Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester #30169 üzenetére
Ti tudtok, én le vagyok tiltva mindenféle szóbeli kommunikációról családilag
. De a részemről este fél 9 után mehetünk csapatban pár kört. Ha nektek jobban fekszik a core, akkor mehetünk ott is, bár akkor át kell állítani a fegyvereimet combosra.
-
Trident28
tag
válasz
LackoMester #30165 üzenetére
Lackó esténként lenne kedved játszani!?? Esetleg a Gyerkőcc!??
Sipivel toltuk ma is.. Jó volt, de kellene még pár játékos... Itt tenném közzé, hogy jöhetne más is, akinek kedve van...Hardcore-t nyomunk..
-
Trident28
tag
válasz
Raidon #30164 üzenetére
Aqva.hu-n most le van akciózva, és van is nekik raktáron. Kettő nap alatt itt volt.
Így több órai használat után már elmondhatom, hogy nekem kicsit kemény a hangja.. Úgy értem nincs annyi lágy basszus, közép és magas hangokon kicsit erős, viszont talán ennek köszönhetően sokkal több mindent ki lehet venni játék közben, lépés-töltés stb...
Eleddig simán hátba lőtt az ellen, de most kihallani, ha valaki somfordál mögöttem...
Hozzá kell tegyem azt is, hogy most gyári alapbeállítással megy, nem nyúltam bele, egyedül a bitsűrűség, és a KHz lett babrálva.
Majd ma ráborulok, és átnézem, de abban biztos vagyok, hogy érte az árát. -
Trident28
tag
válasz
LackoMester #30165 üzenetére
Hát Ja..
-
Trident28
tag
válasz
LackoMester #30162 üzenetére
Az sem rossz, de itt minálunk kezd elgurulni a pirula...
RGB fülestartót, és asztali lámpákat nézegetek, nem beszélve az egérpadról, és egy fali szőnyegről....De most van fontosabb.. Nem sietek.
-
Trident28
tag
válasz
LackoMester #30159 üzenetére
A Razer-k is nagyon jók, biztos vagyok benne, h jobb is, mint ez.. Néztem én is.. 12-40000Hz-g dolgozik az amivel szemeztem, de végül ez mellett maradtam. Részben az RGB miatt. Vannak még terveim csicsásításra, de majd mindent szépen sorjában..
-
LackoMester
addikt
válasz
Trident28 #30157 üzenetére
Nem ismerem ezt a márkát, de ettől még jó lehet.
Mi a fiammal Razer Barracuda X-t használunk, nagyon jó, kényelmes és vezték nélküli, és 1 töltéssel simán kibir 50 órát. Előtte volt vezetékes SS Arctis 1, na az katasztrófa volt, a mikrofon része kb. 1 hónap után tönkrement, a bőr része1 kb. fél év után elkeztedd leválni, ja és doboz hangja volt. -
Trident28
tag
Vettünk egy ilyet... Játék alatt még nem próbáltam, de piszok jó hangja van.. Magyar nyelvű szoftver van hozzá, minden bizbasz állítható rajta.
[Faszagányos] kis füles ez...
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #30154 üzenetére
Ennyi.
Na, az engem is érdekel. -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #30145 üzenetére
Ahogy a költő mondta. Ahány ház, annyi szopás.
Megnéztem a A Sólyom végveszélyben: A mogadishui csata dokumentum sorozatot. Csak 3 rész. Hát elég sokkoló volt, hogy mindkét oldal elmesélte a történteket.
-
Trident28
tag
Hogy a viharba kell Emote-ni a BO6-n..??
Nem mintha olyan sűrűn kellene nyomkodni azt a gombot... -
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #30142 üzenetére
Nem vagyok én master, de azért örülök, ha tudok ajánlani jó sorozatokat
Trident28
Szép tervek! Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
Trident28
tag
válasz
albert8 #30148 üzenetére
Majd teszek fel fotókat, ha már kész lesz, úgy az "elejétől", a "végéig"...
A Paradicsom marad(420 tő), mellé megy be első körbe kovászolni való uborka(420 tő), ha az kijött, akkor csemege ubi megy a helyére, mellé 13 sor sárga hüvelyű Zöldbab, úgy 1000 bokor(váltóba 3x tudom bevetni egy szezon alatt), mellé fehér TV Paprika 490 tő, ez mellé hegyes erős zöld Paprika, szintén 490 tő, ez mellé Alma Paprika édes, és erős vegyesen-összesen 490 tő.. Első körben úgy 2500 palántát fogunk nevelni.. Az öntözés mindegyiknél csepegtető szalagról fog menni. Kicsit pislogtak a mezőgazdasági boltban, mikor mondtam, hogy kellene belőle 2,1 km...
Már sok mindent megvettünk(szivattyúk, IBC tartályok, palánta nevelő sátor váza, stb..), de van még mire költeni, és össze is kell rakni, ami nem kevés idő... Márciusban vetünk, Áprilistól-Májustól kezdünk ültetni. -
Trident28
tag
válasz
albert8 #30146 üzenetére
Jó "kis" gyűjtemény...
Sokan az analógra esküsznek. Nekem volt elég fiatalon... A CD hangját azért jobban szeretem.
Nem.. Vagyis félig... Átrendezzük a kertet, fejlesztés alatt az öntöző rendszer...
Palánta nevelő sátrat építünk, és szeretnénk még bérelni területet, lehetőleg fólia vázzal, kúttal... -
albert8
veterán
válasz
Trident28 #30139 üzenetére
igen az eq amióta megvan azóta tudom kb hogy van értelme egyáltalán zenét hallgatni... Nálam igazából otthon csak kb analóg módon megy a zene. bakelit vagy kazi igazából mindkettőt használlom hetente és van belőlük pár.
Youtube csak esetleg a gép előtt ha dolgozok akkor megy. CD is van őár darab, de az sajna nem illik a rendszerbe úgyhogy az egy modernebb darab, de néha az is megy azt inkább fél analógnak mondanám. Azért még van pár vhs kazi is ...
Családi tervek?vagy költözés?
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz
Valószinűleg a Y az sorra fog kertülni, de valahogy a Ray Donovan és a Lioness az nem jött be, talán a RD 2 részt a láttam, a Lioness- ből meg egy felet. A többi megvolt.
-
Winne
nagyúr
válasz
Csak az első meg a második évad.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #30119 üzenetére
A Y-t csak el kell kezdeni, aztán be fog szippantani. Rohadtul nem tudtam, hogy mire számítsak, mert nem mindig egyezik az ízlésünk a Robival, de ez tényleg nagyon pöpec kis sorozat. Az Asszony is nézte velem végig. Mondtam is neki a múltkor, hogy mi van a romcsi limonádéiddal?!
Ezeket a sorozatokat nézte mostanában velem: Y, 1883, 1923, Ray Donovan, Az olajügynök, Lioness.
Most meg egyedül a Megzsarolvát kezdte el. Micsoda fejlődés!
Az Engedetlen hősök sem rossz. Robi korábban már ezt is ajánlotta. Higgyünk a Masternek!
#30138Winne: én úgy látom, hogy mind a 10 rész kinn van a Skyon.
-
Trident28
tag
válasz
SipiBcs #30128 üzenetére
A reggeli beszélgetésünk után nem sokkal le is jött... Kb. egy órát bele is tettem.
Az érzelmeim vegyesek... Kicsit olyan, mintha a BO3-t, és WW2-t összegyúrták volna...Amúgy tényleg nem rossz, persze free trial-n 4-5 map van, ami játszható multiban, ennek ellenére próbára jó volt. A gép is szépen viszi, patent a grafika, és nem is melegszik annyira, mint pl az MW2-l. Ez is egy szempont...
A játékmenet kicsit pörgős, főleg a szűkebb pályákon, így kevesellem benne a taktikát, anúgy elmegy...
Szóval elképzelhető, hogy megvesszük. -
Trident28
tag
válasz
albert8 #30137 üzenetére
Még nem láttam...
Az equalizer, és a bakelit nagyon adja...
Szép torony.
Magnó decket szeretnék még, de azt is csak a látszat kedvéért. Nincs kazim, nem mellesleg piszok drága. Felvételeket nem hiszem, hogy fogok készíteni. Annyira online világban élünk már. CD lejátszó is csak a nosztalgia, és a műsoros lemezek miatt van. Néha-néha Roxette, vagy Madonna, ha olyan kedvem van akkor Vangelis pörög... Elvagyok vele, plusz lassan jön a szezon. Nagy terveket dédelgetünk, lesz vele meló... Nem lesz unalmas ez az év sem... -
Winne
nagyúr
Yellowjackets egyben fog kijönni a 3. évad, vagy csöpögtetik?
-
albert8
veterán
válasz
Trident28 #30135 üzenetére
Akkor a tied egy 10-essel fiatalabb leányka
Bakker meg van küldve akkor rendesen a szett.
Nálam összeállt végre a kis torony nem is tudom mutattam e már.
Mind a szép '80-as évekből. 3 utas jó öreg videoton ládával.
Technics SL-B202
Technics SH-Z200
Technics SU-Z200
Technics RS-D400
Technics ST-Z400 -
Trident28
tag
válasz
LackoMester #30134 üzenetére
Köszi!!
-
Trident28
tag
válasz
albert8 #30133 üzenetére
Gondoltam, hogy neked nagyon tetszeni fog...
Onkyo TX-9031RDS erőlködő 2x120W 8 Ohm-n... Jelenleg egy pár 3 utas zárt Onkyo SC-400(70/100), és egy pár 4 utas Német LiFe (100/200)-s van rákötve... A CD lejátszó Onkyo DX-6810(nem egy nagy durranás), plussz egy Tevion DVD recorder van Compakt lemezek játszásra.. Utóbbi DAC-os kellemes hangja van... A Noti, és a TV van még bekötve... Szépen muzsikál...
-
Trident28
tag
Épp a gyerek bringáját bűtykölöm... Gondoltam addig, míg szárad a tipp-topp lövök egy-két fotót, csak mert csipázom... Voltak nehézségeink, de rá kellett jönnöm, hogy analfabéta voltam a géphez.
Extreme performance-a volt állítva, a hűtést pedig nem igazítja automatikusan hozzá, szóval maximum 68%-n pörgött a ventillátor, az pedig egy kicsit kevés volt... Há melegedett...
Végül eldöntöttem, hogy rábízom a dolgot az AI-a, oszt jóidő...
Azóta no problemo...
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #30123 üzenetére
Pótold gyorsan
-
SipiBcs
őstag
Csak nem hagyott nyugodni a BO6. Végül a Microsoft GamePass mellett döntöttem! Az első 14 nap 360 Forint. Azt hiszem elég hosszú "béta" teszt lesz, de legalább kiderül, hogy akarom-e hosszabb távon játszani. A Gamepass amúgy is "csak" havi 3600 Ft... de azt majd csak 2 hét múlva kezdik levonni.
Éjjel már kifolyt a szemem mire letöltődött, kb 15 percet tettem bele. Első nekifutásra nem volt rossz.
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #30119 üzenetére
A yellowstone-t ne hagyd ki, főleg , ha megnézted a 1883-at. Ja és nézd meg az 1923-at is az is nagyon jó, nemsokára jön a második évad.
-
Winne
nagyúr
30-at a GTA 6on kívól sztem semmire sem vagyok hajlandó fizetni, főleg nem egy 18adik bőrért.
-
SipiBcs
őstag
Körbelestem, az Allegron találtam egészen baráti áron BO6-ot. Vásárolt már valaki innen, beleugranátok? Nem mindegy, hogy 30e+ vagy 15e. Ft!
-
LackoMester
addikt
válasz
SipiBcs #30117 üzenetére
A kezdetben, zavart a játékmenet, de sokkal jobb lett mint az ( új ) MW2/3. Nem mondom, h. tökéletes meg ninden, de jó.
Aha, honap indula a 2. szezon.
Norbi
na befejeztem az Olajügynököt, fasza volt. 1883- at is láttam, az is jó volt. Az Y-t még nem, talán az lesz a következő. -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #30116 üzenetére
Mondtam, hogy jó. Nagyon tud a fazon. Ugyanaz rendezte, aki a Y-t és az 1883-at. Nehéz elképzelni, hogy lehetett volna jobb színészeket választani az adott karakterekre. Mondjuk lövésem sincs, hogy ez a rendező vagy kinek az érdeme. A lényeg, a lényeg, hogy a színészek, a filmzene, az eksön, minden nagyon egyben van mindegyik sorozatánál.
Más: Winnienek újabb gyerkőce született? Láttam, hogy a Kölök (Kobold
) gratulált neki a Facebookon, de gondoltam inkább rákérdezek nehogy benézzek valamit és beégessem magam. Hányadik gyerkőc Winnie?
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester #30116 üzenetére
Körbe néztem, 20 ezer környékén már van bo6. Nem lehetetlen, hogy Deák lesz belőle elobb-utóbb.
Mondjuk mostanában kellene, mert most indult a szezon...
Te csíped? Bejön a játékmenet?
-
LackoMester
addikt
válasz
Trident28 #30109 üzenetére
Viccelsz ugye, simán menni fog.
Nem tudom, h. mennyire pörög a dolog, én, de főleg a gyerek, a BO6 nyomjuk, szerintem az jobb lett. A MW3 se volt rossz, mert voltak gyengébb COD részek is, de én is csak azért toltam, mert vissza köszöntek a régi pályák, egy kis retro érzést adott, az amúgy elcsúszott játéknak.
Más
Az Olajügynök- mekkora sorozat, még mondom, úgy is, h. hátra van 3 rész. -
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #30107 üzenetére
Köbö 3 éve írtam róla. Nekem marhára tetszett, de nagyon elnyújtották. Talán a 10. évadnál jár, az uccsó néhány részt már nem is néztem meg. Anno nagyon bejött. Az Öreg totyori, aki az állatkáival szedte ki az infót a fószerokból, meg a Kripli fazon a Közlekedési Felügyeletnél vagy hol. Azon szét röhögtem magam, főleg mikor elindult egy versenyen, egy autó miatt.
-
Trident28
tag
válasz
SipiBcs #30113 üzenetére
Köszi!! Egész jó pörög.. Viszont mégiscsak egy Lapos... Persze elégedett vagyok vele, marha jó...
A BF nekem is megvan, de nem töltöttem még le erre a gépre, majd lehet mindjárt lehúzom. Tartok egyébként a BO6-l, azon nem is igazán gondolkoztam. Az MW3-n is csak a régi mapok miatt.. A 2009-s már játszhatatlan, csalnak is, és ha egyszer berak egy moddolt játékba, akkor vége a dalnak..
-
Trident28
tag
Játssza még valaki az "új" MW3-t??
Gondolom pörög még..?? Hamarosan szülinap, lehet behúzom...
Elvileg beleférek...
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #30105 üzenetére
Igen.
-
busman
veterán
Blacklist-ez még mindig nem nézi senki?
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #30101 üzenetére
Leszedtem már, csak kevés rész van még
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Jófogás tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook 14 OLED /I5-1240P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Touch/Gari
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / White Titanium / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 256GB / Sierra Kék / Új akkumulátor / Garancia!