-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Ha van egy kis időtök légyszi szavazzatok a "Leheletnyi köd" c. Képemre.... nektek pár kattintás, de nekem lehetőség. A top 15be kellene eljutnom köszi mindenkinek!!! (Telefonon csak az alap bongeszovel működik)
Itt lehet megtenniPusziPacsi
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #31697 üzenetére
Gondolom mennyire
Oric mondjuk tényleg írt
-
woodbear
addikt
válasz RunTimeError #26818 üzenetére
Hasonlóm volt....undorító fos. A kábel is kilötyögősödik, kontakt hibás, hol tölt, hol nem....
Vegyél olyat ami normális csatis, tehát a kontrollerbe kell bedugni. Vettem egy olyat, és az még mindig jó, kb 1,2-2éves. (ilyesmi: [link] )
De most van egy szett eneloop 2450mha-s akku szettem. 9000ből[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Valakinek meg van a nfs rivals? 2db multis acsi van benne, amit ki kellene szedni . Jelentkezni itt, vagy priviben.
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #25887 üzenetére
Akkor kiraly. 9ropi toltovel a 4db 2450es amazonon. Ha jo annyiert ha nem, megrendeltem
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #25866 üzenetére
Most akarok venni egy 4es pakk eneloopot toltovel. Melyik tipust ajanlod? Fenykepezobe lenne hasznalva. Koszi.
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #25783 üzenetére
De...nekem is a regi 120asom van a slimben.
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #25693 üzenetére
Fasza.... nemetbol nem engedi megvenni sem boxon, se pc-n szakkmajdikk.
-
woodbear
addikt
Aki játszott a NFS Rivals-el annak fagyott a játék? Most bontottam ki, telepítettem, és kb fél óra után jött az első fagyás. Nem lesz ez rossz játék, csak ne fagyjon ez a szemétláda
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #24871 üzenetére
FN champ-t én is megvettem Majd ha végre valahára normális netem lesz, kiütlek
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #24742 üzenetére
persze-persze.....nincs senki mi?! Szerintem amúgy nagyon fos a multija
-
woodbear
addikt
2540Ft ma a Wolf among us Season pass
-
woodbear
addikt
válasz 800.henrik #23904 üzenetére
Az év legkonkrétabb kérdése. behalok....pedig már dec. közepe van, de ez viszi a prímet
-
woodbear
addikt
Még szép, hogy lehet kereket cserélni benne! Viccelsz?! Már a 2.-ban is lehetett (1-el nem játszottam, nem tudom, de gyanítom abban is benne van) Csúnya is lenne ha nem. Ugyan is ha teljes sérüléssel játszol, akkor kopnak a gumik, fogy az üzemanyag stb....Sőt a gumik sem egyformán kopnak, és ha a kerékösszetartással szórakozgatsz, akkor az egyik széle gyorsabban elhasználódhat, ill a pályától függően (mennyi jobbos v balos kanyar van benne) hamarabb elhasználódik az igénybe vett kerék. És most csak a gumikról volt szó. Hol van még a többi állítható "alkatrész"......
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #23691 üzenetére
Azok a felsők...attól még lehet egy olcsóbb tv olyan jó, mint egy nála 2x drágább, ami csak a neve miatt kerül többe. alsó-alsóközép-közép-felsőközép-felső-highend. Szerintem ezen a skálán igen is felsőközép az a tv...
jól mutat a polcon a kis fém lara, bár gumiból jobban tetszene életnagyságban
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #23688 üzenetére
Egyre korrektebbek az LG cuccok szvsz. Bár ez a tv inkább közép, mint felső...max felsőközép
azért a steelbookot megtartottam
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #23677 üzenetére
aha, gondolom... külön polc kellett ekkora pakknak!
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #23672 üzenetére
Még csak most állsz neki a tomb raideremnek???
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #23519 üzenetére
Enyém is ingyenes Connor nekem sem szimpi, sok unalmas rész van, és van, hogy alig csinálsz valamit majd jön egy újabb átvezető... grafikával nincs bajom. Lehet, hogy túl rég játszottam az ac-el, és azért tetszik valamelyest most ez
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #23516 üzenetére
Köszi, nem hinném, hogy kimaxolom, bár ki tudja... nem rossz kis játék. A szinkronhangok viszont nem tetszenek. Újra megtetszett az ac sorozat lehet a blackflag-et is beszerzem de mire oda kerül a sor már nem biztos, hogy 360-ra
-
woodbear
addikt
Az AC 3 fő szála milyen hosszú? A progress 18%-nál van 5óra50 után ... vagy ez mindent figyel mellékszálakat, gyűjtögetés stb?
-
woodbear
addikt
válasz HagaNRG #23489 üzenetére
Dec 9.-én adták fel nekem, és 18.-ára írták, hogy ide ér legkésőbb....
8-ért szerintem nagyon jó...főleg, hogy nekem 8500-ra jön ki mert 237rewardz pontot beváltottam, de ezek szerint kár voltszerk:
Fifa 14-et láttam 5000-ért is már.[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #23437 üzenetére
még átgondolom....annyira nem a világom ez a környezet.
Dilipok: na azért... azt hittem nincs meg, a beyond meg ott figyel...csúnya lett volna
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #23425 üzenetére
Enslaved-en én is agyaltam 1-2 ezer postával azonról.
dilipok: ez már korrekt mennyiség...azért elég sokunknak van szép gyűjteménye.
Ubisoft akcióból a coj: bib-ot behúztam volna dehát nem elérhető.... a bgae hd verzát viszont tuti megveszem, meg lehet gr fjúcsörszoldzsört is.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
válasz Romeo619 #23359 üzenetére
Játékmenet ugyan az, grafika kicsit más, és az irányítás is eltérő a kontroller miatt. Egyébként ugyan az (villámtesztünket olvashatták)
De ha 9k-t megér úgy, hogy PC-n kinyomtad, akkor már viszonyítási alapod is van, szóval döntsd el, hogy kell-e 9ért vagy sem![ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz wertigo1984 #23346 üzenetére
Ez is kellemes szett. ha az eladottakat beleírnám, akkor 1-2 cím lenne a különbség kb. Jó az ízlésed
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #23332 üzenetére
van az is, de java részt keményen pénzes cuccok ezek. Ennyi befektetés után megérdemeltem pár free cuccot
És akkor a megvoltak kategóriát nem is írom leOldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #23330 üzenetére
Én csak leírom, mert fele otthon van
Xbla, és God is bele van számítva, ez a jelenleg rendelkezésre álló játékaim listája kivétel nélkül
(ja de, a Rivals kivételével, mert azt tegnap adták fel zavviék )
hmm, most tűnik fel, hogy mennyi xbla és GoD címem van... mennyi lóvé bakkerAlan Wake
Assassin's Creed 2 (GoD)
Assassin's Creed 3 (GoD)
Asura's Wrath (GoD)
Burnout Paradise
CoD: World at War
CoD: Modern Warfare2
Call of Juarez (GoD)
Call of Juarez: Gunslinger (xbla)
Castle Crashers (xbla)
CS: Global Offensive (xbla)
Darksiders (GoD)
Dead Island (GoD)
Dead Rising
Dmc: Devil May Cry
Doritos (xbla)
Doritos2 (xbla)
F1 2010
F1 2011
Fable3 (GoD)
Far Cry 3
FEZ (xbla)
Flashback (xbla)
FUEL
Ghostbusters (GoD)
GTA V
GH: World Tour
Harms Way (xbla)
Hydro Thunder (xbla)
Ilomilo (xbla)
Injustice (GoD)
Stranglehold
L.A. Noire Complete edt.
Lara Croft and the Guardian of Light (xbla)
LEGO Batman2 (GoD)
Limbo (xbla)
Lode Runner (xbla)
Lollipop Chaisaw
Max Payne 3 (GoD)
Midnight Club LA Complete (GoD)
Rayman Legends (GoD)
Renegade Ops (xbla)
Sega Rally Online (xbla)
Skate
Spec Ops: The line
Splosion man (xbla)
SSX (GoD)
Stacking (xbla)
TMNT: Turtles in Time (xbla)
Beatles Rock Band
The Darkness (GoD)
The Maw (xbla)
The Walking Dead (xbla)
The Walking Dead 400 days (xbla)
The Wheelman
R6 Vegas (GoD)
Toy Soldiers (xbla)
Toy Story 3
Trials HD (xbla)
Trials Evolution (xbla)
WRC 2
WRC Powerslyde (xbla)
Mark of The Ninja (Xbla)
Dust: An Elysian Tail (xbla)
Motorcross Madness (xbla)
Need for Speed: Rivals[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Hello! 10% zavvi kódja van valakinek? mert 30euró a NFS Rivals, és megvenném ennyiért is, de ha valaki adna akkor még olcsóbb lenne köszi
-
woodbear
addikt
2-25fontért akcióban van Saints Row IV: Commander In Chief Edition. Lehet bezsákolom MGS: Risinggal
-
woodbear
addikt
válasz Csilla83 #22978 üzenetére
To reset the display settings of the Xbox 360 console to the default settings, follow these steps:
-Remove any discs from the disc tray.
-Turn the console off.
-Turn the console on. Note If you are using an Xbox 360 Wireless Controller, turn the console on by using the Xbox Guide button on the controller. Make sure that you use the player 1 controller when you do this. The player 1 controller will have the upper-left quadrant light illuminated.
-As the console starts, press and hold the Y button, and then pull the right trigger at the same time.
The Xbox Dashboard resets the display settings to the default settings, and then automatically restarts the console.
-
woodbear
addikt
válasz witheeye58 #22806 üzenetére
Xbox.com-on nem is tudsz aztal a feltöltő kártyáddal fizetni, ott csak bankkártyával enged.
Az xboxon keresztül tudod csak levásárolni az egyenleged.Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz wertigo1984 #22796 üzenetére
fémlemezes? Az elég kemény kiadás lehet Körfűrész edition?
-
woodbear
addikt
válasz Romeo619 #22731 üzenetére
Én amikor nem tudok dönteni, hogy kell-e egy játék, akkor elolvasok 4-5 tesztet, megnézek jónéhány gameplay és review videót a jutúbon, ha van, letöltöm a demót, körbekérdezek fórumon, és ezek után eldöntöm, hogy kell-e. Megkérdezni nem szoktam, hogy megéri-e, mert lehet az valami full fos játék is ha nekem bejön. Szóval kinek mi éri meg.
-
woodbear
addikt
PlayIT-re aki megy, nem tudna nekem venni egy Zoo Tycoon-t?? csak kérdés, hogy hogy jutna el hozzám
-
woodbear
addikt
Gondolom ez befér ide, mint hirdetés: [link]
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #22137 üzenetére
Szerintem jó ár érte. Külön kiemelendő, hogy ember rajzolta az egészet. Mindenképp egyedi nagyon a cucc..
Cave helyett a Mark of the Ninja lesz a másik versenyző. A későbbi akciókból semmi nem kell úgy látom. Talán majd RDR 1990-ért, de GOTY-t is kapok használtan nem sokkal drágábban. Meg amúgy is már végig toltam az alap játékot. Így a generáció végén nem kellene már megvennem ilyesmiketOldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Most fejeztem be a max payne3-at. Már idejét nem tudom mikor vettem De nem is értem miért nem nyomattam eddig vele...nagyon-nagyon jó játék. Bátran ajánlom mindenkinek. Még egy játék kipipálva....szerintem még egy év, és ki is játszok mindent amik még hátra vannak a játékaimból
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
Miért van az, hogy ha valaki pl be linkeli a heti akciókat, akkor mindig az a rohadék kínai nyelvű live jön be, és a címsorban állandóan át kell írnom hu-hu ra a linket. Meg bejelentkezésnél is kínai....chrome eltárolt valahol valamit még anno amikor csináltam egy kínai profilt szerintem azóta kimegy tőle a hajam már....
-
woodbear
addikt
válasz Rigormortiis #21786 üzenetére
Ízlések és pofonok.... Nálam meg épp a RUN volt az utóbbi NFS-ek közül messze a leggyengébb....a multiját élveztem valamennyire, de kb ennyi.
-
woodbear
addikt
válasz Napfénysüti #21773 üzenetére
Úgy-úgy, nagyon jó játék, de leírtam miért nem azzal kezdtem a sort, viszont ha a játékélmény számít jobban, akkor mindenképp érdemes az elsők között kipróbálni. 1-2ezerért van használtan, és magyar feliratos sokat mondjuk nem számít egy autós cuccban, de akkor is az.
-
woodbear
addikt
válasz Goldwin #21751 üzenetére
Így van, az alap mű, bár régebbi cucc, azért nem írtam...először az újabbakat, és ha majd nem lesz már semmi amivel játszana, akkor a titkos fegyver PGR4 (új konzol tulajként most még szerintem csalódás lenne a grafika miatt, ilyenkor rengeteg játék van ami leköti az embert)
Pr0f, szólj ha eladod, irgalmatlanul nyomott áron persze
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz scope2007 #21748 üzenetére
Autós: Forza összes része (szimulátorok), horizon (árkád) is!
GRID2, Dirt 2-3, Midnight Club LA, Tudnék még jó pár autós címet de ezek a must have-ek. NFS-ből a most wanted, a legutóbbi ami még egész jó lett, de holnap jön a Rivals, ami eddig a tesztek alapján meglepően jó lett.Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
20fontért gta V ?! [link]
Ja, most csemegézgetek.... eddig ezek szerintem meg lesznek véve:
a Zoverstock nevű eladó/bolt az tuti postáz magyarba (németbe még nem rendeltem amazonról) a többi meg fizetésnél kiderül. Eddig amiket rendeltem mind patyolat állapotú volt.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Jaa tényleg a forza5, el is felejtettem, hogy az is jön (ahha, persze-persze, azt várom leginkább) Nálam mindenképp az fog a gép mellé csapódni. De az a baj, hogy mi más lenne még ami premierkor elérhető és mocsokjó?! Nem sok. A Divisont nagyon várom, meg a quantum break-et.
-
woodbear
addikt
válasz Buster17 #21275 üzenetére
Nálam is ez a gáz....mire átpakolom a német kártyámról a magyarra, addigra elfogy a játék, szóval holnap egy jónéhány játék árát rá is utalom a magyarra....kb hétfőre rajta lesz.
Hja, az is csúszik, akkor értem "haza", amikor a specopsos kommentem írtam.... sosincs nyitva addigra a bank... De holnap elvileg nem melózok.. Volt már csoda, hogy rákerült másnapra a magyar kártyámra amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #21243 üzenetére
Jól mondja.... Nekem is veszett már el feladott játékom. 4000-ért adtam el, de a posta 6000-et fizetett a kárért. Visszautaltam a 4k-t és maradt 2 ezrem. Nem volt nagy biznisz, de annyira nem gáz, mintha csak úgy elkallódna.
Spec Ops már több, mint fél éve megvan, mert a demo bejött, de a teljest még ki sem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest