Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Path of Exile 2
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok,
gondolom tiltott ilyenről beszélni, ezért, aki jobban ért a Hekate dolgokhoz és tudna egy pár kérdésben segíteni, kérem írjon rám PM.
Köszönöm.
-
cactuar
aktív tag
-
morfondőr
őstag
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #4053 üzenetére
Jaja, mi bezzeg tudtuk a 3DS/WiiU időkben, hogy miként kell rendes fogyasztónak lenni.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #4050 üzenetére
Az a baj, hogy játszanak, ahelyett hogy ész nélkül vennék az új játékokat, egyet a polcra, egyet meg digitálisan a gépre.
-
morfondőr
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #4050 üzenetére
Azért ezen nem kellett volna meglepődni a Nintendo-nak! Amiket mostanában kiadnak nem igazán a tömegeket célozzák meg, így nem is lesz belőle több tízmilliós eladás meg nem ezekért vesznek konzolt sem. Akinek még nincs Switch otthon, az meg már leginkább az új konzolt várja vagy max használtban gondolkodik. Elég megnézni az aprón is a kínálatot, fele annyira pörög, mint egy éve pl.
Szvsz egy kicsit túlmatekozták az új konzol érkezését, max idén ünnepekre kellett volna időzíteni. A most bejelentett címek meg simán mentek volna cross-gen-ként is, mert sokan nem rohannak egyből a boltba az új konzolt megvenni, hanem használják egy darabig a régit.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Hát így játszotok ti, az anyátok úristenit ?!
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
morfondőr
őstag
-
ldave
félisten
Pokémon Company had $10.8 billion in retail sales in 2023.
Nintendo's net sales for the last fiscal year was $11 billion.
It took Tears of the Kingdom, Super Mario Bros. Wonder, Pikmin 4, Super Mario RPG Remake and more to equal Pokémon Companies sales.
--------------
A Pokémon nem kicsi biznisz
-
MODERÁTOR
Érdemes megnézni, amúgyis zseni, R.I.P.
Robin Williams Named His Daughter After The Legend of ZeldaEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
morfondőr
őstag
-
morfondőr
őstag
A tükröződéssel én is küzdök kint, megfelelő szögben kell nézni, úgy egész látható! Viszont ezért szeretem a switch-et, mert míg a gyerekek pancsoltak a medencében nekem sem kellett unatkozni, miközben figyeltem rájuk! És még számtalan olyan helyzet van, amikor jól jön a hordozhatóság!
-
morfondőr
őstag
A diófa alatt
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #4040 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ldave
félisten
Ma a másik helyi doktornak van szülinapja, sok-sok boldogat még, Koncsik Úr!
-
MODERÁTOR
válasz morfondőr #4035 üzenetére
(csak azért válaszoltam a cikkel, nehogy komolyan vegye valaki... mondjuk nem véletlen, N szereti csírájában megölni a rajongói kezdeményezéseket sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Nintendo is being Nintendo
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #4031 üzenetére
Azért az sokkal nehezebben megfogható dolog jogilag, azért mert valami úgy néz ki, mint egy Pokémon, csak azért még nem perelhető.
-
Rigormortiis
veterán
Én csak azt furcsállom, hogy miért nem ment még neki a N a Palworld-nek.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
ldave
félisten
válasz mirci18 #4028 üzenetére
Ezt nem tudom sajna, ennyire nem követtem a dolgot, erről a Zeldás Pateron dologról is csak most olvastam. Amit még láttam említve, hogy dolgoztak valami saját Nintendo Online rendszeren, hogy a Yuzuval is lehessen online mutlit játszani és az szintén Patreon mögé lett volna téve.
-
ldave
félisten
Úgy látszik a Nintendo és a Yuzu fejlesztője peren kívül megegyezett. 2,4 millió dollárt fizetnek a Nintendonak. Többi részlet hamarosan kiderül.
-
-
kecz
aktív tag
Sziasztok! Úgy adódott, hogy Japánba kerültem. És pár napja itt fedeztem fel, hogy vannak tax free shopok, illetve hogy elég jó ára van a Switchnek. (~95k HUF adóval az Oled). Vámolással van valakinek tapasztalata?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz koncsik #4017 üzenetére
Szépet esett ma, közel 9% esésben is volt. Egy iparági pletyka jött, hogy az új konzol átcsúszhat 2025-re, annak tudják be ezt az ütést. Ami akár igaz is lehet, mert a tőzsdék előre áraznak, nem visszafelé. Hosszabb idősíkon még mindig jól néz ki egyébként, hardcore hívők akár bele is vehetnek az ilyen esésekbe.
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #4013 üzenetére
Azt se tudom, hogyan lehetne venni, eskü megpróbálnám 1 év múlva dől a zsé... (hopp (megint) bilibe lóg a kezem)
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #4013 üzenetére
OMG
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Azt kell mondjam (enyhe dorgálással a hangomban), hogyha HITHŰ NINTENDÓS lennél, már degeszre kerested volna magad kedvenc vállalatunk részvényeivel. Kevesebb mint egy év alatt már közel 70%-ot hozott volna és most nem kérdeznél ilyen csacsiságokat, hogy mibe fektess (egyébként én se fektettem bele )
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #4010 üzenetére
Gazdagabb?! Na mesélj, mibe fektessek? Ideje komoly pénzeket keresni
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #4008 üzenetére
Ugyan, nagy örömmel emlékeztünk mindenkit, hogy megint egy évvel öregebb lett.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Köszönöm szépen a köszöntéseket, lám milyen jó hogy benéztem
-
ldave
félisten
Boldog szülinapot Feri bácsinak!
-
morfondőr
őstag
-
morfondőr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek
- E-book olvasók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest