-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Guitar14 #58178 üzenetére
sajnos igazad lett
és nem lehet másolni, átmozgatni, licenszt transzferálni, ...- próbáltam belső hdd-re, usb hdd-re, akár úgy is, hogy a belső hdd-t kihúztam, hiába minden
- ellenben vettem egy másik 360at és tesztként annak belső hddjére, majd ujra usb hdd-re, majd harmadszor a belsőre IS sikerült installálnom. ugyan ugy x360E mindkét gép, ugyan azon verzion, ugyam azon acc volt (vagy nem volt éppen) bejelentkezve
- biztos vagyok, hogy valami szoftveres nyűg lehet a dolog mögött, hiszen a lemezen semmi nyoma a problémának és a másik gépre simán felmegynincs valakinek budapesten egy Marvel Ultimate Alliance 1 korongja kölcsön pár órára? adok érte csokit, hálából!
egyszerüen eszi az agyam, hogy a végére járjak.... hiába tudom játszani lemezről vagy a másik gépen a hdd-ről, nem elégít ki (akár vennék is egyet, de itt EU-ban többe kerül ma ez a játék, mint egy xbox 360 )l.skywalker / icemad : köszi h utánanéztél, sajnos a one/ps4 változat egy jónagy szemét port és anno nem voltam hajlandó érte pénzt csengetni utólag persze bánom, tartaléknak jó lett volna
a petíció jó dolog, én már egy hete aláírtam, noha sajnos a (eu)parlamentben totál laikusok ülnek, nem játékosok, szóval esélyesen ha lesz is ebből valami, jól félremegy majd és senki nem lesz boldog a végén.... (lásd még: 14 napos refund policy)
---
ha már feltettem minden digit címem a belső hdd-re (500GB-ból maradt 80GB, csak a nem visszafelé kompatibiliseket!), nekiálltam minden lemezes címem is felinstallálni és a TDU2 / Test Drive Unlimited 2 kapcsán futottam bele érdekességbe: usb hdd-re installálva a játék indítás után elszáll és visszadob dashboardra.... DE csak ha a DLC-k (4db) fel vannak installálva (akár belső hdd-re, akár usb hdd-re). 2.5 órám ment el a hibakeresésre, mire meglett a működő kombó... (4 DLC-vel is lehetett ugye variálni, sőt állítólag volt 5 és 6. dlc is, csak mára eltüntek a store-kból, ill sulyosbítja a helyzetet, hogy a játék szervereit is sok éve lekapcsolták már...)
és egyébként ma is azt gondolom, mint anno: a TDU2 fizikája tragédia a TDU1 után, utóbbi milliárdszor jobb, élvezhetőbb játék.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest