Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3997 üzenetére
Na, közben a FB-os emberke aki fél napos eltéréssel válaszolt megemberelte magát és már le is zongoráztuk az ügyletet, elméletben már fel is adta. Szerintem nem is volt drága (11k feladással együtt). Dying Light Platinum Edition, papírdobozzal, minden kiegészítővel együtt.
Régi FB profil, 800+ ismerőssel, posztokkal, folyamatos telefonos kapcsolatban voltunk az ügylet végén. Remélem nem ver át. -
Crvsh3R
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólás!
Sajnos itt fent nagyon ritkán látok Dying Light-ot (abból is a Definitive Editon ha lehetséges, hogy legyen minden a kártyán). A legutóbbi pont akkor szedte le az eladó HA-n, amikor rá akartam írni. FB-n találtam, de vagy nem válaszol az illető vagy pont a kártyáról nem küld képet és nehézkesen válaszol (kb. fél nap eltéréssel). -
Crvsh3R
senior tag
Ti honnan szerzitek be a használt játékokat? Érdemes FB Marketplace-en, ha igen akkor mire érdemes figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- PC ryzen 5 5600g, RTX 3060 TI Founders, 32gb ram, 512ssd, 700w táp
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS PRO Essential P2520LA, 15,6" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest