-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sooma
tag
Amikor még konzolt kerestem, írtam párnak és fel is hívtam őket.
Utaljam a felét, és küldik a konzolt, vagy nem is a keleti határszél, ha elmennék érte, hanem a déli..vagy éppen külföldön van a tulaj, ezért nem tudom átvenni személyesen.
Persze, mind kihagyhatatlan áron
Szerintem nincsenek már távolságok, ha költeni akarsz ötvenezret
(azaz..olx, kinézni a legközelebbi megyeszékhelyet, vagy Budapestet. Többször egyeztetve, akár több eladóval is, az adott napra, hogy ne menj hiába.)
[ Szerkesztve ]
-
sooma
tag
már volt..bocsi
http://www.origo.hu/techbazis/20141209-ket-es-felmilliard-forint-afat-csaltak-le-konzolboltosok.html
[ Szerkesztve ]
-
sooma
tag
Nálunk minden csak offline-ban megy a Live 5 percig él, majd egy óra pihi
-
sooma
tag
Köszi a linket. (3 perc alatt megleltem..sőt néztem youtube videót, és olvastam külföldi fórumokat is.)Semmire sem mentem vele.
mivel:
e: Válassza a Test Xbox Live Connection lehetőséget...(után minden rendben volt a kapcsolattal)
de ettől függetlenül küldte a hibakódot.
Tehát a "Ha hibaüzenetet kap az Xbox Live kapcsolatának ellenőrzése során, akkor látogasson el az Xbox Live csatlakozási hiba megoldása oldalra." is értelmetlen, mert nincs kapcsolódási hiba..azaz itt nincs olyan képernyő, amit láthat az, aki szintén találkozik majd ezzel a szituval.
Szóval én úgy vettem le, hogy jelszó problémája lehetett a belépés során.
[ Szerkesztve ]
-
sooma
tag
Megoldódott. A kapcsolatok mindenütt rendben voltak.
Átnéztem a bejelentkezési feltételeket. Az automatikus bejelentkezést levettem, így az email cím és jelszó újra "done"-ozás után beengedett egy pillanatra, (singed in) majd a következőben újra kiírta a hibakódot.Ezután a "remember password" üresen hagyása, és a kézi bevitel jött volna, de már üresen hagyni sem engedte.
Aztán elölről mindent, mígnem egyszer csak beengedett, és azóta is úgy van.
Most auto sign in-en van és működik. Legalább ha még egyszer előjön, vagy más is találkozik vele, semmi pánik
De azért, ha van szakértő, elmondhatná, hogy miért csinálja ezt!
-
sooma
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ezzel a hibakóddal?
Xbox Live Error Code: 800705B4mi a megoldás? please
-
sooma
tag
-
sooma
tag
Sziasztok! Teljesen láma vagyok még a géphez.
Használt, szűz gépet vettem. Töröltem az eddigi tulaj fiókját.
Aztán csináltam egy sajátot.Aztán, le akartam tölteni demókat. 800700E8 hibát, és nem elérhető tartalmat jelez.
Olvasgattam, hogy be kell jelentkeznem a Live-ra. Elkezdtem ott is a profil létrehozást.
Csináltam egyet a gyerkőcnek. Persze kellett egy másik a kora miatt, amivel felügyelem.
De, a név, email, kor, után pl a telefonszámot nem tudom beütni, mert nincs elég hely..és most bankkártyát sem tudok beállítani.Tudtok segíteni a lépésekben?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sooma
tag
Sziasztok! Sikerült vennem egy tavalyi XBOX360-E 250Gb-os konzolt. (42K)
Haverok viszont azt mondták, hogy melléfogtam vele. Igazuk lenne?
(viszont volt hozzá egy GTA5, ami most 7.5K ért eladó Nyíregyen)Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest