-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Guitar14 #58197 üzenetére
+ mindenki: NAGYON szépen köszönöm a segítséget!
Azt én is kutattam a közleményben és a gyakori kérdéseknél, hogy bár bezár az Xbox 360 Store, de mi van ha én az xbox.com-ról veszem meg az X360-as játékot? Hiszen a logika azt diktálná, hogy ha már létezik ez a combos - egyébként részemről, mint PS-es, irigyelt - visszafelé kompatibilitás X360 felé is, akkor miért ne működhetne, hogy a "saját" konzolján játszom az adott címet... de nem volt egyértelmű válasz erre.
Szóval akkor a jövő héten, ha minden jól megy, belevetem magam az Xbox 360-as tutiba. Milyen - elsősorban exkluzív - címeket ajánlanátok "must have" játékokként? Halo, Gears játékokat persze távolról, de ismerem. Bármi jöhet, műfajtól függetlenül.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
Sziasztok!
Mindig is PlayStationös voltam, és maradok is (ne utáljatok ki ) de úgy néz ki, hogy egy kolléganő révén hozzájutok egy Xbox 360-hoz tök ingyen - gondoltam miért ne, jó lesz az nosztalgiázni a PS5 mellé.
Viszont azt szomorúan konstatáltam amikor benéztem információszerzés okán ide a topikba, hogy bezárt a Store, és így gyakorlatilag nem jutok játékhoz - használt lemezt meg nem vennék hozzá már.
Mindezek fényében érdemes egyáltalán foglalkoznom a konzollal? Van valamilyen alternatív ( ) megoldás, hogy ne csak papírnehezék legyen a konzol?
Köszi!
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest