Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22099 üzenetére
"Jah, szeptember"-
Már megint elírtad.
Az ilyet gyorsan elintézik, hogy ne kelljen végkielégítést fizetni, ajánlanak 100km-re egy állást és ha nem fogadod el, akkor rá vagy kényszerülve a felmondásra. A postákon ez a divat...
-
Svájcinéger
őstag
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22097 üzenetére
Szeptember? Gondolom dec. Hát szorítok, de ami itt megy az országban ...
-
Rusher
őstag
válasz
Svájcinéger #22095 üzenetére
Akkor nen ézd meg csak perkálj azt vagy tetszik vagy nem....
Csalódás azonban kizárva szerintem, de persze menj el azt sasold meg.
-
Rusher
őstag
válasz
Svájcinéger #22093 üzenetére
Passzolom melyik volt, de az picit talán drágább is volt. Volt sony is ott mellette, de azok képben sehol nem voltak az LG-hez képest. Én tuti ezt választanám és választom is
Samsung kicsit csalódás volt most, pedig csak olyan cuccaink voltak eddig is...eddig
-
Rusher
őstag
válasz
Svájcinéger #22089 üzenetére
Jah viszont kicsit drágább, de nem rossz ajándékba..
Én úgy néztem két helyen is tv-ket, hogy a legjobbnak akkor is ezt láttam. Hasonló árban egy Samsung sehol nem volt képminőségben. 3D-t nem tud, de az nem is érdkel, viszont az IPS kjelző az páratlan. Sztem tudja a képernyő megosztást s, ha az annyra zgat, engme ezek annyira nem. Legyen jó a képminőség.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22088 üzenetére
Értem
-
Svájcinéger
őstag
Rusher: Euronicsban adnak hozzá egy 750-es külső winyót. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #22084 üzenetére
Talán 2.
Mappa: nem akarok többet érte adni. Jövőre elég sok mindent felírtam, már a bakancs listámra, amit meg kéne csinálni a ház körül. De a legnagyobb baj az, hogy jövőre be kell olvadjunk. Max. év végéig lesz melóhelyem, aztán annyi. Arra nincs garancia, hogy átvesznek. A nagy munkahelyteremtő kormányunk ezt is elintézte. Több, mint 100 központ szűnik meg, a nagyobb városokban lesznek fiókösszevonások, falvakban fiókbezárások szerintem. Több ezer ember kerül az utcára. Nem kevés pénzt nyúlnak le ismét.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22085 üzenetére
Busman + 1
Nálad meg a 40" nagyobbhoz +1. Ha van vagy több a távolság mint 1,5-2m akkor nagyon erősen gondolkozz a nagyobb képernyőn. 200k a plafon?
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #22085 üzenetére
Egyértelmű, h. inkább UHD mint 3D.
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #22083 üzenetére
Akkor vedd meg,gyerek meg inkább kutyázzon,nem kell a 3D..
Hány méterről nézed?[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #22079 üzenetére
Ez most melyik éppen?40H6900?
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #22080 üzenetére
Uuuuahhh én azt is a falra tenném
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #22079 üzenetére
Norbi vegyél inkább mosógépet.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Rusher #22073 üzenetére
Alakul ez gyerekek !
Előbb-utóbb csak kiválasszátok nekem a legmegfelelőbbet.
Néztem én ezt is. Tényleg jól néz ki, de eleve 60 rugóval drágább, és tudásban is jobbnak tűnik a Samu (4 fele osztható képernyő ? Péntek este egyszerre nézhetem az Amcsi benzinfalókat és a Tonhalcsatákat !) Valamivel nagyobb oké.
Euronicses csávó szerint a Samu a legjobb az UHD alap kategóriában.
Mondjuk ezzel nagyobb TV-t vennék és UHD is meglenne.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22064 üzenetére
A Tv pedig a szóba középpontja is lehet, értsd úgy, hogy fel tudja dobni, pláne ha az egy nagyobb darab és ha még falon van + kábelcsatorna igényesen ami fal színére van festve. Mint nálam
nagyon kasa. IKEA magazinba való.
Jó ránézni, legyen már egy kis szépérzéked is vazze
Rusher - kicsit OFF: Lehet már kérdeztem, de TérkéPH! szerint Te itt laksz tőlem 2-3 utcára ?
szerk.: baszki Chuck Norris is itt lakik
[ Szerkesztve ]
-
-
-
SipiBcs
őstag
válasz
Svájcinéger #22064 üzenetére
Sok fórumot átböngészve nekem is az jött le, hogy a smart és a 3D parasztvakítás. Viszont azt írják többen, hogy miután a 3D TV-nek komolyabb a panelje érdemes olyat venni. Több és jobb képjavító funkció van bennük, mint a sima LED TV-k esetében.
Én hangsúlyosan LG párti vagyok, az exet is egy alsó kategóriás 3D-re sikerült rádumálni. 39LB650V lett beszerelve a nappalijukba. Villámgyorsan összeraktam, 1 óra alatt mindent beállítottam rajta, meg vannak elégedve vele, nagyon tetszik a családnak. Sima, smooth a kezelése...
... ellenben faterom nem hallgatott rám, 5 ezerrel olcsóbban vett egy 40" Toshiba mittoménmit. 3 óra nyögvenyelés után sincs bekalibrálva normálisan a TV. A különböző beállítások meg panelek lehetőségeinél a gombnyomás és az esemény között eltelik 3-10 mp. Már majdnem vertem a távirányítót a képernyőbe... bele... rohadtul idegesített...
Amennyire én lestem a piacot, most szerintem a BestBuy az LG 42" vagy 47" LB 670-671V. 3 év garival, esetleg 5 évre kiterjesztett cuccal.
Hangsúlyozom ez az ÉN véleményem, ami nem feltétlen mérvadó.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22061 üzenetére
Na necsináád máá mostméé?
Most úgy nézegettem tv fronton mik vannak, amióta letudtam a tv vásárlást nem nagyon foglalkoztam vele. Persze UHD 65" nyálcsorgatós recska készülék.
LG-vel mi van???? LG 42LB731V ezt a szériát nézted? Engem a külső fogott meg. Mennyire vékony a tv keret!!!!!! nagyon durván néz ki. Egy ilyen a falra, ne is gondolkozz tovább. Csak 50"-ban. Jó lesz
Jó sör? - Fuller's ESB
vagy egy jó ír vörös KilKenny.
Busman - Jaja kimaradt a 'cs' betű
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Hát én is inkább nagyobbat vennék, mint 40. Csak a végén meg addig várok, amíg elfogy az UHD készlet aztán: A nyúl b@szhatja ! Élesben, hátulról ?
Mappa: soha többet nem hallgatok Rád ! Világos ?
Max. ha valami jó sört ajánlasz.
Busman: abból azért kijönne minden napra a sör + a lángos + a vízibicikli.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube #22054 üzenetére
Szüleimnek lett véve, én beszálltam a felével
- De ez már jócskán 4-5 éve. Viszont a mai 2-3kilós készülékeknek nincs ennyire brutális képe mint ennek a B7000-nek (egy-két kivétel) az jó vétel volt.
Bali az más tészta. Oda édes kevés lenne 3 kiló
oda inkább 1 guriga... sajnos
Svájci Úr - inkább 50"
Ezt a rábeszélést tuti nem bánnád meg mint a BC2-t
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22057 üzenetére
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22055 üzenetére
Arra jó egy tablet is
-
LamaCube
addikt
Basszus még meg is érteném a dilemmát, ha havonta jönnének ki jó filmek azt tátott szájjal lenne érdemes nézni. Persze, ha sorozatokra kell, akkor megértem.
Mappa
300 kilót egy tévéért
Inkább elmentem volna Balira 2 hétre azt örök élmény. De kinek a pap... -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22043 üzenetére
Ha most kellene venni TV-t semmi mást nem néznék csak, hogy baromi nagy legyen, fullhd, valós 100Hz tudja az elektronika azt csá. Nem tudom milyen távolságból néztek TV-t de egy nagyobb képernyő szerintem több élményt ad mint egy fostos 3D. Következő TV-m majd úgy 10 év múlva
50"+ de akár 60" legyen ezt most leszögeztem a 40" és 37" után. Fél év után a 40" baromi kicsinek tűnt, ott elvitte a hype - első led samsung, vékony tv...stb. Mondjuk az húzós is volt mert 300k vót
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz
LackoMester #22048 üzenetére
Én panát nem vennék,média lejátszója pocsék...
-
busman
veterán
válasz
40H6500.pont,nekem is az van.
-
Winne
nagyúr
válasz
Aztán majd jól kiderül, hogy a 3D roncsolja a szemet és akkor lesz a fordulat.
-
v-paci
aktív tag
válasz
Mondjuk, ha jó fhd paneles tv-t választasz, az nagy valószínűséggel úgyis 3d-s lesz. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül kell bedőlni ezeknek a "marketing szent gráloknak", mint 3d, uhd, sokhertz, meg smart fisz-f@sz... inkább legyen fontos a jó képminőség.
-
LackoMester
addikt
Szép meg jó az UHD, de még nincs itt az ideje, a 3D, na az tényleg parasztvakítás. Még annyit a 3D- ről, bizonyos kategória felett, ha kéri az ember, ha nem, kapja.
-
v-paci
aktív tag
válasz
Svájcinéger #22036 üzenetére
Szerintem a 3d (tv estében) a legnagyobb pvakítás, ami létezik. Ideig - óráig élvezhető talán, de utána semmi. Én kb 2db 3d filmet néztem meg, aztán rájöttem, hogy semmi extrát nem nyújt. Persze imax az más liga, de nyilván otthon kicsit költséges lenne megvalósítani
Szerintem inkább a képminőségre menj, és az alapján dönts. Akár rakj össze egy flash meghajtóra filmrészleteket, trailereket, aztán nézd meg melyiken néz ki a legjobban! Lehet jobban jársz egy magasabb kategóriás fhd panellal, mint egy belépő uhd-val...
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #22038 üzenetére
Megadom, de ahhoz nem az összes, vagy nem jól.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #22036 üzenetére
A nők a főzéshez meg a takarításhoz értenek, döntsetek a gyerekekkel.
-
Svájcinéger
őstag
Bementem az Euronicsba, mert volt arra dolgom és megnéztem a Samu UHD-t. Ahogy Vágó Pista bácsi mondaná: Van benne valami ! Mellette volt egy Philips UHD, hát sehol sem volt. Mondjuk nekem egy sima 48-as 6200-es is marhára tetszett. Lehet, hogy csak azért, mert olyan bazi nagy. Asszony meg leszólta az UHD-t, hogy nincs is benne 3D. Lehet többet érnék a 3D-vel ? Lányom + az apja
biztos élvezné a meséket 3D-ben.
Trident: ne már ! Ez sohasem volt jó !
[ Szerkesztve ]
-
Trident28
tag
Csak, mert jó..
[link] -
busman
veterán
Chuck Norris elkapta az ebolát ....
.. de aztán elengedte... -
Mappa
addikt
Hans Zimmer - Interstellar OST - Deluxe Edition / Csillagok között filmzene
Hans rajongóknak kötelező. A hideg kiráz. Ismét alkotott egy hatalmasat a mester
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester #22024 üzenetére
A Panasonicot nagyon szeretem, de azt "hallottam", hogy csak a felső kategóriás cuccaik a jók, ez az alsó-közép és az alsó kategória nem szerepel fényesen!
-
LackoMester
addikt
válasz
SipiBcs #22023 üzenetére
Én inkább ezt Panasonic TX 42ASE 650 venném, bár MO horror árba van, nálunk kb. 530- 550 Euro.
Az LG LB670/671 is jó. -
SipiBcs
őstag
válasz
Svájcinéger #22022 üzenetére
Tegnap raktam össze az ex-sárkánynak egy LG650V-t. Akciósan 126e volt 39" méretben. Nagyon picit felhős, de szerintem BestBuy volt ennyi pénzért.
Magamnak 42"-ban szemezek egy LG 671-essel.... szerintem ár/érték arányban most az teljesen korrekt. (csak pénzem nincs rá!)
Valami oknál fogva nekem a Samuk új szériái nem szimpatikus. Túlszaturált, nem életszerű képeik vannak. Aztán persze lehet, hogy csak beállítás kérdése a képük!
-
Svájcinéger
őstag
TV fronton mi a helyzet ? Mit érdemes venni ? Milyet nézegessek ? 40-es elegendő, bár az sem baj, ha kicsit nagyobb. 3D még mindig ratyi, UHD még pénzkidobás ? MM-ben 200k egy SAMSUNG UE40HU6900 Ultra HD Smart LED televízió.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #22019 üzenetére
Benti kutya lesz?
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #22015 üzenetére
A tesómék itt rontották el, hogy kimentek hozzá, amikor sírt. Nem kell, aztán megunja.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22014 üzenetére
konzervatív vagyok ilyen téren.
Zabálni való pofája van
Lama -
nana
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #22014 üzenetére
Az nem fér bele az apple életérzésbe...
Nagyon aranyos a kutyátok!
-
Svájcinéger
őstag
Egyfolytában vonyít és ugat ha egyedül van. Remélem max. néhány nap és elnövi. Muszáj lesz megnéznem. Más tápot adok neki, mint amit eddig kapott. Még meg is hajtotta.
[link]
Hyper: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Pösti vagy és nincs fércbukod ? Hát nekem egyszer sikerült haverom kocsijába is. Másnap reggel ment Faterja. Ez meg tele van okádva !
Hát akkor is valami atom csutka részeg voltam. Régi trabant kombi volt. Úgy szálltam ki hátulról, mint mikor a Hamed szokott beugrani a ringbe, csak én az árokba. Akkor a gin sörrel volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22012 üzenetére
Töltöttem fel fércbukra.
ide is tojáámánfel egy képet. Nem mindenki faszbúkozik ám.
Autóban sosem hánytam, csomagtartóban már igen
meleg jagertől, az a tuti
Ismerősöm meg a térkép tartóba hányt bele, azért is írtam - mint ötlet. Na az volt még egy szép dolog. Oda lett neki az autó adva másnap, hogy ezt fiam kipucolód patika állapotra. 30k fájt neki a tisztítás mire kijött minden és nem volt benne szag.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #22005 üzenetére
Töltöttem fel fércbukra.
Jó kis este volt. Asszony nem aludt a kutya miatt. Lányom nem aludt a kutya miatt, illetve mert túl sok chilis kukoricát evett. Lányom bebújt közénk, aztán visszament a helyére.
Mappa: annyi tequila után kíváncsi lennék, hogy mennyire lettél volna amatőr.
Amúgy videó szerkesztéshez ért valaki ? Hangot leszedni, rárakni, stb. ?
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Megint van PH! Játék.
-
busman
veterán
Most csengetett a postás...Fed-Ex csomag.Garanciában cserélték a memóriáimat..
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #22004 üzenetére
Képet
....
Na jó, jöhet a kutyáról is
Amúgy meg a behányásodra nem tudok mást mondani csak azt, hogy ÁMÁTÖR
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #22004 üzenetére
Képet.....
-
Svájcinéger
őstag
Mappa: ma hoztuk el kutyát Diósdról. Hát gyönyörű kutyát sikerült kiválasztani. Igaz, 4x hányt hazáig. Sikerült elrendeznie a világos üléshuzatot hátul Remélem kijött. Bár egyszer nekem sem sikerült leengednem az ablakot hátul. A mai napig meglátszik a hangszórón, hogy valaki belehányt.
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru #21997 üzenetére
Ha UHD,akkor inkább...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S24 Ultra 12/512 GB Natúr Titanium - garancia - samsung vásárlás - ajándék
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Lenovo Yoga 300e type-c/ Intel/SSD/ Érintő kijelző 2in1/Office/ Több órás/ Gari/ Újszerű /Számla
- Razer Seiren X Emote (RZ19-03060100-R3M1) - Mikrofon
- XMen Origins: Wolverine - Uncaged Edition (PAL) - Igazi ritkaság gyűjtőknek!
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke, bontatlan új!
- Apple Watch Series 8 45mm - GPS - Akku: 99% - Erősen használt - 2025.09.14-ig Gari