Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Svájcinéger #22064 üzenetére
Sok fórumot átböngészve nekem is az jött le, hogy a smart és a 3D parasztvakítás. Viszont azt írják többen, hogy miután a 3D TV-nek komolyabb a panelje érdemes olyat venni. Több és jobb képjavító funkció van bennük, mint a sima LED TV-k esetében.
Én hangsúlyosan LG párti vagyok, az exet is egy alsó kategóriás 3D-re sikerült rádumálni. 39LB650V lett beszerelve a nappalijukba. Villámgyorsan összeraktam, 1 óra alatt mindent beállítottam rajta, meg vannak elégedve vele, nagyon tetszik a családnak. Sima, smooth a kezelése...
... ellenben faterom nem hallgatott rám, 5 ezerrel olcsóbban vett egy 40" Toshiba mittoménmit. 3 óra nyögvenyelés után sincs bekalibrálva normálisan a TV. A különböző beállítások meg panelek lehetőségeinél a gombnyomás és az esemény között eltelik 3-10 mp. Már majdnem vertem a távirányítót a képernyőbe... bele... rohadtul idegesített...
Amennyire én lestem a piacot, most szerintem a BestBuy az LG 42" vagy 47" LB 670-671V. 3 év garival, esetleg 5 évre kiterjesztett cuccal.
Hangsúlyozom ez az ÉN véleményem, ami nem feltétlen mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest