-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Diablo III single módban is több száz óra játékidőt biztosít.
Mire mindegyik kari osztályt végignyomod, minden fokozaton ezer év.
Simán megéri megvenni a single részhez is.
Tudom mert megcsináltam és utána kezdtem vele multizni !Igazából multiba ua. csinálod mint a single kampánynál csak nem egyedül,
hanem max.4-en, ennyi a multi része.nothing is true everything is permitted..
-
Ispy
veterán
D3-mal nem játszottam, a D2-t viszont csak offline nyomtam, elég sokáig el lehetett vele szórakozni, javaslom, hogy youtube-on nézzél szét gameplayeknél, vagy keress rá a D3 offline kifejezésre, biztosan lesz egy rahedli bejegyzés, ahol leírják az offline játékmenetet, aztán majd eldöntöd, hogy megéri-e.
Egyébként én is programozó vagyok és nekem sem volt semmi fogalmam az egész Live rendszerről, meg gold előfizetésről, nem is tudom miért kéne ennek egyértelműnek lennie, azért mert számítógéppel dolgozol. Én SQL-lel és Visual Studioval dolgozom, ennek aztán semmi köze az xbox-hoz.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Apropó, ezt a chippelést nem lehet visszacsinálni?... "
Nem, és a témát ezzel zárjuk is le ha kérhetem. Ha nem támogatod a warezt mint témát, akkor javaslom add el ezt a gépet, és vegyél egy olyan használtat, amihez nem nyúltak.
Többiek: A témát innentől offoljuk ha kérhetem.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest