Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Guitar14 #58178 üzenetére

sajnos igazad lett :)

és nem lehet másolni, átmozgatni, licenszt transzferálni, ... :(

- próbáltam belső hdd-re, usb hdd-re, akár úgy is, hogy a belső hdd-t kihúztam, hiába minden
    - ellenben vettem egy másik 360at és tesztként annak belső hddjére, majd ujra usb hdd-re, majd harmadszor a belsőre IS sikerült installálnom. ugyan ugy x360E mindkét gép, ugyan azon verzion, ugyam azon acc volt (vagy nem volt éppen) bejelentkezve
    - biztos vagyok, hogy valami szoftveres nyűg lehet a dolog mögött, hiszen a lemezen semmi nyoma a problémának és a másik gépre simán felmegy

nincs valakinek budapesten egy Marvel Ultimate Alliance 1 korongja kölcsön pár órára? :D adok érte csokit, hálából!
    egyszerüen eszi az agyam, hogy a végére járjak.... hiába tudom játszani lemezről vagy a másik gépen a hdd-ről, nem elégít ki :D (akár vennék is egyet, de itt EU-ban többe kerül ma ez a játék, mint egy xbox 360 :( )

l.skywalker / icemad : köszi h utánanéztél, sajnos a one/ps4 változat egy jónagy szemét port és anno nem voltam hajlandó érte pénzt csengetni :) utólag persze bánom, tartaléknak jó lett volna :D

a petíció jó dolog, én már egy hete aláírtam, noha sajnos a (eu)parlamentben totál laikusok ülnek, nem játékosok, szóval esélyesen ha lesz is ebből valami, jól félremegy majd és senki nem lesz boldog a végén.... (lásd még: 14 napos refund policy)

---

ha már feltettem minden digit címem a belső hdd-re (500GB-ból maradt 80GB, csak a nem visszafelé kompatibiliseket!), nekiálltam minden lemezes címem is felinstallálni és a TDU2 / Test Drive Unlimited 2 kapcsán futottam bele érdekességbe: usb hdd-re installálva a játék indítás után elszáll és visszadob dashboardra.... DE csak ha a DLC-k (4db) fel vannak installálva (akár belső hdd-re, akár usb hdd-re). 2.5 órám ment el a hibakeresésre, mire meglett a működő kombó... (4 DLC-vel is lehetett ugye variálni, sőt állítólag volt 5 és 6. dlc is, csak mára eltüntek a store-kból, ill sulyosbítja a helyzetet, hogy a játék szervereit is sok éve lekapcsolták már...)

és egyébként ma is azt gondolom, mint anno: a TDU2 fizikája tragédia a TDU1 után, utóbbi milliárdszor jobb, élvezhetőbb játék.

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák