-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
válasz ImpersonatoR #58112 üzenetére
Ja, én is csak nézek itt, mi van?
-
Suineg
senior tag
Sziasztok!
A mostanáig összes 360 store leárazott játékot hol lehet egyben listázva látni? -
Suineg
senior tag
Az lenne a problémám, hogy áram alá helyezett XBOX 360E olyat csinál, hogy ha 1-2 hétig nincs bekapcsolva akkor egyszer csak nem lehet bekapcsolni.
(ezt jól leírtam ) Tápon a lámpa narancssárga. Elkezdem kihúzogatni áramból, a tápból a csatit, a falból a csatit, a gépből a csatit, ki-be dugdosom őket, mindenféle sorrendben, illetve még a hdd-t is kiveszem és vissza, majd egyszer csak újra bekapcsolható lesz a bekapcsoló gombbal. ezek után ismét működik, egy ideig. Mi lehet itt a probléma vajon? Tápegység vagy gépben lévő kondikra gyanakszom.. Mi más lehet? -
Suineg
senior tag
Sziasztok!
XBOX360 esetében jövőre csak a store szűnik meg, ezért nem lehet majd venni digitálisan játékokat? Minden más elérhető marad a live platformmal kapcsolatban? Játékfrissítések is lehet, hogy még lesznek? -
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Az mitől van, hogy az xbox360 slim E gépre rá volt dugva egy usb adó-vevő egy nem gyári kontrollernek, amit lehúztam korábban. Majd sokáig nem nyúltam a boxhoz, amikor viszont újra, akkor nem tudtam bekapcsolni. Ha egy rádugott usb dolgot lehúzok akkor ilyen elő fordulhat, hogy nem lehet a boxot bekapcsolni?
-
Suineg
senior tag
Új témám: Be akartam kapcsolni 360-as gépem, se kép se hang.
A tápegységen narancs lámpa. Ez jó. Most kihúztam várok egy jó fél órát. valami 1.6-os változatokat írnak problémásra, ezekre rá van írva, hogy hányas alaplap vagy mi, hol kereshetem? -
Suineg
senior tag
válasz l.skywalker #57146 üzenetére
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Létezik, hogy a storeba az accountal belépve csak az xbox one játékaimat tartják nyilván?
Van egy 360-as és egy xbox one x gép itthon. Most van egy akció, gondoltam nézelődök mit lehet jó áron venni. Rámegyek egy játékra,: vásárlás azután írja, hogy ez megvan neked. Xbox one x -nél vettem meg, vagyis arra a gépre. Rámegyek egy másik játékra, és nem írja, hogy megvan már nekem, pedig (most csak így fejből) emlékszem, hogy 360-ra megvettem anno. Most simán megvetetné velem mégegyszer? Ez nem lenne korrekt így... Mit tudtok?[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Gift card-al lehet adott régióban vásárolni Gold előfizut is (200 Ft-ért) ?
-
Suineg
senior tag
válasz MrPeekaboo #53927 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
-
Suineg
senior tag
Ez a Black Friday akció meddig tart?
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #48519 üzenetére
Dance Central 3, Zoo Tycoon, Rebel Galaxy (mondjuk ezt pc-re vagy xbox one-ra adták ki), Hitman Absolution...
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #48517 üzenetére
Köszi az infót. Sajnos amelyik játékokhoz nekem kell annál pont nem található ilyen link.
Valaki még esetleg tudna segíteni?
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Játékokhoz használati útmutatókat, kézikönyvet vagy leírásokat hol tudnék elérni?
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #47712 üzenetére
De te is látod, hogy engedte boxon megvenni ( felső kép). Én már nem is rugózom...
-
Suineg
senior tag
Sziasztok.
Nem akarok senkit elkeseríteni de ma reggel sikerült konzolon megvennem a 200 forintos havi gold-ot.
Következőképpen: van egy live fiókom a lányomnak csináltam az én fiókom alá.
Vele belépve a főmenüben volt valami 'black friday' kép amire kattintva asszem az elmúlt black friday akciós játékok jöttek fel. Szerintem már nem akciósan. Itt bal felső sarokban volt egy gold vásárlási lehetőség, arra kattintva feldobta a 200 forintos gold-ot.
Először nem engedett vásárolni de aztán állítottam valamit a purchase menüben (valszeg épp tiltva volt a vásárlási lehetőség a lányomnak).
De a végén sikerült megvenni.
Azt hozzátenném, hogy az ő accountjával még ez volt az első ilyen vásárlás.
Javaslom próbáljátok ki hasonlóképpen, egy új accounttal. Mellékelek pár képet is...az alsó az első fotó...[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46850 üzenetére
Most már megértettem (kicsit jobban odafigyeltem a fogalmazásodra), és elnézést a bugyutáskodásomért.
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46847 üzenetére
Nem próbáltam még aktív Golddal másik Goldot venni, nem akartam úgy hosszabbítani ahogyan írtad.
De majd megpróbálom. Most már kíváncsivá tettél. Vagy megpróbálom az egyik Gold Reedem kódomat aktiválni.
Valamelyik csak meghosszabbítja az előfizetésem... -
Suineg
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #46845 üzenetére
A vállalkozásuk üzleti marad akármennyiért kínálják az egy havi gold-ot. Csak MasterMark írta '46807'-ben, hogy a meglévő alatti vásárlás után a lejárati időhöz adja hozzá a következő kezdődátumát.
(Már miután közben lemondtam az automatikus megújítást)[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz masterful87 #46837 üzenetére
Akkor ezt a 200 forintos akciót Black Friday akcióban csinálták, hogy minél több gamét értékesítsenek..
28-án még érvényes lesz az akció vagy már nem???
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46807 üzenetére
És ha beindul az akció GOLD 200 forintért, és veszek belőle 12 darabot, akkor egy évig lesz GOLD-om 2.400 forintért? Vagy csak kettőt vehetnék így?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46833 üzenetére
Akkor úgy legyen, én (most már) tudok várni (nem is tudom, holnap reggelig kell, vagy más az időszámítás?
-
Suineg
senior tag
-
Suineg
senior tag
Más: Úgy látom a Just Dance 2017 gamét 11.08-án adták ki xbox360-ra. Tehát még mindig adnak ki játékokat..
Kérdés, hogy vajon jövőre a játékgyártást már tényleg befejezik? -
Suineg
senior tag
válasz V.Stryker #46783 üzenetére
Hát nekem is ugyanez jelenik meg. Bár én nem nyomtam tovább. Gondolom PC-ről csináltad. Kérdés, hogy a gépen továbbenged-e a rendszerük.
Viszont ha a 200 forintos árat írja ki a rendszer, akkor sajnos Fogyasztóvédelmi szempontból oda kell, hogy adják annyiért.
(én még várok Kedd reggelig) -
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46775 üzenetére
Ja nézem, Magyarul a GOLD tagoknak 21-ig Akciósabb, mint utána Gold vagy nem Goldosoknak (bárkinek)...
Valahogy így értelmezhető...
-
Suineg
senior tag
Ezzel a Black Friday akcióval vajon párhuzamosan futnak a szokásos heti akciók is?
Illetve ez a Black Friday akció meddig fog tartani? Meg ahogy olvastam valahol jövőhéten még folyamatosan dobnak be játékokat az akcióba...
-
Suineg
senior tag
-
Suineg
senior tag
válasz parandroid #45875 üzenetére
És az ingyenes GOLD-os X360-os játékokhoz ugyanúgy kell az XBO-on az aktív GOLD előfizetés, hogy játszhassad őket?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Tudtok segíteni nekem egy kóddal ehhez az ingyen megszerezhető játékhoz? Nem tudom megszerezni a kódot - béna vagyok hozzá. Előre is köszönöm!!!
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #45443 üzenetére
Ezt már megint nem értem. Miért ne indulna el egy letöltött játék sem live nélkül?
-
Suineg
senior tag
-
Suineg
senior tag
válasz Lacikatona #45275 üzenetére
Szerintem csak a kinect érhetne annyit..úgyhogy minden bizonnyal megéri..
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #45254 üzenetére
Hát nekem is megvan, de nálam az egyszemélyes játékot GOLD nélkül is tudom játszani.
Amennyiben erre gondoltál: [link]akkor nem tudom mit adtak el neked. Lehet hogy a fenti gamét csak online lehet játszani GOLD előfizetéssel?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #45252 üzenetére
Mihez kell a gold?
-
Suineg
senior tag
A FarCry 4 jó áron van, mondjuk gold nélkül is kb. 300 forinttal kerül többe.
Ugyanez az orosz oldalon 4.300 forintra jön ki 😕😆 -
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #45208 üzenetére
Nekem is van egy Peggle játékom aminek a borítóján a DEMO jelölés látható.
A gép beüzemelésénél anno töltött le valami dash frissítést a gép, akkor jöhetett le ez is, de szerintem teljes játéknak kéne lenni. Volt még egy másik is, bár most nem jut eszembe annak a neve, de asszem az teljes.Úgyhogy lehet benne valami amit a support mond.
Még nekem az sem világos, hogy egy LIVE fiókkal nem rendelkező profilnál miért nem jeleníti meg rendesen mind az 50 játékom borítóját??? (LIVE fiókos profilnál mind megjelenik)
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz masterful87 #45199 üzenetére
Igen, ez logikusan hangzik. De mi van ha lemondod a megújítást és akciósabb áron veszel akárhonnan? (Volt már 200 Ft is egy havi)
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #45165 üzenetére
Ezek DEMO játékok, egy két pályával vagy időkorláttal...
-
Suineg
senior tag
Ebben valaki tud segíteni? http://itcafe.hu/tema/xbox_360_no_warez_semmilyen_formaban_faq_es_valasz/hsz_45098-45098.html
Köszönöm..
-
Suineg
senior tag
Sziasztok mára,
Hol találhatnék olyan oldalt amin játékok leírásait, kézikönyveit lehetne olvasgatni, vagy letölteni...
Pl. ilyent, csak olyant ahol sokkal több játéké leledzik...
[link][ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
1., Szeretném egy androidos tv-boxon futó játékomat az xbox360 vezeték nélküli kontrollerjével irányítani. Milyen android appal tudnám ezt megoldani?
2., S, ha ez nem megy akkor pedig melyik az az app amit telefonra telepítve abból egy kontroller csinálna ami már tudná vezérelni a tv boxot?
-
Suineg
senior tag
válasz parandroid #45021 üzenetére
Oszt lehet így variálni a régiókkal? Amúgy mire jó ha az acc-nál meg van adva egy régió (ország) ?
-
Suineg
senior tag
válasz l.skywalker #45018 üzenetére
De egyébként miért kell várnod a vásárlással? Ajándék (Gift) kártyán lévő pénzből vásárolnál?
-
Suineg
senior tag
válasz MrPeekaboo #45005 üzenetére
Hát van mit csemegézni, jó a felhozatal..
-
Suineg
senior tag
válasz zsolti72837 #44992 üzenetére
Hát azt tudom, van benne tapasztalatom...
-
Suineg
senior tag
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #44985 üzenetére
Még nem. Vasárnap estére vagy hétfőn reggelre fogom. Új 1 havi goldot fogok aktiválni és ha ezt ezeken a napokon teszem meg akkor amikor ez lejár 1 hetivel többet tudok majd még lekapni..ha jól számolok. És valszeg az orosz accountomra fogom aktiválni mert szerintem úgy még olcsóbb lesz, de majd még megnézem. Ilyen a magyar (minél olcsóbb legyen)..
-
Suineg
senior tag
Ilyen a magyar, minden kell ami ingyen van
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #44970 üzenetére
Ezidáig nem volt gondom...csak spóroltam..
-
Suineg
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Van-e valaki aki a kinecthez használ ilyen optikai távolságcsökkentő lencsét...
http://nyko.com/collections/xbox-360/products/xbox-360-zoom-for-kinect
Elég kicsi a hely a szobában, rosszul van az elrendezése a rendszernek vagy szobának..
Van valakinek tapasztalata vele?
-
Suineg
senior tag
Nézegettem múltkor 2 játékot a store-ban, amit szeretnék megvenni. Úgy tapasztaltam, hogy akkor a legolcsóbb ha ukrán régióra váltva venném meg. Van valaki aki tud ennél olcsóbb régiót ahol olcsóbban kijönnek a gamék?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz masterful87 #44508 üzenetére
Ezt a 200 forintos GOLD-ot meglehet most venni és később beváltani? Mondjuk ahogy írtad, március 26-án?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Tudnátok segíteni?
Adott egy saját profil - Live hozzáféréssel. A lányomnak van egy másik profilja, neki nincs live accountja.Ha azonos játékkal játszom én, és lesz egy mentésem, akkor azzal a mentéssel tud ő is játszani ha szeretne?
Illetve lehet-e mindkettőnknek saját kimentett állása?
-
Suineg
senior tag
Tudnátok segíteni?
Adott egy saját profil - Live hozzáféréssel. A lányomnak van egy másik profilja, neki nincs live accountja.
Pl. a youtube-ot szeretné használni, azt írja a gép, csak live-os bejelentkezéssel lehet.
Az én live account-omom hozzá tudnám-e kötni az ő profiljához?
Vagy neki külön létre kell hoznom egy live account-ot? -
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Kérdezném, hogy ez a Crysis 2 és Crysis 3 játékok miért ilyen olcsók (897 illetve Golddal 598 Ft)
Azt látom, hogy mindkettőhöz a kiegészítők magasabb áron vannak... (Vagy esetleg kell a Crysis első része is?)
Ezt nem igazán vágom, aki tud segíthet...
-
Suineg
senior tag
válasz r.levente75 #43955 üzenetére
Nekem ugyan ez volt, egy hete hétfőn írtam itt róla. Xbox-on kell megvenni[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz l.skywalker #43841 üzenetére
Hát én 12 óra óta nem tudom megvenni a cuccokat. De. 10-kor még sikerült.
-
Suineg
senior tag
válasz NoMagix #43643 üzenetére
Ausztráliában egyébként is a PAL rendszer használatos.
De az USA-ban NTSC van, ezért kérdezem, hogy van-e valamilyen köze ehhez, hogy a kapott kóddal itthon töltöm le magyar LIVE-ról akkor müködik-e?Egyébként az amazonon nem volt jelezve, hogy PAL-os vagy NTSC-s a játék..
Esetleg még valaki?
-
Suineg
senior tag
Ebben a kérdésben valaki tudna segíteni? Fontos lenne...
-
Suineg
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy vettem egy download kódot us felületen (amazon.com).
Használhatom ezt angol vagy magyar live felületen a játék letöltésére? -
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #43595 üzenetére
Akkor akciós vásárláshoz minimum 1 hónapos tagság kell?
..és mik azok az ajándék kártyák?
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
2 napos vagy másik (1 hónap alatti) GOLD tagsággal meg lehet vásárolni az akciós árú (pl. Farm simulator) játékokat?
Illetve az ingyenes játékok elérhetőek-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest