
veterán
Azt írja az internet, hogy van amit továbbra is meg lehet venni (DLC-ket, ha a játék maga megvan), van amit már nem, teljesen ad-hoc. Kiadó/játékfüggő.
De egyébként ha belemész egy app részleteibe, ott továbbra is elérhető a KERESÉS gomb, tehát nem birtokolt játékok extra dlc listájáig így továbbra is el lehet navigálni.
Még méndig a download historym processzálom, elvileg tegnap este tettem az utolsó adagot a letöltési sorba, de még nem ért le minden és vészesen fogy a hely az 500as hdd-n. Nem sok hely marad a lemezes installjaimnak
Amit észrevettem, nem tudok más is megvette-e: The Dishwasher - erre a "szokásos" régiós hibát dobja. Amikor még ment a store, le tudtam tölteni, de ha most letörölném, szerintem soha többet nem tudnám
Ez csak nálam rossz vagy másnál is ?Egyelőre a TDU2 és a Cars-o-rama tünt fel, hogy elfelejtettem megvenni. Ha nagyon akarom, szerencsére ezek lemezen pótolhatóak....
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz vm93hun #58167 üzenetére
tök jó letisztult és gyors lett a felület
ahogy nézem, játékokhoz addonok továbbra is megvehetőek ? ki lesz aki kipróbálja ? (nem avatárokra, stb gondolok, hanem valós dlckre!)
-
arty
veterán
válasz ImpersonatoR #58172 üzenetére
ez a MOSTANI xboxok store-ja
marketplace.xbox.com volt a 360 store, ami mostmár simán csak átdob xbox.com-ra, az uj store-ba!
#58169 vm93hun
jah, NGB-t anno elcsesztem és one-on vettem meg és még tuti van 1-2 ilyenem
#58168 _Balee_
pontosan a wacsmeneken agyaltam én is a legtovább.... végül győzött az elv, ha ilyen ocsmány kétrészes, drága módon árulják (és árulták 10+ éven át), akkor dugják fel.pedig végtelen szart vettem az elmult hónapokban, ez a tizes elhanyagolható lett volna, de az elv az elv
[ Szerkesztve ]
-
addikt
De a store felület még mindig megy és megvenni is lehet online.
-
_Balee_
aktív tag
válasz vm93hun #58169 üzenetére
A download history hol található? Akárhogy kerestem nem találtam.
Na most meg megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
vm93hun
aktív tag
Hogy valami jó hírt is közöljek, az "életben maradt" Microsoft Store-ból ugyanúgy átjönnek az Xbox 360 licenszei, mint eddig. A legfelső négy terméket már a SeriesX-en vásároltam:
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
_Balee_
aktív tag
válasz vm93hun #58166 üzenetére
A két Watchment sajnos elég drágán mérték, nem is értem egyes címeket miért nem árazták le, az lett volna logikus, hogy mindent fillérekért adnak a leállás előtt.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
vm93hun
aktív tag
Dashboard boltbezárás után:
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Nekem ami biztosan kimaradt:
- Ancients of Ooga
- Ninja Gaiden Black (360 Store-ból véve mindkét platformra átmegy a licensz, új MS Store-on keresztül csak az új gépeken lesz elérhető)
- PUZZLE BOBBLE Live! (X360 only)
- Resonance of Fate
- Watchmen 1/2
- Yo-Ho Kablammo (X360 only)Így jártam...
#ottrohaggyonnmegNekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
_Balee_
aktív tag
A két Dishwasher játékot, illetve a Zombie Driver HD-t. Skyrimet akartam még, de már nem sikerült, illetve a Vikingen gondolkodtam még. Majd lemezesen beszerzem őket.
-
arty
veterán
válasz vm93hun #58162 üzenetére
RIP.
akkor még félóra és jön a felismerés, hogy mit felejtettem el....
Balee: mit vettél ennyire a végén?
+tippeljünk: mikor jön az első ember akinek újdonság lesz h bezárt
[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
Igen, már nem megy a vásárlás. 3 arcade játékot még gyorsan megvettem mielőtt lelőtték.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Game Over
-
-
vm93hun
aktív tag
Még megy a bolt.
-
vm93hun
aktív tag
-
arty
veterán
válasz vm93hun #58157 üzenetére
nem tudom a lekapcs után átmegy-e még a vásárlás a 360ra a download historyba vagy elvágják.... így nekem mindegy h bwcompat-e vagy sem valami, inkább előre megvettem....
AC nemtom milyen ps3-on, ill. sonyban pláne nem bízok digit tartalom kapcsán
-
vm93hun
aktív tag
R-Type: Ha visszakompatibilis, akkor még ráér.
Armored Core: PS3-ra egy ezressel olcsóbb. [link] (bár még annál is olcsóbbnak kéne lennie, mert idén tavasszal kapcsolták le az online multiját)Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
arty
veterán
válasz vm93hun #58155 üzenetére
R-type Dimensions [link] - visszakompatibilis
Armored Core 5 [link] - drágák a fizikaik ebayrőlezzel ideologizáltam az imánt újabb 7 ezer forintnyi költést
MS !!! ZÁRD MÁR BE VÉGRE !!!
-
vm93hun
aktív tag
Én is nekiálltam még reggel egy kis pánikvásárlásnak, 8 óra előtt még nyitva volt a bolt (utána muszáj volt dolgozni menni ). A nagyja már megvan annak, ami nekem kellett, ha még 18-20 óra környékén nyitva marad a bolt, akkor még átnézem őket alaposabban. Sok Arcade cím 3790 Ft-ba kerül, így egy 15K-s feltöltött összeg hamar elfogy - és ebben még nincs is benne az adott játék maradék része (DLC-k).
Nálam kábelre van kötve a konzol, minden ajánlott portot nyitva a routeren. Amikor épp megy egy letölttés, akkor elfogadható sebességgel jön le (a PS3-éhoz képest még így is fényévekkel gyorsabb ugyanolyan beállítások mellett), de amikor elkezd 2 percig homokórázni, na attól én is kivagyok. Egyébként rájöttem, hogy akkor kezd nagyon belassulni a rendszer, amikor egy letöltést épp befejez.
Ami engem jobban aggaszt, hogy ezekkel a tartalmakkal mi lesz majd kb. 5-10 év múlva? Mert most az első szög a koporsóba a piactér bezárása. Utána jön az online multi lekapcsolása, aztán amikor a vasat is levágják a Xbox hálózatról, na akkor mi lesz?
Ezért kéne a visszafelé kompatibilitást meglépni az újabb generációkon. Ha direkben nem is tudnák emulálni a gépen, akkor legalább felhőben lehessen streamelni.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
arty
veterán
megpróbáltam legalább az árkád címeket átnézni, 150db ül a 360 hdd-jén és folyamatosan az az érzésem, hogy VALAMIT elfelejtek aztán évekig rághatom a kefét majd, hogy nem lett meg.... (most azt hagyjuk h összekevertem pár címet és angol accra vettem duplaáron és így nem a fő accon sorakozik mindenem, de legalább megvan...)
az tanulságos volt, hogy összeszedni mindent ezen a lassú rendszeren kb egy teljes napnyi meló, amiben az on demand címek még benne sincsenek (ezek az 5-6-7 gigás cuccok szerintem egy hétig töltődnek majd)
hogy az MS (de a sony sem!) nem csinált anno game libraryt, emberiség ellenes tett volt.... ez a store+download history egy kezelhetetlenség. ha pedig később CSAK download history lesz.... hát én nem tudom mi lesz
[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
válasz l.skywalker #58151 üzenetére
Én még vettem hozzá pár filléres címet:
Homefront - keményen 50 Ft volt
Charlie Murder
Bionic Commando[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ImpersonatoR #58150 üzenetére
Nincs pontos infó. Ez valszeg US időt jelenthet, az Xbox HQ Seattle ami -9 óra nekünk, tehát ez lehet, hogy nálunk reggel 9-et jelent.
Xbox 360 Áruház és Xbox 360 Piactér – gyakori kérdések | Xbox Support
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz _Balee_ #58144 üzenetére
Én ezeket vettem meg:
Harry Potter Kinect
Fighters Unchanged
Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
Mini Ninjas Adventures[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ma lövik le éjfélkor vagy holnap éjfélkor ?
-
_Balee_
aktív tag
A backward kompatibilis játékokhoz 29-e után is meg lehet venni a DLC-ket? Mert ugye a 360-as store felületre dob át vásárlás esetén.
Szerk.: megtaláltam a választ, igen a DLC-ket később is meg lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Nektek működik a live, tudtok vásárolni a weben (360-ban valszeg a hdd megadta magát, így azon nem tudok most vásárolni)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ricsip
addikt
A live accounttal login meddig fog még működni 360-on?
Ha valami lemezest elindítok, és kellett neki valami update live-ról, automatikusan letöltötte 1. indításkor. Namármost ezeket a jövőre nézve hogy lehet majd megszerezni / elspájzolni?-
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz _Balee_ #58144 üzenetére
Nálam a pár 100-as tételek lettek főleg behúzva, köztük a Remember Me meg az Alone in The Dark. Pár Kinect-es olcsó cím is horogra akadt. Kicsit elkapott a hörcsögösködés, így olyan 7e körül költöttem. Már csak játszani kellene velük. A marketplace elérése elég botrányos volt. Be kéne röffenteni a console-t, hogy párat letöltsek közülük.
-
_Balee_
aktív tag
Ma megvolt az utolsó bevásárlás, ezeket húztam be a shutdown előtt:
Chronicles of Riddick
Aliens Colonial Marines + story DLC
Arcania + DLC
Batman Black Gate
Alone in the Dark
Remember Me
GunNagyjából 10-12 ezer volt az egész pakk.
Még vmi ötlet mit érdemes?
Szerencsére a nagy címek többsége backward kompatibilis.
-
arty
veterán
befuccsolt a nagy tervem, Legend of Spyro-t nem tudom megvenni a UK accountommal (magyar storeban nincs fent)
kérdés mi mást kéne venni a 15 fontból, amikor majdnem mindent megvettem már a HU accon...
-
arty
veterán
válasz l.skywalker #58140 üzenetére
is-is mindenhol.... konzolon jobb a helyzet, a weboldal.... 5x kell frissitenem, hogy egy oldal betöltsön
-
l.skywalker
Topikgazda
-
arty
veterán
uh, rendesen meg van halva a live.... pedig egy utolso utáni utáni kört még próbálok tenni a bezárás előtt
-
Guitar14
senior tag
válasz l.skywalker #58136 üzenetére
Biztos voltam benne, hogy tudja itt pár ember, én is most csak dúlom a netet és töltögetek le aztán találok dolgokat.
-
Guitar14
senior tag
Harm's Way című teljes játék szintén ingyenesen letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
-
arty
veterán
válasz Debilon #58131 üzenetére
pgr4 csak lemez!
daytona - basszus, hát VÉGLEG levették másfél éven át ment a huzavona, trükközve meg lehetett venni, erre most azt látom, hogy már SEHOGY sem lehet .... bocsánat a dezinformációért
#58130 vm93hun
pedig a DXHR az "friss" játék, nagyon fura
de motogp esetén se értem a gondot, a 06 megy, a későbbi 07 pedig nem??
amugy nem a telepités ami nem megy, hanem h telepités után nem fut ....[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
GTA4 + EFLC + kézikönyv + térkép mindegyikhez. Xbox 360 gépekhez adott bundle kiadás.
Alig ismerek olyan játékot, ami nem telepíthető a HDD-ra, de a csomagomból pl, a DXHR - Director's Cut is pont ilyen (de ez legalább megy Series X-en is, és arra telepíthető, így ott nem zümmög). A MotoGP06 is telepíthető.
Splatterhouse: Nekem volt olyan mázlim, hogy 20 euróért vehettem bontatlanul
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz vm93hun #58127 üzenetére
brutális átfedéseket látok a gyűjteményeink közt
az a gta x360as az miféle kiadás? 3 komplett játék??? csak nem a gta4 + a dlck?
enyém nem ilyen boritossplatterhouse elég nagy érték
motogp06 ? nekem 07 van, az egyetlen játékom ami NEM installálható hdd-re a 06 igen?
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz ricsip #58126 üzenetére
- Halo2 csak az original xbox-os van, de viszi a gép
- forza-kban mindenféle vezetéssegítő bekapcsolható, az AI nehézsége viszont inkább a 4. részben lett igazán jól testreszabható, eleve ha egy részt akarsz "végigjátszani", akkor a negyedik/utolsó 360as kiadás legyen! méghozzá a RENDES 2 lemezes, ne az essentials !
- NFS esetén minden rész nagyon más, a 2006-os most wanted-et ne akard - nagyon drága én a Carbon-Rivals-Shift2 triót ajánlanám, de lehet a te ízlésed nagyon más!
- Gears2-3-4-Judgement is nagyon jó, splistscreen coop is van bennük, stb.látatlanban nehéz javaslatokat tenni.... egyrészt azért nézd át a digitálisan kiadott játékokat is, mert van pár gyöngyszem, ami jövő héten örökre az enyészeté lesz és esetleg sajnálod majd utólag.... (éppen lekapcsolás alatt áll a 360 digit store!)
most ráadásul van egy final sale, sok párszáz(!!!!) forintos játékkal!az ÉN kedvenceim:
Forza Horizon 1 - openworld, árkádos, nagyon szép és jó hangulatú autós cím
Project Gotham Racing 4 - a generácio legjobb árkád játéka
Blur - "mariokart" valós kocsikkal, a pgr4 fejlesztőitől
Split/Second - árkád akciós-autós robban minden, szakad a pálya, imádtam!
Ridge Racer 6 - nagyon árkád autós
Mx vs ATV Reflex - sztem a legjobb rész. motor, atv, quad, stb.
Sega Rally - klasszikus széria
Burnout Revenge - árkád, egymás kilökése, stb
Driver San Francisco - jó sztoris autós
Stuntman Ignition - autós ügyességi
F1 2010-2014 önmagáért beszél talán a 2013 a legjobb!
WRC 3-4-5-6, Dirt 1-2-3 - jók ezek is, a dirteket én jobban szeretem, de nem hivatalos rallyjátékok, inkább árkádosabb a játékmenet
Grid 1-2-Autosport - talán az autosport a legjobb, bár az elsőt is sokan szeretik (a bloom borzalom benne)
Midnight Club LA - nagyon jó openworld árkád cím, híres széria utolsó darabja
Daytona - VEDD MEG DITIÁLISAN AMÍG LEHET !Bulletstorm (de ebből van kiadás későbbi konzolokra, PSVR2-re)
Fear 1-2-3
Tomb Raider Legend-Anniversary-Underworld
Tomb Raider (remake), Rise of Tomb Raider (ezek vannak későbbi konzolokra is)
Call of duty széria (első rész csak digitálisan !!! ), a BlackOps3-at már NE ide vedd, mert nincs szingli kampánya, de a korábbiak mind jók!
Battlefield Bad Company 1-2, Battlefield 2-3-4 - itt van szingli is, illetve őszig a BF3 coop is él (multi már csak őszig megy!!)
Medal of Honor-ból is van 3 rész, 1 ww2, 2 modernebb
Nioshock Infinite is szerintem szuper, folytasd
James Bond játékból is van 4db
Brothers in Arms Hell's Highway nagyon jo 2. wh fps
Call of Juarez-ből is készült 3 db (2 western + 1 modern)
Gun és Red Dead Redemption - westernek
szintén említést érdemlő 3rd person shooterek:
Inversion - Fracture - Fuse - Bionic Commando - Binary Domain - Strangehold - Army of Two - 50 Cent -
Prey - ééééérdekes FPS
Crysis1-2-3 - első csak digitálisan !!! De a trilógia későbbi konzolokon jobb sokkal.
Far Cry 1-2-3-4 - első csak digitálisam (ill. van még Instincts alcímmel), a 2 nem valami jó, a 3-4 jó, de sajnos x360 helyett érdemesebb mai konzolokon játszani, mert ott nem szaggat
GRAW 1-2 - két kedvencem, taktikai lövöldék
R6 Vegas 1-2 - legkedvencebb FPS-eim !!! szintén taktika, de van coop is !
Half Life 2 és Ep2-3 és Portal1-2 - gondolom ezeket ismered
Max Payne 1-2-3 - időlassitós TPS-ek, jó mind
Timeshift - idővel játszadozós FPS, szintén jó
Singularity - dettó idő a gimmick, nagyon jó!
Metro 2033/2034 - most digitálisan 100 forintba kerülnek Szerintem nagyon jók, de mai konzolokon van jobb változatuk
Black - xbox original, de megy 360on. egyik legjobb fps, ever.
Prince of Persia - 2 jó rész is jött 360ra, ajánlottak!
Quake 2 és 4 (egy kiadásban van a 2 lemez!) - legendás fps-ek, Q4 elég szaggatós de a Q2 az remek kiadás (1080p 60fps!)
Splinter Cell -ből is volt sok, szerintem mind remek (Double Agent, Conviction, Blacklist, de játszhatók a klasszik xbox original kiadások is!)
Star Trek fps is van 360ra, rajongóknak kötelező
Turok - én bírtam, kicsit B kategória
Wolfenstein - a 2009-es jó, a new order is nagyon jo, de azt érdemes későbbi konzolon lőni
Rage - soklemezes, én digit venném.......
Darkness 1-2 remek cuccok, Condemned 1-2 szintén - elég különleges mind a 4!hekkendszless/beat'em up:
Conan
Double Dragon Neon
Golden Axe
Mortal Kombat-ból is van sok, most akciós a klasszikus trilógia digitálisan még pár napig !!!!!!!!!
Ninja Gaiden 1-2-3 - talán a kettő a széria csúcsa, de az 1/Black rajongók is jelentősek
Soul Calibur 4-5, jó verekedős, ahogyan a Tekken széria kiadott két része is remek 360on
Street FIghter - korábbi részek akciósak digitálisan most fillérekért, 4. részből jött ki lemezen 4 változat is!
SF x Tekken kiadás is érdemleges, asszem ez is filléres akciós most digitálisanrepülősök:
Ace Combat 6
HAWX 1-2
Birds os Prey / Birds of Steel - ezek szimesebbek, de van árkád módSSX3 - árkád snowboarding
árnézve a saját játékaimből szemezgettem, de van még rengeteg jó
NE VESD EL A DIGIT KIADÁSOKAT ! most nagyon olcsó sok cím, amit lemezen pokoli áron vagy sehogy nem tudod majd megvenni.... még időben vagy, de SIESS !
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Sziasztok.
Kicsit megkésve de szeretném bepótolni az xbox 360 játékait. A jobb / érdekesebb populárisabb húzó-címeket keresem. Single player-esek érdekelnek egyértelműen, amik csak online-onlyk azok nyilván nem. A többségük ahogy láttam több részes szokott lenni. Ez esetben várnék javaslatot h. az egész szériát érdemes-e megvenni, v. vannak olyan részek amik nem sikerültek olyan jól / sztori szempontjából kihagyhatók, esetleg valamelyik részben nincs single player kampány.
Szigorúan csak disk-es fizikai változatok jöhetnek szóba.
Sport (fifa, nba, és tsai): na ezek semmilyen szinten nem hatnak meg.Eddig bioshock 1,2-t vittem végig, és az infinite is meg van, csak vár a sorára.
Halo-ból megvettem az 1-et (combat evolved remastered), a Halo 3-at, a 3 ODST-t. Eddig csak a Reach volt meg, azzal játszottam évekkel ezelőtt, de akkor félbemaradt.
A 2-t viszont még keresem, ha abban is van single campaign?Dead space 1,2,3 is megvan.
Forza-ból a 3 van még csak meg. Kérdés h. a korábbiak - későbbiek közül melyik az ami inkább arcade-osabb, mert ez a 3 nekem kemény dió volt eddig.
Nfs-ből eddig csak a Hot Pursuit, azzal jól elvoltam carreer módban régebben. Azóta nem figyeltem ez a sorozat hol áll.
Gears of War: eddig csak az 1-et szereztem be, de ahogy tudom ebből van jó sok, talán vagy 5 rész... Eddig ezzel még nem volt dolgom, érdemes a teljes sorozatot beszerezni?
Mass Effect: 1,2-t szeretném beszerezni, azt írták ez egy nagyon jól sikerült széria.
Egyéb javaslat?
[ Szerkesztve ]
-
-
Guitar14
senior tag
Ma már én is nekiálltam vásárolni, szerencsére minden gördülékenyen ment.
Nekiálltam keresgetni ingyenes témákat de csomó nem érvényes Magyarországra.
Ezeket viszont sikeresen letöltöttem ingyenesen hátha valakit érdekel:
Kinectes kimondottan hangulatos.
Simán kezdőoldalon Search-ben rákerestek az adott téma nevére és ki is dobja őket a listában valahol.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
arty
veterán
válasz ImpersonatoR #58120 üzenetére
igen, van akinek a ki/bekapcs megoldja - nekem nem
namindegy, remélem már csak pár nap és MS "megoldja" a 360 öko kinyírásával
-
l.skywalker
Topikgazda
Az egyik legjobb Kinect játék ingyenesen elérhető lett:
Kinect Party - Base Game (xbox.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ImpersonatoR #58120 üzenetére
Neki volt valami probléma amire ezt a megoldást találta, azért jár így el.
-
addikt
-
arty
veterán
válasz ImpersonatoR #58112 üzenetére
leirtam a hozzászólás végén.
de semmit nem KELL tenni, csak LEHET, ha el akarsz kerülni bizonyos hibákat.#58111 vm93hun
a feltöltőkártyázás szvsz bonyolultabb: várni kell a kódra, nem pontos összeg, maradékok, elfogy, stb........(ráadásul az összegek LEJÁRNAK az accon, nekem pl a dolláromról már jött figyelmeztetés )
[ Szerkesztve ]
-
válasz l.skywalker #58117 üzenetére
Ja, oké. Azt gondoltam, hogy ez baj neked.
-
válasz l.skywalker #58115 üzenetére
Szerintem azok nem is kapnak már.
-
vm93hun
aktív tag
3 további játék kapott leárazást:
Charlie Murder
The Dishwasher: Dead Samurai
The Dishwasher: Vampire SmileNekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Suineg
senior tag
válasz ImpersonatoR #58112 üzenetére
Ja, én is csak nézek itt, mi van?
-
addikt
-
arty
veterán
válasz vm93hun #58109 üzenetére
a modernebb konzolváltozatok 60fps-el futnak (és magasabb felbontásban), szóval a 360-as mellett csak az ára szól
a remake pedig egy "másik" játék (sokkal nekemvalóbb, életem első végigjátszott Resije)
#58108 Vadernagyúr
miért nem mered a 360at elindítani az accoddal?
ami lényeges: NE legyen kártya az accon, mielőtt belépnél!!! ha belépett az acc, akkor a marketplace.xbox.com-on célszerü vásárlást próbálni, ott hozzáadni a kártyát, az pár perc után a 360ra is átsyncel, vásárolgatsz, de a gép lekapcs előtt LE KELL TÖRÖLNI a kártyaadatokat az accról !!! ez nekem amugy nem ment a 360ról, csak az xbox.com-on keresztül......... utána megnéztem a 360on, hogy TÉNYLEG eltünt-e és utána kikapcs...ezután ment a belépés, próbaként.... így nem jön a 8015190A, remélhetőleg
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz Vadernagyúr #58108 üzenetére
Így van. A 360-as változat nem kompatibilis az új konzolokkal. Bár ennél a játéknál nehéz mérlegelni, hogy mire érdemes beszerezni, hiszen idén jött ki a "natív" verzió (ami valójában remake) a jelenlegi generációs gépekre.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz vm93hun #58106 üzenetére
Van itt Resident evil 4 1495ft-ért. Viszont a "360"-as storeban, amit befognak zárni, megtaláltam ugyanezt 300ft-ért. A sima 360 kiadás nem futna Series S-en és ez lenne a különbség? A 360 storeban, böngészőből nem igazán tudok vásárolni, mert általában hibát dobál fel.. A 360-at meg nem merem az accountommal indítani..
PSN: joskovagyok199
-
vm93hun
aktív tag
Ha elég vígasz, akkor az új MS Store-ban az Ultimate Game Sale keretében ismét van egy adag Xbox 360-as cím leértékelve. Nem kell hozzá új konzol, weben is megvásárolhatóak és átkerül a licensz a 360 letöltési sorába is.
-
Suineg
senior tag
Sziasztok!
A mostanáig összes 360 store leárazott játékot hol lehet egyben listázva látni? -
arty
veterán
válasz vm93hun #58102 üzenetére
jah, kilóg már nagyon a 360 store bele.......
én a héten mindenképpen végignézem a TELJES kínálatot (HU és UK accal is!), mégpedig az x360on magán, mert ott legalább többé kevésbé valóban azt látom, ami a valóság
-
vm93hun
aktív tag
Eddig sem volt valami atomstabil. Volt, aminek 3x kellett nekifutni, hogy végbemenjen a tranzakció. A nagyja már megvan, csak az Acti játékokat hagytam még ki illetve a már meglevőknek a DLC-i vannak vissza.
-
arty
veterán
hát, a két korábbi szuperjó sale után ez óriási csalódás
vm96hun
én nem várnék az utolsó hétig, mert lehet lesznek technikai gondok (ahogy eddig/most is vannak) és a végén "lemaradsz" ...."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 1 / 2
- Konteó topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest